Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Anacon

Sivuja: 1 ... 11 12 [13]
241
Sloveniassa olen käynyt vain Ljubljanassa, mutta sitä suosittelen kaikille! Ihana kaupunki! Linnassa käyntiin en tuhlaisi niinkään aikaa (hiemoinen pettymys) vaan nauttisin kaupungin tunnelmasta ja kaduista.

Kroatiasta suosittelen Plitvitkan kansallispuistoa (ehdoton MUST kaikille Kroatiaan matkustaville), Splitia ja Dubrovnikia. Opatija myös hieno. Hvaria en suosittele niinkään, mieluummin vaikka sitten Korcula tai joku muu saari. Zagreb vaikutti mielenkiintoiselta, on AIVAN eri oloinen kuin Dalmatian kaupungit, kuin eri maa.

Slovakiassa EN suosittele Trnava nimistä paikkaa, se on kuollut, sielä ei ole mitään. Bratislavaa sen sijaan suosittelen kaikille!

Unkarissa suosittelen ihanan Budapestin lisäksi Szeged nimistä kaupunkia. Pääsee kätevästi junalla Budapestista.

Näillä alueilla liikkuvaa suosittelen käymään Serbiassa Belgradissa joka osoittautui itä-Euroopan reissuni positiivisimmaksi yllätykseksi! Sinne haluisin eniten uudelleen... Voi sitä ihanaa kaupunkia! :wink:

242
Lentomatkustus / Mieluisin lentokenttä?
« : 02.04.2007, 21:07:31 »
Inhokkeja en maininnut: Pariisin CdG on KAMALA! :shock: Se on kamalin kenttä millä oon ollu... Harmaa ja ankee eikä siellä oo mitään! Krakovan kenttä on myös sanalla sanoen säälittävä... :)

243
Iso-Britannia / Asunto Lincolnissa!?
« : 02.04.2007, 17:39:56 »
Hei kaikki!

Olen syksyllä muuttamassa vuodeksi Lincolniin Englantiin, onko kellään tietoa mistä saisin löydettyä vuokra-asunnon sieltä (kaksio)? Mistä kannattaisi etsiä? Onko kellään kokemuksia Lincolnista? Minkälainen paikka se on? Vinkkejä? Kiitos avusta!

244
Balkanin maat / kroatia
« : 02.04.2007, 17:36:48 »
Me oltiin Hvarilla elokuussa, ja majoituspaikan löytäminen oli silloin TODELLINEN ongelma! Kaikki paikat oli täynnä, silloin elokuu oli italialaisten matkustussesonkia.. Etimme pari tuntia majoitusta kaikkialta, eikä mistää löytynyt, kunnes vihdoin löysimme yhden vapaan huoneen. Hvar oli tupaten täynnä! Eli jos on menossa heinä- elokuussa niin majoitus on hyvä varata etukäteen! Muutenkin Hvarista jäi vähän sellainen olo, että on vain turistien biletyspaikka.. Mutta olihan se kaunis.

245
Eurooppa / Wien, Bratislava ja Budapest
« : 02.04.2007, 17:30:17 »
Olin kesällä sekä Bratislavassa että Budapestissa. En tiedä noista laivamatkoista, itse mentiin junalla. Eiköhän laivallakin pääse. Suosittelen kuitenkin junaa, sillä siten ehdit tutustua paremmin näihin ihaniin kaupunkeihin! Bratislava oli ehdottomasti positiivinen kokemus, ihana pieni kaupunki, ja valtava terassikulttuuri vanhassa kaupungissa! Bratislavassa ei tarvitse kovin montaa yötä kuitenkaan olla, sen näkee nopeasti. Tosin kuin valtavaan Budapestiin tarvitsee roppakaupalla päiviä nähdäkseen sen! Mahtava kaupunki!

246
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Oluet maailmalla
« : 02.04.2007, 17:26:08 »
Singha beer Thaimaasta on jäänyt mieleeni positiivisena! :P  En oikeen muista nimiä, mutta Tsekkiläiset oluet ovat varmaan maailman parhaita... Ja Amsterdamissa juotiin jotain muistaakseni Belgialaista 12%:n olutta, se oli nannaa! :P Ja eipä unohdeta Kiinan Tsing Tao:a! Se on hyvää! Jep jep.. kalja on aina hyvää... :lol:

247
Yleinen / Pahin floppi ja pettymys?
« : 01.04.2007, 19:55:32 »
Lainaus käyttäjältä: "123rolle"
Hawaji, kallis jenkki versio meidän kanariansaarista.


Taitaakos tuo olla ihan virallinen määritelmä? :)

248
Junamatkustus / Reittiä suunnittelemassa
« : 27.03.2007, 21:26:06 »
Derevo, olet tosiaan nyt hakoteillä... Miksi lähteä matkalle ja juuri kun on päässyt nauttimaan niin pitää lähteä? Minä ainakin haluan saada kaiken mahdollisen irti vieraasta maasta, kulttuurista, ihmisistä.. Jos haluaisin vain lomailla hienosti, niin lähtisin mökille! Mitä pidemmän aikaa on, sitä enemmän saa matkasta irti..

Ja eikös tämä foorumi ole "reissaajille" eikä niinkään pakettimatkailijoille?

249
Junamatkustus / Reittiä suunnittelemassa
« : 27.03.2007, 21:21:11 »
Minä suosittelen reilireitin varrelle ainakin BELGRADIA ja Sloveniaa. :wink: Itse oltiin enemmän tuolla idässä päin. Amsterdamiin kannattaa myös poiketa.

250
Italia / Rooma majoitus!?
« : 27.03.2007, 16:24:28 »
Rooman majoituksesta. Suosittelen sellaista että kannattaa mennä vaikkapa rautatieaseman turisti-infoon ja kysyä halvinta majoitusta. Sieltä me ainakin saatiin halvalla sellainen yksityistyylinen majoitus keskustasta, privaattihuone ja lisäksi kokkausmahdollisuudet. Tällaista majoitusta ei olisi löytänyt ellei olisi mennyt infoon ja sanonut rehellisesti että HALPAA ja HYVÄLTÄ PAIKALTA! :wink: Tyytyväisiä olimme!

251
Eurooppa / Euroopan top/bottom pääkaupungit
« : 27.03.2007, 16:18:59 »
Hmm.. kokeillaan... tykkään niin monista paljon omalla tavalla! :D

* Amsterdam 5
* Belgrad 5
* Berliini 2
* Bratislava 4
* Bryssel 3
* Budapest 5
* Helsinki 4
* Ljubljana 5
* Lontoo 4
* Monaco-Ville 2
* Moskova 5
* Pariisi 5
* Praha 4
* Riika 5
* Rooma 5
* Tallinna 4
* Tukholma 4
* Vatikaani 3
* Zagreb 4

252
Eurooppa / Kroatia 7 päivässä
« : 27.03.2007, 16:09:25 »
Jaymz, vieläkö olet menossa Kroatiaan? Jos olet, älä MISSÄÄN NIMESSÄ jätä väliin Plitvicen kansallispuistoa! Se on kaunein ja henkeäsalpaavin paikka missä olen ikinä käynyt! Turkoosit järvet ja vesiputoukset ovat kyllä jääneet mieleen.. Paikasta tulee lähinnä mieleen "so, there is a paradise on earth!". Muutkin ovat olleet samaa mieltä. Suosittelen Plitvicen kansallispuistoa kaikille! Jos on kesällä menossa, se on heinä- elokuussa täynnä turisteja muttei se haittaa, kun osaa keskittyä vain luontoon. Eikä sitä ole mitenkään pilattu.

Plitviceen pääsee bussille, menimme sinne bussilla Zagrebista. Mitä se maksoi vähän yli 10 euroa ja keski pari tuntia. Sisälle puistoon päiväksi maksoi 20 euroa, mutta oli sen arvoista ehdottomasti. Koko reilimatkan kohokohta. Mutta: alueella ei taida muuta juuri olla, eli kannattaa ottaa aamubussi sinne ja iltabussi jonnekin päin Kroatiaa. Junalla sinne ei oikein pääse. Jos olette Kroatiaan menossa, suosittelen Plitviceä lämpimästi! (vaikkakin turistit ovat sen löytäneet kunnolla.. :lol: )

253
Lentomatkustus / Mieluisin lentokenttä?
« : 27.03.2007, 13:07:52 »
Mäkin kallistun tuohon Changin Singaporen lentokenttään. Onhan se hieno! :wink: Heksinki-Vantaan kenttä on myös kiva, ihan näin kansainvälisestikin katsottuna! :)

254
Aasia / Filippiinit Manila/Boracay
« : 26.03.2007, 22:18:37 »
Baracay on kivoin, ihanin ja paras rantakohde missä olen ikinä ollut! Olen käynyt siellä kaksi kertaa, ja turistit tosiaan alkavat vallata sen, joten olis kiire käydä taas.. Onneksi pääsen sinne taas joulun aikoihin! Rakastan sitä paikkaa!

Olen ollut myös molemmilla kerroilla Panayn saarella muutenkin, etenkin Altavasin kylässä jossa meillä asuu taloudenhoitajan perhe. Ihanaa nähdä oikeata Filippiiniä, siellä ei ikinä oltu nähty vaaleaihoista ennen, muuta kuin telkkarissa! Mutta eipä siellä tosiaan mitään ollutkaan, paitsi riisipeltoja. Oltiin Altavasissa mm. ristiäisissä ja häissä. Mutta jos Panayn saarelle menossa, niin lähinnä jotain löytyy Roxasista tai Kalibosta tai IloIlosta, eikä niistäkään paljon. Luontoa sinne kannattaa mennä etsimään! :wink:  Jos joku haluaa lisää tietoa kyseisistä alueista, niin viestiä vaan tulemaan! :wink:

Ja tosiaan, ei Manila ole meidänkään porukan suosittelema. Vaikkakin shoppailumahdollisuudet ovat valtaisat!!!

255
Aasia / Mongolia
« : 26.03.2007, 22:04:52 »
"Piipaa", nyt on sanottava että olen TÄÄÄYYYSIIIN eri mieltä kanssasi. Itse vietimme (kesällä 2004) pari viikkoa Ulan Batorissa ja minkäännäköisiä ongelmia ei ollut. Emme tunteneet kumpikaan oloamme turvattomaksi kertaakaan, ja kaupunki oli ihana, joskin koruton. Itse asiassa pidin tyhjää lompakkoa aina takataskussa huvikseni, jossa oli joku lappu jossa luki "hahaa suckers" :D  tai jotain. Eikä sitäkään viety, edes keskustan tungoksissa! Ja immeiset oli perin juurin ystävällisiä. "Piipaa", Haluaisin tietää, että milloin ja missä ihmeessä siellä olit jos koit kaupungin tuollaisena? Meille jäi niin hyvä fiilis sieltä kuin olla ja voi, vaikka oltiin varoiteltu.

Ja muille sanon, että en todellakaan ole sitä mieltä että UB:sta kannattaa poistua heti kun mahdollista!!!!!!! Vaikkakin Mongoliassa on niin paljon nähtävää, että jos aikaa on vain vähän niin tietenkin kannattaa mennä katsomaan sitä oikeata Mongoliaa maaseudulle.

256
Aasia / Re: Mongolia
« : 26.03.2007, 21:54:00 »
Olimme Mongoliassa pari viikkoa, ja teimme tuollaisen viikon reissun jeeppi+kuljettaja+englannin kielinen opas (josta tuli ystäväkin). Per päivä tämä jeeppireissu tais olla kokonaiskustannuksiltaan 25 dollaria ja oli kyllä hienoin reissu ikinä! Upeita maisemia (kaikkialla). Oltiin mm. Tsetserlegissä, Karakorumissa ja monissa luontokohteissa. Näimme villihevosia 20 m päästä eräässä kansallispuistossa ja muuta sellaista. Kiersimme tarkoituksella suurimmat turistipaikat ja yritettiin etsiä sitä oikeaa Mongoliaa. Asuimme mm. pari yötä kuskimme kaverin luona jurtassa keskellä ei-mitään, ja majoitus lattialla+ruoka+ratsastusta makso joku 2 dollaria päivältä. Eli vaan sellanen ele. :wink: Mahtava matka oli! Tykkäsimme myös Ulan Batorista. Teimme parin yön retken Tereljiin, jossa ratsastimme paljon, oli upea paikka, mutta turisteja kyllä olis. Ratsastettiin pari päivää.

Jos haluatte kysyä jotain niin rohkeasti vaan. Tarvittaessa meillä on myös yhteyksiä paikan päälle tämän oppaamme kanssa, joka on ilmeisesti perustanu UB:hen hostellin tai muuta vastaavaa. Siitä vaan Mongoliaan!

257
Yleinen / Pahin floppi ja pettymys?
« : 26.03.2007, 12:38:33 »
Yleensä mulle jää positiivinen maku kaikkialta. Mutta kaksi ehkä "flopiksi" nimettävää: Bar Montenegrossa ja Trnava Slovakiassa. Barissa ei löytynyt yhtään mitään, ei mitään, ja kaiken lisäksi sanoi. Vielä vähemmän mitään oli Trnavassa, jota meille suositeltiin Bratislavan turisti-infossa. Se oli täysin kuollut paikka, yhdet jätskit saatiin kiskalta ja ydet kahvit, pahat sellaiset, saatiin yhdestä kahvilasta. Käsittämätön paikka! :lol: Huumorillahan se meni.. :lol: Mutta oikeasti en suosittele kenellekään!

Kroatia oli ihana paikka, mutta hintatasoon petyin. Luulin sen olevan suht halpa, mutta olikin täysin Suomen hintainen. Ja oltiin siellä neljässä eri paikassa, kaikkialla sama juttu. Mutta ihana paikka anyhow!

258
Yleinen / Maailman kaunein kaupunki?
« : 26.03.2007, 12:27:19 »
Hei kaikki!

Onpas kerrassaan vaikea kysymys.. :wink:

Amsterdam on Länsi-Euroopan kaupungeista eniten miellyttänyt. Wow mikä paikka! Itä-Euroopan kauneimmat kaupungit ovat Riika, Ljubljana ja Belgrad. Myös Krakova. Tämä on paha kysymys, niitä on niin monia.. Noh, sanotaan sitten Aasiasta Shanghai, johon rakastuin, sekä Peking. Ja SYDNEY! No, ehkä en jatka listaa enää, en selvästikään osaa päättää. Los Angeles on lempparini jenkeissä, mutta enpä tiedä sitten sen kauneudesta.

Sivuja: 1 ... 11 12 [13]