Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jk

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 57
41
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 27.11.2018, 15:25:56 »
Poistin viestejä, jotka eivät kuulu asiaan. Jos pitää vääntää, kertokaa edes sijaintinne.

Yangpun kaupunginosa, Shanghai, Kiina. Istun baarissa, Asahi lasissa. Melko hiljaista on.

42
Poistin pari viestiä sääntöpykälien 8 ja 11 nojalla.

43
Lentomatkustus / Vs: Tallinna - New York lento
« : 16.11.2018, 06:50:32 »
Jep, jatketaan vanhassa ketjussa. Tämä lukkoon.

44
Kiina / Vs: HK lentokentällä Finnair > AirAsia
« : 12.11.2018, 15:52:41 »
Aloittajalla luulisi jo olevan perusasiat hallussa, kun on viestihistorian mukaan tehnyt jo viime talvena vastaavan reissun. ::)

45
Eurooppa / Vs: Portugal
« : 08.11.2018, 17:42:22 »
Kyllä Lissabonissa riittää hyvin nähtävää kolmeksi ja puoleksi päiväksi, mutta Sintra on toisaalta myös hieno. Vähän makuasia siis.

46
Kiina / Vs: Kiinan viisumi?
« : 06.11.2018, 09:14:59 »
Osaatko sanoa tarkemmin mistä tämä transitvisa siellä kentällä haetaan? Itsellä on 9h vaihtoaika pekingissä ja olis kiva käydä kylällä vähän pyörimässä :P
Siellä on muistaakseni ihan selkeä viitoitus oikealle tiskille, siinä lukee "24/72 h visa-free transit" tai jotain sen tapaista. Sen tarkemmin en osaa sanoa; en ole kokeillut tuota, koska itselläni on työviisumi.

47
Eurooppa / Vs: Suosikki kohteenne Euroopassa?
« : 01.11.2018, 16:52:04 »
suosikkikohde on usein se, jonne seuraavaksi suunnittelee menevänsä.
Minä suunnittelen usein meneväni sinne, missä suosikkikonferenssini seuraavaksi järjestetään. ;D

48
Olettekos kuulleet... / Vs: Muutos Thaimaan viisumiin
« : 20.10.2018, 14:20:39 »
Oletan että tuossa on joku kirjoitusvirhe, kuus tonnia per kk kuulostaa aika kohtuuttomalta  :D :D
Siis ei tarvitse tienata kuutta tonnia kuussa, mutta joka kuukausi pitää olla kuun lopussa vähintään se kuusi tonnia tilillä...

49
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 16.10.2018, 05:46:52 »
Helkatin mielenkiintoista, kerro toki lisää ja postaa jatkoksi minkä värinen paita.
Eiköhän tämä aihe ole jo käsitelty tuolla???

Ai niin, sijainti: Shenzhen, toimisto.

50
Lentomatkustus / Vs: Shanghaissa lennon vaihto?
« : 09.10.2018, 12:41:42 »
Yleensähän check-in tiskit ovat lentokentän landside-alueella, jolloin passintarkastuksen läpi pitää mennä, eikä siitä pääse ilman viisumia. En tosin tiedä ihan varmasti, vaikka Shanghaissa olisi myös airside check-in, mutta turvallisinta lienee olettaa, että ei ole.

51
Lentomatkustus / Vs: Shanghaissa lennon vaihto?
« : 09.10.2018, 11:35:29 »
Shanghaissa voi hankkia saapuessa 72 tunnin transit-viisumin, jolla voi poistua kentältä. Eli hankkiudut vain sellaiseen jonoon, jossa lukee "72h transit visa on arrival", tai jotain sinnepäin. 4-5 tuntia pitäisi riittää, jos kone on ajoissa.

52
Kiina / Vs: Kiinan viisumi?
« : 29.09.2018, 11:36:50 »
tyhmä kysymys: tarviiko viisumia jos on välilasku Pekingissä?
Ei tarvitse. Jos jatkolento lähtee 24 tunnin sisällä kansainvälisten lentojen puolelta, ei tarvitse mennä immigraation läpi ollenkaan. Jos kentältä haluaa poistua, voi anoa 72 tunnin kauttakulkuviisumia paikan päällä.

53
Kaksinaamaisuutta.
No jaa. Perinteisillä lentoyhtiöillä taitaa olla ihan yleinen käytäntö hinnoitella vaihtoyhteyslennot halvemmiksi kuin suorat lennot samalle välille. Suorien lentojen mukavuutta kaipaavilta otetaan rahat pois, ja jämäpaikat myydään sitten halvemmalla yhteyslentoina. Finnair tietysti hinnoittelee Tallinnasta lähtevät lennot halvemmiksi siitäkin syystä, että virolaisen kuluttajan ostovoima on keskimäärin alhaisempi kuin suomalaisen. Ei siis mikään ihme, että yhtiö ei erityisemmin pidä siitä, että jotkut jättävät paluumatkan viimeisen pätkän käyttämättä.

Ympäristökysymystä tuosta on vaikea tehdä, koska ne lennot lennettäisiin, vaikka halvimmat jatkolentopaikat jäisivät kokonaan myymättäkin.

Yhdistän vanhaan ketjuun.

54
Etsin lentoa tai lentoja lähtö paikasta riippumatta kanadaan tai usan kentille lokakuun aikana.
Kanadan kentille pääsee kaiketi halvimmalla, jos valitsee lähtöpaikan Kanadasta. Samoin USA:n kentille pääsee luultavasti halvimmalla muilta USA:n kentiltä.

Vai ymmärsinkö nyt jotain pahasti väärin..?  ???

55
Ensinnäkin en ole vielä ottanut edes käyttöön affiliate-markkinointia. Tarkoitus oli tehdä blogiani tutuksi eli älä pelkää en siis saanut senttiäkään kirjoituksista. Otan mielelläni vastaan ehdotuksia mistä aiheesta kirjoitan.
Jos on tarkoitus tehdä blogia tunnetuksi, kannattanee varmaankin linkata ennemmin niihin omiin matkatarinoihin kuin täytejuttuihin. Muuten palaute voi olla aika ikävää - lukijat ovat kiinnostuneita omista kokemuksista, eivät linkeistä muille sivustoille (affiliatella tai ilman).

57
Jos ruumalaukut on kirjattu perille Madridiin asti, ne toki vain kiikutetaan tullin läpi ja jätetään erilliselle jatkolentojen matkatavarahihnalle heti tullin jälkeen. Erillistä check-iniä jonottamisineen ei siis enää tarvitse tehdä.

58
Miten marginaaliharrastuksesta tuli valtavirtaa - omatoimimatkailun muutos 2000-luvun Suomessa.
En tiedä, onko omatoimimatkailu ollut pitkään aikaan varsinaisesti marginaaliharrastus - ensimmäinen interrail-boomihan oli kuulemma jo 70-luvulla? Nykyään kaikki tietysti jaetaan somessa ja matkablogeissa, joten siitä syntyy ehkä vähän liioiteltukin vaikutelma omatoimimatkailun kasvusta.

59
Tyhmät kysymykset / Vs: Estassa entiset nimet
« : 04.09.2018, 17:33:27 »
Periaatteessa entinen sukunimi pitäisi kai mainita. Käytännössä sillä ei taida olla juuri merkitystä, ellei vanha nimi edelleen kummittele papereissa. Jos nimenmuutosta olisi vähän aikaa ja olisit käynyt vanhalla nimellä USA:ssa, asia olisi ehkä eri.

60
Mitä paikkoja suosittelisitte nähtäväksi tuolle välille ihmiselle joka liikkuu julkisilla kulkuvälineillä ja tykkää erityisen paljon arkeologiasta ja historiasta sekä luonnosta.
Uplistsikhe ei ihan tule tuolle välille, mutta arkeologiasta tykkäävälle se on must. Luontokohteena Shaki, ja Bakusta löytyy lisää arkeologiaa (vanha kaupunki).

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 57