Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - error

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
81
Yleinen / Pisin aika reissutta?
« : 11.07.2006, 13:00:45 »
Viimeisen 5 vuoden aikana pisin aika lienee.......6kk. Mutta sitten on ollut semmosiakin tempauksia, että olen ollut jossain, tullut kotiin yöksi ja seuraavana päivänä lähtenyt toiseen suuntaan. Se ehkä vähän kompensoi! ;)

82
Lähi-itä / Itä-Turkin kurdialueet
« : 10.07.2006, 18:41:36 »
Miks kurdi-alueille? Siellä on oikeesti aika karua. Lisäks siellä on sodittu pitkään.

No jos kuitenkin tekee mieli lähteä niin kandee kattoo vuodenaika tosiaan tosi hyvin. Kattelin tässä joskus eräältä turkkilaiselta matkailukanavalta (iz) ohjelmaa jossa ne oli just Diyarbakirin lähellä. Siellä on ihan nättiä keväällllä.

Mutta suosittelisin Mustalla merellä olevaa Rizeä, jos jotenkin osuisi jossain tienhaarassa vahingossa kääntymään liikaa vasemmalle ja kyltissä lukisi sopiva matka sinne. Se on todella kaunista seutua ja vehhhreää!!

83
Tyhmät kysymykset / suositelkaa matkakohdetta..
« : 05.07.2006, 12:20:55 »
Bulgaria on varmaan aika kauhee helvetti. Mut onhan niitä halpoja ja kivoja paikkoja, ja jos makoilemaan on menossa niin kyllä Aasiassa jossain halpis maassa voi helposti olla vaikka vaan viikon. Hyvii hedelmii, aurinkoo (no ok päiväl useemmas maas tulee minisade, mut se vaan virkistää), iloisia ihmisiä jne. Aasiaaaan!!

Tai jos sitten ei haluu käyttää lentoihin yhtä yötä niin Euroopassa..öö...öö..ööö...Porugali? ööh..

84
Intia / cokhiin (ensi kertaa intiaan)
« : 05.07.2006, 12:17:12 »
Mulla oli Intiassa Visa ja ilmastoidut pankkiautomaattikopit olikin ihan ässä juttu, siinä määrin että siellä tosiaan oli viilee kun ulkona oli maailman kuuminta ja hikisintä. Lisäks useimman pankkiautomaattiboxin vieressä oli vartija vahtimassa. Heh. En oikeen tiedä Masterista, mut eikse oo aika sama kuin Visa? Kyllähän se pankkiautomaatista nostaminen maksaa joitakin euroja, mutta ei siellä rahaa kyllä paljoa mene kun on niin halpaa. Mutta kyllä ainakin niissä "hienosto" pstoskeskuksissa (joita oli ainakin Delhissä) kävi myös electron, eli varmasti myös Masteri..öö..

85
Aasia / Matkalla Japaniin (Trans-Siperia etc)
« : 05.07.2006, 10:33:21 »
Mulla meni 2 viikon Japanin-reissuun lähes 2000e (sis. lennto 525e ja 2 viikon jr-pass n. 370e(?) + 11 yön majotukset hostellissa). Kyllä siellä rahaa saa menemään, esim. jos söisi päivittäin ravintolassa jne. Itse olen kasvissyöjä ja elin vaikeita aikoja Japskeis kun ei ollut ravintoloissa oikeen vege-ruokaa. Eli söin lähinnä croissantteja, kuplasuklaata ja maailman parhaita suklaatikkuja!  

Nyt, kun oon menos sinne kuukaudeks, oon varannu Sakura Houselt kuukaudeksi huoneen. Makso jtain 450e/kk, eli ei paha. Mutta se kuukaus siinä pitää asua. Aionkin olla sen ajan Tokios ja käydä Kamakuras, Fujil, ehkä Nikkos, ja muual suht lähel. Nyt tälle matkalle mulla on vähemmän rahaa, kuin tuolle 2 viikon matkalle! Nyt ei kauheesti shoppailla:D

86
Asiasta poiketen: mun viisumissa luki väärin mun nimi! En itsekään ollut huomannut sitä. No pitkän passitarkastusjonottelun ja kaikenmaailman "ruoka-aineita-ei-saa-olla"-kuumottelun jälkeen passivirkailija ei hymyilly tippaakaan. Tuijotti mua vähän väliin ja sano "come here". Siinä alko jo pelottamaan, mitähän mun rötöstelyjä ne sieltä koneelta näkee. Sitte se hälytti jonku lepposan sedän siihen ja se sano "It's okay, your name was only wrong". HUH, meinas Australia unelmakupla puhjeta pään päältä:D mutta pysyi ja on yhä. Uudestaaaan!

87
Yleinen / Parasta matkamusiikkia
« : 30.06.2006, 15:07:55 »
Belle & Sebastiania kuuntelen aina lentokoneessa. Niin tasasta musiikkia että uni tulee oitis.

Muuten varmaan joku rytmikäs musiikki. Tietyissä tiloissa instrumentaalinen tai puoli-instrumentaalinen fiilistelymusa (vihaan tota sanaa) toimiii!

Jossain karibialla nyt ei omaa musaa tarvitakkaan kun minibussit tykittää reggaee! :)

88
Italia / Lido ja pohjois-italia
« : 30.06.2006, 13:33:31 »
Lido on ihan kiva pieni paikka. Mut ei siel kyl riitä tekemist kun päiväksi.

Jos oot uskalias niin huomasin Venetsiassa ollessani, että siellä voi melko helposti liikkua pummilla. Mutta kandee olla tarkkana. Mulla oli Venetsia-passi joka makso jotakin 30euron kieppeillä (ei välttis kande ostaa jos majotus on keskustas, n. 2e matka muutenki dösät ja noi saarille menevät jutut). Lippu oli juuri samaisena päivänä mennyt vanhaksi kun bussiin hyppää kaks isoa italialaista gorillaa muistuttavaa miestä. Tarkastajathan ne oli! Näytettiin sitten ihan pokkana sitä vanhentunutta lippua ja läpi meni! Huraa huraa!

Meidän hotellin piti olla alunperin Lidossa, joku semmonen tosi elegantti makee mesta. Mutta hotelli oltiin ylibuukattu ja jouduttiin kylläkin tosi hienoon lentokenttä hotskaan.

89
Kokea paljon asioita. Kaiken tasoisia, surullisista veikeisiin, ja onneen kait loppuenlopuksi. Kaikki on oikeestaan niin hetkellistä.

90
Olen virallisesti koditon! Ei enää mitään asuntoa rottien keskellä Kurvissa, kukkia joita kastella, eikä oikeen muitakaan velvollisuuksia. Olen velvollisuusvapaalla. Kissakin on hoidossa vanhemmilla.

Nyt on vain minä ja ipod täynnä musaa! jess!! niin ja mun ibook. Bunkkaan aina siellä missä on asunto vapaa - nyt: siskolla.

91
Japani / Fujille kapuaminen Japanissa
« : 30.06.2006, 09:02:37 »
Käveleksin Fujiyoshidalla jossain metsikössä ja näin kyltin "enter to fuji". Hmm. Ajattelin itse mennä kokeilemaan sitä reittiä. Pitää kyll viel tutkia sen reitin toimivuutta.


Tuut sit kertoo millasta oli! Aion kiipee yksin yöllä, jotta näkisin auringonnousun. Toisaalta voi olla, etten ole yksin kiipeemässä. Alkaahan lomat kohta Japanissa ja samoin myös toi Fujille kiipeysaika.

92
Perussetti + bonuskieli. Eli periaatteessa oon kakskielinen, mutt en suomenruotsalainen. Ymmärrän montaa kieltä tämän johdosta myös, mutta puhuminen on sitten toissijainen juttu.

Aloin opiskelee japania viime vuonna itsenäisesti, mutta se on vielä alkutekijöissä yhä. höh.

93
Japani / Matka Japaniin
« : 29.06.2006, 22:51:16 »
1,5v sitten olin sen 2 viikkoo, viime elokuussa olin 6 päivää ja nyt sitten kuukausi! rahat ei salli pidempää hengailua :D ens vuonna varmaan mäkin olen siellä vielä pidempään. 3kk ois paras!

94
Ja koskaan ei voi sanoo liian montaa kertaa JAMBOOOOO!

Mulla jäi Tansaniasta kyllä vähän semmonen kuva, että melkosen vaarallisilla huudeilla ollaan liikkeellä kun Darissa liikutaan. Toisaalta en paljoo kierrellyt, Sansibar ja Dar vaan..

Mutta hyvää turvallista matkaa! Malarian saat aika varmasti. Sori skeptisyyteni...

95
Japani / Matka Japaniin
« : 29.06.2006, 22:26:48 »
Ihan ässää!

Mäkin tein 1,5v sitte reilireissun Japanis. Lensin Osakaan ja siitä Kioto-Beppu-Tokio-Fujiyoshida-Tokio-Osaka (osakaaaaa osaka-desu). Aikaa oli vaan 2 viikkoa mutta näin aika paljon. Kaksi yötä ulkonakin tuli nukuttua. Toisella kerralla japanilainen poika vei mut ajelulle ja näytti esim sen ravintolan kello neljältä yöllä. Sit lähtikin juna Hakataan josta jatkoin yllämainittuun Beppuun.

No mutt stoorihan on se että Japaniin ei kande lähtee jos on jotain ennakkoluuloja, koska kaikki ne kumoutuu. Tai sit just kandee lähtee sen vuoks, en tiiä. Sitä kutsutaan myös nimellä "kulttuurishokki". Se on niin ihmemaa macgyver. Mut sitku sinne menee niin kylläpä haluu takasi!

96
Matkaseuraa / Japani,kesäkuu?
« : 29.06.2006, 22:12:12 »
Jes!

Oon ite lähös ens kuun 15. kuukaudeks myöskin. Tosin hengailen Tokios ja käväsen kiipee Fujilla, jotta saisin japanilaisten rispektit! ;) Ja varmaan Kamakurassa biitsillä ja istuvaa buddhaa moikkaa, siitki saa rispektii! Ja pitäs bongailla japanilaisii surffareit, jos toi Kamakuran biitsi ei aja sitä ni sit pitänee käydä jossain päin Chibaa.

 Mutt mitäs teit siellä? Miten majotukses? Kiertelitkö JR-passin kanssa?

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]