Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ruisrock2006

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7
21
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 09.04.2017, 21:51:10 »
Jätä Boracay pois. En katsonut miten osuu reitillä, mutta en menisi uudestaan. Mieluummin myös vähemmän kuin enemmän kohteita.

Toki vain oma mielipide tämä :)

22
Aasia / Vs: Kambodza
« : 26.02.2017, 23:47:20 »
Moore,

Onko täällä Koh Rongilla kesällä käyneitä ja nyt hiljattain käyneet. Onko saaresta jo paratiisi kaukana?

23
Espanja / Vs: Ensikertaa Teneriffalle! What to do?
« : 06.02.2017, 22:36:43 »
Kiitos jälleen...

Homeawayta katselin, itselle vain tuli rasistinen (hymiö) pelko, että tuon kautta varaa vain britit  :)

Taksit tuollakaan ei varmaan maltaita maksa, niin hieman sivussa oleva majoitus ei haittaa. Tämä lähinnä baareilua ajatellen.  Pitää katsastaa nuo pienemmät kylät, kiitos siitä vinkistä myös.

Budjetti pyörinee about lentolippujen hinnoissa Kuala Lumpuriin, n. 600€. Malesia/ Thaimaa oli/on toinen vaihtoehto, mutta kuukausi aloillaan auringossa taitaa viedä voiton tällä kertaa  vs. repun kanssa vaeltaminen.

Tuli pyörittyä pienemmillä saarilla, kun olin hetken suomalaisella risteilijällä töissä et sikäli hieman tuttuja maisemia...

24
Espanja / Vs: Ensikertaa Teneriffalle! What to do?
« : 06.02.2017, 15:36:01 »
Kiitokset avusta.

Oisko mitään vinkkejä, mistä tuolta Cristianosin kulmilta voisi etsiä majoitusta? AirBnb:ssä oli aika köykäinen tarjonta ja jos oikein olen käsittänyt, niin välitysfirmojen kautta tulee sähköt, vedet yms. välityspalkkiot vuokran päälle. Eli hintavertailu voi olla vähän hankalaa.

Cruzissa olisi majoituksen järjestäminen ehkä helpompaa, mutta em. vinkkien jälkeen, se ei kyllä houkuttele enää samalla tavalla :)

25
Espanja / Vs: Ensikertaa Teneriffalle! What to do?
« : 05.02.2017, 20:24:05 »
Tervehdys,

Alusta suunnitelma viettää kesäloma, kesäkuussa kyseisellä saarella. Puerto de la Cruzista katsellut kämppää.

Noinko sitä tälläinen 38v mies viihtyisi kuukauden? Jotain yöelämää ilmeisesti löytyy vaikka biletys ei ole ykkös prioriteetti. Lähinnä rantapuoli kiinnostaa, ilmeisesti lähibiitsi on laavahiekkaa, mutta mites tietääkö kukaan muita rantavaihtoehtoja tuolla lähistöllä? Lähinnä paikkoja mihin pääsee julkisilla.

Americas yms. lienee enemmän viikon, kahden pätkille tarkoitettu.

26
Thaimaa / Vs: Bangkok
« : 26.01.2017, 13:49:54 »
2009 syksyllä oli vastaava veto ja oltiin kentän lähellä hotellissa. Taksilla käytiin jossain, hotellin kautta oli ilmainen kuljetus kentälle. Maksoi silloin aikanaan joku 20€ yö. Voin koittaa kaivaa Booking.comista sen hotellin...

27
 Kannattaa levittää jo kotona ennen lähtöä, niin ei tarvitse ottaa rasvaa mukaan ollenkaan...

28
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 27.12.2016, 21:43:47 »
Tanssivia vankeja olin itsekin menossa katsastamaan ja kävin jossain virastossa kyselemässä lupaa, mutta silloin oli kerran kuussa mahdollista mennä sinne.

Tosin luin just artikkelin kyseisestä vankilasta ja ilmeisen ylikansoitettu johtuen Duterten (menikö TatuS nimi oikein?) huumepolitiikasta. Vaikkakin suurin osa todennäköisesti rikollisia, niin en tiedä enää onko eettisesti ok mennä kyseiseen laitokseen.

Näköalapaikkaa voin myös suositella. Illansuussa sopiva paikka mennä hiljentymään. Mango Square toimii myös, tosin toisella tavalla. Osa ravintoloista vaatinee lakerikengät, että pääsee sisälle. TatuS lienee tästäkin paremmin perillä.

Ps. Sairasta kiusata itseään lukemalla tätä Filpparit osiota 😂

29
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 12.12.2016, 21:03:43 »
Kompataan edellistä "tarjoillaan jäähdytettynä", lapsen kanssa jättäisin Bartonin väliin. En tiedä miten tällä hetkellä on tilanne, mutta muutama vuosi sitten ei ollut oikein mitään lääkinnällistä apua Bartonissa ja matka Puerto Princesaan ottaa aikaa ja välttämättä joka päivä sinne ei edes pääse.

Boracay + Cebu. Riittävästi infraa ja tekemistä/näkemistä. Siirtymisiin hermoja ja pitkää pinnaa, bangaan en välttämättä sylivauvan kanssa menisi.

30
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 20.10.2015, 23:59:00 »
Täältä kanssa ääni sille ettei ahnehdi liikaa. Kymmenen lentoa oli kuukauden sisään parisen vuotta sitten ja yksi oli vissiin useita tunteja myöhässä, mutta kyllä niihin aikaa menee joka tapauksessa.

 Ja jos käy huono tuuri ja taifuuni sattuu kohdalle, niin sitten ei välttis lennetä mihinkään. Tosin siinä kohtaa on sitten muitakin murheita, kun seuraavaan kohteeseen ehtiminen.

El Nidoa ja Port Bartonia voin suositella, tosin El Nido on vissiin aika pahasta ruuhkautunut ja tänään oli juttu jossain lehdessä, että meinasivat sulkea osan kohteista mihin turisteja "päästetään" ja toisaalta avaavat uusia paikkoja.

Hyvää matkaa, loisto kohde, jos Filppareille päädytte koko ajaksi!

31
Aasia / Vs: Kuukausi Filippiineillä
« : 04.05.2015, 22:23:58 »
Heippa!

http://www.pallontallaajat.net/pt3/keskustelu/index.php?topic=7736.0

Alotappa vaikka tuosta, niin pääset vähän helpommalla...

32
Aasia / Vs: Filippiinit Manila/Boracay
« : 13.02.2015, 23:17:22 »
KVG, mutta parisen vuotta sitten kentältä suht iltasella vanin kanssa Caticlanin satamaan ja siitä lautalla Boracaylle. Tais olla vikoja lauttoja, kun meni enää siihen aikaan eikä satamassa ollut kuin yksi tyyppi tarjoamassa majoitusta.

Jättäisin tuon siirtymisen aamuun, kivempi aamulla säätää noita juttuja, kun on valoisaa, eikä ole kiire mihinkään.

33
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 09.02.2015, 21:54:03 »
Suhteellisen offtopic, mutta odotatko catly, että täällä tarjotaan sinulle reissu kuin Manulle illallinen? Mites siellä tien päällä?

Filpparit muuttuu ja kehittyy hurjaa tahtia, joten täälläkin oleva relevantti tieto voi olla jo huomenna vanhaa. Eikä siellä paikan päällä asiat suju suunnitelmien mukaan, vaikka lukisit tämänkin palstan kolmeen kertaan. Esim. Boracay on muutakin, kuin kylki kyljessä olevia länkkäreitä, kun on tahtoa ja uskallusta vähän seikkailla. On hiljaisia rantoja ja yhden naisen katukeittiöitä pienillä kujilla ihan turistimassojen läheisyydessä.

Tärkeintä tuolla on pitää avoin mieli ja luottaa paikallisiin.

34
Aasia / Vs: Yleisiä kysymyksiä Bali ja Gili-saaret
« : 22.12.2014, 14:37:37 »
Eikö tuolla ole länkkäreiltä kalastus kielletty? Tai ainakin viisi vuotta sitten oli ja tuskin se meren tila on siitä dramaattisesti parempaan päin mennyt...

35
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 14.12.2014, 12:31:06 »
Koneella itsekin tuon välin menisin. Tietysti, jos tavoitteena on päästä pärisemään jälkikäteen hankalasta liikkumisesta filppareilla, niin hyvä vaihtoehto tuokin.

Näin laivoilla työskennelleenä en itse kyllä niihin purkkeihin menisi. Suht usein onnettomuuksia, huonoa kalustoa, huonoa keliä ja miehistö ei välttämättä aina ihan parhaassa kuosissa.

Tietysti saahan sitä hassun hauskan FB päivityksen ja elämyksen tapaisen... :)

36
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 07.12.2014, 19:45:47 »
Eikä myöskään malarialääkitystä. Korealaisten estolääkitys kannattaa ottaa sinne joelle...

37
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 05.12.2014, 18:18:37 »
Modet varmaan laittaa mut linnaan, mutta Cebussa ne värkkäs keskenään risteykseen rahankeräyksen, paikallinen rafla anto tilat käyttöön, valkokankaalla pyöri suht tuoretta kuvaa tuhoalueelta, DJ soitti musakkia, juontaja kertoi missä mennään ja rahankerääjät kiersi autojen joukossa. Kunnon kinkerit pystyyn siis. Ja kaikki antoi jonkun roposen, kaikki. Siinä sitten kävin muutan euron edestä antamassa rahoja ja saan kymmeniltä ihmisiltä abloodit, hävetti. Mut se tunne mikä siitä yhtenäisyydestä tuli, oli aivan uskomaton. Kaikki oli saman arvoisia, olit sitten länkkäri tai paikallinen ja oli lahjoistus sitten euron tai kaksi. Avun kohteita on koko pallo täynnä, mutta tämä on mun juttu. Se että mihin ne rahat sitten meni, ei voi tietää. Jatkakaa... :D

Ja siis oikein vaan niin mahdottoman hyvää reissua niille, kun tuolla on, taifuunin kanssa tai ilman. Ei ollut tarkoitus kenenkään mieltä pahoittaa...

38
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 05.12.2014, 17:29:35 »
Loordi:lle, täällä Suomessa suurin osa rahoista katoaa Oy Suomi Ab:n taskuihin, ilman sen suurempaa vastinetta, ilman mullistuksia... Kysy Kataisen Jyrkiltä, se tietää... :)

Tarkoituksena olikin lähinnä, että jos itsella on siellä päässä kaikki ok, niin antaa suoraan paikallisille, tai paikallisten keräykseen rahaa/vaatteita. Ei tartte lähteä hippeilemään, jollei sitten osaa rakentaa, tai ole ensiavun ammatilainen. Muistaakseni täällä Filppariosiossakin on/oli joku jamppa joka on firmassa töissä, kun antoi apua kriisialueille, saat muuten ilmoittautua, jos täältä Suomesta käsin voi auttaa...

Muutama tuttu Cebussa ja huoli on iso. Kaikkineensa sain itse kolmisen vuotta sitten niin paljon lämpöä ja huolenpitoa ilman vastiketta, että valmis auttamaan sen vähän mitä tätä, tai mitä tahansa muuta kautta voi. Taloudellinen limiitti tulee toki vastaan näillä tuloilla, mutta aina on suu millä kysyä apua lisää... :D


39
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 05.12.2014, 16:13:59 »
Anteeksi täysin ot, mutta ei kannata tässä vaiheessa ressata missattuja lentoja yms.  Ollut samassa tilanteessa kolmisen vuotta sitten ja siinä ei paljoa muutaman kympin/satasen lentojen menetys jälkeenpäin kiinnosta, kun näkee paikallisten tarpovan kuravellissä polvia myöden ja viereisillä saarilla on tuhansia kuolleita.

Kaikki tietää, että Filpparit ei ole kaikkein tasapainoisimpia kohteita luonnon ja niiden mullistusten suhteen. Viikonloppuna päätä alas ja lahjoittakaa paikan päällä rahaa, apua, tai aikaa. Lomailla ehtii sitten muutoinkin, jos vain pystyy auttamaan.  Jumalaan en usko, mutta toivon kaikille siellä oleville Pallislaisille ja paikallisille yms. tuuria matkaan... Pistäkää rapsaa tulemaan, miltä näyttää...

40
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 28.10.2014, 15:25:51 »
Bulabog vois olla. Tosin tuulisempi ja täynnä leijalautailijoita. Paikallinen vei mut saaren pohjoispäähän (?) rannalle, missä ei ollut ketään. Ensin mopokyydillä ja sitten aika pitkään kävelyä kinttupolkua pitkin.

Tarkkaan en osaa sanoa mistä löytyy, joku lepakkoluola oli jonkun matkan päässä tuosta rannasta. 2011 joulu oli ajankohta, että eiköhän tuokin mesta ole jo rakennettu...

Korjataanpa sen verran, että löytyypi Zoe Mei Resortin kupeesta.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7