Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - rolcen

Sivuja: [1]
1
Tilasin lentoliput bremeniin ja pitäisi saada tilattua kuljetus eteenpäin amsterdamiin ja takaisin. Maaliskuussa. Eli bussi/juna liput joko Bremenistä tai Gronningenista amsterdamiin sekä takaisin. (bremen-gronningen välillä kulkee edullinen bussi päivittäin)
Eurolines kulkee Bremen A-dam vain kolmena päivänä viikossa,joten matkoihin sillä menisi vähintään 2 päivää.
www.ns.nl:stä ei käsittääkseni pysty tilaamaan lippuja etukäteen netistä? Ainakaan visalla en onnistunut.
bahn.de sivustoa en ymmärrä. Halvin lippu 109,40 EUR edestakaisin. Mutta 8 tuntia yhteensuuntaan ja 4 junan vaihtoa per suunta? Järjetöntä!
Jelppiä ja ennenkaikkea linkkejä tai hyviä hakusanoja googlelle kaipailisin.
Kiitän.

2
Suunnitelmissa lähteä syksyllä Raikulla Saksaan Bremeniin ja jatkaa silta Hollantiin,Tanskaan tai Puolaan. Mutta ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi on muodostunut junalipun tilaaminen etukäteen Bahn.de sivustolta.
-Esimerkiksi Europa-spezial Hollantiin alk.39€ mainoksiin asti pääsen,mutta en siitä eteenpäin edes googlen käännösohjelman avulla. Käsittääkseni luottokortilla maksettaessa liput saa tilattua vielä 8 päivää ennen lähtöä? Pystyisikö joku neuvomaan oikean toiminta-tavan? Vai uskoltaako lipun ostaa vasta vaikkapa Bremenin juna-aseman info pisteestä,vai tuplaantuuko hinta siellä?
http://www.bahn.de/p/view/preise/international/europa-spezial_niederlande.shtml
-Onnistun pääsemään johonkin tilaus-sivulle,mutta pelkkä meno-paluu bremen-Dam hinnaksi tuli yli 350€? En ymmärrä...

3
Hoito keksi veronpalautuksille käyttöä:
Pitäisi keksiä ens kesäksi viikon matka kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Laskeskelin,ettei pakollisten (mp:n vaihto,"kokous"-reissu,rempat,yms.) jälkeen jäisi palautuksista budjetiksi lippuihin ja auton vuokraan n.2000€
Eli tarvitsen vinkkejä asunto-auton vuokraukseen euroopasta. Mahdolliset kaupungit:
Milan,Frankfurt (Hahn),Bremen,Berlin,zurih,Tallinna,yms. muut halpalentoyhtiöiden kohteista löytyvät asunto-auto vuokraamot kiinnostaisi. Tallinnasta kiinnostaisi myös vaunun vuokraus.  :D

4
Tyhmät kysymykset / data-liittymä euroopassa
« : 18.08.2006, 12:38:54 »
Sorry,en haulla löytänyt...
Eli miten hoidatte yhteydet nettiin? Voitko suositella halpaa gsm-liittymää eurooppaan vain gprs yhteyttä varten? Tarkoitus mennä ens kesänä repun kans länsi eurooppaa kiertää tai nyt syksyllä autolla...
Kaikki kännyköiden karttaohjelmat myös kiinnoistais.

Sivuja: [1]