Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Anacon

Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13
221
Äkkiä Wappua pakoon.

Ideoita siis otetaan vastaan. 4 päivää käytössä (1-4.toukokuuta) ja jos jonnekin pääsis alle kahdensadan. Joku lähipaikka se taitaisi olla.

Kiitos ja kumarrus jo etukäteen.


Hmm.. Jos lahelle halajat, niin suosittelen Vilnaa, Riikaa tai Pietaria.

222
Eurooppa / Vs: kroatian saarista paras?
« : 21.04.2008, 15:21:41 »
Bol? Sehan tarkoittaa "tuskaa" kroatiksi! ;D Hauska nimi :D

223
Eurooppa / Vs: kroatian saarista paras?
« : 20.04.2008, 21:48:53 »
Hvar kannattaa ainakin sulkea sitten pois, jos ei tungoksesta tykkaa. Mieleton vakimaara ainakin iltaisin, taynna italialaisia! Hyva etta kaduille mahtui!

No, siihen mun saarikokemukset Kroatiasta loppuukin. ;D

224
Olin viime kesana noissa maissa reilaamassa, emme olleet varanneet mistaan mitaan... Muuten sujui ongelmitta, mutta Bratislavasta tosiaankin kannattaa varata hostelli, meilla oli Todellisia ongelmia loytaa sielta vapaita sankyja mistaan!

Hauskaa matkaa, kivoja maita kaikki! :)

225
Afrikka / Vs: Syksyllä Liberiaan
« : 20.04.2008, 00:14:56 »
Lentoliput ostettu. Kohta sita mennaan! 8)

226
Afrikka / Vs: Syksyllä Liberiaan
« : 18.04.2008, 22:22:15 »
Olen lahdossa Liberiaan pariksi viikoksi kesakuun alussa. Vinkkeja jos joku siella ollut! Tiedan ettei tod ole mikaan matkailumaa, mutta tuttuni on siella toissa ja menen hanen luokseen...

Lennoista: paljon maksoitte lennoista? tuntuvat olevan kovin kalliita. Mita kautta kannattaa lentaa?

227
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 18.04.2008, 22:12:42 »
Lincolnissa Englannissa.

228
Lähi-itä / Vs: Israel
« : 18.04.2008, 22:06:20 »
Ma oon yhtakkia kiinnostunut TODELLA paljon Israelista. :) Hieman, tai vahan enemmankin, kylla pelottaa tuo terrorismi. Loysin tallaisen linkin: http://www.adl.org/Israel/israel_attacks.asp. No joo, tuskinpa osuisi omalle kohdalle varsinkaan jos valttelisi kovin ruuhkaisia paikkoja, mutta kylla se takaraivossa koko ajan varmaan painaisi paalle.

Toisaalta olen lahdossa kohta Liberiaan, jossa mahdollisuuteni jonkun vakivaltaisuuden kohteeksi joutumiseen ovat varmasti moninkertaiset. ::) Mutta tuntemuksille ei voi mitaan, terrorismi on pelottava asia. Israeliin kuitenkin haluan, varsinkin Tel Aviviin. Eilatissa ja Jerusalemissa olenkin jo naperona ollut, mutta en ihan hirveasti muista.

229
Aasia / Vs: Mongolia
« : 18.04.2008, 21:33:38 »
Kesayot ovat todellakin kylmia Mongolian maaseudulla, itse palelin joka yo makuupussissa oikein todenteolla.

Hostelleista: me olimme Ghenggis Khan hostellissa jo olimme todella tyytyvaisia. Itse hostelli olikin taynna (vaikka meille sita tyrkytettiin juna-asemalla ::)), mutta paasimme asumaan omistajan kerrostaloasuntoon hostellin viereen. Perhe oli todella ystavallinen ja sain mm. syntymapaivalahjoja yms. Kaikki toimi ja retketkin saatiin perheen kautta. Ja saatiin maistaa hevosenmaitoa, yok. Mutta siis tata hostellia suosittelen, taisi olla 8dollaria yo tai jotain. Ja siainti on aivan keskustan vieressa.

230
Aasia / Filippiinit Manila/Boracay
« : 11.04.2007, 14:47:59 »
Moi kaikki!

En tiedä onks tää nyt oikee paikka tälle, mutta sain tosiaan homman järkätä meille 16 ihmisen porukalle matkan Manilan kautta Panayn saarelle. Ja myöhemmin myös Boracaylle. Onko kellään ehdotuksia mikä olis paras matkatoimisto, jonne vois mennä järjestämään tällasita matkaa? Vinkkejä otetaan vastaan! Kiitos!

231
Junamatkustus / "Balkanrail"
« : 11.04.2007, 14:29:21 »
Kiva reissu teille tulossa, wow!

Suosittelisin että menisitte Zagrebista Splitiin ja sieltä Bosniaan ja Dubrovnikiin. Split on ihana kaupunki. Ja bussit tuolla kulkee kyllä hyvin, joten Bosniasta Montenegroon pääsee varmasti kätevästi. Itse menimme Bussilla Dubrovnikista Budvaan, ja se kulki Herzec Novin ja Tivatin kautta ja taisi jatkaa suoraan Podgoricaan. Siellä päin on todella hyvät ja halvat bussiyhteydet! Eikös Montenegrossa kannattaisi käydä Kotorissa? Onhan sentään unescon maailmanperintö kohde.

Podgoricasta pääsee kätevästi junalla, vaikka yöjunalla, Belgradiin, jossa tosiaan on vilkas yöelämä ja ystävällisimmät ihmiset mitä löytyi koko itä-Euroopasta, by far! Siellä kannattaa tosiaan käydä. Edullisia hostelleja löytyy muutama ihan keskustasta, kannattaa varata etukäteen, itse jouduimme vähän kauemmas sillä paikat olivat täynnä.

232
Onpas teillä hieno reissu tulossa! Tosiaan koko Eurooppa vallataan kerralla! Go for it!

Amsterdam on tosiaan upea kaupunki, sitä ei ainakaan kannata jättää väliin. Samoin Bryssel. Italiasta sen verran, että siellä junailu ei kyllä todellakaan ole halpaa, vaan kallista! :?

Kun tulette Kreikasta, suosittelen lämpimästi että käytte Belgradin kautta. Se oli matkamme positiivisin yllätys, ihastuttava kaupunki kaikkine kahviloineen ynnä muineen. Rakastuin heti! Olisi suorastaan synti jättää se väliin reissullanne! Teinä kävisin myös Sloveniassa, vaikka ennen kuin menette Italiaan. Ljubljanasta pääsee kätevästi junalla Venetsiaan.

Muuten reissunne kuulostaa upealta!

233
Eurooppa / Re: yksin itä-eurooppaan?
« : 11.04.2007, 14:06:18 »
Lainaus käyttäjältä: "ilmaa"
Onko kenelläkään kokemusta tuottaako mahdollisesti jotain ongelmia olla yksin reilaava tyttö Romania-Unkari-Croatia-Slovakia-suunnalla vai onko paikallisten suhtautuminen pääosin neutraalia ja asiallista?


Romaniassa emme käyneet reilillämme, mutta nuo muut maat koluttiin läpi, ja voin kyllä sanoa että kannattaa lähteä. Kunhan pitää järjen kädessä, niinkuin kaikkialla. Meitä oli tyttö ja poika, eikä mitään ongelmaa ollut. Olo ei ollut lainkaan turvaton. Varsinkin Kroatia ja Unkari ovat täysin turvallisia ja ihastuttavia paikkoja.

234
Tuo budjetti riippuu aika paljon siitä, mihin päin Eurooppaa aioitte matkustaa. Idässä päin on HUOMATTAVASTI halvempaa kuin lännessä. Oltiin itse itä-euroopassa ja siellä meillä taisi olla budjetti n.40 euroa päivä, mutta ei oltukaan millään "budjettimatkalla", eli pienemmälläkin selviää, n.20 euroa päivä riittää varmaan. Majoitusta sai joka paikasta n.10 euroa yö. Riippuu sielläkin paikasta; esim. Kroatia kallis, Serbia ja Slovakia halpoja. Länteen sitten kannattaa ottaa enemmän rahaa, siellä on kalliinpaa ja suurinpaan osaan junista käsittääkseni vaaditaan lisämaksu.

Me ehdimme kuukauden aikana nähdä olikos se 12 kaupunkia. Oltiin joka paikassa 2-3 yötä, Budapestissa hieman kauemmin. Matkan varrella myös muutama muu pikkupaikka päiväkohteena. Lennimme Prahaan ja lennimme myös Prahasta pois, näin säästimme aikaa. On aivan itsestä kiinni haluaako pikaisesti koluta paikkoja vai tutustua kunnolla kaikkiin paikkoihin. Molempi on hauskaa. Meillä ei ollut kilometreillä mitattuna hirveän pitkää matkaa, sillä pyörimme akselilla Tsekki-Slovakia-Unkari-Kroatia-Montenegro-Serbia-Slovenia. Eli suht "lähekkäin" kaikki, mutta esim. yöjunilla pääsee kätevästi pitkiä matkoja hukkaamatta aikaa, joten kyllä sitä kuukaudessa ehtii vaikka mitä. Suosittelen, että lähtekää vain sen kummemmin suunnittelematta. Oltiin mekin suuniteltu tarkka reitti, mutta eihän se pitänyt. :lol:

Itse suosittelen tosiaan että lähdette itään päin mieluummin kuin länteen. Suosittelen lämpimästi. Mutta jos lähdette niin ilmeisesti junalla ei kannata lähteä Tsekistä Puolaan, se on pahamaineinen reitti. Me emme kuukauden aikana tunteneet oloamme kertaakaan vähänkään turvattomaksi.

235
Yleinen / Most Traveled People -lista
« : 11.04.2007, 13:44:29 »
Jee olin parhaan 900 joukossa muistaakseni! :lol: Hauska sivusto!

236
Yleinen / Maailman kaunein kaupunki?
« : 05.04.2007, 18:02:58 »
Lainaus käyttäjältä: "Paupe"
Sydney on aivan ihana!!

Ja perustelut:  Satama-alue on aivan mahtava paikka, upeat puistot joissa voi grillailla, chillailla sun muuta, rento fiilis, upeat rannat, lämmin sää...jne. voisin jatkaa vaikka kuinka kauan..
 :D


Sydney on kyllä yks maailman kivoimmista paikoista! :)

237
Yleinen / Mitkä paikat olleet positiivisia yllätyksiä?
« : 05.04.2007, 18:02:01 »
Belgrad. Odotin ränsistynyttä ei-viihtyisää paikkaa, mutta kaupunki olikin yksi kivoimmista missään! :lol:  Rakastuin välittömästi.

Amsterdam oli myös 1000 kertaa mahtavampi paikka kun kuvittelin! En odottanut juuri mitään, mutta kaupunki oli lähes täydellinen.

Lisätään tähän vielä Bratislava. :wink:

238
Eurooppa / Budapest
« : 04.04.2007, 13:08:57 »
Jee Budapest mun lempipaikka!

Kaikkien jotka menee Budapestiin (muuten ku elokuussa) on mentävä kuuluisaan Club Vittulaan. :lol:  Siellä on siis sellainen klubi kun Vittula. Siinä lähellä on myös sellainen katu joka on pullollaan yön/illanviettopaikkoja. Pestin puolella.

239
Eurooppa / Bratislava
« : 04.04.2007, 13:02:20 »
Oliin Bratislavassa heinäkuun lopulla.. Ja täytyy antaa sellanen vinkki, että siihen aikaan kannattaa varata majoitus jo valmiiksi! Seikkailtiin rinkat selässä monta tuntia ennen kun löydettiin vapaita sänkyjä.. Mentiin Orange Hostelliin vanhan kaupungin kupeessa, oli sellanen kausihostelli, olisko ollu koulu tai joku.. No, halpa oli, ei muuta..

Bratislava oli perin juurin mukava kaupunki! Positiivinen yllätys! Oli hieman inhottavaa, että juna-asema oli niin kaukana keskustasta, mutta kyllä siitä selvis.. Kaupungissa on hyvät ratikkayhteydet, tehtiin mm. paikalliseen lähiöön pieni ratikkamatka.. Äkkiä pois! :lol:  Olutta saa halvalla jokapaikasta, naureskelin että oli kalliimpaa ostaa postimerkki kuin tuoppi olutta.. :lol: Vanhassa kaupungissa on yks tosi hyvä ravintola jota suosittelen kaikille, hitsi ku en nyt muista sen nimeä! On myös yökerho.. Ja yks ravintola, joka yritti huijata oikeen kunnolla ja lopuks tarjoilija töni yhtä meistä ku ei maksettu kaikkee! En muista sitäkään... Mut älkää menkö siihen ravintolaan, joka on siinä kaikkien muiden kalliiden joukossa mut onki hirveesti muita halvempi. Ne huijaa!

240
Junamatkustus / ekasta reilistä.
« : 02.04.2007, 22:07:17 »
Olin/olen 21 ja kaverin kanssa reissattiin. Ei riidelty juurikaan ja hauskaa oli. Tuntui juuri sopivalta iältä!

Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13