Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ohaio

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Kun rahani loppuivat...
« : 18.04.2005, 20:45:09 »
...tien päällä, olin reilaamassa Istanbulissa ja meinasi mennä sormi suuhun. Rostockissa piti olla neljän, viiden päivän päästä ja viimeiset päivät piti vielä elää ja olla. Soitto äidille ratkaisi ongelman  :D
Koko itäiseen eurooppaan keskittynyt reissuni paukkui päivittäin yli budjetoidun 20e/päivä noin viidellä eurolla. Ei tullut oikein laskettua kunnolla :roll:

En varmasti ole ainoa, joka ei ole onnistunut pitäytymään matkabudjetissaan, vaan lisää on tarvittu. Missä olit ja miten rahojen loppuminen kävi ilmi? Kenties ostit/jouduit maksamaan jotain mikä pisti budjettisi uusiksi kertaheitolla? Mistä sait lisää valuuttaa? Kokemuksia yli varojen elämisestä reissulla!

2
Yleinen / Haaste: Sijoita kaupungit kartalle!
« : 04.03.2005, 23:17:26 »
(Enpä ole aivan varma josko tämä olisi täällä jo esillä ollut..)
Haastan pallontallaajat tikkakisaan! Haussa ovat eurooppalaiset kaupungit. Tikkoja on 25 ja peli laskee jokaisen kaupungin/tikan kohdalla mahdollisen epätarkkuutesi kilometreinä.

1. Kokonaisvirheesi, km?
2. Paras osumasi?
3. Huonoin osumasi?
4. Montako alle 50 km?

Minäpä aloitan:
1. 4573 km
2.  Paras osuma Tukholma 10 km virhesijoituksella
3.  Huonoin osuma Kiova 1178 km väärässä suunnassa :P
4. 8 kaupunkia (Tukoholma, Lontoo, Brysseli, Haag, Praha, Budapest,  Ateena, Helsinki)

Peli löytyy osoitteesta: http://wetter.rtl.de/redaktion/gamechannel/europa_dart/index.php
Kaupungin nimet ovat saksaksi, olkaa tarkkoja, itse en ymmärtänyt Kiewiä Kiovaksi  :?

3
Tyhmät kysymykset / Avatar ruutuun - apua kuvan kanssa
« : 04.08.2004, 16:18:56 »
Avatar olisi hauska saada sivuille mutta kun en tiedä miten.  Kyllä, tiedän että käyttäjätiedoista sen saa ladattua mutta ongelma koskee kuvaa itseään. Miten saan kuvani vaadittuun 80x80 pixelin ja 6kb kokoon? Jollain ohjelmalla varmaan onnistuu? :?

4
Huomasin tuossa juuri että "uskollinen" vuonna 2002 hankittu passini on murtumassa liitoksistaan. Kummastakin päästä on repeytynyt muoviläpyskää n. sentin verran ja pitkin liitosta murtumia. Äkkiä katsottuna passi näyttää huonokuntoiselta, mutta vielä on tunnistesivu kuitenkin ihan paikallaan.

Ajattelin että tukisin sitä muutamalla pienellä teipinpalalla ja yrittäisin kohdella sitä paremmin, mutta mitenkäs on, tykkäävätkö konnarit teipatuista passeista kuinka hyvää? Reilille lähtö (lähinnä Itä-Eurooppaa) on ensi viikon perjantaina, joten uutta en ehdi enää hakea.

5
Eurooppa / Yöpyminen&reililipun ostaminen Amsterdamissa
« : 09.06.2004, 22:20:14 »
Suunnittelen sellaista reissua että ensin ottaisi halvan lennon Amsterdamiin (Kilroylla nyt luokkaa 170e meno-paluu), viihtyisi siellä aikansa ja sieltä sitten ostaisi reilipun ja lähtisi vielä reilille. Reililipun saa varmasti ongelmitta?

Mitenkäs sitten on, olen kuullut että Amsterdam ei olisi halvimpia paikkoja maailmassa, mitä n. viikon+ oleilu kaupungissa maksaa? Tai lähinnä kai pitäisi saada kuva hostellien hintahaarukasta? Varmasti sivuilla on aiheesta ollut juttua, mutta enpä nyt hätäseen löytänyt joten kiitän avusta!

Sivuja: [1]