Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - rolcen

Sivuja: [1]
1
-Mitenkös tuo publicexpressin lippujen tilaus nykyään onnistuu?
Kun siihen on saanut valittua matkat,aikataulut,henkilöt ja visakortin tiedot niin se sivusto muuttaakin kielen englannista saksaksi minkä jälkeen palaakin etusivulle?  ???
Viime vuonna pystyi koko tilauksen tekemään englannin kielellä ja lisäksi sai tilauksesta vahvistuksen sähköpostiin.
-Mitään vahvistusta en s-postiin saanut,mutta viimeiseltä saksankieliseltä sivulta kerkesin kopioimaan tiedot "Vorgangsnummer:****** ja Betrag: *****".
Eli googlekäännöksen mukaan "Operaatio numero: ***** Määrä:*****". -Mitähän nuokin ovat?

2
Bremestä etelään voisi harkita eurolines bussilla tai halpalentoyhtiöillä lentäen kun noita jatkolentoja saa ulkomailta melko huokeasti...

3
No täytyy ottaa kolikoita kilo mukaan ja ostaa hollannin puolella lippu automaatista. Puplicexpress kuljettaa hollannin puolelle ihan sopivalla aikataululla ja liputkin saa netistä. Kiitti kaikista vinkeistä.
-Onko jollain kokemusta tuosta terminala:n käytöstä? Äkkisiltään en pystynyt edes muuttamaan hintoja euroiksi...  >:(

4
Tilasin lentoliput bremeniin ja pitäisi saada tilattua kuljetus eteenpäin amsterdamiin ja takaisin. Maaliskuussa. Eli bussi/juna liput joko Bremenistä tai Gronningenista amsterdamiin sekä takaisin. (bremen-gronningen välillä kulkee edullinen bussi päivittäin)
Eurolines kulkee Bremen A-dam vain kolmena päivänä viikossa,joten matkoihin sillä menisi vähintään 2 päivää.
www.ns.nl:stä ei käsittääkseni pysty tilaamaan lippuja etukäteen netistä? Ainakaan visalla en onnistunut.
bahn.de sivustoa en ymmärrä. Halvin lippu 109,40 EUR edestakaisin. Mutta 8 tuntia yhteensuuntaan ja 4 junan vaihtoa per suunta? Järjetöntä!
Jelppiä ja ennenkaikkea linkkejä tai hyviä hakusanoja googlelle kaipailisin.
Kiitän.

5
Kiitos vinkistä. Päädyin kuitenkin bussiin sivuston toimivuuden ja helppouden takia...
http://www.publicexpress.de
 ::)

6
Suunnitelmissa lähteä syksyllä Raikulla Saksaan Bremeniin ja jatkaa silta Hollantiin,Tanskaan tai Puolaan. Mutta ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi on muodostunut junalipun tilaaminen etukäteen Bahn.de sivustolta.
-Esimerkiksi Europa-spezial Hollantiin alk.39€ mainoksiin asti pääsen,mutta en siitä eteenpäin edes googlen käännösohjelman avulla. Käsittääkseni luottokortilla maksettaessa liput saa tilattua vielä 8 päivää ennen lähtöä? Pystyisikö joku neuvomaan oikean toiminta-tavan? Vai uskoltaako lipun ostaa vasta vaikkapa Bremenin juna-aseman info pisteestä,vai tuplaantuuko hinta siellä?
http://www.bahn.de/p/view/preise/international/europa-spezial_niederlande.shtml
-Onnistun pääsemään johonkin tilaus-sivulle,mutta pelkkä meno-paluu bremen-Dam hinnaksi tuli yli 350€? En ymmärrä...

7
-"Jos alla olisi tuolloin ollut oma italialaisvalmisteinen 60 -luvun henkilöauto, < 900 kg, olisin todennäköisesti ohjausakselin seivästämä ruumis."

Tuostakin on kokemusta. ;)
Pienen italialaisen ohjaus-akseli nousee kuljettajan mukana lasin läpi konepellille törmäyksessä ilman turvavyötä. Törmäys n.90-110 vauhdista toi mustelmia ja naarmuja. Auto lyheni 90cm ja koko kori antoi myöten pehmentäen iskua. Turvavyön käyttö olisi katkassut molemmat jalat.
 :D
Eli tärkeintä ei ole auton turvallisuus,vaan oikea tilannenopeus.

8
Hoito keksi veronpalautuksille käyttöä:
Pitäisi keksiä ens kesäksi viikon matka kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Laskeskelin,ettei pakollisten (mp:n vaihto,"kokous"-reissu,rempat,yms.) jälkeen jäisi palautuksista budjetiksi lippuihin ja auton vuokraan n.2000€
Eli tarvitsen vinkkejä asunto-auton vuokraukseen euroopasta. Mahdolliset kaupungit:
Milan,Frankfurt (Hahn),Bremen,Berlin,zurih,Tallinna,yms. muut halpalentoyhtiöiden kohteista löytyvät asunto-auto vuokraamot kiinnostaisi. Tallinnasta kiinnostaisi myös vaunun vuokraus.  :D

9
Huumausaineita koskenut osa poistettu foorumin linjan mukaisesti
-Juzt


-Linjasi on ristiriidassa foorumin säännön pykälän 14 kanssa. Suomen laki ei kiellä tämän kasvin käyttöä ulkomailla,mikäli k.o. maan laki sen sallii.  Siksi kirjoitin siitä erikseen. Joko säännöt tai linjasi kaipaa tarkennusta...  :roll:

Käyttäjälle vastattu yksityisviestinä, keskustelut moderoinninsta sille varattuun ketjuun
-Juzt

10
Suosikkijuoma longislandicetea,whiskibanaanicola,kossubatteri,lonkku. Näillä pärjätään pitkälti kotimaassa.
Tällähetkellä siemailen lämmintä kahvi/kermalikööri/saarenmaa juomaa...

Huumausaineita koskenut osa poistettu foorumin linjan mukaisesti
-Juzt

11
Matkaseuraa / Huima matkasuunnitelma 2007
« : 26.09.2006, 20:44:14 »
Voisin lähteä saattamaan moottoripyörällä ainakin balttiaan,mikäli reitti/aikataulut sopivat yhteen. Olen alustavasti sopinut jääväni ansiosidonnaiselle (=lomautus) töistä heti,kun säät sallivat taas ajelun. Via-baltikaa jatkan sitten etelän lämpöön... :wink:
Eli aikataulua ja reittejä?

12
Lentomatkustus / riga
« : 22.08.2006, 20:38:23 »
Onko ketään yöpynyt rigan kentällä suomesta tullessa?
Lento (rya) saapuu kentälle 22.20 ja jatkot bussilla aamulla bussilla etelään... Saako terminaaliin levittää patjaa/makuupussia yöksi,vai pitääkö olla liput? Kokemuksia?

13
Tyhmät kysymykset / data-liittymä euroopassa
« : 18.08.2006, 12:38:54 »
Sorry,en haulla löytänyt...
Eli miten hoidatte yhteydet nettiin? Voitko suositella halpaa gsm-liittymää eurooppaan vain gprs yhteyttä varten? Tarkoitus mennä ens kesänä repun kans länsi eurooppaa kiertää tai nyt syksyllä autolla...
Kaikki kännyköiden karttaohjelmat myös kiinnoistais.

Sivuja: [1]