Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Niiskuneiti

Sivuja: [1]
1
Kenia / Mount Kenya
« : 09.09.2016, 16:08:02 »
Onkos kukaan käynyt viime aikoina patikoimassa Mount Kenyalla? Mitään vinkkejä? Tai ylipäätään käynyt Keniassa? :) Ei tällä hetkellä todellakaan turvallisin vaihtoehto mutta pitäisi olla ok kunhan pysyttelee pois pohjoisosista Somalian rajalta.

2
Matkaseuraa / Sri Lanka touko-kesäkuussa
« : 12.12.2010, 12:04:58 »
Suunnittelen ensi vuoden reissua ja Sri Lanka kiinnostaisi touko-kesäkuun aikana riippuen hieman kuinka töistä pääsee. Tarkoitus kierrellä, sukellella, snorklailla, patikoida ja mitä nyt mieleen tulee ilman kovin tarkkoja suunnitelmia kun muuttuvat aina paikan päällä kuitenkin..
Niin ja reissuun siis lähdössä nuori 37 neiti ja oisi kiva saada seuraa jossain vaiheessa reissua vaikka pidänkin yksin matkaamisesta  :D

3
Matkaseuraa / Singapore, NZ, Tonga kesäkuussa 2010
« : 29.03.2010, 19:21:55 »
Onko ketään Singaporessa kesäkuun ekalla viikolla?
Tarkoitus pysähtyä 4-5 päiväks matkalla Uuteen Seelantiin ja sieltä sitten Tongalle muutamaksi viikoksi. Matkalle lähden kesäkuun alussa ja paluupäivä on hieman auki vielä joskus heinäkuu lopulla :) Olisi ihan kiva saada seuraa edes muutamaksi päiväksi jossain vaiheessa matkaa.
Niin ja olen 36v nainen ja tarkoitus on ihmetellä Singaporessa ja sen jälkeen Uuteen Seelantiin vähän vaeltelemaan jos sää sallii ja Tongalle sukeltamaan.
Saataa olla että reissu hieman rönsyilee vielä muillekkin saarille ja ehkä Sydneyhin..

Sivuja: [1]