Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - shantigiri

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
41
Eurooppa / Edullisesti Krakovaan pääsiäiseksi?
« : 28.02.2007, 17:15:51 »
Halvimmalla taitaa päästä, jos ottaa Blue1:n lennot Varsovaan ja sieltä junan Krakovaan.

42
Terveys ja turvallisuus / Rokotuksista
« : 28.02.2007, 11:04:32 »
Lainaus käyttäjältä: "phanatic"
Lainaus käyttäjältä: "surfer"
Tietääkö joku, mitä rokotuksia sinne tarvitaan


www.rokote.fi


Kannattaa huomata, että tuo on lääketehtaan, GlaxoSmithLinen, ylläpitämä sivusto, ja lääketehtaan taloudellisissa intresseissä on myydä rokotuksia niin paljon kuin mahdollista. Niinpä tuolla sivustolla on hieman biasta - värittynyttä asennetta - siihen suuntaan, että rokotuksia tulisi ottaa enemmän kuin mitä virallisesti suositellaan. Esimerkiksi malarian kohdalla sivusto katsoo lääkityksen useammin tarpeelliseksi kuin Kansanterveyslaitoksen sivusto. Itse luotan enemmän Kansanterveyslaitokseen.

43
Aasia / Rokotukset Kaakkois-Aasiaan
« : 28.02.2007, 10:15:40 »
Lainaus käyttäjältä: sixtus
Lainaus käyttäjältä: "phanatic"
The dude: Japanin aivokuumetta tavataan erityisesti juuri Mekongin alueella ja erityisesti sen suistolla. Ehdottomasti syytä laittaa. WHO:n tai KTL:n sivuilta voit etsiä infoa.


KTL:n sivuilla olevan kartan mukaan Japanin aivotulehdusta on Vietnamissa vain sadekautena.

http://tinyurl.com/8qpm5

Joten jos siellä matkustaa ennen sadekautta, rokotusta ei tarvitse.

44
Terveys ja turvallisuus / Rokotuksista
« : 27.02.2007, 09:53:03 »
Lainaus käyttäjältä: "rekkuli"
Lukekaa "huviksenne" joskus ne pakkausselosteet mitä lääkkeen mukana tulee, siellä on lueteltu kaikki maailman reaktiot, joita ihmiset on saaneet rokotteista. Mä en suosittele ottamaan mitään rokotetta jos sille ei ole todennäköisesti tarvetta. Harvoin mitään tulee, mut on hyvä tiedostaa, että ei ole olemassa "tosi kaamee rokote"-kategoriaa vaan et kaikki voi aiheuttaa haittoja, toiset hieman todennäköisemmin kuin toiset.


Tuo on kyllä aiheellinen maininta. Itse sain rokotuskomplikaationa matkaa varten ottamastani kolmoisrokotteesta (jäykkäkouristus-kurkkumätä-tetanus difteria) jäätyneen olkapään, joka ei ole ollenkaan hauska juttu sairastettavaksi. Olkapää alkoi kipeytyä kaksi viikkoa sen jälkeen kun olin ottanut saman puolen olkavarteen rokotuksen.

Rokotusten sivuvaikutuksia aliraportoidaan jatkuvasti samaan tapaan kuin muistakin lääkkeiden sivuvaikutuksista - aliraportoinnista on tutkimusnäyttöäkin. En ole kaikkia rokotuksia vastaan, mutta kannattaa harkita tarkkaan mitä ottaa.

45
Intia / Hotel Star, Delhi
« : 25.02.2007, 12:20:17 »
Lainaus käyttäjältä: "Matt"
Lainaus
hakivat kentalta hintaan Rs. 420. http://www.smyleinn.com

Miten löytää Delhin kentältä noi Smyle Inn noutajat.
Ens viikolla tulossa
Tartteeko vielä ilmastoitua hotellihuonetta?


Noudosta voi yleensä sopia hotellien kanssa sähköpostitse. Niin olen itsekin tehnyt. Taksikuljettaja sitten odottelee Delhin kentällä nimilapun kanssa, jossa on nimesi.

Tähän aikaan vuodesta Delhissä en kaivannut ilmastointia.

46
Yleinen / Ulkomaille kirjoittamaan/taiteilemaan?
« : 25.02.2007, 08:55:23 »
Lainaus käyttäjältä: "CVNS94"
Italiaan liittyen, voisin suositella Veronaa, kaupungissa on jotain mikä sai mut valokuvaajana heräämään uuteen kukoistukseen. Kaupungin ilmapiiri sai rauhoittumaan ja miettimään asioita erilailla kuin muualla.


Verona lumosi myös minut. Mutta selviäisikö kaupungissa edullisesti? Ainakin itse eksyin maksamaan majoituksesta maltaita.

47
01. Oletko mies vai nainen?
Pecos Bill

02. Kuvaile itseäsi:
Kun aika on

03. Mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta?
Enkelit lentää sun uniin

04. Mitä ajattelet itsestäsi?
Neljä timanttia

05. Kuvaile kumppaniasi:
Kylmä kuningatar

06. Missä mieluiten olisit?
Tunnen tämän ikävän

07. Kerro mitä haluaisit olla?
Hyvällä tuulella

08. Kuvaile kuinka elät:
Taivas varjele

09. Kuvaile kuinka rakastat:
Joo, mä tuun

10. Jaa muutama elämän viisaus:
Kultainen sydän ja palava mieli

48
Intia / Hotel Star, Delhi
« : 23.02.2007, 22:22:29 »
Delhissä on yleisestikin huono hinta-laatusuhde verrattuna muuhun Intiaan.

49
Väitän kyllä, että tällaiset kompaktikamerat päihittävät järjestelmäkamerat matkakäytössä. Tässä uutuuskamera Olympus SP-550 UZ, joka kiinnostaa kovasti.

http://www.dpreview.com/news/0701/07012507olympusp550uz.asp

Toistaiseksi minulla on ollut matkoilla mukana Panasonic FX9, joka on ollut kelvollinen, mutta olen silti kaivannut jotain parempaa.

50
Eurooppa / Euroopan top/bottom pääkaupungit
« : 22.02.2007, 19:45:21 »
* Amsterdam 4
* Ankara 1
* Ateena 1
* Belgrad 1
* Berliini 1
* Bryssel 1
* Budapest 2
* Helsinki 3
* Kööpenhamina 4
* Moskova 3
* Nikosia 3
* Pariisi 4
* Praha 4
* Rooma 2
* Skopje 2
* Tallinna 4
* Tukholma 4
* Varsova 1
* Wien 2
* Zagreb 1

Ohhoh!  :shock:  Tulipa ankara lista. Se johtuu siitä, että en useinkaan pidä suurista kaupungeista. Monissa maissa, Etelä-Euroopassakin, pienemmät paikkakunnat ovat suosikkejani.

51
Yleinen / Ulkomaille kirjoittamaan/taiteilemaan?
« : 21.02.2007, 19:03:58 »
Kaunis ajatus, mutta vaatii onnistuakseen paljon itsekuria! Lomakohteitten ilmapiiri ei nimittäin juuri kannusta työntekoon. Mutta jos sisäistä ryhtiä löytyy, suunnitelma varmaan toimii. Esteet ovat siis ennen kaikkea sisäisiä. Täytyy myöntää, että minulla on ollut vastaavia ajatuksia ja hieman kokeiluitakin. Jatkossakin aion yrittää kirjoittamista matkalla - toivottavasti aiempaa paremmalla menestyksellä.

Kulttuurin harrastaminen (sanan perinteisessä merkityksessä) voi myös olla vaikeaa, koska kulttuuritarjonta on monissa kohteissa hyvin vähäistä tai ainakin kapeaa.

52
Intia / Delhi
« : 20.02.2007, 11:53:46 »
Lainaus käyttäjältä: "reptile"
Itsekkin delhiin lähdössä huhtikuussa ja odotan sitä innolla, aikaisemmin Mumbaissa viikon olleena en usko että meno paljoakaan muuttuu. Mumbai ainakaan ei ollut lähellekkään niin paha kaupunki mitä monista kirjoituksista sain ymmärtää mutta taitaa olla aika paljon ihmisestä kiinni!

http://www.pbase.com/image/31151940
nämä kuvat ei kyllä anna minkäänlaista toteamusta delhistä minulle!

Kannattaa mielummin mennä katsomaan tänne kuvia:
http://www.indiamike.com/photopost/index.php

Ja pistää hakusanaksi delhi vaikka!
Näyttäisi olevan paljon muutakin nähtävää kuin maailmanloppu minkä
shantigiri on pelkästään kokenut.


Pointtini oli oikeastaan siinä, että kun ihmiset ottavat matkakuvia Delhistä, he eivät kuvaa niinkään tyypillisiä näkymiä vaan etsimällä etsivät miellyttävämpiä näkymiä, joita tietysti niitäkin Delhistä löytyy kun oikein kaivaa. Tulin Delhistä lauantaina, joten muistikuvani ovat tuoreita.

Olen myös itse käynyt katsomassa Delhin nähtävyyksiä, kuten Red Fortia tai Jama Masjidia, ja ottanut niistä kuviakin, mutta en pitänyt niitä kovinkaan vaikuttavina eikä niiden näkeminen mielestäni mitenkään korvannut muun Delhin likaisuutta, meluisuutta ja kaaosmaisuutta.

53
Intia / Delhi
« : 20.02.2007, 10:29:57 »
Lainaus käyttäjältä: "kaukomatkailija"
Lainaus käyttäjältä: "neferet"
Lyhyen lomani johdosta isoja reissuja ei juurikaan kerkeä tehdä joten ajattelin vain keskitty' delhin koluamiseen sentti kerrallaan.

Mielestäni oikea ratkaisu. Viikko on niin lyhyt aika, ettei suurempia suunnitelmia kannatakaan tehdä. Tosin eipä siinä Delhiinkään ennätä tutustua kuin pintapuolisesti.


Jos haluaa nähdä tällaista todellisuutta niin mikäs siinä.

http://www.pbase.com/image/31151940

54
Intia / Delhi
« : 19.02.2007, 22:30:28 »
Lainaus käyttäjältä: "neferet"
kiitos ja kumarrus.

Joidenkin kommenteista sain rohkeutta ja toisten taas suunnitelmieni uudelleen muokkaaminen kävi mielessä.

Mutta minulla on vain hieman yli viikon mittainen loma, ja jumalaton hinku päästä ulkomaille. Ja intia on eninten jyllännyt mielessäni, joten sinne suuntaan. Lyhyen lomani johdosta isoja reissuja ei juurikaan kerkeä tehdä joten ajattelin vain keskitty' delhin koluamiseen sentti kerrallaan.


No, voisithan lähteä esimerkiksi viikoksi Rishikeshiin, joka ei ole kaukana Delhistä. Tai vaihtoehtoisesti Pushkariin, jonne matkustaa noin kahdeksassa tunnissa.

55
Intia / Re: Delhi-Goa-Delhi lennot
« : 19.02.2007, 10:30:44 »
Lainaus käyttäjältä: "sis"
Olemme kesäkuun alussa menossa Delhiin. Haluaisimme lentää Delhistä Goalle. Onko kenelläkään kokemuksia paikallisista lentoyhtiöistä ja kannattaako lennot varata netin kautta jo Suomessa vai vasta paikan päällä? Osaisiko joku suositella jotain mukavaa hotellia/ hostellia Goalta? Hotellin/ hostellin sijainnilla ei ole niinkään väliä, mutta toivoisimme , että siitä löytyisi uima-allas.Olemme menossa ensimmäistä kertaa Intiaan, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita. Niin ja olisiko jollain kokemuksia kesäkuun säästä Intiassa? Kuuma siellä on, mutta mietenköhän on sateen laita.. :roll:


Mitäpä jos harkitsisitte matkasuunnitelmianne uudestaan? Goalla voi nimittäin tulla aika tukalan kuuma kesäkuussa, vaikka paikka sinänsä onkin upea. Yksi olennainen asia, jonka olen matkailusta kantapään kautta vuosien mittaan oppinut on se, että ei kannata matkustaa minnekään väärään vuodenaikaan. Jos olisin itse matkustamassa kesäkuussa Intiaan, suuntaisin Himalajalle.

56
Yleinen / Reissaajan Helvetti?
« : 19.02.2007, 10:21:38 »
Paharganj, Delhi.

57
Intia / Re: Delhi
« : 18.02.2007, 20:54:49 »
Lainaus käyttäjältä: "kaukomatkailija"


Lainaus käyttäjältä: "shantigiri"
Tuoreesta kokemuksesta voin sanoa, että Delhi on niin likainen, meluinen ja kaaosmainen paikka, etten lähtisi pelkästään sinne vaikka maksettaisiin. Mutta jos haluat kokea maailmanlopun tunnelmaa niin siitä vaan.


Tuosta täytyy kyllä sanoa, etten enempää voisi olla eri mieltä!


Ihan uteliaisuudesta kiinnostaisi kuulla, mitä hohdokasta olet nähnyt tai kokenut Delhissä?

Itse tein juuri lyhyen Rajasthanin-matkan Delhistä alkaen. Olin viikon Udaipurissa ja toisen Pushkarissa, jotka olivat kauniita, rauhallisia ja tunnelmaltaan miellyttäviä kohteita. Niiden rinnalla Delhi oli kuin painajaisesta.

58
Intia / Re: Delhi
« : 18.02.2007, 17:52:00 »
Lainaus käyttäjältä: "neferet"
Olen leikitellyt Delhiin lähdöllä ja nyt kysyn kuinka moni voi käsi sydämelläänsä suositella kyseistä kaupunkia yksin matkustavalle hieman parikymppiselle naiselle kaupunkireissuksi?


Tuoreesta kokemuksesta voin sanoa, että Delhi on niin likainen, meluinen ja kaaosmainen paikka, etten lähtisi pelkästään sinne vaikka maksettaisiin. Mutta jos haluat kokea maailmanlopun tunnelmaa niin siitä vaan.

59
Olen kantanut pellolta rekkaan 50 kilon vesimelonisäkkejä helteessä Kreetalla. Se oli tappavaa.  :shock:

60
Yleinen / Matkamessut tulevat taas:)
« : 08.01.2007, 17:00:53 »
Muistatteko kuinka pitkään nuo Matkamessujen tarjoukset ovat voimassa? Olisiko toivoa ostaa messuilta lentoja vuoden lopulle vai menevätkö voimassaoloehdot umpeen aiemmin? Tällä hetkellä minulla on jo ostettuna liput Intiaan helmikuussa, ja seuraavan kerran tekisi mieli lähteä Aasiaan joskus marraskuussa.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5