Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Niiskuneiti

Sivuja: 1 2 [3] 4
41
Hotellissa kaksio pikkuruisella keittiöllä

42
Ruotsalaiseksi ja englantilaiseksi on luultu, aika usein myös arvaavat suomalaiseks heti ensikättelyssä.. oudoin veikkaus on ollut Uusi-Seelanti oli kuulemma sellainen aksentti puheessa :) tiedä sitä mistä senki oon sitte poiminut..

43
29+  :)

44
Ainakin puolisen vuotta vielä ennen pidempää reissua... :'(

Suomessa pyörähtämisiä en oikein laske reissuiksi vaikka kivoja on toki nekin  :)

45
Etunimi sujuu yleensä loistavasti..hieman lyhennettynä tosin milla--mila..mutta sukunimeä ei sitten kannata mainitakkaan...tosin kyllä on itselläkin täällä norjassa kieli aika solmussa välillä ja vastapuoli vailla täyttä ymmärrystä  :)

46
Yleinen / Vs: Asunnon vuokraus matkan ajaksi
« : 07.08.2008, 23:19:26 »
Olen vuokrannut asuntoni useampaan otteeseen mutta aina käyny niin hyvä tuuri että vuokralainen on löytynyt tuttavapiiristä. Kunnon kirjallinen sopimus on silti tehty vaikka tuttuja ovatkin. Tähän asti olen vuokrannut asunnon kalustettuna kun ovat tuttuja olleet mutta vieraalle en sitä mieluusti tee. Vaikeampaa löytää joku pariksi kuukaudeksi kuin vuodeksi tai pariksi

Ja luultavasti joudun kohta puoliin etsimään uuden vuokralaisen kun nykyiset haaveilevat omasta asunnosta...etsintää hieman vaikeuttaa kun en tarkkaan tiedä kauanko olen pois, vuoden vai kaksi..selvinnee aikanaan

47
Yleinen / Vs: Miksi matkustat?
« : 07.08.2008, 23:07:45 »
Uteliaisuus ja kiinnostus muiden maiden kulttuuriin ja luontoon, mahdollisuus nähdä erilaisia paikkoja ja ihmisiä..ja kyllä se on itselleni paras keino katkaista arki ja työkuviot ja nauttia omasta ajasta..

Ja kotiin on aina kiva palata :) missä se sitten milloinkin on...

48
Nokian 6300 toiminu loistavasti lenkkipolulla, kunhan vaan on tarpeeksi iso muistikortti. Ja biisien lataus todella helppoa.

49
Ruisleipää ja kahvia eniten kaipailen ja tietty makaroonilaatikkoa :) Leipää tulee tosin aina tuotua mukana kun Suomessa käy..


50
Meillä on kyllä matkaporukassa mennyt marisemiset yleensä aika tasan molempien sukupuolten kesken ja viimeksi kyllä miehet veivät voiton marisemisessa 10-0, että ei aina vaan me naiset... :)

51
Asuinmaa Norja, toistaiseksi... :)

52
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 07.06.2008, 13:14:27 »
Keskellä Norjaa ihmettelen :)

53
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 23.05.2008, 00:02:00 »
 :) loistavaa!

En oikeestaan ole vielä ehtiny vielä itsekkään täällä paljoa kierrellä että voisin varsinaisesti paikkoja suositella...mutta nyt on auto joten toivottavasti kesällä ehtii kierrellä enempi. Tarkotus olis ainaki Bergenin alueelle mennä pyörähtämään, kuulemma loistava paikka kesäaikaan..
Sitä oon kyllä ihmetelly että kun matka on noinki lyhyt niin törkeen kalliita lentolippuja Helsinki-Oslo välillä .. >:(

mutta kyllä sitä pitää Juhannukseks Suomeen päästä :)

54
Lentomatkustus / Vs: Lentokentillä nukkuminen!
« : 21.05.2008, 12:00:45 »
Gatwickillä on tullut nukuttua, mutta oli sangen meluisa ja kuulutuksia koko ajan. Hong Kongin kentällä sen sijaan sai torkkua varsin rauhassa ja on sen verran paljon tilaa että rauhallinen nurkka löytyy aina jostain ja jos ei voi aina menna 2 terminaalin leffateatteriin  :)

55
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 21.05.2008, 11:52:11 »
Minä liityin ainakin facebookin pallisnaisiin vaikka en valitettavasti pääse juuri osallistumaan kokoontumisiin :) asustelen täällä Norjassa Notoddenin kunnassa tällä hetkellä, joten jos joku tänne päin eksyy niin tervetuloa!

56
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 26.03.2008, 13:15:43 »
Heippa,

Ilmoittaudun porukkaan kun aina vähän matkaseurasta pula.. Olen 34v ja reppureissukärpäsen puraisema ja paljon olisi nähtävää maailmalla. Suunnittelen kovasti pientä Itä- / Etelä-Afrikan reissua johonkin vuoden päähän, jotta saa rahaa tarpeeksi kasaan (ja vapaa-aikaa). Sitä ennen on kyllä jossain pakko päästä pikaisesti käymään :) Tällä hetkellä asustelen Norjassa joten seuraava matka lienee Suomeen käymään kavereita moikkaamaan, mutta eiköhän jossain Euroopan maisemissa ehdi myös piipahtamaan.

57
Lentomatkustus / Lentokentillä nukkuminen!
« : 18.07.2007, 01:57:29 »
Hong Kongin kentällä sai nukkua ihan rauhassa mitä nyt siivoojat pesee lattioita aika ahkeraan, ainakin päiväsaikaan kun siellä pötköttelin. Lisäksi 2 terminaalissa on loistava leffateatteri jos ei muuta keksi lentoa odottaessa.  :D

58
Tyhmät kysymykset / Hostellissa
« : 18.07.2007, 01:46:07 »
Itse olin juuri reissussa Uudessa Seelannissa ja mentiin vaan hostelliin ja kysyttiin onko tilaa. Do you have any beds/rooms available... Paikan ja mielentilan mukaan sitten valittiin nukuttiinko twins-roomissa vai dormissa ja tietenkin mitä nyt oli milloinkin vapaana. Joissain paikoissa kysyttiin passit, useimmissa kirjoitettiin vaan nimi ja kansallisuus kirjaan. Ulos mentäessä vaan avaimet tiskille ja ovesta pihalle.

Se helpotti asiaa kun ei ollut mikään sesonkiaika niin useimmiten tilaa oli hyvin, eikä paljon tarvinnut soitella etukäteen.

Mutta se on helppoa kuin heinänteko joten stressi pois  :)

59
Yleinen / Kaikoura NZ
« : 18.07.2007, 01:25:55 »
Oltiin toukokuussa Uudessa Seelannissa Kaikourassa valasristeilyllä ja nähtiinkin valas kahdesti, tosin oli sama kaveri kummallakin kerralla. Plussana reissussa nähtiin iso delfiiniparvi (noin 800) joita oli ilo seurata kun hyppelehtivät ja leikkivät joka puolella venettä.
En muista hintaa mutta itselleni oli ainakin kokemuksena sen verran hieno ettei haitannut,ja merisairastelukin unohtui valasta katsoessa =) Samat takuut oli kuin tuntuu muillakin olevan eli jos ei näy valasta niin saa uuden risteilyn.

60
Kiina / Hong Kong
« : 07.05.2007, 23:17:28 »
Oon lähdössä ylihuomenna Hong Kongiin ja mitä oon katellu ni ilmeisesti on jo nyt aika kostea ilmasto mutta toivottavasti ei vielä sada ihan kaatamalla :)
Kyllähän sitä 5 päivää menee tietty pienessä sateessaki sitten matka jatkuu taas uusille maisemille.

Sivuja: 1 2 [3] 4