Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - phanatic

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 50
21
Jos teen online check-inin ja tulostan kotona boarding passit molemmille lennoille, tarvitseeko minun mennä kentällä tiskille notkumaan laisinkaan?

Ei.

22
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 15.06.2010, 10:27:15 »
Ei kai Intiaan yleensä hirveästi alle 500 euron ole päässyt, aikanaan Finskillä taisi olla Delhiin tarjouksia 399 eurolla mutta siitä on jo muutama vuosi.

23
sinänsähän olisi kiinnostavaa että emirates ensin myisi yhdensuuntaisen lipun mainitsematta siihen liittyvistä ongelmista ja sitten valittaisi yhdensuuntaisesta lipusta.

Miksei myisi? Eihän se ole lentoyhtiön ongelma jos asiakas ei tajua hankkia viisumia, jatko- tai paluulippua tai muuta jonkin maan vaatimaa asiaa. Lentoyhtiö myy matkan ja sinä vastaat siitä, että täytät maahantulon edellytykset kohdemaassa.

24
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 28.05.2010, 14:41:06 »
Tarkoitus olisi matkustaa kaupungista rannalle. Eli mahdollisimman halvalla aasiaan.

Lennot Istanbuliin parilla sataa ja siitä junalla / bussilla Turkin etelärannikolle. Tuon halvemmalla et Aasian rannoille pääse.

25
Eipä siellä Wehillä tarvitse mitään erityistä ottaa huomioon. Paikallisilla naisilla on huivit päässä. Alkoholi on "kiellettyä": majatalot joutuvat ostamaan oluensa poliisilta ja hinta on tämän takia reilusti muuta Indonesiaa korkeampi (muutama vuosi sitten pieni Bintang 20 000 rupiaa).

26
Luin kuitenkin netistä, että maahan mennessä täytyy jo olla paluulippu? Täytyykö minun siis varata paluulento jo ennenkuin saavun Israeliin vai voinko varata sen siellä oleskellessani?

Eikö kysymyksesi sisällä vastauksen?

27
Thaimaa / Vs: Thaimaan viisumi
« : 26.04.2010, 11:06:14 »
Lentämällä ei saa yhtään mitään viisumia, kyse on oikeudesta oleskella maassa ilman viisumia tietty aika.

28
Play.comista saa uuden hintaan 12.99 ilman toimituskuluja, kannattaa ehkä hieman miettiä tuota hintapyyntöä.

29
Tyhmät kysymykset / Vs: avataarin liittäminen
« : 14.04.2010, 15:15:12 »
Foorumille ei voi liittää kuvia omalta koneelta (paitsi avatarin). Kuvan pitää siis sijaita netissä.

30
Tyhmät kysymykset / Vs: avataarin liittäminen
« : 13.04.2010, 15:37:55 »
Useimmilla foorumeilla kokoraja on 50 kt.

31
Tyhmät kysymykset / Vs: avataarin liittäminen
« : 13.04.2010, 15:20:11 »
Liekö kuva vaatimusten mukainen? Näköjään asetussivulla ei lue mitä kuvalta vaaditaan, mutta luulisin että ongelma johtuu liian suuresta resoluutiosta.

32
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Air Asiasta?
« : 13.04.2010, 13:25:17 »
Kyllä se lentäminen silti Indonesiassakin on turvallisin tapa liikkua.

33
Kävelet kentältä ulos ja palatessasi menet jatkolennon boarding passin kanssa turvatarkastukseen ja lähtöportille. Jos siis olet checkannut itsesi määränpäähän asti jo Helsingissä.

34
Itselleni kirja oli pieni pettymys, toki kiinnostava, mutta hieman heppoisen jälkivaikutelman jättänyt. Eli syvyyttä ja sivuja olisi saanut olla enemmän. Kiinnostavinta antia oli pakettimatkailun historiasta kertova osuus ja osa paikallisten jutuista (esim. Dominikaanisessa tasavallassa asuvat tyypit).

35
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 30.03.2010, 13:41:25 »
Nyt huomasin, että jossain sanottiin laukun olevan henkilökohtainen ja että sinne saa pakata vain sen henkilön tavaroita, jonka nimissä laukku on varattu. Miksi näin ja valvotaanko tätä jotenkin??

Ei kai siellä noin sanota, vaan että painorajoitus on henkilökohtainen. Eli esimerkiksi 2 ihmistä ei voi ottaa yhteistä 30 kilon laukkua mutta molemmat voivat ottaa yhden 15 kilon laukun.

Lainaus
Mutta tämä check-in-maksu ja luottokorttimaksu korpesivat kyllä aika tavalla kun ne hoksasin. Niitä kun ei voi mitenkään välttää, vaan ovat ihan pakollisia ja siksi soisin että ne ilmoitettaisiin ihan heti sen lentolipun hinnassa.

Luottokorttimaksun välttää kun ei maksa luottokortilla. Aiemmin Visa Electronilla pystyi maksamaan ilmaiseksi, nykyään onnistuu ainoastaan Mastercard Prepaid -kortilla (en tiedä mistä voisi hankkia). Check-in maksun välttää kun tekee check-inin netissä.

36
Aasia / Vs: Bunaken hintataso/halvat majoitukset.
« : 27.03.2010, 09:48:31 »
Two Fishilläkin oppaat olivat todella hyviä - paikallisia, jopa 10 000 sukellusta Bunakenin vesissä dyykanneita sankareita. Luulenpa, että Living Coloursin kalleus johtuu muista asioista kuin muita resortteja paremmista oppaista.

Mielestäni ainoa perusteltu syy maksaa tuplahinta Living Coloursilla on suomenkielinen palvelu, jos tuntee sellaista tarvitsevansa.

37
http://www.youtube.com/watch?v=y-54gBLwK3s

Kyllä tuosta näkee huomattavasti paremmin maisemia kuin lentokoneen ikkunasta.
En ole missään nimessä väittänyt, että 400 km/h olisi jotenkin optimaalinen maisemankatselunopeus mutta kyllä siitä ikkunasta joka tapauksessa näkee maisemia eikä kaikki ole viuhuvaa viivaa.

38
Ensinnäkin kuka kuvittelee 'näkevänsä maisemia' junasta joka kulkee ~400-500km/h ? ehkä se matka konkreettisemmalta tuntuu, mutta ei siinä maisemia näe.

Mitäs sieltä ikkunoista sitten näkee?
Kyllä ainakin Shanghain Maglevin ikkunasta näkyi maisemat varsin hyvin, vaikka nopeus oli 431 km/h.

39
Mutta tosiaan suomalainen mies ei voi saada passia, joka olisi voimassa yli asevelvollisuusiän päättymisen, ennen kuin asevelvollisuus on suoritettu. En tiedä miten helppoa jenkeissä oleskelu on ilman voimassaolevaa passia, luulisin että ei kovin.

40
Mielestäni suurin etu junamatkassa verrattuna lentämiseen on se, että ikkunasta näkee maisemia ja matka tuntuu jotenkin konkreettisemmalta. Lentäen vain "teleporttaat" paikasta a paikkaan b (joskin hitaasti).

Joten kyllä moinen junayhteys kiinnostaisi ja olisin siitä myös valmis maksamaan vähintään lentolipun verran.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 50