Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Aquarian

Sivuja: 1 2 [3] 4
41
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 05.01.2008, 23:16:47 »
Lainaus käyttäjältä: "Fosse"
Riga Balsamia :twisted:

Sama!  8)

Lainaus käyttäjältä: "PetraJii"

Osanottoni. Hirveemmän makuista sotkua en ole sitten hetkeen juonut.
Nimim. vielä yksi aukaisematon pullokin kaapissa.

Onhan noita monia paljon huonompiakin, vaikkapa akvaviitti.

42
Ylläpito tiedottaa / Foorumin kehittämisideat
« : 03.01.2008, 22:09:39 »
Olen ihmetellyt tätä samaa eli Amerikoiden otsikointia. Nykyään Karibia kuuluu periaatteessa molempiin, mikä ei ole hyvä eikä aikanaan selkeää.

Yksinkertaisinta taitaisi olla Karibian pudottaminen pois ensimmäisestä, eli että foorumit olisivat "Kanada ja Yhdysvallat" sekä "Latinalainen Amerikka". Ehdotan tätä.

Toinen vaihtoehto jaosta kahteen olisi sitten "Pohjois-Amerikka" ja "Etelä-Amerikka". Tässä jaossa Keski-Amerikka mukaanlukien Karibia kuuluisi Pohjoiseen ja alueiden raja olisi Panaman ja Kolumbian välissä.

43
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 15.12.2007, 21:28:03 »
Skottilaista single malt viskiä, hyvää. :P

44
Myydään viileässä ja kuivassa säilytetty, käyttämätön
Outdoor Handbuch "Peru: Inka Trail und Region Cusco".

Teos on saksankielinen ja kuvia maltillisesti, joten ko. kielitaito on suotava vaan ei pakollinen.

Halvalla lähtee -> tarjoa!

45
Etelä-Amerikka / Rahanvaihto-ongelma Perussa
« : 06.12.2007, 15:56:40 »
Kyllä ja ei. Perussa vuosi sitten samaan aikaan liikkeillä olleilla oli ollut noita ongelmia, itsellä ei - eikä satasen seteleitäkään matkassa. Jotkut rahanvaihtajat kieltäytyivät vaihtamasta satasia, mutta joihinkin paikkoihin kuitenkin loppujen lopuksi kelpasivat.

Jutun juuri on ilmeisesti se, että siellä oli ja ilmeisesti edelleen on liikkeellä tieto, että 100 USD seteleitä olisi väärennetty erä liikkeellä. Lisäksi rahanvaihtajille on jonkinlainen tieto riskiseteleiden sarjanumeroalueesta, joita eivät sitten kelpuuta. Mietin vaan, että tuo "tieto" sarjanumeroista täytyy olla aika ylimalkainen.

46
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 25.09.2007, 00:59:23 »
München, Freistaat Bayern

47
Etelä-Amerikka / Machu Picchu
« : 30.08.2007, 00:48:39 »
Viime vuoden marraskuussa Cuzcossa näkyi useammankin liikkeen ikkunassa lappuja, joissa mainostettiin vapaita paikkoja Inka Traililla. Lähdöt olivat parin...muutaman päivän päästä, eli ainakin silloin varaus paikan päällä olisi onnistunut. Periaatteesta suosittelisin paikallista perulaista retkenjärjestäjää  kansainvälisten ketjujen sijaan, jäävät rahat paikan päälle.

Korkeuteen kannattaa totutella rauhassa ja kävelysauvat ovat laskeutuessa suureksi avuksi. Kepit voi ostaa paikan päältä, mutta jos paikallinen bambumalli ei kelpaa ja mukana on omat kepit, pitää kepin pää suojata kumitupilla (puiston määräys, ettei polku kulu), niitäkin myytin lähtöpään kylissä.

Mahtavaa seutua kerta kaikkiaan kruununa Machu Picchu - jonne kannattaa saapua mahdollisimman aikaisin aamulla.

48
Saksa / München
« : 29.08.2007, 23:58:13 »
Siis tuota kyllä vehnäolutta on tarjolla, vaikkei se siellä bestseller olekaan. Olen moista herkkua nauttinut ainakin jossain Spaten-Franziskanerbräun teltoista. Voihan olla että sitä ei saa joka paikasta, muistelen että kaikki panimot eivät sitä tekisi.

Oktoberfestbier on kieltämättä hieman kitkerää eikä mikään suosikkini. Sinänsä mielenkiintoista, että se yritetään tehdä "helposti juotavaksi". Vahvuudet oluissa on panimosta riippuen 5,8-6,3%. No, parin ensimmäisen jälkeen asia ei ole päällimmäisenä mielessä :lol:

49
Vaarin kasityksia matkailuun liittyen :?:

Mies eteni saarta pitkin.
Hameeseen joutunut malli aiheutti tilanteen.

50
Kanada ja Yhdysvallat / Minneapolis ja Minnesota
« : 16.08.2007, 09:33:47 »
Vielä Minnesota Wildista, todellakin on niin että koko olemassaolonsa eli seitsemän vuoden ajan kaikki seuran kotiottelut ovat olleet loppuunmyytyjä. Kausikortteja jonottaa nytkin pari tuhatta ihmistä.

51
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 14.08.2007, 22:57:36 »
Chileläistä punkkua, joka on erittäin muy bien,
valitettavasti vaan loppu ny.

52
Kanada ja Yhdysvallat / Minneapolis ja Minnesota
« : 14.08.2007, 22:34:19 »
Lainaus käyttäjältä: "Aroundtheworld"
Onko kellään kokemuksia NHL/NBA- lippujen varaamisesta? Onko mahdollista saada vielä paikan päällä vai kannattaako hankkia jo Suomesta käsin?


NHL-lippujen hommaamisesta on kokemusta useammasta kaupungista jokunen vuosi vuosi takaperin; onnistui aina paikan päällä päivä pari ennen peliä. Säännön vahvistava poikkeus kävi Montrealissa, sillä vaikka oli merkityksetön runkosarjapeli Torontoa vastaan, tupa oli täysi - niinkuin kait aina ko. derbyssä. Mustasta pörssistä olis silti saanut lippuja, ei otettu.

Liput sai aina halvimmalla hallilta, muualla velottavat helposti muutaman $:n provikan.

En tiedä :) mutta luulen 8) että ainakin Chicagoon lippuja löytyy, mutta Minnesotassa voi olla vaikeampaa, sillä muistelen lukeneeni, että Wildin pelit olisivat olleet loppuunmyytyjä monena vuonna putkeen. Tarkista nykytilanne kaveriltasi.

NBA-liput taitavat olla tiukemmassa ja kalliimpia, koska koris on suositumpi laji siellä päin.

53
Olettekos kuulleet... / Venäjällä junaonnettomuus
« : 14.08.2007, 08:57:22 »
Kyllä sen saa näkyviin. Jossei toimi heti, klikkaa yläreunasta Text only ja saat otsikot näkyville. Tämä on vielä ensimmäisenä listalla. "60 hurt in..."

54
Lainaus käyttäjältä: "fuego"
Olikos tasta mitaan Suomen medioista? Oli kuulemma saunan maailmanmestaruuskilpailut Heinolassa.

Eipä kait kummemmin, mutta ainakin Hesarissa oli juttu.
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/L%C3%B6ylyn+maailmanmestaruus+s%C3%A4ilyi+Suomessa/1135229262951

55
Italia / Milano
« : 03.08.2007, 23:31:24 »
Milanosta löytyy toki käymisen arvoinen San Siro eli Giuseppe Meazza stadion. Stadikan yhteydessa on myös AC Milanin ja Interin yhteinen jalkapallomuseo, -näyttely tms., joka on auki pitkin päivää. Siis mikäli futis kiinnostaa. Ja jos kiinnostaa, niin ei muuta kuin Serie A matsiin myös.

56
Yleinen / Haaste: Sijoita kaupungit kartalle!
« : 03.08.2007, 23:01:33 »
1. Kokonaisvirheesi, km? 1904 km
2. Paras osumasi? Dublin 4 km
3. Huonoin osumasi? Moskova 565 km :oops:
4. Montako alle 50 km? 12 (Tukholma, Pariisi, Lontoo, Brüssel, Dublin, Bern, Wien, Praha, Budapest, Belgrad, Ateena, Helsinki)

Tää oli ihan hauska, pitää heittaa uusi kierros.

57
Yleinen / Pahimmat mokat matkalla?
« : 01.08.2007, 23:56:50 »
Mikä siinä on että muisti tuppaa valikoivasti unohtamaan..

No, ylläolevasta tarinasta tuli mieleen hotlan vessa Japanissa. Paikallisissa pöntöissä on sen seitsemäntoista nappulaa lämmitystä tms. varten (en tiedä vieläkään) ja ekalla kertaa meni tovi kun ihmettelin että mistä nappulasta se oikein vedetään - selvisi sitten lopulta.

Mutta eihän tämä mikään oikea moka ollut kun kukaan ei nähnyt eikä tiedä tapahtuneesta :lol:

58
Yleinen / Monessako maassa olet maleksinut?
« : 01.08.2007, 23:33:43 »
Täällähän oli tällainenkin ketju, joten minäkin het maita laskemaan - ennen en :wink:

Toistaiseksi olen tallustellut yhteensä 37 maassa (valtiossa). Eurooppa dominoi 24:llä osumalla, loput ovat kertyneet enemmän Amerikoista ja vähemmän Aasiasta.

Jos kriteeriksi nostaa yöpymisen, listalta putoaa kolme pois (Itä-Saksa, Kuuba, Nicaragua), toisaalta en laske Suomea mukaan kun tämä koski matkakohteita.

59
Kanada ja Yhdysvallat / New Orleans
« : 31.07.2007, 16:26:38 »
Aloin vastaamaan vaikka viime käynneistä onkin jo yli viisi vuotta.

Kummassakin on puolensa. New Orleans on (tai ainakin oli) USA:ssa ainutlaatuinen paikka ja Boston on myös nasta mesta, tosin aika paljon Nykin kaltainen.

En tarkkaan tiedä mikä on tilanne New Orleanissa nykyään, mutta turistien pääasiallisesti kiertämät alueet olivat joka tapauksessa ensimmäisenä kuivattuja paikkoja ja lähiöitä on korjailtu sitten myöhemmin, eikä kaikkia kait vieläkään.

French Quarter on hieno arkkitehtuuriltaan ja live-musiikkibaareja jne. riittää. Syyskuu ei vain ole karnevaaliaikaa, joten väkeä voi olla vähemmän liikkeellä. Siellä on myös paljon kahviloita kuuluisimpana varmaan Café du Monde, jossa kahvi ja "French Doughnuts" (vähän niinkuin suomalaiset munkit) on hyviä. 8) Lopuksi kehut mainiolle kreoliruoalle.

60
New Model Army: Thunder and Consolation

Sivuja: 1 2 [3] 4