Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ohaio

Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1
Intia / Kokemuksia andamaaneista?
« : 30.01.2007, 16:12:28 »
Huoh, tonne olis kyllä pakko päästä. Elättelen toiveita, että voisin pitää kesälomani vasta lokakuussa, jolloin tuolla olis vissiin ihan suht ok sää, vaikka sitä vettä tulee kaiketi vielä jonkin verran.

Tässä aika pelottava linkki missä näkyy noi monsuunit Andamaaneilla: http://www.andaman.org/BOOK/chapter2/text2.htm

Lokakuu ei siis ton mukaan olis mitään parasta mahdollista aikaa vierailla saarilla, mutta kuukauden osuessa monsuunien väliin, sen pitäisi olla kuitenkin parempi, kuin esim. syys- tai marraskuun.

Täällä http://southindiatourtravel.com/andaman-nicobar-islands/travel-to-andamans/climate.html
taas sanotaan juuri näin:
The weather is calm only from January to April and to some extend in October.

Eli toi "to some extend" kuulostaisi ihan passelilta :D Tammi-Maaliskuussa en reissuun ainakaan pääsisi.

Jos joku on vieraillut saarilla sitten viime kirjoitusten ketjussa, niin kertokaa ihmeessä lisää kokemuksia!

2
Terveys ja turvallisuus / Voiko syödä
« : 06.07.2005, 20:53:40 »
Lainaus käyttäjältä: "tico"
Hygienian tasosta voidaankin siis vetaa monta mehevaa johtopaatosta...  :shock:


Sinun vai ravintolan hygieniasta  :wink:?

3
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / hiljane meininki
« : 04.07.2005, 16:13:00 »
Vai hiljaista, viikon kun viettää Hollanissa niin johan täällä on 236 uutta osumaa :)

4
Junamatkustus / Istanbuliin vesiteitse
« : 04.07.2005, 15:56:07 »
Viime syksynä yritimme saada jotain laivaa juuri Varnasta Istanbuliin, mutta jouduimme pettymään, sillä kuulemma kyseisellä välillä ei (!) liikennöi matkustaja-aluksia. Ajankohta oli siinä joskus syyskuun alkupuolella.

Onhan siinä junassakin tunnelmaa matkata Istanbuliin, vaikkei se ehkä mikään Idän pikajuna enää olekkaan :)

5
Itse komppaan palveluiden toimivuuden puolesta kyseisillä alueilla. Ei osunut reilin varrelle yhtään huonoa kokemusta, joskaan ei myöskään mikään jäänyt erityisesti mieleen, mutta sellaista perustoimivaa palvelua sain kyllä koko reilillä, vaikka rähjäinen välillä olinkin.

6
Offtopic rokotuksista:
Juu, näin sanottiin terveyskeskuksesta kun ensimmäisen piikin otin,  että 6-12kk päästä uudestaan, jos haluaa pidemmän suojan. Niin uusi juttu toi rokote vielä, että sen suojaa ei vielä tarkkaan tiedetä, mutta arviolta tehostepiikin kanssa suoja A-hepatiittia vastaan voisi olla niinkin pitkä kuin 20v. Että kyllä se vaan kannattaa.

Käydäänpä vielä jääkaapilla:
Havrix -rokotteen paketin mukana tulevasta ohjeesta:
Annostus
--
Rokoteannostuksia on kaksi. Toinen annos annetaan 6-12 kuukauden kuluttua ensimmäisestä. --


Katso myös:
http://www.pallontallaajat.net/interrail/faq7.php ja rokotukset.

ja BlueZ:n aloittama ketju:
http://www.pallontallaajat.net/interrail/keskustelu/viewtopic.php?t=5014

Kannattaa ehkä harkita laajemmalle reissulle Twinrixin ottamista, jossa on suoja myös B-hepatiittia vastaan. Voipi olla turhaa, mutta ei toisaalta menetä kuin vähän rahaa, säästyä voi paljoltakin.

7
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Elokuvat II
« : 17.06.2005, 19:07:22 »
Hmm, viimeksi kävin katsomassa Star Wars Episode 3:n, sitä ennen tänä vuonna kävin katsomassa ainakin Tulkin, Nicole Kidman toimii aina. Eipä nyt muistu enempää mieleen.

DVD:ltä viimeksi: Day after tomorrow (ajanhukkaa), Moulin Rouge (upea soundtrack ja Nicole Kidman toimii aina) ja Avaruusboltsit (mainio Mel Brooks -pätkä).

8
Lainaus käyttäjältä: "BlueZ"
Vielä ei ole liian myöhäistä, et ehdi ainakaan Suomessa ottamaan Havrixin 6kk päästä otettavaa vahvistusrokotetta, mutta saat silti 5v suojan yhdelläkin rokotuskerralla.


Reunahuomautus: Havrixin tehosterokotuksen voi ottaa välillä 6-12kk ensimmäisen ottamisesta. Itse otin viime vuoden elokuun lopulla ja nyt on jääkaapissa odottamassa tuo toinen annos, jos vaan jaksaisi mennä sen kanssa terveyskeskukseen joku päivä :)

9
Olettekos kuulleet... / Romaniassa seteliuudistus
« : 16.06.2005, 01:04:23 »
Istanbulissa vieraillessani sitä sai kyllä viime vuonna olla vielä miljonääri, vesipullonkin maksoin miljoonalla jne.  :D

Missäs päin maailmaa sitä voisi vielä olla miljonääri vähillä rahoillaan  :) ? Löytyykö Euroopasta enää yhtään valtiota nyt kun Turkki ja Romaniakin uudistivat rahansa? Vähillä rahoilla tarkoitan tässa reppureissausbudjettia.

10
Saksa / Rostockin paikat
« : 14.06.2005, 17:05:52 »
Juna-asemalla on ihan ok Döner-mesta :D Noh, itse vietin tuolla vain muutamia tunteja jatkoyhteyttä odotellessa.

11
Olettekos kuulleet... / Re: Romaniassa seteliuudistus
« : 13.06.2005, 13:25:56 »
Lainaus käyttäjältä: "Pablo"
Romaniassa toteutetaan heinäkuun alussa seteliuudistus, jossa nykyisistä leiseteleistä (ROL) putoaa pois neljä nollaa. Uusi valuutta on nimeltään uusi lei (RON) ja sen setelikoot ovat 1, 5, 10, 50, 100 ja 500. Vanhat ja uudet leit kelpaavat rinnakkain maksuvälineenä vuoden 2006 loppuun asti.

http://www.forex.fi/


Viime syksynä vanha lei oli jotain 40 000 ROL =1e, eli jatkossa sitten vähän helpompaa laskea rahoja, jos ~4 RON =1e. Parempi tietääkkin ennenkuin menee nostamaan satoja tuhansia :D

12
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tatuoinnit
« : 12.06.2005, 01:25:28 »
Lainaus käyttäjältä: "BlueZ"
Ihmiskeho on minulle kuin tyhjä taulu ja vieläpä monipuolinen sellainen, sillä kehon muotoja voi hyödyntää kauniilla tavoilla.


Shintolaisethan ripustelevat tyhjiä rukouslappuja puihin ja temppeleihin. He ajattelevat, että tyhjässä rukouslapussa on sanottu ja muistettu kaikki ja jos siihen menee jotain kirjoittamaan, niin aina jotain unohtuu ja rukous on siten puutteellinen.

No joo. Itselläni ei ole tatuointiä, alahuulesta löytyy lävistys. Kuvan ottamista olen kyllä miettinyt useita kertoja, saan usein hyviä ideoita, että haluan sellaisen ja sellaisen kuva sinne ja sinne. Olen ajatellut että jos joku näistä ideoista kuulostaa hyvältä vielä vuoden parin päästä alkuinnostuksesta, voisi tuota sitten harkita aivan tosissaan. Yksikään ei ole vielä kantanut niin pitkälle.
Tatuointini olisi ehdottomasti juuri minua varten piirretty uniikkikuva ei siis ainakaan mikään liikkeen perustribaali tms.
Viimeksi eilen rumpalimme kysyi minulta baarissa pienen pöydässä vallinneen hiljaisuuden jälkeen: "Lähetsä huomen mun kanssa ottamaan tatuointeja?" :D

13
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Paras olutmerkki?
« : 12.06.2005, 00:55:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Simbelmyne"

Todelliset suosikit löytyvät Belgiasta ja pakko myöntää näin manselaisena...Turusta  :shock:  Koulun panimolta.


Kyseisen panimoravintolan oluet ovat kieltämättä maukkaita.

Itse galluppiin vastasin Karhu, mutta olisin yhtä hyvin voinut vastata vaikka Koff tai Olvi. Ei noissa 12-packeissa myytävissä niin suurta eroa ole, ettenkö useimmiten ostaisi vaan sitä, mikä nyt tarjouksessa sattuu olemaan. Jos vaikka Koffia saa 6,99e 12-packin niin valitsen sen varmasti normaalihintaisen Karhun (~13e) sijaan.

Kuolleista herännyttä Aura- olutta tulee kyllä ostettua välillä hinnasta huolimatta. Kyseinen olut erottuu edes vähän edukseen.

14
Kai sitä mennään kavereiden kanssa perinteisesti Turun saaristoon ja Vepsään. Kyseessä on jonkunlainen leirintäalueviritys, leppoisaa tunnelmaa, grillailua, saunomista ja kokkoa siis luvassa.

Kaksi kertaa olen olosuhteiden pakosta (työ) joutunut viettämään kaupunkijuhannuksen ja se on kyllä ollut jotain niin ankeaa allekirjoittaneelle  :? Mutta kukin tyylillään, hyvät jussit vaan pallukoille, missä ikinä sitä sitten viettääkään!

15
Lainaus käyttäjältä: "Juzt"

Eikös nykytiedon mukaan ole niin että maailmankaikkeus ei ole ääretön, pelkästään hemmetin iso. Ja laajenee kokoajan valonnopeudella.


Tuo laajeneminen on myös mielenkiintoinen kysymys: mihin se oikeen laajenee? Johonkin missä ei vielä ole mitään? Ihmismieli ei kyllä ihan heti käsitä tilaa, mitä ei ole. Tyhjän nyt vielä ymmärtää, mutta ettei olisi tyhjääkään...

Parempi olla miettimättä, menettää vain yöunensa..   :wink:

16
Uskon maapallon ulkopuoliseen elämään. Jos oikein järkeilee, niin pakkohan tuolla jossain on olla elämää.
Ajatusleikkiä: Jos maailmankaikkeus todella on ääretön, niin sieltähän löytyy äärettömästi kaikkea. Sieltä löytyy esim. samanlainen planeetta kuin tämä meidän pallomme, mutta siellä Hollanti ja Ranska äänestivät kyllä ja heräsin tänään tuntia myöhemmin kuin tänään. Itseasiassa tuollaisiakin planeettoja löytyy ääretön määrä.

17
Ei muuta kuin hyvää matkaa  :wink:

18
Varusteet ja pakkaaminen / Kumpaas kannatatte?
« : 06.06.2005, 19:13:43 »
40 litran reppurinkka ja olkalaukku.

19
Vuonna 2002 matkustin Helsingistä Lissaboniin, vaihto oli Heathrowlla. Lissabonissa ei sitten matkalaukkuani kuitenkaan näkynyt missään. Pidin kuitenkin pään kylmänä ja menin tiedustelemaan asiallisesti kadonnutta laukkua jostain luukusta. Lontooseen se oli jäänyt. Olin jatkamassa vielä samana päivänä Aveiroon ja virkailija sanoi että pääsääntöisesti lähettävät vain 100km päähän, mutta suostui kuitenkin tekemään poikkeuksen ja kuljettamaan laukun Aveiroon, joka on muistaakseni n. 150km päässä Lissabonista. Seuraavana aamuna laukku olikin sitten hotellissa.

20
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / X-files
« : 03.06.2005, 23:15:47 »
Lainaus käyttäjältä: "calu"
tykkään ja paljon.ne taka vuosien maratonit oli tosi jees :) näitä alkupään jaksoja en ole tainnut nähdä edes.Minä vuonna sarja alkoi?


Eikös tuo 1993 jenkeissä alkanut ulos tulla. Suomeen sitten 1994?
Täytyy tunnustaa että omalta seinältäni löytyy vieläkin 2 kpl isoja X-Files julisteita  :lol:

I want to believe

Sivuja: [1] 2 3 ... 11