Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Electra

Sivuja: 1 ... 34 35 [36]
701
Etelä-Amerikka / Suoksikkipaikat Etelä-Amerikassa
« : 30.12.2006, 14:02:37 »
Mites olisi Ouro Preto Brasiliassa? Taitaa olla Unescon nimeämä heritage-paikkakin. Ei liikoja turisteja ja kaunis kaupunki. Tästä voi käydä Marianassa hylätyllä kaivoksella, jossa on iso järvi, jne.

702
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Re: mies maksaa
« : 30.12.2006, 13:51:15 »
Lainaus käyttäjältä: "saska"
Tästä aiheesta kotikaupunkini välimerellisen ravintolan omistaja (?) piti minulle pitkähkön puhuttelun. Kreikassa ensinnäkin kaverukset eivät koskaan jaa laskuaan, eli toisella kerralla toinen maksaa kaiken ja seuraavalla kerralla sitten toinen. Toiseksi, mies maksaa AINA! Jos kyseessä on esim. pariskunta ja nainen haluaa maksaa, pitää hänen antaa rahat miehelle (salaa), koska tarjoilija tuo AINA laskun miehelle.

Maassa maan tavalla! :-)


Kyllä, näin on. Brittimieheni kanssa laitetaan kaikki puoliksi, sopimuksesta, koska minä haluan niin, muuten hän kyllä maksaisi. Toisena esimerkkinä voisin mainita unkarilaisen, miespuolisen työkaverini, jota nolostuttaa businessdinnerilläkin kun minä (=pomo) maksan. Hän kertoi, että esim. jos hän on ulkona tyttöystävänsä kanssa ja on "unohtanut" lompakon kotiin, ystävätär antaa pöydän alta huomaamattomasti omansa ja hän maksaa siitä.

703
Ranska / Pariisin ravintola hinnat ja kulkuyhteydet
« : 28.12.2006, 16:28:44 »
Lainaus käyttäjältä: "ollisl"
Pihvit ovat ranskassa hyviä ja isoja, mutta Pariisissa en ole saanut kuin kengänpohjaa koostumukseltaan muistuttavia lehmänpalasia lautaselleni. Osterit on pahoja, älä syö niitä. Vietnamilaiset ja thaimaalasiet ravintolat on parhaita. Aamiainen kandee mäystää boulangerioissa joista saa hyviä täytettyjä patonkeja.


Pihvit ovat todellakin siellä päältä poltettuja, sisältä raakoja ja sitkeitä. Paul on yksi ketju, joka myy täytettyjä leipiä jne.

704
Ranska / Pariisin ravintola hinnat ja kulkuyhteydet
« : 28.12.2006, 11:07:16 »
Tässäpä jo tulikin paljon tietoa. Metroa kannattaa käyttää, ja kentältä kaupunkiin ajella RERillä (mahtoikohan olla 8 € tai jotain, kun taas taksi on yli 50) tai bussilla. Täältä saa käsitystä ravintoloiden hinnoista: http://www.frommers.com/destinations/paris/62_inddin.html

Frommers on muutenkin aika hyvä ravintola- ja majapaikkaopas.

705
Indian Airlines (siis kotimaan lentoja operoiva valtion omistama yhtiö)  on sijalla 85 ja Air India 76 (ulkomaanlentoja operoiva).

706
Jet on hyvä, ja Sahara vieläkin parempi. Ainakin business-luokka oli todella hyvä ja paljon jalkatilaa. Erinomainen palvely, jne. Eikä myöhästelemisiä!

707
Lentomatkustus / Codeshare lento
« : 27.12.2006, 15:16:46 »
Ai niin, laukut kyllä tulevat perille asti, jos olet poletoinut ne sinne. Joissain maissa tosin tullin läpi on kuljettava maahan saapuessa, joten jos on vaihto maan sisäiselle lennolle, silloin perillepoletointi ei auta.

Perillepoletointi onnistuu kyllä, vaikka lennot eivät olisi samalle lentoyhtiöallianssille, eli sillä ei ole mitään merkitystä! Jos laukut on poletoitu perille saakka, ja lennot eri allianssille, joudut todennäköisesti hankkimaan jatkolennon boardinpassin välitetapilla, jolloin laukkujen kuitit pitää näyttää niin ne siirtyvät ko. lennolle.

708
Lentomatkustus / Codeshare lento
« : 27.12.2006, 15:13:06 »
No ei nyt ihan samaa rakennusta, ks. täältä: http://roissy-cdg.airport-paris.com/cdg-airport-map.htm Ainakin RER-aseman kautta pääsee tunnelia pitkin, mutta itse käytän yleensä lentokenttäbussia, joka kuljettaa ovelta ovelle eri terminaaleihin.

Ihan vaan sitten muistuttaisin, että taksit eivät kuljeta terminaalilta terminalille CDG:lla!

Sivuja: 1 ... 34 35 [36]