Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - michelin

Sivuja: 1 2 3 [4]
61
No nih, onhan teitä muitakin.

Inhoan talvea kuin ruttoa, näin on aina ollut ja tulee aina olemaan. Ihme haikara joka tiputti minut tänne... olisi vähän asioita selvittelemättä :)
Viimeisten 10 vuoden aikana olen joka vuosi lietsonut että tämä tulee olemaan viimeinen talvi täällä pohjoisessa mutta vielä en ole päässyt kertaakaan viettämään talvea kokonaisuudessaan muualla.

En ole kokenut pahoja extreme olosuhteita kuumuuden suhteen omissa lomakohteissa mutta tottakai liika on liikaa siinäkin.

Omasta mielestäni pahinta suomen talvessa on....lumi.  Vaikka pimeys on myös rankkaa niin pakkaset ja lumi on ne joista luopuisin vaikka saman tien. Ei olisi lainkaan haikea olo jos nämä jäisi kokematta seuraavan 50v(?) ajan, päinvastoin.  

Tämä talvi tulee näillä näkymin vietettyä jälleen kerran täällä, täytyy katsoa jos pääsisi edes lyhyeksi ajaksi palmujen alle lepäilemään ja nauttimaan. Oisko sitten tämä lopulta se VIIMEINEN talvi täällä, toivon hartaasti näin.

62
Terveys ja turvallisuus / Hepatiitit A ja B
« : 22.10.2006, 01:42:20 »
Pari ensimmäistä Twinrix piikkiä tuli otettua ihan aikataulun mukaisesti mutta viimeisen unohdin kokonaan ja kului sit yli vuoden siitä ensimmäisestä (6kk suositus).
Kuitenkin kerrottiin viimeisen piikin yhteydessä ettei tällä myöhästymisellä pitäisi olla mitään merkitystä.
Mene ja tiedä sitten...

10v kuluttua varmaan viisaampi jos oma hepasuodatin oli täynnä reikiä :cry:

63
Baltian maat / Riika vs Vilna
« : 21.10.2006, 20:01:24 »
Vilnalle minultakin pisteet ja sata nolla.

- Riikassa saa tottua aika tympeään palveluun.
- Taksikuskit (joku jo mainitsi), Vilnassa en ole kokenut samaa kusetusmeininkiä.
- Vilnassa paljon "lämpimämpi" tunnelma.
- Vilnan liikenne ei yhtä paha, eikä yhtä saastunut ilmanlaatu
- Pidän enemmän Vilnan vanhasta kaupungista
- jonkunverran huokeampaa syödä ja juoda Vilnassa
- majoitus ihan ydinkeskustasta halpaan hintaan en ole löytänyt Riiasta, Vilnasta kylläkin. 24LTL taisi olla halvin Didziojin poikkikadulla vanhassa kaupungissa.

Aika pitkälle samat perustelut kuin muillakin

64
Yleinen / Pahin floppi ja pettymys?
« : 15.10.2006, 01:36:33 »
Varsova
Sarjassa kaikki meni pieleen. Satoi kaatamalla, harmaata, ankeata ja betonia. Viihdyin tasan päivän ja tuntui että sekin oli liikaa. Toista mahdollisuutta en anna, piste.

Riika
Baltian pääkaupungeista ehdottomasti tylsin. Tällä kaupungilla ei ole mitään annettavaa. Joku haukkui Vilnaa mutta mielestäni Vilna vie Baltian kisan sata nolla.
 
Nassau, Bahamas
Kuulosti mahtavalta ja odotukset suuret mutta, mutta...
Paratiisi olikin aika epäsiisti ja paskanen paikka. Kaiken lisäksi yllättävän kallis ja koko ajan oli sellainen olo että olisin ollut jenkeissä. Saattapi olla että muut Bahaman saarista on näkemisen arvoisia mutta New Providence ei ainakaan omasta mielestäni ole.

Sivuja: 1 2 3 [4]