Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pussijamssi

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
21
Olen blogijumittaja: kun aloitan lukemaan jotain mieleisekseni havaittua blogia, saatan lukea sitä päivittäin kahdeksan vuotta putkeen. Bloggaaja tulee siis nopeasti "tutuksi, kunhan vain tarjoaa jonkinlaista tarttumapintaa. Pidän siis sopivasti henkilökohtaisista blogeista, hyvin hajuttoman mauttomat ja neutraalit eivät kiinnosta. Toisaalta en myöskään halua lukea todella henkilökohtaisiakaan asioita, ainakaan omalla nimellä ja kuvalla varustettuna - tulee jotenkin todella kiusallinen olo. Tämä ei toki ole major problem matkablogeissa, niistä haluan lukea kokemuksia erilaisista kohteista ja kirjoittajan elämänmenosta missä nyt ikinä meneekään. Yllä mainitut yhteistyöpostaukset eivät juurikaan kiinnosta, mutta tottakai moni bloggaaja saa työllään tuloja mikä on enemmän kuin ok.

Mun oma blogi on puhtaasti avautumiskanava ja harrastus, mukava nakutella menemään silloin tällöin. Olisi pitänyt aloittaa jo vuosia sitten!

http://www.lily.fi/blogit/andando

22
Haha, sovitaan että saksalainen!

23
Tyhmät kysymykset / Vs: Irtiotto arjesta
« : 06.10.2015, 13:24:37 »
Olisiko kohteita mahdollista karsia? Esimerkiksi viikko Etelä-Amerikassa ei ole pitkä aika, sen saa kulumaan helposti esimerkiksi Argentiinassa viettämällä viikonlopun Buenos Airesissa ja lentämällä sieltä Brasilian rajalle ihailemaan Iguasun putouksia ja sitten onkin melkein aika jo jatkaa matkaa. Toki jos haluat nähdä vain paloja sieltä täältä eri mantereilta niin varmasti onnistuu jotenkin, mutta lentomatkat on pitkiä ja aikaerotkin tuo oman mausteensa hommaan. Terveisiä täältä Uudesta Seelannista, ensimmäiset kolme päivää meni oikeastaan pelkkään matkasta toipumiseen. Vähemmän voisi olla enemmän?

24
Ensimmäinen hurja 140e palkka vastaanotettu ja näemmä melkein 20% meni veroja.. eikö verot saa kuitenkin takaisin kun lähtee maasta, joten siinä mielessä ei niin väliksi vaikka niitä maksaisi mahdollisesti liikaa?

25
Ei se ole salaisuus, tervetuloa! :D Saan tosin paskahalvauksen, jos joku esittelee itsensä Loordiksi.

26
Lisää kuvia ja parempilaatuisia tulossa viimeistään ensimmäisen palkan jälkeen kun pääsee törsäämään kameraan! :)

27
http://www.lily.fi/blogit/andando

Semmonen! Informaatioarvo tuskin lienee valtava, mutta vastailen mielelläni kysymyksiin jos vain osaan :)

28
Terkut Aucklandista! Sadetta ja tuulta riittää, mutta sehän sopii työnhakutykitykseen netissä, aurinkoisina päivinä sitten paikan päälle :) Tarinoin blogiin, laadusta en mene takuuseen, mutta ainakin sillä voi olla jonkinlainen viihdearvo!
http://www.lily.fi/blogit/andando

29
Matkaseuraa / Vs: Working holidaylle uuteen-seelantiin
« : 30.08.2015, 13:05:15 »
Lähden tiistaina W&H:lla Uuteen Seelantiin, saa nähdä kuinka käy! :D

30
Eurooppa / Vs: Puola, tuo ihanien elämysten maa?
« : 31.07.2015, 18:27:26 »
Aika lailla samaa mieltä Puolasta AnniinaH:n kanssa! Lodzissa tuli vietettyä muutama viikko nyt jo entisen paikallisen siipan luona, hän kuvaili sitä kauniisti Puolan persläveksi ja Puolan Tampereeksi, sillä erotuksella, että Tampere on sata kertaa kauniimpi. : D Opiskelin huvikseni vuoden verran puolaa, mikä riemastutti paikallisia kovasti ja auttoi mun menemisiä ja tulemisia paljon. Täytyykin ottaa nyt pieni kertauskurssi ennen lähtöä, sangen nyrpeiden puolalaisten mammojen silmät kirkastuu ihan pikkuisen kun osaa ees tervehtiä ja ostaa bussilippuja heidän kielellään.
Tällaisena pienen budjetin reissaajana mukava päästä pikkurahalla vuoristomaisemiin Zakopaneen, kun Sveitsissä samasta lystistä saisi maksaa varmaan kahdeksankertaisen hinnan! Morskie Oko -nimistä vuoristolätäkköä tarkoitus patikoida katsomaan.

31
Yleinen / Vs: Budjettikysymyksiä.
« : 31.07.2015, 18:20:53 »
Sit hostelleissa dormipunkan varaukseenkin tarvii luottokorttia jos varaat jonkun sivuston kautta, joten kantsii suoraa soittaa siihen hostelliin ja koittaa jankuttaa ja vakuutella tulevansa.

Hostelworld ainakin toimii nätisti Visa Electronilla, eikä tarvitse edes verkkipankkitunnuksia varmistukseen. Veloittaa jonkun kymmenen prossaa majotushinnasta, ja loput maksetaan paikan päällä. Muutenkin Electronilla tuntuu selviävän todella hyvin, ellei tarvitse vuokrata autoa ja muuta sellaista, jossa luottokortti on välttämätön.

32
Mää oon vähän neuroottinen kaikkien asiakirjojen kanssa^^

Siltä varalta että jollekulle käy sama kämmi: hiiren oikealla nappulalla aukeni maaginen "tallenna verkkosivu" tai joku vastaava, millä sain sivun tallennettua sähköpostiin ja nyt töissä avattua sitten ja printattua suht alkuperäisen näköisenä. Vaikka tuskin tällä asialla mitään merkitystä on. Mutta eilen kuumotti kun yritin ja yritin kirjautua sinne viisumisivustolle, ja koko helahoito lukkiutui liian monesti yrityksestä. Nyt vain odottelen kuukauden h-hetkeä! Pari onkin lähestynyt yv:llä, saa muutkin tuonne päin samoihin aikoihin menijät : )

33
Ei tarvitse heittaa lapalla. Enaa ei eleta keskiajalla -> ne nakee kylla koneelta, kenella on wh viisumi. Mulla ei ollut edes vuonna 2007 mitaan paperia. Feikkilipun askartelu on superhelppoa, jos oikein kuumottaa koneeseen paasy.

Niin minäkin järkeilin, tuossa on vain mun tiedot ja sitten "client number". Punaisilla tikkukirjaimilla kyllä huomio, että tuo e-visa pitää olla aina passin välissä tulostettuna. Voi hittolainen. Yritän kaivaa pään perukoilta sen salasanan, nään toki noista palloista että montako kirjainta siinä on mutta laiha lohtu..

34
Tyhmä kysymys tästä viisumista:

se on mulla nyt täällä sivuilla ja pitää tulostaa ja pitää paperiversio mukana matkalla. Ok. Onko se tosiaan vaan tuollainen muutama rivi tekstiä, jonka voin kopioida vaikka Wordiin ja sitten tulostaa sieltä? Mun ongelma on, etten saa tätä viisumisivua auki muilla koneilla kuin omallani, johon olen tallettanut salasanan. En muista sitä enkä muista mun turvakysymyksen vastausta, heh. Hyvän kysymyksen valitsin! Eli kun en pääse tästä suoraan printtaamaan kun ei ole omaa tulostinta, niin voinko vaan ottaa nuo tekstipätkät=e-visan talteen ja tulostaa kirjastossa?


35
Eurooppa / Vs: Puola, tuo ihanien elämysten maa?
« : 30.07.2015, 13:29:12 »
Taas Poloniaan. Wroclaw, Zakopane, Bialystok tällä kertaa, ja ne suolakaivokset Krakovan lähellä! Mitäs hauskaa Wroclawissa olisi muuta kuin kuulemma hyvä tunnelma? Toisaalta ei me varmaan muuta tarvitakaan, mutta jos joku erityisen kiva kuppila tai muu tulee mieleen niin saa suositella, Bialystokista samaten :)

36
On siinä pieni prosessi, jos asuu kaukana Helsingistä ja käy iltaisi töissä ja joutuu sumplaamaan itsensä tiettyyn kellonaikaan tiettynä päivänä keuhkokuviin ja mahdollisesti jännittämään lopputulosta, mutta toki mitään aivan ylitsepääsemätöntä moinen ei toivottavasti ole^^

37
Mulla oli aika kova taistelu sen kanssa myös, en muista kuinka se sitten lopulta onnistui mutta onnistui kuitenkin ja viisumikin myönnettiin, jahka olin käynyt näyttämässä keuhkoja Aava Kampin Pertille. :D Onnea prosessiin siis vain! Mulla lähtö 1.9. Aucklandiin.

38
Jos aloittajalle tulee ylitarjontaa rinkoista, niin minäkin tarvitsisin yhden, mielellään 65 litraisen : ) Heinä-elokuun aikana olen Jyväskylässä ja Tampereella, joista siis voisin noutaa. Postitus taitaa maksaa nykyään omaisuuksia, niin siksi helpompi ehkä jos näistä kaupungeista löytyisi. Yritän muistaa tarkistaa YV:t!

39
Australia ja Oseania / Vs: Working Holiday FAQ
« : 11.07.2015, 14:05:33 »
Hei,

tämä on varmaan luokkaa tyhmät kysymykset, mutta anteeksi suokaa.. Onko kansainvälinen ajokortti siis must vaikka ei aikoisi metriäkään autolla ajaa? W&H -lippulappuihin tarvitaan kaksi henkkaria ja passi ja ajokortti ei käy, vaan sen täytyy olla just tuo kv-ajokortti? Miten siellä pärjää tyypit, joilla ei ole ajokorttia ollenkaan, hommaako ne sitten Suomesta jonkun kv-henkilökortin tai vastaavan?
Pahoittelut, oon vähän kuumeinen!

40
Australia ja Oseania / Vs: WH vakuutukset
« : 11.07.2015, 13:57:00 »
Moi,

nostelen vanhaa ketjua... Edessä olisi vakuutuskilpailutusrumba, onko niin että Lähivakuutus. nyk. Lähitapiola, on edelleen timantti? :)
Mulla on Pohjolan Easy-paketti, se on ollut hyvä pikkureissuilla.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10