Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - RT

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
101
Eurooppa / Re: Auschwitz
« : 06.06.2003, 21:35:16 »
Varmasti on kokemisen arvoinen, itse kavin paikanpaalla tanaan. Krakovasta kulkee useita busseja paivassa, eika hinta huimaa paata.

Mentiin kuitenkin yhen aussityton kanssa sellaiselle Krakow-toursin jarjestamalle valmiskiertueelle. Hinta oli n.12e, mika sisalsi bussikyydit, liput seka opastuksen seka kyydin Auschwitzin ja Birkenaun valilla. Birkenau on muuten monella tapaa paljon vaikuttavampi kuin Auschwitz.

102
Eurooppa / Re: Majapaikat Irlannissa
« : 23.08.2002, 12:44:59 »
- Dublinissa Chelsea housessa, noin 8 IEP, kauhea likainen huumeluola, suihkujen lattialla oli 3 sentin kerros jotakin ja ikkunan alta meni rautatie: älä mene tänne, hommaa itsesi mieluummin vaikka putkaan jossa on taatusti mukavampaa.

-Joo Chelsea-housea ei todellakaan voi suositella, paitsi että se on halpa. Meitsin sänky oli kahteen kertaan bookattu ja hostelli oli ihan täynnä muuten. No menin aikasemmin nukkuun, ja se toinen kaveri ilmeisesti nukku jossain sohvalla tai jotain. (12 euroa)
-Corkissa vois suositella Sheila´s at Cork hostellia, jossa parihuone oli 18 euroo lärvi(viikonloppuna), hostellissa sauna(ei kyllä käyty) ja nettimahdollisuus.
-bed&breakfastit makso yleensä jotain 20-25 euroo

103
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Torontossa
« : 16.04.2003, 11:33:46 »
Joo ajattelin kysästä, että onko kukaan tällä hetkellä Torontossa ja jos on, mikä siellä on oikeesti toi SARS-tilanne. Tarttis lähtee kolmen viikon päästä 3 kk töihin torontolaiseen sairaalaan, ja kattelin tossa sen sairaalan nettisivuja(www.sickkids.ca) ja ei hyvältä näytä. Tuntuu vähän hurjalta lähteä sinne SARS-pesäkkeeseen, kun esim. henkilökunta,potilaat ja vieraat joutuu pitään koko ajan hengityssuojaimia.

104
Junamatkustus / Re: Tänä kesänä reissuun?
« : 28.04.2003, 15:51:08 »
Toukokuun puolivälissä oon lähössä, Istanbuliin saakka ajattelin mennä

105
Junamatkustus / Re: Itä-Eurooppa (D- ja H-vyöhykkeet)
« : 26.07.2003, 00:03:19 »
Lainaus
Treffit pitäis tällä kertaa tehä Alanyassa-Turkissa...kun se Espanja on niin DANGEROUS place at the moment ;D

Jos kaverisi lentää Suomesta Alanyaan aurinkolomalle, ei sun varmaan kannata niitä lähtee junalla moikkaan. Turkin etelärannikolle on aika työlästä vaan lähtee junalla, etenkin jos on jonkinlaisia rajoitteita ajan suhteen. Kavereita kyllä löytyy reissussa ihan tarpeeksi, ja siinä matkalla on niin paljon mielenkiintoisempia kohteita (Istanbul jne...) kuin Alanyan pakettimatkakohde. Tää oli siis vain mun mielipide.

106
Yleinen / Re: Nähtävyyksiä joista vain "kuiskitaan"?
« : 23.04.2003, 17:41:23 »
Hankala toisaalta vastata tohon, kun Kreikassa en oo koskaan käyny, tosin asia taitaa korjautua joskus touko-kesäkuun vaihteessa.

Muuten miten ton sitaatin saa tolleen laatikoitua?

107
Yleinen / Re: Nähtävyyksiä joista vain "kuiskitaan"?
« : 21.04.2003, 19:20:12 »
Irlannistahan löytyy muitakin upeita rantoja. Ajeltiin viime keväänä muutama päivä siellä länsirannikolla Galwayn lähistöllä.
Claren Countyn puolelta löyty tämmönen pieni surffarikylä, jonka nimi oli muistaakseni joku Miltown Malbau. Ei sielläkään väkee ollu toukokuussa ainakaan yhtään, mutta näytti että se voi kyllä herätä turistikautena. Tuuli ja aallot ja hiekkaranta oli kyllä mahtavia(niinkuin tuuli Irlannissa ainakin omien kokemuksien mukaan aina.)

108
Varusteet ja pakkaaminen / Re: Makuupussista?
« : 25.07.2003, 23:37:47 »
Itse vedin tän kesän reilin semmosen kohtuu ison haltin makuupussin kanssa, joka vei kenkien kanssa yli puolet mun rinkan tilavuudesta(pidin sitä siis rinkan sisällä). Ainakin Italian ja Kreikan välisellä paatilla se oli tarpeen(toukokuussa) ja yöjunissa nukuin paremmin makuupussissa.
   Iso koko alko kuitenkin tympäseen sen verta, että kävin ostaan nyt alesta tulevia reissuja varten McKinleyn 600 grammasen pussin. On untuvasta ja lähes yhtä pehmee kuin isokin pussi. Confortable tais olla +6 ja extreme +1. Menee tosi pieneen tilaan. (jos jotain kiinnostaa niin Tampereen Intersportista 89 e, ovh 139e, eli tais olla hieman kallimpi kuin mallit, joita täällä on hehkutettu, mutta pitäis siis mennä syyskeleilläkin.)

109
Lainaus
Kiitoksia vastauksesta! Oliko sinulla miten uusi painos siitä kirjasta? Olisitko valmis luopumaan siitä, voisin ostaa sen ;)

Ei taida pystyä luopuun, kirja on kavereiden toimesta lähdössä uudelle Euroopan kiertueelle elokuussa. Koita varata kirjastosta, jos et oo ihan heti lähdössä. Oli tän vuoden painos.

110
Itse palasin tällä viikolla vastaavalta reissulta ja mulla oli mukana Lonely Planetin Europe on a shoestring, jota voin ihan hyvin suositella sinullekin. Kaikki suurkaupungit ja muuten suositut kohteet on ihan hyvin kirjassa. Hostelleista , muilta reissaajilta ja turisti-infoista saat varmasti sitten tarkempaa tietoa, jos lähdet vähemmän suosittuihin paikkoihin.
  

111
Varusteet ja pakkaaminen / Re: tarviiko aikataulukirjaa?
« : 25.07.2003, 23:16:28 »
Mun mielestä ei tarvi. Juna-asemilla voi aina kysyä tai sitten kattella niistä seinäaikatauluista. Nettikahviloissa voi kattella netistä jne...Ainoo juna minkä meinasin reilillä missata oli takaisin tullessa viimeinen Helsinki-Tampere juna ;D,kun Viron lautalta tullessa jämähdin ruuhkiin tullissa.

112
Tyhmät kysymykset / Re: Hostellikortit??!!
« : 13.06.2003, 11:38:41 »
Jossain hi-hostelleissa (esim. Ateenassa)voit ostaa päiväleimoja (hintaan 2.5e), ja kuudella leimalla kortti tulee viralliseksi. Itse olin ateenassa kaksi yötä ja lopuissa hi-hostelleissa näytin vajaata korttia, mikä kuitenkin riitti alennuksiin. Eli mun mielestä sitä ei kannata ostaa.

113
Yleinen / Re: Matkarahat
« : 23.06.2003, 22:07:09 »
Lainaus

Eka vaihtoehto on sellainen, et kun menee lompsa, menee kaikki. Tiedän, joo, et säästää eniten jäämällä kotiin ja et se on viisaintakin, ainoa vaara hulluksi tuleminen, vaan kuinka te toimitte. Jadi jadi jaa...

Ei varmaan lompsassa kannata kantaa kun pieni päiväkassa, mikä ei sit niin harmita jos sen menettää. Itsellä oli käteistä rahavyössä, mistä on paljon keskusteltukin. Eikä se hiosta lantiolla piilossa löysien housujen alla, mutta kannattaa suojata kuitenkin muovikuorilla passit jne... Ja myös se electroni tai visa sinne rahavyöhön. Näin mää ainakin oon pärjänny.

114
Eurooppa / Re: miten suomesta eurooppaan??
« : 23.04.2003, 17:32:57 »
Joku oli myös kokeillut kylpyammeella Suomenlahden ylitystä viime kesänä...ja taas oli tarvittu meripelastuslaitosta apuun

115
Terveys ja turvallisuus / Re: sars
« : 21.04.2003, 18:37:01 »
Ehkä sarssia liioitellaan, mutta omalle kohdalle se sattu ikävästi, kun piti lähtee Torontoon töihin parin viikon päästä, ja torstaina sain sitten kuulla, että se harjoitusohjelma johon piti lähteä on peruutettu sarsvaaran takia. Toronto on vissiin 3. pahin alue sarssin suhteen ja piti viel mennä sairaalaan töihin.
  Harmittaa, oishan ne voinu vähän aiemminkin sen ilmottaa(vuokrasopimus kämpästä sonuttu irti jne...). Mutta itte oon sitä mieltä, että reissuun vaan, mutta pahimpia alueita liinee syytä välttää.

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]