Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - error

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
41
Lähi-itä / Itä-Turkin kurdialueet
« : 22.07.2006, 18:31:36 »
No, sen sanon, että turkkilaisten mielestä fakta ei ole aivan sama kuin monen muun:D ja mä olen kasvanut siinä opissa, joten aivan, on tämä kyllä melko turhaa.

Ja kysehän oli Elazigista. Kaupunki lähellä Adanaa. Such a nice place...untill............

42
Malesiasta pääsee tosi kätsysti Singaporeen Johor Bahrusta. Ja Johoriin helposti vaikka bussilla Kullista. Eikä maksa paljoa mittää! Toisaalt Singapore on kyllä aika boring ja kallis.

le edit: Nii muute, aasian sisälllä on noita eri lentoyhtiöitä jotka lentää: naurettavan halvalla! Oiskohan jotain Air Asia sun muuta. Googlest löytää. Sit on Thaikuilki muutamii halpalentoyhtiöitä ja silleen. Ei kannata niellä mitää kilroyn flexible lippua, kun noil halpislentoyhtiöillä vois päästä halvemmalla (aasian sisällä siis). Finski on alottamassa suorat lennot Kulliin, jotenka tähyilemään mahd alennuksia!

43
Lähi-itä / Itä-Turkin kurdialueet
« : 21.07.2006, 16:38:50 »
Ei asunut kurdeja niinkään 50-luvulla ainakaan Turkin niillä alueilla. ties mistä tulleet ja valloittaneet minullekin tärkeän kaupungin ! Nii et ISBN WEILIN+GÖÖS BLAH BLAH.

lisäks on vääärin kutsua lappia lappalaisten alueeksi! Tai saamelaisten!

44
Aasia / Matkalla Japaniin (Trans-Siperia etc)
« : 21.07.2006, 16:36:21 »
Ja jos on aikaa paljon, ni kandee lähtee Sapporoon. Näin tässä justiinsa erästä skottilaista kaveria ja se kerto juttuja sieltä. Aika lailla samanlainen paikka kuulemma kuin Suomi. Meikä ainaki suuntaa purjeensa sinne ensi kesänä kun tulen tänne 3 kuukaudeksi.
Siellä niitä megasuperisoja  kansallispuistoja on, sillä siellä ei asu niin paljoa ihmisiä, johtuen ilmastosta joka on lähes sama kuin Suomessa. Epäreilua sinäänsä, että Japanista löytyy saari (onkse sit okinawa?) jossa asuu ihan tummia ihmisiä, ja sitten tommonen Suomi-osuus. Ei paljoo jää miettimiseen kumman valitsee. Vai valitseeko välimaaston - eli Tokyoooooo, Tokyo desu! tai kioto tai nikko tai what so ever.

Nii muute, kandee mennä Nikkoon! Samainen kaver ikerto olleensa siellä ja siellä on niitä kuumia lähteitä...jossa et ole yksin... vaan apinoiden kanssa! Taas tulemme kohtaan madness..

ja edellä mainittu sana tuokin bilepolitiikkaan josta edelleen samainen kaveri kertoi. Oli ollu jossain mega goottibileissä. Meno täällä klubeilla on tunnetusti...madness. Noh, siel oli performanssia, kaikennäköstä sidontaa jne. Siellä oli myös mies myymässä KÄÄRMEITÄ! aivan! pikkusia pythoneita hintaan 3,000 yeniä! Niin, että jos hetken mielijohteesta saa ideaksi ostaa käärmeen, ni...

sayonara!

45
Lähi-itä / Itä-Turkin kurdialueet
« : 21.07.2006, 01:36:59 »
Ei eieieieiei! Ei ole semmosta kun Kurdistan! Ei ainakaan Turkin puolella! Se on Turkki. Irakista en tiedä.

46
Terveys ja turvallisuus / malarialääkitys
« : 21.07.2006, 01:35:08 »
Ei se Thaimaa niin paha ole. Etenkin jos et ole sademetsään menos. Itse kun olin siellä, en syönyt. Elä tuhlaa rahojas :D

47
Aasia / Matkalla Japaniin (Trans-Siperia etc)
« : 20.07.2006, 01:39:01 »
Japanissa on isoja kansallispuistoja, joissa ei ole asutusta. On sitä maaseutuakin oikeastaan, mut ei niin suurella mittakaavalla kuin Suomessa. Jotain viinirypäleviljelmiä näin. Mutta täällä kasvaa tosi huonosti kaikkee (hedelmiä), koska on niin vuoristoista. Mut kyllä ne kansallispuistot on tutustumisen arvosia! Niihin voi lähteä vaeltamaan, maasto on semmosta.

Yö elämä on mulla ainakin vähän heikolla. Fujilla ois festarit täs iha justiinsa, mutta pelkästään 1 päivä maksaa 70euroa! Samoin Summer Sonicissa, joka on ens kuussa.

Mut yöelämän suhteen Roppongi on helvetti. Sinne ei kande mennä. Harajukul ja Shibuyal on kivoi pienempii paikkoi.

48
Thaimaa / Saldon tarkistus Thaimaassa
« : 19.07.2006, 15:30:13 »
Eih!

No kyllä sieltä ATM:stä varmaan saa tietää summan. Itse olen vähän aina hädissäni käyttäessä ATM:ää, kun pelottaa että valitsen jotain väärin ja kortti menee - ja rahattomuus tulee.

Tai sitten hankalan kautta: soitat pankkiin ja pyydät niitä lähettämään sulle kotiin tiliotteen. Sit pyydät jotain aukasemaan sen, kukkienkastelija esim! Siinä menee pari päivää.

49
Thaimaa / Saldon tarkistus Thaimaassa
« : 19.07.2006, 15:21:38 »
Hankit nettitunnukset ja Inttternetistähän se selviää samointein sekunnissa!

50
Lentomatkustus / välilasku amsterdamis
« : 19.07.2006, 15:18:04 »
Toisaaaalta.... junamatka kestää 20 min suunta. Jos laukut menee suoraan, niin ei jää kuin turvatarkastus. Kun on EU passi, niin ei joudu mahdolliseen jonoon arabien kanssa, joka on yhtä helvettiä. Voi lisäksi käyttää aina "KIIRE KIIRE"-jokeria. Siis jos oikeesti on kiire. Aivan Amsterdamin aseman vieressä on Rasta baby joka aukee aikasin. Niin siis siellä voi käydä kaljalla tai limpparilla! :S


Mut ei muuta kuin : Mind your step!

51
Aasia / Matkalla Japaniin (Trans-Siperia etc)
« : 19.07.2006, 15:01:55 »
Ai materiaalia?

Hmm... kattelin netistä mitkä paikat ois kivoja "aa, Beppu, menepä tonne". Kun on Jr-pass liikkuminen on niin helppoa! Noiden Kioto, Osaka, Tokio kolmion lisäks jos vaan on aikaa, niin kandee ehdottomasti mennä ihan etelään. Bepusta tykkäsin tosi paljon. Osakaan en edes mennyt, vaikka lentoni oli sinne.

Tää kämppä (tai huone solusta) minkä vuokrasin on ihan ok. Keittiö tosin on niin kuvottava, että meinaan aina oksentaa kun meen sinne. Mut ei kyllä kande vuokraa kämppää, jos aikoo olla itse Japanissa vain 3 viikkoo, eikä kai Sakura houselt saakkaan lyhyemmäks ajaksi kämppää. Mut esim Minami-senjulla on paljon hotelleja, jotka maksaa 3.000yenii/yö (esim. Juyoh). Sit muistaakseni on auennu Sakura hostelli, jossa maksaa yö alle ton 3.000! http://www.sakura-house.com

Nii ja jos vielä rahaa mietit, niin kerron mun tän kertasen päiväbudjettini, joka on aivan minimi: 2,400yeniä/päivä! eli se tekee vissiin 17e? no jotain aivan madness! Onneksi on se kuvottava keittiö, ettei tartte joka päivä kaupan sushia syyä tai purkkinuudeleita, jotka on suhteessa vähän hintavia. Paitsi 100 yenin kaupassa, tai oikeestaan..100 yeniä n. 70 senttiä ja suomesta saa nuudelipussin 30 sentillä. Äh!

 :shock:

52
Terveys ja turvallisuus / Huimaus?
« : 19.07.2006, 13:30:09 »
Se voi myös olla väsymystä joka esiintyy huimauksena. Jos olet ollut matkalla koko ajan ja nyt sitten paikoillasi.

53
Aasia / Etelä-Koreasta muualle
« : 19.07.2006, 12:54:14 »
Mutta Fukuokasta ( tai oikeestaan Hakatasta) Tokioon kestää joku 5 puol tuntia, kun taas bussilla sama matka varmaan kestäis triplasti enemmän. Mutta jos on aikaa niin mikäs siinä. Etenkin jos menee dösillä silleen pätkittäin, että yöpyy siellä täällä.

54
Lentomatkustus / Lentokoneet ja tarjoilu?
« : 19.07.2006, 12:50:29 »
Jotain jugurttia ja omenan ne antaa klm:n lennolla. Eihän toi Hesa-Amsterdam väli edes ole pitkä. Siitä Lissabonin lennosta en tiedä.

55
Yleisin on italia.

Harvemmin kukaan lähtee veikkailemaan mun synnyinmaata, useesti ne siirtyy keskustelemaan iästä, ja usein sen arvellaan olevan 16-18 ( oikeasti 21) :D

No, kai se on ihan hyvä näyttää 5 vuotta nuoremmalta... vai onko sittenkään? ei on ei on ei on ei on ei...

edit: Ok, parin viikon aikana on tullut uusia veikkauksia mm. kolumbialainen (se oli kyllä ihan bueno veikkaus, mielelläni olisin!), jenkki, belgialainen ja ruotsalainen.

56
Japani / Fujille kapuaminen Japanissa
« : 19.07.2006, 08:40:42 »
cheers, mate!

Joo, veikkaan että en ole tosiaankaan yksin kiipeämässä, vaikka yksin sinne lähdenkin.

Olen kelannu ajottaa ton Fujille kiipeemisen elokuun alkuun, mutta ehkä mieluiten viikolle kuin viikonloppuun. Täällä on ollut nyt sateista nämä kaikki päivät, mutta ehkä elokuussa aukee tuo sankka pilvimuuri ja aurinko pääsee.

mitäs ihmettä, nyt näyttäis et sade ois loppunu ja vähän ois valosampaa! -> ulos!

57
9. Hugging
FINNS prefer not hug a friend in public. In fact, expressions of strong emotion (unless a drink has been taken) are usually met with a blank stare

hehe niin totta

58
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Musiikki!
« : 17.07.2006, 12:59:27 »
Jee nää musajutut on kivoja

Nyt soi : The Smiths - I am the sun, I am the air

Pixies - here comes your man
Nekromantix - Ghoulina
Horrorpops - SOB
The Flaming Lips - Are you a hypnotist
Slowdive - Sandman
Cure - koko wish albumi
belle & sebastian - sleep the clock around + moni moni muu biisi
air - modular mix
ja sit vaikka goldfrapp - utooooopiaaaaa

59
Japani / Fujille kapuaminen Japanissa
« : 17.07.2006, 11:43:28 »
Täällä jet-lag päivää!!

On mulla oikeesti parempaakin tekemistä täällä Japanissa, kuin netissä oleminen, mutta on niin kaaamea jetlagi et käveleminen sattuu syvälle sydämeen.

Mut tässä olis muutama mieltäni askarruttava kyssäri:

- Menitkös Shinjukulta sinne Kawaguchikoon (vai mikä se nyt olikaan)?
- Varasitko bussimatkan aiemmin?
- Kiipesittekö yön vai ?
- Oliko siellä kylmä ja lunta edes ihan ylhäällä?

Hyvä jos se maksaa vaan 2000 yenskuu se bussi. tein tänään budjettilaskelman ja elin samointein sen yli 7, 000 lla:D


edit: sori, oon sokee, en huomannu tota +8!

60
Meikäl ei oo kokemuksia kuin Tansanian hyttysist, mut iso manner, paljon ylläreit!

Sivuja: 1 2 [3] 4 5