Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Niiskuneiti

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Kenia / Mount Kenya
« : 09.09.2016, 16:08:02 »
Onkos kukaan käynyt viime aikoina patikoimassa Mount Kenyalla? Mitään vinkkejä? Tai ylipäätään käynyt Keniassa? :) Ei tällä hetkellä todellakaan turvallisin vaihtoehto mutta pitäisi olla ok kunhan pysyttelee pois pohjoisosista Somalian rajalta.

2
Tyhmät kysymykset / Vs: Mauritiuksen hotellit ja verot
« : 16.03.2011, 19:31:37 »
Itsellä ollut samanlaisia suunnitelmia mutta en vielä ole edennyt edes noin pitkälle. Laitahan infoa mikäli löytyy hyviä paikkoja hinta/laatusuhteiltaan. Pikaisesti tutkineena vaikuttaa hieman arvokkaammalta reissulta  :D

3
Matkaseuraa / Sri Lanka touko-kesäkuussa
« : 12.12.2010, 12:04:58 »
Suunnittelen ensi vuoden reissua ja Sri Lanka kiinnostaisi touko-kesäkuun aikana riippuen hieman kuinka töistä pääsee. Tarkoitus kierrellä, sukellella, snorklailla, patikoida ja mitä nyt mieleen tulee ilman kovin tarkkoja suunnitelmia kun muuttuvat aina paikan päällä kuitenkin..
Niin ja reissuun siis lähdössä nuori 37 neiti ja oisi kiva saada seuraa jossain vaiheessa reissua vaikka pidänkin yksin matkaamisesta  :D

4
Eurooppa / Vs: Malta
« : 05.12.2010, 12:24:21 »
Vallettasta lähtee lautat ja kesto oli muistaakseni noin 2,5h Pozzalloon ja merenkäynti sen mukaista että me muinoin lennettiin takaisin  :D on kuulemma sillä välillä ihan yleistä että kaikki matkustajat merisairaita...

http://www.virtuferries.com/pages/index.aspx

pääsee myös Cataniaan mutta pidempi lautta matka..

5
Itsellä hyviä kokemuksia Maltasta, asustelin siellä puolisen vuotta aikoinaan.
Loistavia rantoja löytyy ja kun vähän näkee vaivaa ja astelee pois suosituimmilta niin löyttyy tosi hienoja rantoja joilla saa rauhassa makoilla. Meri on aivan ihana siellä ja joka kalliolta pääsee rappusia pitkin uimaan ja hyvät sukellus- ja snorklauspaikat välimerelle. Gozon saari erityisesti oli aivan ihana paikka ja omaa rauhaa löytyy, siellä ei turisteja liikoja ole, ainakaan muutama vuosi sitten.. Ja Slieman baarikaduilta löytyy ihan kivojakin baareja jos menoa kaipaa, suurin osa oli kyllä ihan teini mestoja..
Mutta paljon historiaa ja mielenkiintoisia pikkukyliä yms..
Ja kyllä siellä elo-syyskuussa pitäisi vielä ihan rantakelit olla..mutta siitäpä en mene sanomaan mittään  :)

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 02.11.2010, 19:53:13 »
Tympii kun ei tiedä milloin pääsee seuraavan kerran reissuun  :(
Voi mennä jopa toukokuuhun mihin on aika säädyttömän pitkä aika.
Onneks on lunta ni pääsee hiihtelee  :)


7
Tyhmät kysymykset / Vs: Nukkuminen dormeissa...
« : 31.10.2010, 11:53:27 »
Omalta osalta dormit ovat aina toimineet hyvin joskus tietty korvatulppien kanssa.
Useimmissa dormeissa missä olen asustellut ovat muut kunnioittavat sitä jos joku haluaa nukkua ja menevät muualle mölisemään.
Olen myös välillä reissussa ottanut privat huoneen hostellissa niin saa rauhassa koisia eikä tarvitse kamoista olla huolissaan. Hintaero ei välttämättä ole suuri jos ei mitään sviittiä halua omalla suihkulla yms.

8
Tyhmät kysymykset / Vs: lakana-asiaa
« : 31.10.2010, 11:42:30 »
Itsellä oli viime reissulla makuupussi lakana mukana ja oli ihan hyödyllinen osassa epämääräisiä hostelleja ainakin Tongalla. Ja vaikka melkein kaikissa oli lakanat niin välillä katsoin viisaammaksi nukkua omassa lakanapussissa :)
Uudessa Seelannissa olen vieraillut muutaman kerran talvis aikaan ja siellä hostellit saattavat olla jäätävän kylmiä silloin mutta filttejä ja peittoja kyllä löytyi yleensä talon puolesta. Mutta oli omakin makuupussi tarpeeeseen..

9
Suomeen tultava katsastukseen jos on Suomen rekkarissa. Näin sain ainakin vuosi sitten ohjeet.

10
Samoilla linjoilla eli kyllä se on susta itsestä kiinni, toisissa paikoissa se käy helpommin siitä kulttuurista riippuen.
Itse ulkomailla töissä ollessani olen kyllä aina saanut paikallisväestöstä hyviä ystäviä jotka ovat myös jääneet ystäviksi pois muutettuani. Ja se kulttuuri tulee paljolti sitten niiden arkiaskareiden kautta kun opettelee elämään maan tavalla.

Ja voihan se olla että toiset ei vaan ole niin kiinnostuneita kulttuurista vaihtariaikana ja keskittyvät siihen bailaamiseen :)

11
Ekomatkaajilla on myös pidempiä kuin kuukauden kestäviä juttuja ja hinta vaihtelee paikoittain ja kestosta riippuen. Kantsii ottaa suoraan sinne yhteyttä jos kiinnostaa niin saa kaikki vaihtoehdot. Itsellä jäi viime kerralla suunnitteluasteelle mutta toivottavasti sulla ei!  :)

12
Yleinen / Vs: Mitä tuotte matkamuistoksi?
« : 02.09.2010, 20:35:01 »
Yleensä tulee hankituksi jotain paikallisia käsitöitä esim koruja, jääkaappi magneetteja, kortteja, kuvia..joskus jotain vaatteita tai kangaita. Yleensä mahdollisimman kevyttä ja vähän tilaa vievää reissusta tietty riippuen  :)

13
Itse lensin kesä-heinäkuussa Auckland-Tonga-Samoa-Auckland muistaakseni noin 650 NZD Webjetin kautta mutta varasin silloin lennot muutamaa kuukautta aikasemmin.
Kantsii käydä tsekkaamassa webjet.com

Suosittelen lämpimästi molempia paikkoja  ;D oli aivan ihana reissu

14
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 14.06.2010, 08:36:17 »
Christchurch NZ, huomenna Tonga  ;D

15
Itsella oli samoja auto ongelmia ja ajelin vuoden, vahan yli, suomen rekisterissa olevalla autolla siella eika kukaan koskaan tarkistellut mitaan papereita. Mun vanhalle autolle rekisterointi olisi ollu ihan naurettavan kallis.
Itse laitoin norjan tullille silloin mailia ja sain kaikki vastaukset sielta nopsasti, yleensa jopa samana paivana. Yks vaihtoehto on ostaa kaytetty auto norjasta loytyy finn.no.

16
aika tarkalleen 18,5 tuntia  ;D

17
Espanja / Vs: Vamos a la Barcelona..
« : 25.05.2010, 15:17:04 »
Oltiin viime viikonloppuna Barcelonassa ja yövyttiin Meson Castilla hotellissa. Siistein paikka missä olen yöpyny (ja vain 2 tähteä) meillä oli lento+hotelli reissu 3henk et en nyt tiedä 1 yön hintaa mut ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen paikka ihan keskellä kaupunkia ja avulias henkilökunta myös. Huono puoli ehkä tylsä aamiainen, mutta kahvi ihanan vahvaa, ja olematon äänieristys mut taidettiin itse olla ne myöhäiset tulijat joka ilta...

18
Matkaseuraa / Vs: Nyt tai ei koskaan! Bali heinäkuussa
« : 24.05.2010, 18:58:39 »
Tuu Samoalle oon siellä Heinäkuun alusta pari viikkoa :)
Mä kyllä lähden reissuun jo torstaina ja Singaporen ja NZ kautta suuntailen Tongalle ja sieltä Samoalle että pikkasen matkakuumetta ilmassa  ;D

19
Espanja / Vs: Espanjan parhaat kohteet
« : 18.05.2010, 22:47:51 »
Lainaus
Entä mitä kokemuksia on paikoista Granada, Lanjaron, Nerja, Zahara ja Baeza?

Nerjassa kävin kääntymässä viime toukokuussa ja vaikutti oikein viehättävältä kylältä, kapeita kujia, pikkukauppoja, ravintoloita ja ihania suojaisia pikku rantoja.
Ajeltiin samalla reissulla sitten muutama km ylös vuoristoon ja oltiin yötä Frigiliana kylässä joka oli kyllä aivan loistava pikkukylä vuorilla. Siellä oli myös avattu just uusi B&B jota suosittelen lämpimästi, ilmastointi ja siistein (myös uusin) paikka Espanjassa jossa olen yöpynyt. Nimeä en tietenkään muista mutta oli muistaakseni ainoa laatuaan eli löytyy varmasti helposti jos haluaa :)

20
Lentomatkustus / Vs: Rinkka lentokoneessa
« : 18.05.2010, 11:25:25 »
Mulla ollut myös 40l North face käsimatkatavarana eikä kukaan punninnut tai mittaillut missään vaiheessa. Lentoyhtiöt taisi olla Norwegian ja SAS.


Sivuja: [1] 2 3 4