Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jempo

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6
21
Kuulostaa todella hauskalta idealta! :D Eikä sinäänsä yhtään huono. Ainoa miinus tietenkin on, että kun lemmikki tulee eri lennolla kuin itse perhe niin odotteluja ja sumplimisia täytyy järjestää. Mut mahtava idea silti, toivottavasti rantautuisi eurooppaankin lähivuosina ;)

22
Balkanin maat / Vs: Kroatia
« : 14.07.2009, 22:10:24 »
Laitin jo visa electron-keskusteluun samaisen kysymyksen mut sieltä en ole vastausta saanut joten kysyn täältä :D ELI: Löytyykö Dubrovnikista automaatteja joista pystyy visa electronilla nostamaan rahaa? Mulla on visa electron enkä mielelläni ottaisi mukaan vain käteistä mutta sekin onnistuu. Lisäksi, kannattaako visa electronilla maksaa ravintolassa/kaupassa? Yleensä en etelän maissa uskalla hirveästi maksaa kaupoissa mutta poikkeaako kroatia jotenkin? :D
Tärkeintä olisi tuo rahan nostaminen.... (vaikkakin sekin maksaa, onkos se jotain 3e + joku prosentti summasta?)

Kysyn tätä siksi, että olin muutama vuosi sitten Englannissa ja sieltä sai hakemalla hakea että löysi automaatteja jotka kelpuutti visa electronin :/

23
Tyhmät kysymykset / Vs: Visa Electron -kysymykset
« : 07.07.2009, 23:34:34 »
Jaa niin okei no sen ymmärrän hyvin :) Hyvä kun oikaisit väärinkäsityksen :)

24
Tyhmät kysymykset / Vs: Visa Electron -kysymykset
« : 07.07.2009, 22:09:37 »
Puhelimessa ei voida sellaisia ihmisiä tunnistaa, joilla ei ole nettipankkitunnareita. Monesti on ollut tilanteita, joissa asiakasta olisi pystynyt auttamaan puhelimessa, mutta koska niitä tunnareita ei ole, niin asiakas on ohjattu konttoriin. Ja pyydetty hankkimaan ne pankkitunnarit, niin seuraavalla kerralla voidaan auttaa  ;)

Varmasti voidaan! Kaverini kortti nielaistiin ja hän sai hoidettua homman juttelemalla pankin virkailijan kanssa puhelimessa, henkilöllisyys todistettiin sanomalla sotu-tunnuksen loppuosa. Oltiin barcelonassa silloin eikä kortin kuolettamista olisi voinut oikeastaan tehdä muulla tavalla.

-Ainiin, kaipaan edelleen vastauksia kroatiaan liittyvään kysymykseen, jos joku siis suinkin vaan tietää :)

25
Nickelbackin The State levy. On tultu kuunneltua viimeaikoina niin paljon raskaampaa musiikkia et aloin kaipaamaan lempibändini musiikkia :)

26
Amerikkalaisethan nimenomaan eivät matkusta ulkomaille. Kohteissa näkee joskus jenkkejä, mutta heitä kuitenkin on se 300 miljoonaa.

Vatikaanissa varmaankin asuu jotain vanhoja pappoja ketkä käyvät vain rajan yli Italiassa kaupassa joskus. Riittääkö se sitten maailman ykköspaikkaan, en tiedä.

Tätä pitäisi tosiaan rajata jonkun verran. Ei kai Vatikaania voi poiskaan sulkea, mutta jos matkustamiseksi laskettaisiin esimerkiksi vain yöpymisen sisältävät. Kuinka moni Tallinnan päiväreissuakaan laskee matkustamiseksi?


Olen täysin samaa mieltä!! :D

Itse ollessani italiassa käväistiin vatikaanissa ja ite en kyl laskenu sitä matkustamiseksi, enkä usko että vatikaanit laskevat sitä matkustamiseksi kun käyvät italian puolella kaupassa ;) Mutta jos lasketaan niin vatikaanivaltio saa ehdottomasti ääneni, asukaslukuun suhteutettuna he matkustavat varmasti eniten :D

27
Tyhmät kysymykset / Vs: Visa Electron -kysymykset
« : 06.07.2009, 11:14:35 »
Sanon heti tähän akuun, etten ole todellakaan lukenut kaikkia viestejä joten en tiedä onko tästä jo kysytty täällä :D

Mutta eli, toimiiko Visa Electron Kroatiassa, tarkemmin sanottuna Dubrovnikissa? Onko automaatteja? Ja jos sillä voi kaupoissa maksaa, niin onko ihan turvallista?
Luin eilen erään matkaoppaan, eikä electronista mainittu mitään. Vain Visasta, mastercardista yms. muista luottokorteista.
Mitä nyt on tullu matkoilla käytyä, niin en ole hirveästi electronilla maksanut, sillä kortteja kopioidaan niin paljon, mutta rahaa kyllä olen nostanut. Käteisen ottaminen mukaan ei ole sekään ongelma, sillä olen matkalla (vain) 8 pv.

28
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 05.07.2009, 22:27:52 »
Se tympii että disturbedin tungoksessa menetin aurinkolasini. Ostin uudet (halvat, mutta silti) ja heti seuraavana päivänä eli lauantaina ruississa NE VARASTETTIIN. Ihan hyvin, yhillä festareilla menetin kahdet aurinkolasini...

29
Mulla sama ongelma, jalat kipeytyvät ja ns. väsyvät todella nopeasti. Taitaa johtua kengistä, koska ei mulla mikään maailman huonoin kuntokaan pitäis olla ku urheilen ihan viikottain.

30
Mulle lasku on ongelma vaikken olisi flunssassakaan :/ En tajua mikä siinä on, mut lähes aina laskussa sattuu korvat (oikeastaan koko pää) niin paljon että tuntuu et se räjähtää :D Otan todella osaa niille jotka joutuvat flunssaisena lentämään! Täyttä tuskaa omasta mielestäni.

31
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Paras aurinkorasva
« : 01.07.2009, 22:06:19 »
En lukenut joka viestiä joten en tiedä onko joku laittanu jo samanlaisen ehdotuksen aurinkorasvoihin.

Juteltiin siskon kanssa pari päivää sitten aurinkorasvoista, kun mä oon lähdössä vähän alle 3vk päästä kroatiaan. Puhuttii, et on viisainta laittaa noita paksuja rasvoja aamulla kunnon kerros, muttei kuitenkaan lisäillä kokoajan koska niinkuin kaikki tietää, ne on inhottavia ku ne on aika paksua tavaraa. Päiväksi kannattaa ostaa jotain suihkutettavaa, esim. onks se nyt nivean ne hyvät suihkutettavat? Ne ei tahmaa. Ainoa probleema on, etten ainakaan ite oo löytäny niit hirveesti mitää yli 30 kerrointa, joten siks vois laittaa aamul kunnon kerroksen vähä kovemmil kertoimil (ja tahmaavii) aurinkorasvoja :)

32
Tasan 27 päivän päästä oon Dubrovnikin auringossa makoilemassa <3 IHANAA!! (mun täytyy varmaan kirjoittaa tänne toinen hehkutusviesti sit ku on enää vuorokausi aikaa)

33
Suomessakin parjaa teltan ja marjastamisen yms kanssa,
jarvivetta juoden jne lahes ilmatteeksi.
repesin. voin kuvitella japanilaiset turistit metsässä sienestämässä kamera kädessä ;)

34
Barcelonan matkalla juttelin poikaystäväni ja kaverini kanssa ja yhtäkkiä eräs poika/mies tuli meidän eteen ja huusi "Mä voin lyödä vetoa et te ootte kotoisin varsinais-suomesta! Jyp voittaa mestaruuden!!" Se oli huvittava tilanne, kyseinen jätkä oli vissiin kuullut kun puhutaan suomea:)

35
Mulla ei ole mitään tiettyä tavaraa/vaatetta, vaan mul on sillee et otan aina jonku vaatteen, useimmiten paidan, mukaan, mitä en edes käytä täällä kotimaisemissa ikinä :D ajattelen aina, että "tätähän vois käyttää vaikka matkalla" ja ikinä en käytä. Ihmeellinen tapa, täytyis päästä eroon kun aina se kyseinen vaate on vaan riesana :D

36
Espanja / Vs: Suositelkaa paikkoja Espanjassa
« : 08.05.2009, 18:14:10 »
La Ramblan ostoskatu (Barcelonassa) ja siellä oleva kauppahalli aivan ehdoton ykkönen!! Ihastuin siihen. Sinne on pakko vielä palata joskus :) Todellakin näkemisen arvoinen, ei turhaan kehuttu paikka.

37
Eräs kaveri taas matkusti junissa lastenlipulla yli kolmekymppiseksi. Nyt ei varmaan enää mene läpi. :) Perinne alkoi, kun jollakin matkalla konduktööri myi kysymättä lastenlipun.

Tästä tuli mieleen, kun kaverini äidiltä otettiin lastenlipun hinta bussissa (alle 15v.) hänen ollessaan kolmekymppinen ja raskaana :D varmaankin erittäin huvittava tilanne, hehh..

38
Iso-Britannia / Vs: Lontoon kesäale?
« : 08.05.2009, 09:59:01 »
Ite olin lontoossa kesällä -06 ja kesäkuussa oli tosi hyvät alet. Oon kyllä kuullu et läpi vuoden siellä on aleja, eli sulla ei ole mitään hätää, varmasti löydät paljon aletuotteita! ;)

39
Olen huijannut sisäänpääsyissä muutaman kerran, esimerkiksi koulun matkalla meidän kaikkien piti esittää olevamme alaikäisiä, kun oli ilmainen sisäänpääsy.

Olen aina ajatellut, ettei ulkomailla kysytä papereita turisteilta. Sattui todella huvittava tilanne, kun ostin espanjassa sangriaa ja multa kysyttiin paperit :D nauratti, mutta näytin. missään muualla ei oltu kysytty, eikä suomessakaan aina kysytä... taisi olla vähän äkäinen myyjä, ainakin näytti siltä :D

40
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 06.05.2009, 15:51:59 »
tympii olla vatsataudissa....

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6