Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - *Pantai*

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
41
Aasia / Vs: Jakarta
« : 26.05.2010, 16:42:55 »
Todella siisti ja edullinen hotelli (= ilmastointi ym.) löytyy aivan Jalan Jaksan päästä kun ylittää tien. Itse Jalan Jaksalla on "hotelleja" räkäisestä, rottien täyttämästä huoneesta noihin siisteihin ilmastoituihin..

42
Aasia / Vs: Jakarta
« : 24.05.2010, 17:59:35 »
Vinkkejä olisi, mutta ei läheltä lentokenttää..

43
Aasia / Vs: Vietnam ja Malesia kesäkuussa 2010
« : 02.05.2010, 15:22:38 »
Jännä miten erilaiset fiilikset mulla on Malesiasta. Kaksi kertaa maassa vierailleena täytyy sanoa, että yksi lemppareistani :D ikinä ei ole ongelmia tullut pukeutumisen eikä muunkaan suhteen.

44
Karjalanpaisti, perunamuussi ja nakkikastike, juustonaksut  ::)

45
Nyt soi Morgan Haritage - Caught Up, vaikka ei fiiliksiä yhtään kuvaakaan..

46
Ihanaa, tätä juuri kaipasin!
Puolitoista viikkoa sitten palasin parin viikon rantalomalta Thaimaasta. Enpä muista milloin olisin matkustanut a) rantalomalle b) yhteen kohteeseen ja c) noin lyhyeksi aikaa  :) Tarkoituksena oli opetella sukeltamaan ja se tehtiinkin. Rusketuskin on hankittu, tosin palamisen ansiosta iho on kuin sahara, irtoaa riekaleittain ja vaatteet on valkoisen "puuterin" peitossa, yök! Sydän vaan itkee verta kun luin tuota Malesian reissua, itse olen menettänyt sydämeni Malesialle ja harmittaa niin pirusti, ettei aika Koh Taon ja Bangkokin välissä riittänyt esim. Kuala Lumpurille..

47
Thaimaa / Vs: Thaimaan melskaus
« : 19.03.2010, 09:43:57 »
Mellakkapoliisit sai olla aika rauhassa, pientä ruuhkaa oli punapaitojen vuoksi kadulla, that´s all.

48
Yleinen / Vs: Matkamessut tulevat taas:)
« : 23.01.2010, 17:02:38 »
täällä myös ilmaisen lipun houkuttelema joka ei saanut messuilta mitään irti...paitsi Matkaopas-lehden ja maitohappobakteereja  :D

49
Kiina / Vs: Hong Kongin lentokenttä / onko tietoa
« : 22.01.2010, 20:29:14 »
Ehkä pelaan sitten varman päälle ja otan kuuden tunnin vaihdon  ;D

50
Kiina / Vs: Hong Kongin lentokenttä / onko tietoa
« : 21.01.2010, 18:22:46 »
Osaisiko joku kertoa kuinka mahdoton on 1h 10minuutin vaihtoaika Hong Kongin kentällä? Bangkokiin jatkuu matka.

51
Afrikka / Vs: Ugandan sadekaudet vs. telttailu
« : 21.01.2010, 16:18:18 »
Kyllä Nairobista pääsee päiväbussillakin Jinjaan tai Kampalaan, käyttämäni bussiyhtiö oli nimeltään Kampala Coach. Koskenlaskua pystyi ainakin viime keväänä harrastamaan Nile River Explorersilla jota suosittelen, heillä myös mahdollisuus majoitukseen (myös telttailuun) Jinjassa. Kaksi kertaa tullut viisumi ilman sen kummallisempaa odotusta.

52
Kenia / Vs: Kenia (ja ympäristö)
« : 14.01.2010, 15:46:15 »
Moikka!
Kuun lopussa lähtö Keniaan. Pohdin vain että tarvitseekohan passikuvia mukaan? Kun niitä aina joskus viisumien yhteydessä kysellään... Help?

Itse en tarvinnut, muistaakseni viisumia hakiessa tiskillä oli kamera.. lentokentästä kyse siis. En kyllä muista miten Kenian ja Ugandan rajalla bussilla tultaessa toimittiin, olisko siinä tarvinnu kuvan.

53

-suudella hyvin

Pakko kysya, etta mista noin paattelet? Etta onko sulle sanottu, et osaa suudella tms. :P

Heh, ihan oma päätelmä ;) täytyy varmaan napata seuraavaa vastaantulijaa hihasta kiinni ja kysyä mielipide.

54
-ruotsia, eikä kielipää riitä harjoittelemaan. Vai onko se motivaatiosta kiinni jos mielummin opiskelee esim. Indonesiaa kuin Ruotsia?

-paistaa kanaa/jauhelihaa juuri sopivaksi. Aina on joko liian raakaa tai kärtsähtää..

-nopeasti maksamista vieraalla valuutalla, esim. taksimatkat on painajaisia reissussa kun pitäis reippaasti kaivaa hillot kuskille

-hillitä itseäni ärsyyntyessäni tai nähdessäni suklaata

-huolehtia kukista/kasveista

-päässälaskuja kovinkaan hyvin

-juoda alkoholia ruoan kanssa ("tilattaisko viinipullo aterian kanssa?")

-piirtää, siis aivan kammottavaa hommaa

-suudella hyvin

55
Kulala Lumpurissa tosiaan voi ottaa vähän rennommin, musliminaisillakin on yllättävän kireitä housuja  :D Mutta niinkuin joku jo totesi, kinkit vetelevät minariessa jne. Maaseudulla katsoisin tarkemmin ja uudessa paikassa kiinnittäisin huomiota paikallisten pukeutumiseen.

56
Sen verran kyllä katsoisin, että kunnioittaa paikallisia. Nyt puhun lähinnä kaukomaista, esim. jossain Indonesian viidakossa nakyvät/isot tatuoinnit ovat huorien hommaa. Toisaalta mitäpä väliä sillä pitäisi olla mitä muut ajattelevat, mutta esim.liian paljastavat vaatteet voivat loukata paikallisia. Useimmissa länsimaissa en kulkisi vanne ihan niin kireällä  ;)

57
Toivottavasti maaliskuun lopussa taas Aasian rundille  ;D

58
Matkapäiväkirjat / Vs: Pallontallaajien reissublogit
« : 08.11.2009, 18:38:37 »
Aika paljon on tässä ketjussa blogeja sellaisilta jäseniltä, joilla ei ole kuin muutama viesti täällä Pallontallaajissa. Joillakin ei ole kuin yksi viesti – siis se nimenomainen, jonka on tähän ketjuun lisännyt.

Lasketaanko nämä kaikki kuitenkin "Pallontallaajien reissublogeiksi"?Riippuu siitä miten Pallontallaaja määritellään? Monet seuraavat palstaa päivittäin, mutta eivät kirjoita läheskään niin usein. Onhan tämä varmasti joillekin hyväksi todettu paikka mainostaa itseään ja blogiaan ja siksi luoda profiili.

59
Yllä puhutuista rokotteista en ole saanut minkäänlaisia ongelmia. Japanin aivokuume kirveli kyllä laitettaessa pirusti..

60
Mä saan halutessani aika hyvin palkatonta vapaata, nyt siis puhutaan muutaman kuukauden reissuista. Jos ei ihan vuodeksi halua lähteä niin ottaisin duunin ja neuvottelisin asioista..

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7