Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Strange Little Girl

Sivuja: 1 ... 115 116 [117]
2321
Juonut Singapore Slingin Singaporessa.

Ja oli hyvaa!  :D

2322
Lainaus käyttäjältä: "SirHenryJon"
Jees. Maailma kutsuu!


Ihana asenne sinulla ainakin on!  :D  Toivon, etta paaset pitkalle matkallesi....jos byrokratia huolestuttaa, voithan vaikka aloittaa Intiasta, ja hankkia viisumin jo Suomesta- se on helppo ja nopea saada, ja sitten tuonne Thaimaahan et sita tarvitsekaan.
Sitten vain saastamaan! Tuo 10.000e on kylla ihan tarpeeksi vaikka parille vuodelle (nimimerkilla 200e tililla....).

Onnea matkaan, ja kirjoittele sitten tanne joskus kokemuksiasi, kun tien paalla olet!   :wink:

2323
Tyhmät kysymykset / Budjetti Lontoossa
« : 29.12.2006, 02:08:28 »
En oikein usko etta 20 punnalla tulisi toimeen, ellei sitten roskiksesta syo. Suosittelisin ainakin sellaista 40 puntaa, vahintaan. Lontoo on kallis. Jos ajattelet esim nain:

Majoitus 12 puntaa
travelcard 5
Aamiainen (oletan ettei kuulu hostelliin tuolla hinnalla) 5
Lounas (esim kolmioleipa kulmakaupasta, ja vaikka mehu/kahvi) 5
Illallinen pubissa oluen kanssa 8 (ihan minimi)
Paasylippu/matkamuisto/ylimaarainen olut/kahvi paivan aikana 5

Eika tuolla viela valitettavasti edes juhlita.....

Ellet sitten kavele joka paikkaan, laita itse pastaa iltaisin ja juo kraanavetta. Sitten se 20 puntaa voi riittaakin. Huomaan itse aina tuhlaavani enemman Lontoossa, koska kaikki on niin p***n kallista, vaikka en ostoksilla kaykaan ja ylimaaraista ostele.

2324
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tympiikö?
« : 29.12.2006, 01:54:20 »
Tympii ihan tajuttomasti, koska toissa ei ole mitaan tekemista. En jaksa koko paivaa netissakaan surffailla ja poiskaan en saa lahtea kun jonkun pitaa olla paivystamassa. Ihan niinkuin naita numeroita ei siina tapauksessa saisi ladottua koneelle ensi viikolla....  :roll:
Lisaksi tympii etta ulkona on harmaata ja sateista, Sydney nayttaa karulta, uuden vuoden aatoksi on luvattu vetta, ja haluaisin menna Sydney Harbouriin katsoon ilotulituksia. Mutta sinne tarvitsisi menna ainakin 12h aikaisemmin, jo puolilta paivin jos hyvan paikan haluaa, eika oikein innostaisi istua koko paivaa tihkusateessa ja maralla nurmikolla..... :cry:

2325
Lainaus käyttäjältä: "shantigiri"
Lainaus käyttäjältä: "Strange Little Girl"
Onko silla jotain merkitysta, ovatko pilotit intialaisia vai eurooppalaisia?  :roll:

Indian airways toimi ainakin ihan ok...ystavallista henkilokuntaa...


Varmaan toimii, mutta ei ole kovin turvallinen.

http://www.planecrashinfo.com/rates.htm


Paras! Rupeankin aina laskemaan todennakoisyydet eri lentomatkojeni turvallisuudelle......samaa voisi soveltaa kotitienikin ylityksessa!

 :lol:

mutta jos luin tuota oikein, niin eikos indian airways ole vasta 76., ja yhteensa noita on 89....?

2326
Lainaus käyttäjältä: "Taimonen"
Onhan se hienoa sitten koto-Suomessa kertoa omistavansa Ugandalaisen leppäkertunnahkaisen villasukan.


Repesin!  :lol:

Jokainen matkustaa tyylillaan, toiset pakkaa varakalsarit ja hammasharjan ja pesee paitansa hostellissa joka ilta, ja kay vaeltamassa/bilettamassa samoilla vetimilla. Mikas siina. Itse pakkaan aina rinkan ihan tayteen ja heittelen matkan varrella tavaraa pois. Arsyttavaa kun ihmiset aina tuijottelee rinkkaani ja ihmettelee, etta no kuinkas sina noin paljon tavaraa tarttet? Grr. Grrrr. Hemmettiakos se kenellekaan kuuluu, itsehan kamani kannan. Ja mitaan en ota mukaan, mista en pysty luopumaan. Paitoja on kotona liikaakin ja otan mielummin yhden liikaa kun se etta joudun ostamaan uuden pienesta budjetistani.  Lisaksi kannan mukanani hiusten suoristajaa ja ties mita muuta.  Hostelleissa kaikki tytot sitten ihmettelee etta voi etta kun olet vahan turhamainen kun tuota raahaat, ja voisko sita muuten lainata? Grr.  :evil:

Olen muuten tavannut tyypin joka raahasi muovikassillista star wars - muoviukkoja mukanaan. Mitapas se minua haittaa, jos se koki niita tarvitsevansa, kunhan se ei vaan pyytanyt mukaan leikkimaan.  :roll:

2327
Lainaus käyttäjältä: "Katariina72000"
onko intialaisia vai eurooppalaisia pilotteja?


Onko silla jotain merkitysta, ovatko pilotit intialaisia vai eurooppalaisia?  :roll:

Indian airways toimi ainakin ihan ok...ystavallista henkilokuntaa...

2328
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Ex tempore-matkat
« : 28.12.2006, 00:29:39 »
Ai niin niista kielista, englantia puhun sujuvasti (tosin brittiaksentilla mika ei ole ihan hirvean in ausseissa) ja espanjaa sen verran, etta osaan kysya neuvoja. Vastausta en valttamatta ymmarra.  :lol:

2329
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Ex tempore-matkat
« : 28.12.2006, 00:27:08 »
Lainaus käyttäjältä: "marlee"
miten rahoitat noin muuten reissusi.


No kun eihan sita rahaa oikein olekaan  :roll:
Ostettuani liput muutin akkia aidin helmoihin viimeiseksi kahdeksi kuukaudeksi enka tehnyt yhtaan mitaan, kavin enintaan kirjastossa. Nyt matkalla teen myos toita joten ihan lomaa tama ei ole.... Muutamassa hostelllissa olen saanut ilmaisen majoituksen ja ruuat kun olen tehnyt vahan toita (yleensa "breakfast duty":n), Etela-Afrikassa minut majoitti ja ruokki paikalllinen ystava, samoin tulee myos tapahtumaan myos Argentiinassa. Veronpalautukset tuli juuri, lentoyhtiolta sain korvauksia peruutetusta lennosta, ja eras nettijulkaisu osti minulta matkatarinan. Joten onneakin on ollut matkassa.  :D

Nyt olen jumittunut Sydneyn lahistolle, ja tuijoitan nayttopaatetta taalla pari kuukautta. Jotkin asiat eivat muutu....  :wink:

2330
Australia ja Oseania / tarra viisumiin
« : 28.12.2006, 00:12:38 »
Jos sinulla on WHM viisumi niin sitten saat tarran. Sen saa lentokentalta sen jalkeen kun passisi on leimattu. Se printataan paikanpaalla ja koko toimitus vie alle kymmenen minuuttia.

Mutta joo, jos on tavallinen turistiviisumi, niin ainoastaan leimataan.

2331
Minulla oli pari vuotta sitten sama tilanne, rahaa ei ollut paljon, mutta aikaa reilu 3kk toiden valissa.....soitin kayttamalleni reppureissaajien matkatoimistolle ja kysyin etta mihin heilla oli tarjouksia juuri silloin. Ba:lla oli tajuttoman halvat lennot seka Bostoniin etta Delhiin joten menin Delhiin kolmeksi kuukaudeksi. Aivan mahtava reissu eika edes kaikki rahat menneet.

2332
Intia / Juna Udaipurista Ajmeriin?
« : 27.12.2006, 01:34:16 »
Silloin kun matkustin Udaipurista eteenpain, minulle sanottiin ettei junia kulje....? Tosin se saattoi olla silloin, bussilla menin ja se oli itseasiassa mukavampi kuin juna. Jos pissahata tulee, menee kuskille ja sanoo etta nyt pysahdys kiitti. Ja pissaa puskaan  :D

2333
Etelä-Amerikka / Buenos Aires
« : 26.12.2006, 13:53:19 »
Laitoin jo enemmän juttua yv:llä, mutta hintataso hostelleissa on halpa....noin 8-10 USD dormeissa.

Kannattaa buukata etukäteen, esim www.hihostels.com. Buenos Airesissa on vähemmän kivoja hostelleja, joten jos haluaa Tangoon tai esim. Milhouseen (joka on enemmän nuorten biletyshostelli) niin varaaminen on hyvä idea. Jostain syystä tyttöjen huoneet täyttyy paljon nopeammin??

2334
Afrikka / Itä- ja/tai Etelä-Afrikkaan kesällä 2007
« : 26.12.2006, 13:36:07 »
Suosittelisin, että päätät mitä haluat nähdä (safareita, tiettyjä maita vai ehkä autiomaata?) ja lähdet siltä pohjalta. Nähtävää on niin paljon ja kulku Afrikassa hidasta ja epäluotettavaa. Etelä-Afrikka on helppo ja "pehmeämpi" paikka aloittaa Afrikkaan tutustuminen kuin muut maat, kulttuurishokki ei ole yhtä paha.
Monet overland-toursit joko alkavat tai loppuvat Kapkaupungista tai Johannesburgista, ja voit hyvinkin löytää sellaisen, joka tarjoaa muutaman eri maan, esim neljässä viikossa. Esim. Ruotsalainen ystäväni meni Kapkaupungista Livingstoneen, 22pv. Näki Etelä-Afrikan, Namibian, vähän Botswanaa ja Victorian putoukset. Enkkulainen kaveri meni Nairobista Johannesburgiin, 36pv. ja näki Serengetin, Malawi-järven, Victorian putoukset, Botswanan ja Johannesburgin. Itse menin Johannesburgista Krugeriin, Zimbabween, Victorialle ja Botswanaan. Minun oli "vain" 11 päivää.

Valittavana on kymmeniä yhtiöitä, ja googlaamalla esim. overland tours in africa,löytyy varmasti jotain. Mutta luksuslomia ne ei ole, vaan useimmiten telttailua, ruuanlaittoa ja kymmeniä tunteja hikisessä minibussissa.....

ai niin, ja kaikki meidän matkalla tulivat hyvin toimeen. Se oli safari jossa osallistuimme kaikkeen, siivoukseen, ostosten tekoon, tiskaamiseen, yms, ja luulen että se rakensi yhteishenkeä. yhtään juoppoa brittiä ei matkassa ollut, ainoastaan puolijuoppo suomalaistyttö :lol:

2335
Etelä-Amerikka / Buenos Aires
« : 26.12.2006, 00:40:35 »
Suosittelen Tango Inn hostellia Palermossa. Se ei ole ihan keskustassa, mutta metroaseman vieressä, ja Palermossa, mikä on (minun mielestäni) originellimpaa Buenos Airesia. HI kortilla saa alennuksia, meininki on rentoa, ei ole hirveä biletyshostelli (=saa nukuttua) mutta iltaisin kaikki istuvat hostellin baarissa ja kertovat tarinoitaan. Siellä on aina porukkaa. Lisäksi paikka on siisti ja henkilökunta superystävällisiä, he  tietävät Buenos Airesista kaiken.......
ps. olen itse BsAs:ssa samaan aikaan ensi vuonna, ja silloin on yleensä ihanan kaunis kevätsää! hyvä valinta! :wink:

2336
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Ex tempore-matkat
« : 26.12.2006, 00:25:21 »
Lainaus käyttäjältä: "skerttu"
Hei Strange Little Girl, mista ostit liput? Kun reissuun olen lahdossa parin kuukauden kuluttua, ja pikkuhiljaa ressun lykkaantyessa on kohteet lisaantyneet...


Jos kohteita on paljon ja eri mantereilla, suosittelen One world- lippua. Siinä on rajaton määrä lentomaileja, ja hinta määräytyy maanosien määrän mukaan. Lisäksi jokaisella mantereella saa 4 sisäistä lentoa "ilmaiseksi" (maksaa verot). Lippu on kallis (minun noin 2900e) mutta kätevä jos haluaa vähän muuta kuin tyypillisen "bangkok- Singapore- Sydney-Auckland-Fiji-Los Angeles"- reitin. Itselläni on esimerkiksi lento Bogotasta Buenos Airesiin, joka on kätevä,koska matkustettuani Chilestä Kolumbiaan en halua enää backtrackata etelään Argentiinaan asti. (olipas hyvää suomea taas.... :roll: )

One world- lipulla saa matkustaa British AIrwaysillä, Qantasilla, Lan Chilellä, Finnairilla, American Airlinesillä ja ehkä vielä muutamalla muullakin joita en muista. Lipun voi ostaa miltä tahansa ko. lentoyhtiöltä, tai sitten matkatoimistolta. Onnea, ja kerrohan reittisuunnitelmasi!

2337
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Ex tempore-matkat
« : 24.12.2006, 15:48:00 »
En lähtenyt ihan extempore matkalle, mutta varasin liput hetken mielijohteesta....muuten ei mitään, mutta kyseessä oli vuoden kestävä matka pallon ympäri, kolmetoista lentoa yhdeksässä maassa. Olin jo päättänyt että en lähde matkustaan, mutta töissä näyttöpäätteen edessä ajattelin, että ei hitto, lähden sittekin. Mitäs sitä täälläkään istuu. Ja kävin ruokatunnilla ostamassa liput puolentoista kuukauden päähän, ja maksoinkin heti (ettei vaan päässyt enää peruuttamaan  niitä). Sitten vasta junassa kotimatkalla aloin miettiin, että niin, milläs se matka sitten rahoitetaan....?

Mutta mitään en kadu ja samanlaista vastuuntunnottomuutta suosittelen kaikille!  :wink:

2338
Australia ja Oseania / Easyrider Tours- kiertomatkat
« : 24.12.2006, 15:30:04 »
Onko kukaan käynyt ko. matkatoimiston reissulla WA:ssa? Syksymmällä, maalis-huhtikuussa pidän pari viikkoa lomaa ja lennän Perthiin,ja vaikka olen periaatteessa tuollaisia overlandsejä vastaan, ajattelin että se olisi kuitenkin kiva tapa nähdä ympäröivää aluetta,kun   aikaakin on niin vähän. Easyriderseja oli suositeltu,mutta kallis se on. 6pv:n matka on 470 dollaria eikä siihen kuulu edes majoitus......

Onko kokemuksia muista matkanjärjestäjistä? Kiittää avusta....

2339
Superin saa myös takaisin, mutta sitä voi hakea takaisin vasta viisumin   ummettua (=kun olet lähtenyt maasta)

Lisätietoa superannuationista ja takaisinmaksusta löytyy osoitteesta www.ato.gov.au

ja minäkin sain rahat takaisin vaikka olin "vain" 4kk samalla työnantajalla. Se olisikin,kun pimeästä työstä saisi verot takaisin.... :lol:

Sivuja: 1 ... 115 116 [117]