Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jempo

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
41
palautuksia tietenkin ;) kylläkin erittäin vähän mut silti

42
Itselläni ei mitään kokemusta mutta perhetuttumme löytänyt miehensä deittisivuston kautta :)

43
Pääsin teoriakokeesta läpi ja perjantaina on inssi! Jippii. Niin ja koska täytin tänään 18v niin oon myös aika onnellinen siksi ;)

44
Lentomatkustus / Vs: Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 22.02.2009, 13:23:34 »
Mikä systeemi Hulluilla päivillä lippujen ostossa on? Koska ne pitää maksaa? Saman tien vai saako siihen maksuaikaa?
Joka hulluille päiville tämän saa toistaa, mutta siis Stockmannin tiskiltä ostettaessa käyvät kaikki maksutavat, mitkä normaalistikkin Stockmannilla ja Finskin sivuilla (nettipäätteillä) käyvät kaikki maksutavat mitkä normaalistikin Finnairin sivuilla. Mitään poikkeuksellista ei maksamisessa ole, kuin korkeintaan loppusumma, joskin aina ei sekään niin radikaalisti poikkeava ole.

Ja saatavuudesta toistetaan, että kyllä, lippuja saa erittäin todennäköisesti vielä aamuryysiksen jälkeenkin ja kannattaa kysellä jos kiinnostaa vaikkei aamulla Stockalle ehtisikään ja jopa myöhempinä päivinä, sen sijaan suosituimmat ajankohdat voivat täyttyä nopeasti.

Pitäsin muuten melko todennäköisenä, että Istanbul on yksi tarjouksista tänä keväänä.


Eikös yleensä myös jokunen Thaimaan lento ole tarjolla melko halvalla? Tuttavaperhe on myös aikoinaan päässyt Madagaskarille tosi halvalla! :)

45
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 22.02.2009, 13:21:46 »
Ryanair "avaa taivaat" kännyköille. Puheluhinnat jotain pari kolme euroa per minuutti.

http://www.ft.com/cms/s/0/47c9b312-fecd-11dd-b19a-000077b07658.html


Mutta toikin vissiin vaan osalle lentokoneista. Ja jotain oon lukenu et about 5 matkustajaa voi kerralla puhua. Ihan hyvä silti, vaikkei niin halpaa olekaan :D

46
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 22.02.2009, 12:42:47 »
Käykääpäs sivulla www.gonice.com, uusi hyvä lentojenmetsästyspaikka ;)

47
Vähän asian vierestä, kun en itse helsingissä asu, mutta kuitenkin.. Itse vihaan passikuvien ottamishetkeä. Kävin täällä Turussa viimeksi muutama kuukausi sitten ottamassa kuvat Hansassa, ja kuvan ottaja tuntui kauhean ammattitaidottomalta eikä suostunut siihen, että musta otetaan toista kuvaa kun se kuva sattui (niinkuin aina) epäonnistumaan täydellisesti. Murr. :D

48
Kuulostaa ihan sairaan siistiltä! :D Mutta että arvotaan...? Hassua. 76000e "ilmaista rahaa" ei kuulostaisi pahalta ;)

49
Joulu kotona perheen kanssa. Huominen, eli uuden vuoden aatto menee meillä kotona, meitä on vähän yli 10 ihmisen porukka ja pidetään hauskaa, juodaan ja syödään :D mikäs sen kivempaa!

p.s ärsyttää kun vähintään tunnin välein joku pamauttaa raketin. oi miksi!?

50
Kotiin tulee Turun Sanomat, Me Naiset, Eeva, Cosmopolitan ym ym ym en kaikkia muista (asun vielä kotona). Ite luen Cosmoa ja Me naisia, en vielä vuosi sitten olisi uskonut että Me Naiset voi olla niin hyvä lehti kuin se sitten onkaan! :D

51
Junamatkustus / Vs: sopiva ikä reilaamiselle
« : 30.12.2008, 18:51:36 »
Omakohtaisesti päätin jo pari vuotta sitten, että ennen en lähde reilaamaan kun olen 18. Ikärajat paikoissa olisi esteenä mahdollisesti + muutenkin koen olevani kypsempi täysi-ikäisenä (?) :D Tarkoitus olisi lähteä lukion jälkeen reilaamaan, eli 19 vuotiaana :) Reissuun ehdottomasti lähtisi mukaan joko poikaystäväni tai kaverini, yksin matkaamiseen minussa ei olisi rahkeita. Nostan hattua niille jotka uskaltaa, ite oon melko arka :D

52
8.4 Espanjaan.... Eli liian kauan, lähes 5 kuukautta. hyihyi. Päivittelen myöhemmin tänne kun olisi enää edes kuukausi aikaa vaan :D

53
Lainaus käyttäjältä: Nick
[
kyl tääl hollannis noit mega pussei on, mut ne on sellasii tosi isoja mis on noita ihan pikkupusseja sisällä! =) plussaa siin on se et on paljon erimakusii pikkupussei :) vois jatkaa tästä viel paljon pidemmälle mut ku mitään käytännön hyötyy siitä kellekkään tuskin ois ni jätetään tää tähän :)

Hei meilläkin on just tollasia megapusseja - harmi vaan että ne sipsit mitä niissä pikkupusseissa on yleensä kamalan makuisia, tyyliin: "salt and vinegar" tai kammotuksen kammotust "prawn cocktail"  :cry:

Ei ole suomalaisten sipsien veroisia...


Englannissa ollessani tosiaan ne pikkupussit ei ollu mitään suosikkeja, viinietikkasipsit ei kuulosta, mutta eivät myöskään maistu yhtään hyviltä..... hyi saakeli oikeasti :D

54
Yleinen / Vs: Vuoden traveller 2008
« : 09.11.2008, 10:36:43 »
"Vuoden jokaiselle päivääle kondomit" palkintona :)

hahhahh :D vähän repesin. Luulin et noi kaikki palkinnot liittyy matkailuun, mut hmm.. Nrj hits cd-levyjä? oukei.

55
Voisin viedä oikeastaan mihin vain: kaupunkilomalle, laskettelumatkalle tai rantalomalle. Tullaan hyvin toimeen äitin kanssa :)

56
Yleinen / Vs: Miksi matkustat?
« : 08.11.2008, 19:47:34 »
Yhdyn edellisiin, tähän voisi vastata vaikka kuinka pitkästi. Itse en ole vielä hiirmuisesti matkustellut, koska ikääkään ei ole kuin 17 vuotta, mutta halu on todella suuri lähteä aina johonkin ja tiedän että tulen matkustamaan tulevaisuudessa niin paljon kuin kukkaro vaan joustaa.
Tykkään matkustella, koska haluan pois suomesta ja haluan seikkailla eri paikoissa (oon vaihtelunhaluinen) ja eri kulttuurit kiinnostaa. Suomea näkee ihan tarpeeksi kun asuu täällä, ja aina on kivaa lähteä jonnekin muualle, oli se sitten ruotsi tai vaikkapa thaimaa. En pysty kuvittelemaan itseäni suomessa koko loppuelämäni ajan, en usko että se toteutuukaan, sillä asuminen ulkomailla joskus tulevaisuudessa houkuttaa ihan hirmuisesti. toki lyhyet 1-2 viikon matkatkin on todella kivaa vaihtelua ja pakoon lähtemistä koto-suomesta :) jos muutto ei tule ikinä onnistumaan, niin niitä sitten vaan, siinä tosin kulttuurin näkeminen jää vähemmälle.

57
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Porvaritesti
« : 08.11.2008, 10:59:02 »
Minä olen testin mukaan Boheemi porvari (bopo) eli vahvasti liberaali. hmmmm.. :) en osaa kyl sanoa tosta mitään. Testi ei ollut mun mielestä hyvä, mut tsoukilla se läpi mentiinkin :)

58
Aloitin espanjan yliopistossa, ja meilläkin on käytössä toi ¿Qué tal?-sarja, joka on ollut mielestäni ihan hyvä.

Siskoni on myös espanjan kurssilla jossa sama kirja! :) mun mielestä vaikutti tosi hyvält alkeisopiskelua ajatellen.
meillä lukiossa käytetään kirjasarjaa nimeltä Entre Amigos, sis. kaksi paksua kirjaa, se on aika iso miinus että kaikki kurssit samassa kirjassa. Muuten kyllä ihan hyvä kirjasarja mun mielestä.

Hyvä espanjalainen popitusbändi on ehdottomasti El sueño de Morfeo!! :D

59
No siis operoitiin, revittiin pois ;) ihan miten vain, kummiskin. tikit siis suussa nyt. hepotti ajatus siit et tosi moni joutuu sen kokemaan, etten ole ainoa. yllätyin kyl oikeasti siitä, kuinka lyhyt operaatio se sit loppujenlopuks oli! kipulääkkeitä nyt vaan nassuun :)

60
Lentolippujen hintaan vaikuttaa niin moni asia, etta on varmaan vahan hankala arvioida halpenevatko vaiko eivat. Kuvittelisin, etta pelkastaan oljyn hinta vaikuttaa paljon. Jos on maailmassa rauhaisaa, ja riskit ovat pienemmat, niin hinnat lienevat alemmat.

totta. ja nyt ku öljyn hinta heittelee vähän sinne sun tänne, ja nyt taas kallistumassa, niin kannattaa oikeasti vaan ajoissa ostaa ne, en usko että tän hetken tilanteella ne ainakaan halpenee hirveästi, juuri tuon öljyn hinnan takia..

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6