Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - drg313

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Www.Toplanguagejobs.co.uk :n kautta löytyy paljon töitä joissa suomen kielestä on etua. Valitse kieleksi suomi ja sijainniksi Lontoo. Oman duunini löysin aikanaan tuota kautta.

2
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: new yorkista washingtoniin
« : 08.07.2013, 10:12:52 »
Amtrak sallii kaksi laukkua maksutta:
http://www.amtrak.com/baggage-policy

Kaikissa junissa vain ei ole mahdollisuutta kuljettaa matkatavaroita..

Tuo Amtrakin sivusto tuli koluttua aika hyvin läpi ja juuri tuo baggage policy aiheuttikin päänvaivaa, koska mielestäni ei hirveästi ole järkeä että kahden ison kaupungin välillä ei junaan muka saisi kunnon matkatavaroita. Kaivettuani tietoa löysinkin virtual touristin sivuilta muita saman ongelman kanssa painivia ja siellä paikalliset kertoivat että junien takaosassa on matkalaukuille tilaa mutta Amtrak yrittää vähentää laukkujen määrää junissa joten tuo "very restrictive baggage policy" on enemmänkin suositus kuin asia josta saa sanktiota junassa lipuntarkastajalta.

http://forum.virtualtourist.com/New_York_City-841252-5-10037465/Train-travel-between-New-York-City-and-Washington-DC.html

Vastaan itseasiassa omaan kysymykseeni koska löysin vastauksen

3
Meillä on NY'stä kämppä vuokrattu AirBnB'n kautta 7 yöksi. Maksettiin etukäteen varausmaksu $200 ja loput paikan päällä. Eli hävitään max tuo pari sataa dollaria jos welmu huijari osui kohdalle (tyypillä oli kyllä yli 270 suositusta, ei kait ne kaikki voi ostettuja ja kavereita olla? =D ).

Tuo yllämainittu laki muistaakseni rajoittaa sen, että asunto pitää vuokrata vähintään 30 päiväksi, mutta laki ei kiellä vuokra-ajan "keskeytystä". Eli useampi vuokranantaja johon itse otin yhteyttä ja kerroin 7 yön majoitustarpeesta kertoi että tehdään sopimus 30 päiväksi, mutta 7 yön jälkeen "perun" loppuajan. Ja maksan vain 7 yöstä. Eli porsaanreiän ovat tuolle löytäneet.

4
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Grand Canyon - mistä kohtaa
« : 05.07.2013, 23:22:19 »
Tarkoitus olisi käydä elokuussa Grand Canyonilla. Tulemme Las Vegasista vuokra-autolla. Lähdemme luultavastikin aamupäivällä Vegasista käyden Hoover Damilla matkan varrella. Mietimme, jos majoittuisimme seuraavaksi yöksi Flagstaffiin. Sitä seuraavaksi yöksi olisi tarkoitus jatkaa takaisin Vegasiin tai jopa siitä eteenpäin.

Missä päin Grand Canyonia tuossa kannattaisi käydä? South Rim nyt ilmeisesti ainakin.

Tuleeko jotain muita maksuja kuin tuo 25$ autokohtainen maksu?

Ajoin vastaavanlaisen reitin 2009 muutaman kaverin kanssa päivässä; eli lähdimme Vegasista aamulla ajoissa (muistaakseni jokus klo 8 pintaan) ja ajoimme Hoover Damin kautta Grand Canyonin south rim'iä pitkin Flagstaffiin yöksi (road 64>89).
Matkan varrella turistialuuen jälkeen on mukavia pysähdyspaikkoja josta saa myös hyviä kuvia ilman turistivilinää.
Pitkä päivä muttei liian, riippuu siitää paljon aikaa viettää kanjonilla.


5
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: new yorkista washingtoniin
« : 05.07.2013, 23:11:04 »
Elokuussa pitäisi päästä NY Washington väli junalla. Katselin AmTrakin sivuilta lippuja, mutta itseäni ihmetyttää tuo "no checked baggage" viite. Eli ohjeissa sanotaan ettei matkalaukut mahdu mukaan elleivät ne ole ns. käsimatkatavaroita. En muualtakaan AmTrakin sivuilta löytänyt vinkkejä että minkälaiseen junaan niitä isoja matkalaukkuja sitten saa mukaan ja mahdollisesti millä hinnalla. Eli onko kokemuksia ja linkkivinkkejä?

6
Finsbury parkin (pohjois lontoossa) tube asemalta 10min kavely, italialainen ravintola nimelta Pappagone. Parasta italialaista mita olen ikanaan syony ja varsin kohtuulliset hinnat. Pizzat / pastat alkaen £6.
Aikas turisti-vapaa paikka koska vahan syrjassa turisti-kohteista.

http://www.pizzeria-pappagone.com/

7
Iso-Britannia / Vs: Stand-uppia Lontoossa
« : 06.10.2008, 23:18:58 »
Amused Moose Sohossa on aivan loistava. Liput kannattaa kuitenkin varata etukateen koska jokaisessa missa olen itse ollut ne on myyty loppuun ainakin viikko etukateen.
http://www.amusedmoose.com/

8
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 19.09.2008, 11:14:35 »
Pystyykö Tottenham hale asemalta ostamaan oystercardin? Olemme Stansted expressilla jäämässä pois Tottenham halen asemalla, josta tarkoitus olisi jatkaa matkaa metrolla Victoriaan.

Tottenham Hale asemalta pystyy ostamaan oyster carding kuten jokaiselta tube asemalta kunhan "assistant/tickets" tiski on auki, jos ei ole, niin sitten voi automaatista ostaa kertalipun. Stanstedilta paasee bussilla suoraan victoria asemalle (kestaa reilu tunnin), mutta jos haluatte pysya junassa niin Tottenham Halelta menee Victoria Line (vaaleansininen linja) suoraan Victorialle.

9
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Washington DC
« : 22.07.2008, 22:48:17 »
Pistetaan nyt tahan jatkoks kun en loytanyt muualta vastausta.
S'on nyt semmonen juttu etta paatettiin kaverin kanssa lahtea autoreissulle Amerikkaan viikon paasta ja ollaan pari yota Washington DCssa. En sitten mitenkaan pain loyda Hostellia White housen lahettyvilta (helppo kavely shoppailuun, yoelamaan, valkoiseen taloon, pentagoniin ja hautuumaalle kattoo Kennedyja) missa olis baari ja biljardi poyta... Auttakaa ihmista hadassa. Eli siis enemman "bile" hostelli kuin hiljainen.
*huokaus*

10
Juu ehdottomasti Wood Greeniin. Itse satun asumaan kyseisessa "lahiossa" enka lahde keskustaan ellei ole pakko. Taalla kaikki on halvempaa ja kuitenkin loytyy hyvia kauppoja, mita tahansa tarttee niin se loytyy taalta. Piccadilly linella pohjoseen Wood greeniin ja ostoskatua alas joka paattyy Turnpike Lanen tube asemaan jolla paasee taas takas keskustaan samaa piccadilly linea pitkin.

11
Iso-Britannia / Liput Lontoossa
« : 24.09.2007, 22:00:12 »
Vahan myohassa, mutta ehka muille avuksi. www.lastminute.com loytyy viime hetken lippuja teattereihin tms. Hyvia diileja esim illallinen + teatteriliput tms.

12
Iso-Britannia / Lontoon yoelama
« : 11.09.2007, 23:03:15 »
Se riippuu niin pitkalle mista musasta tykkaa.

kuten joku jo mainitsikin, Leicester squarelta loytyy melkee isoimmat klubit, sisaanpaasy £10-20 valilla. R&B/house puolelta esim Zoo Bar, Sound Club, Metra. Henkilokohtaisesti hyviksi koettu. Piccadillylla On-and-on (en ihan varma tosta kirjotusasusta) on pirun iso ja eri kerrokset eri musalle. Ei kyllakaan metalli/rock puolta. Kaikkiin paasee jollain diililla sisaan kun kuljette ees taas vahan aikaa ja bongaatte "promoottorin" eli sisaanheittajan. Niila on semmonen pikkunen flappitaulu kadessa missa on lista klubeista ja hinnoista tms.

Sekalaista tanssimusaa ja hetkittain myos hieman myos Rockimpaa loytyy Covent Gardenista Roadhouse ja Soundgarden. Muistaakseni £10 sisaan molempiin. Roadhouse on henkilokohtainen suosikkini keskustan clubeista. Harrikoita seinilla, baarimikot osaa hommansa ja kikkailee pulloilla minka kerkiavat. Tottenham court roadin tuben luona rock mestoista loytyy Metro ja perjantai-iltasin Mean Fiddler. Mean Fiddlerista myoskin R&B ja tanssi musa iltoja, kandee tsekata nettisivut.

Camdenista en tieda muita ku parit rock paikat, purple turtle mornington crescentin tube aseman vieressa, sielta loytyy aina hyvia "teema iltoja" jossa bandeja ja dj. Electric ballroom on yks ja nuoremmille ehka suunnattu KOKO.

Toinen mun suosikki on Angel. Sinne tube asemalle vaan (kings Crossin vieressa) ja ulos kavelemaan, baareja baarien vieressa.

Naitten lisaks jokaisen vahankaan isomman "lahion" luota loytyy aina hyvia paikkoja joissa nakee vahan enemman sita "lontoota", keskustan ulkopuolella.  Esim. northern linen varrella Finchley, sielta paasee yobussilla sit keskustaan helposti takas.

Tassahan tota oli listaa.. mulle voi kans laittaa sahkopostia (ei kannata yv:ta ku loggaan sisaan saannollisen epasaannollisesti) jos haluaa tietaa lisaa, en oo tana vuonna viettany viela yhtaan kokonaista viikonloppua kotona....

13
Iso-Britannia / Minne Lontoossa
« : 31.05.2007, 10:56:57 »
Lainaus käyttäjältä: "S_ohvi"
Oikeastaan mitkä tahansa kirjat kiinnostaa, mutta eniten ehkä nuo "tavalliset kirjat", eli erilaisia romaaneja, dekkareita ym.


Jaa tottenham court road tube asemalla pois ja kavele charing cross roadia alaspain. Sen kadun varrella on jos jonkinmoista kirjakauppaa pienesta keskikokoiseen ja uudesta kaytettyyn. Jos ne ei miellyta niin leicester squarin tube aseman kohdalta voi koukata oikealle ja kavella piccadillylle Waterstoneen.

14
Keskustan tuntumassa on Tavistock hotel, jossa on perhehuoneita muistaaksein 118 puntaa/yo. Aivan vieressa on samaa ketjua oleva Royal national hotel jossa on car park, maksaa kyllakin erikseen. Molemmat hotellit on imperial london hotels ketjua. Huoneet on ok, ei mitaan pro tasoa, mutta siistit. Sijainti on vallan keskustassa, British museum 5min kavellen ja camdeniin, oxford streetille tms suorat bussiyhteydet n. 10 minuutissa. Piccadilly linen varrella, russel squaren tube asema kulman takana.

Suosittelen.

15
Jos on uudenlainen sirukortti niin silla paasee. Kyselin just suomen suurlahetystosta taalla Lontoossa kun mun lompakko varastettiin ja sen mukana suomen (EU) ajokortti.. Sielta sanottiin etta sirukortilla paasee suomen ja Iso-Britannian valia ilman passia.

16
Iso-Britannia / Lontoo, missä kannattaa käydä?
« : 18.01.2007, 18:52:33 »
Lainaus käyttäjältä: "Larppa"
Kyselläänpäs tätä tässä ketjussa: live-jazz tai rock-klubeja Lontoossa joihin kannattaa mennä?


"Kunnon" rock puolta loytyy Camdenista mm. Turtle Purple jossa paljon bandeja. Paikka on ihan Mornington Crecent tube aseman vieressa, yokerho KOKO:a vastapaata. Oxford streetilta (tottenham court road lahin tube siina vieressa) loytyy Metro-klubi, vahan raskaampaa sarjaa ehka, mutta jos kevyemmasta ja enemman main-streamista tykkaa niin myos henk. koht. suosikki on Roadhouse Covent Gardenissa. Joka ilta loistavia live-bandeja jotka soittaa cover-musaa RHCP:sta Bon Jovin kautta My Chemical Romanceen. Bandin jalkeen DJ soittaa perus tanssimusaa. Sisustettu myos kivasti, harrikoita ja moottoripyoria seinilla ja baarimikot leikkivat ja heittelevat pulloilla toisiaan.

Lainaus käyttäjältä: "Larppa"
Toiseksi: käymisen arvoisia second hand-shoppeja. Käy merkkivaate-, retro- tai muuten syystä tahi toisesta käymisen arvoiseksi katsomanne putiikki.


Muswell Hillissa (pohjois lontoossa) paikalliset second-hand shopit. Kaveri on siella vapaaehtoisena aina sillon tallon, ja kun se on vahan mukamas parempaa seutua niin paikalliset rikkaat lahjoittelee sinne vaatteitaan. Olen itsekin ostanut merkkivaatteita sielta pilkkahintaan. (nimim. Dieselin farkut £10 ja D&G neulepaita £8.)

17
Iso-Britannia / Lontoo, missä kannattaa käydä?
« : 15.01.2007, 11:11:56 »
Piccadilly linella tube pohjoiseen wood greeniin. Suoraan tuben ulkopuolelta alkaa ostoskatu joka paatyy turnpike lanen tubeen. Normaaleja vaatteita mutta paljon halvemmalla koska ei ole turistialue. Suosittelen.

Ja sen lisaksi 2 leffateatteria joissa tiistaisin kaikki leffat £3.75. Hinta todella halpa verrattaen keskustan leffateattereihin joihin liput keskim. £10.

18
Tyhmät kysymykset / Re: Huonoja kokemuksia
« : 12.01.2007, 11:33:35 »
Lainaus käyttäjältä: "fishbone"
Siis mitä, eikö ebookers.comista/co.uk:sta lippuja suomalaisella luottokortilla ostaessaan, enää tarvitsekkaan faksata passinkopioita ja luottokortin molempien puolien kuvia Intiaan?


Heh.. ei mun ole ainakaan tarvinnut kertaakaan faxata mitaan kopioita mihinkaan pain maailmaa. Olen asunut taalla kohta kaks vuotta ja olen varaillut lippuja ympari eurooppaa, paluupaikkana joko lontoo tai helsinki koska menen kohteeseen yleensa aina jotain muuta valinetta kayttaen. Ja visa on kirjoilla suomessa. Euroopan ulkopuolella en ole pariin vuoteen kaynyt joten vaikea sanoa etta miten niiden kanssa sitten..

19
Tyhmät kysymykset / Re: Huonoja kokemuksia
« : 12.01.2007, 11:07:35 »
Lainaus käyttäjältä: "timco"
Mikähän mahtaa olla Englannin kuluttajasuojaviranomaisen yhteystiedot?


En tieda numeroa enka edes tarkkaa nimea (eli olipas tastakin kommentista hyotya) mutta voin sanoa etta englannin kuluttajasuoja on olematon, joten sen varaan ei kannata hirveasti laskea. Helsingissa on keskustassa ebookersin toimisto, suosittelisin sinne ottamaan ensin yhteytta jos et viela ole.

Itse varaan liput melkein poikkeuksetta ebookersin kautta eika mulla ole ikina mitaan ongelmia ollut. Olen varannut myos lentoja englannista suomeen ja suomesta englantiin vaikka visani on "kirjoilla" suomessa. Nyt hankin viimein paikallisen luottokortin joten katsotaan miten sen kanssa kay kun varailen seuraavan kerran lippuja..

20
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Miten olisi "jurrikamera" ?

Muutenkin, erityisesti krapula-aamuina, mielta kovin ilahduttaa
nahda kaikki edellisen illan tapahtumat tarkasti dokumentoituina


1 piste. En kayta. En o ollu jurrissa yli neljaan vuoteen. Isan mielesta mulla on alkoholiongelma  :lol: . Kun en siis kayta alkoholia...hehe... Isan mielesta alkoholiongelma voi olla myos silloin kun alkoholi on loppu. Silloin se on ongelma.

Diokenesin kommenttiin kommentoiden, mun mielesta askel saatiin jo oikeaan suuntaan kun kannykat alkoi automaattisesti tallentamaan lahetettyja tekstiviesteja.. Aamulla kiva lueskella mita illalla on tullu laheteltya ja kenelle. Nimim. vieressa nauranut..

Sivuja: [1] 2 3 ... 8