Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - error

Sivuja: 1 [2] 3 4 5
21
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Absintista
« : 03.08.2006, 19:22:38 »
Absinth on jotenkin..hyvää. En yleensä juo viinaa, olen punkku-ihmisiä, mutta kun absintti pullo tuli ostettua tuolta Prahasta niin...

Muistikuvat harhailevat jossain Eerikin kadulla. Aamulla heräsin omasta sängystä eikä ollut edes krapula!

Mutta ykä lentää aika nopsaan jos raakana juo. Ainakin mulla.

22
Rahalla pääsee pitkälle...

Itse kamppailen pääsystä opiskelemaan joskus amk. Tuntuu täysin utopistiselta ajatus, että juuri MINUT valittaisiin (siis Suomessa) 400 hakijan joukosta 8 onnekkaan joukkoon.

Tutustuin italialaiseen poikaan. Mua vuotta nuorempi ja opiskelee lakimieheks. Ei mitään järkeä! Siis siinä suhteessa että mä tuun ehkä pääsemään haluamaani amk-tutkintoon joskus sillon 3-7 v. päästä. Eli jos sulla on vaan rahaa, oot oikeestaan semi-hyvä siinä mitä ikinä haet opiskelemaan - niin pääset kyllä.

Kannattaa oikeesti suunnata nenä ulkomaille opiskelujen merkeissä. Jos koulu on maksullinen, se on melkeempä vaan parempi asia. Opetus ei voi olla täyttä roskaa.

23
Ensin viikkaan, sitten alan pyörittämään sitä, jolloin kaikki alkaa menee huonosti ja lopulta sen sinne sullon. Multa puuttuu logiikka täysin!

24
Thaimaa / Pattaya - Pallon paras bailumesta?
« : 01.08.2006, 06:19:04 »
Hyi kauhee toi video! XXX!

Jos käy Suomessakin laatuun The Club jne. mestoissa, niin kyllä se Pattaya lienee The Matkakohde!

25
Haluaisin olla 20, mutta olen 21 :( Haluaisin unohtaa iän, mutta kyllä se elimistö alkaa näyttämään (tummat silmänaluset ja iho huononee). C*ap!

26
Lentomatkustus / Matkustamoon rinkka
« : 28.07.2006, 05:49:30 »
Periaatteessa matkustamoon tuotavien kamojen kanssa 8 kg on raja. On mulla heittänyt muutamalla kilolla kans... kai 30 litran reppu viel menee, mut 40 voi olla jo liikaa. Siis jos se on täynnä.

27
Yleinen / Mistä ostat vaatteesi, kenkäsi ja kassisi?
« : 27.07.2006, 16:46:11 »
Kauko-itä on The Thing.

Pari kivoja kenkiä Kiinassa 6 euroa. Suomessa pari kenkiä, yli 30 euroa. Jos kivat - aina enemmän.

Eli, päädymme kohtaan  Eurooppa ja Englantilaiset kengät kyllä! Ostin tossa 3 vuotta sitten eräät lemppari korkkareistani Enkuista ja vasta tänä kesänä palo korkolappu puhki (lasken sen yleensä kenkien kuolemaksi, sillä korkolaput maksaa liiiikaaaaa). Käytin kenkiä kohtuullisen paljon. Enklantiin ja Camden Town!

28
Arabia! Puhuttuna siis kauheinta maailmassa. Kirjotus on ok.

29
Japani / Matkustaminen Japanin sisällä
« : 27.07.2006, 15:21:48 »
Hei beibet, nyt!

Se on kallis, joka valitsee kalliin tien. Täällä on Guccin liikkeet ja täällä on halvat liikkeet. Itse sanoisin kuitenkin Japanin olevan kaikkiaan halvempi kuin Suomen. Silleen ehkä 20% halvempi. Mutta! Täällä on myös kalliita jotkut ihan perusjutut, esim hedelmät! Yhden omenan hinta saattaa olla esim 1euro! Eurolla saa syksyllä suomesta aika monta herkullista ei-geenimanipuloitua omppua.
Itselläni on tähän mennessä vain ollut varaa ostaa banaaneja: 5 banaania 2 euroa! Siis toi on kyllä vähän surku että hedelmät on kalliita, koska ihminen tarttee niitä:(

Mutta, esim tofu maksaa 30 senttiä ja 5 munakoisoa 1,50e. Ei paha! Oikeis paikois olut 2,5e, mutta jossain voi olla 10e. Kaikki kiinni omista mieltymyksistä. Pohjaton lompakko - kyllä täällä saa rahaa palamaan! Opiskelijabudjetti (=minä) - fine, niin pitkään kunhan on oma keittiö käytös.

30
Japani / Matkustaminen Japanin sisällä
« : 27.07.2006, 06:13:10 »
Epäluova? Siitä nyt en oikein tiedä.

Asemalla voi vaan hypätä junaan joka menee jonnekin mielenkiintoiseen paikkaan, tai hypätä junasta pois välillä ja käydä katsastamassa sanotaan vaikka Naran, ja jatkaa matkaa. En tiedä, mun mielestä se oli tosi chilli ratkasu. Esim menin yöllä Fukuokaan ja se olikin viimeinen juna, vaikka olisin halunnut olla jo matkalla Beppuun. Jäin aseman ulkopuolelle venaamaan ekaa junaa ja heti mulle tarjottiin Fukuoka yö sightseeingiä. Niin ja eräs vastaantullut tarjos lämpimän kahvin automaatista.

En tiedä bussikäytäntöä, mut sen tiedän et ei oo kovin siistii olla täällä törkeen väsynyt päivällä ja yrittää miettiä järkevästi miten menisi ja milllä, kun ihmisiä puskee päälle. Eli jos ne unet jää vähiin, ni jet lag ei tasaannu kovin nopsaan.

31
Yleinen / Pahin floppi ja pettymys?
« : 26.07.2006, 17:14:55 »
Se on sen vuoks hieno paikka, koska moni, jotka sinne menee ei ole aikasemmin ollut muualla kuin Mallorcalla tai Teneriffalla. Therefore.

Ei oo kyllä koskaan joutunut pettymään. Ollu usein odotukset niin alhaiset. Tai siis "meidän Suomi on hyvinvointivaltio ja ja ja..."

Paitsi toissailtana mentiin kaverin kanssa erääseen jännän näköseen baariin Shimokitazawassa ja tilattiin se perinteinen japanilainen lonkeromainen juoma jota ainakin lausutaan "sawa", en tiedä oikeeta nimeä. No oikeastihan sen täytyisi olla makeaa, siinä on jotain limeä ja alkoholia. Se mitä saatiin... vettä jossa oli paljon viinaa ja suolaa ja pohjalla luumu. Ei pystyny juomaan kuin pari huikkaa ja se maku elää ikuisesti mielessä! hyii.

32
Terveys ja turvallisuus / Matkalla sairastuminen
« : 25.07.2006, 06:09:55 »
Kun mulle syötettiin kimiiniä, niin tuntu kun ois kauheet bileet pään sisällä koko ajan. Laitoin pääni tyynyjen väliin ja se helpotti vähän:D

33
Pimeä ei ole missään kiva. Pimeällä vaaleana maassa, jossa muut on mustia on kuin heijastin pimeällä. Not nice.

34
Tyhmät kysymykset / Junat:PC pistokepaikka
« : 24.07.2006, 16:02:17 »
Hanki mäkki ja elämä on hymyä!

35
Eurooppa / Euroopan top/bottom pääkaupungit
« : 24.07.2006, 15:58:08 »
* Amsterdam 4
* Berliini 4
* Bern 4
* Budapest 3
* Helsinki 4
* Kööpenhamina 4
* Lontoo 5
* Pariisi 5
* Praha 5
* Tallinna 3
* Tukholma 3

36
Asiasta poiketen (mite teen hyvin usein):

Meikä kyl diggaa japanilaisist kodeista! Eli helvettiin vienee tie. Toisaalta naisena voin tunnustaa heterouteni ja etten ole saksalaisiin naisiin ja kyllä yhtä vähän niihin miehiinkään.

37
Yleinen / Monessako maassa olet maleksinut?
« : 24.07.2006, 14:52:48 »
Kyllä voi vaan olla herra/rouva wompatti tyytyväinen elämäänsä! Vanuatua myöten!

38
No onhan ne ranskalaiset mimmit kyllä kauniita. Ja italialaiset. Ja Espanialaiset. Ja joo osittain kreikkalaiset. Myös portugalista löytyy kauneutta.

Ja nii, yllättävä maa on Norja! Onks Islanti Euroopassa? Sieltä tulee söpöjä.

Miehien suhteen en allekirjottaisi kaikkia näitä samoja maita.

39
Eurooppa / Venetsiaan
« : 24.07.2006, 09:27:30 »
Lidossa on kivoja hotskia!! Eikä kovin hintavia. Kätevästi vesibussilla päätyy venetsiaan 10 minuutissa.

40
Terveys ja turvallisuus / Huimaus?
« : 22.07.2006, 18:43:14 »
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"


Matkalla tuntemattomaan...!
 :D
Huimauksen tunnetta on esiintynyt taallakin pain.
Kesa on kuuma, aurinko paistaa, mutta taman leirin ylla
linnutkin lentelevat aina pilvessa.
 :D  :shock:  :?

Lust for life !
 :D  :D  :D


nyt kyllä meni ohi ja ohimmaisen kerran! :D birds don't use weed!

Sivuja: 1 [2] 3 4 5