Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - veevee

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Onkos paikalla sukeltajia?!
Meillä olisi toiveena suorittaa Joulukuun alkupuolella Padi OWD, mutta kohde on hakusessa.. mihin sitä kannattaisi suunnata? Toiveissa olisi lämmin ja miellyttävä ympäristö , mieluiten suomenkielinen kouluttaja, mutta se ei pakollinen, rento meininki, tasokas sukelluskoulu yms.. aikaa olisi reilu 2vkoa sisältäen tuon sukellus kurssin. Thaimaa ei välttämättä hirveästi innosta.

2
Tansania / Vs: Zanzibar
« : 04.06.2017, 00:01:35 »
Onko joku käynyt lähiaikoina Sansibarilla ja tietäisi tän hetken suhtautumisen keltakuumerokotuksiin? Viime kesänä siis rokotteen voimassaolo todettu eliniköiseksi entisen 10vuoden sijaan. Kuitenkaan kaikki maat ei tätä tunnusta. Sansibarille saapuessa multa on kysytty todistusta molemmilla kerroilla, nyt olisi kolmas reissu tulossa mutta tuo 10vuotta tulee just ennen reissua täyteen.. Tuntuu typerältä uusia rokotusta joka on oikeasti voimassa.

3
Elokuu. aikaa n. 3-4viikkoa. Vaatimuksena ranta ja riippumatto (eli siis pari palmua mihin sen saa) sekä aurinko. Kiva jos mahdollisuus snorklaukseen tai surffaukseen, mutta ilmankin pärjätään. Toki rantapäivien väliin vähän kulttuuria tai muuta aktiviteettia ei ole pahitteeksi. Edullisuus plussaa. Paljon ollaan reissattu kaikilla mantereilla joten ns. vaikeampiakin kohteita (hitaat ja hankalat siirtymät tai kieliongelmat ja suuret kulttuurierot on ratkaistu ennenkin) voi ehdottaa, ei turistirysiä (tyyliin phuket tai sunnybeach), mutta ei se nyt haittaa jos samaan paikkaan on joku muukin eksynyt.

4
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 20.05.2017, 21:29:13 »
Hei Filippiinien matkaajat!

Onkohan ihan kuolleena syntynyt idea mennä filippiineille elokuussa. Ilmeisesti sadekautta, mutta oon löytänyt aika ristiriitaista tietoa siitä mitä sadekausi filipiineillä tarkoittaa. Onko se tauotonta sadetta, hurrikaaneja ja poishuuhtoutuneita teitä, vai iltapäiväkuuro sillointällöin?

5
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 19.06.2016, 14:04:12 »
Onko jollakulla tietoa intian transsit viisumeista? suunnitellaan reissua sri lankaan ja suurin osa lennoista näyttäisi menevän mumbain kautta, kohteessa suunnitteilla olla vajaa kuukausi. Tarvitaanko tosiaan transit viisumi jos vain muutaman tunnin vaihto, eikä aikeita poistua kentältä mumbaissa? meillehän ei edes se 15pv transit viisumi riittäisi, kun paluumatkalle tarvitsisi jo uuden.. kivasti menee just ennen reissua edellinen intian viisumi vanhaksi..

6
Aasia / Vs: Sri Lanka
« : 31.05.2016, 11:35:33 »
Onko elokuu kelvollinen matkustusaika sri lankaan? aikaa olis 3-4vkoa.. kovin ristiriitaista tietoa tuntuu löytyvän niin keleistä kuin parhaista kohteistakin, toki nämä asiat ihmiset myös varsin yksilöllisesti kokee..

7
Intia / Vs: Intian sisäiset junaliput
« : 29.01.2016, 23:20:42 »
mä olen yli viikon jo sitä vastausta odotellut, onkohan kellään mennyt yhtä pitkään?

8
Intia / Vs: Intian sisäiset junaliput
« : 29.01.2016, 00:12:58 »
miten ootte onnistuneet rekisteröitymään tuonne IRCTChen ilman intialaista puhelinnumeroa. seat61:n ohjeiden mukaan tein rekisteröitymisen ja lähetin perään sähköpostia aiheesta, kahteenkin eri osoitteeseen, mutten ole saanut vastausta..matka lähenee uhkaavasti ja reissussa sen verran vähän aikaa että liput pitäisi saada etukäteen buukattua.. rupeaa jo stressiä pukkaamaan aiheesta..

9
Intia / Vs: Mumbai->Goa/Kerala vai mikä?
« : 10.11.2015, 21:13:33 »
helmikuussa, aikaa 10pv-2vkoa. Onko ihan suuruudenhullu suunnitelma lentää mumbaihin josta junailla goan kautta keralaan, josta lentäisi sitten pois. ehtiikö siinä rentoutua ja nähdäkin jotain? Vai olisiko järkevämpää keskittyä pelkkään goa-kerala väliin tai ehkäpä pelkkään keralaan? Lähinnä mulle tuottaa hankaluuksia hahmottaa noita matkustusaikoja ja paikkojen välimatkoja..  Intiaan olisi siis tällä reissulla ensikosketus, mutta matkakokemusta kyllä löytyy ympäri pallon.  Tietysti myös kaikki vinkit ko. alueelle otetaan riemulla vastaan.. mitä kannattaa ehdottomasti nähdä/kokea ja minkä olisit jälkikäteen ajateluna jättänytkin väliin..?

10
Yleinen / mihin kesäkuussa?
« : 11.04.2015, 22:28:15 »
Meille arvottiin myöhäisessä kesälomarvonnassa kesälomaksi kesäkuu. Nyt pitäisikin päättää mihin mennä. Mielellään halpaa ja lämmintä, toivotaan levyttelymahdollisuuksia, muttei myöskään haluta olla koko kuukautta autiosaarella vaan mielellään välillä kohdataan muitakin ihmisiä. Mitään superbilehileitä ei kuitenkaan olla vaan mieluummin juodaan oluemme rantabaarissa/pubissa. Jonkun verran aktiviteetti mahdollisuuksia ois kanssa kiva olla vaikkapa snorklausta, surffausta, kevyttä patikointia, pyöräilyä tms. aikaa siis maksimissaan neljä viikkoa ja lähtö jo kesäkuun alussa. valinnan vaikeus on suunnaton! Mihin siis menisit ja miksi?

11
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 21.04.2014, 21:56:01 »
Syyskuu olis aikaa kiinnostuksen kohteena indonesia. Haluttais ainakin surffaamaan ja snorklaamaan, mutta myös lakeja toba kiinnostaisi.. Onko ihan kuolleena syntynyt ajatus ehtiä molempia kuukaudessa. Toisaalta taas myös gilit houkuttelisi..  Mihin kannattaa ylipäätään lentää tommoista reissua ajatellen? Varmaan tuossa joku sisäinenkin lento täytyy suorittaa jos meinaa tuon kaiken ehtiä ja välissä vielä rentoutuakin..

12
Thaimaa / Vs: Malesiasta Thaimaahan
« : 07.07.2013, 11:43:28 »
Kiitoksia näistä! Kyllä sitä aina ihan mielellää liikahtaa sen 100km länteen jos sillä voi välttää mahdollisen pommi-iskun =)

13
Balkanin maat / Vs: Montenegro
« : 07.07.2013, 11:38:34 »

[/quote]

Montenegro on niin pieni, etta kaikki on helposti tavoitettavissa. Jaisin siis Kotoriin molemmiksi oiksi, ja tekisin paivaretken johonkin...ei tarvitse kantaa tavaroita ja siirtya joka paiva jonnekin, mika kuitenkin syo jonkin verran aikaa lyhyella reissulla. Se luonnonpuisto sisamaahan pain on ihana (en muista nimea....Skadar?) jos luontokohteet kiinnostaa. Albaniaa en yrittaisi lyhyella reissulla, Montenegrossakin riittaa tarpeeksi. Hercog Novi ja sen lahella oleva luostari ovat pysahtymisen arvoisia matkalla Kotoriin.
[/quote]

Skadar on ainakin se järvi nimeltään siellä luonnonpuistossa.

14
Thaimaa / Vs: Malesiasta Thaimaahan
« : 07.07.2013, 00:38:04 »
Mahtaakohan joku tietää mikä meininki tuolla malesian ja thaimaan rajalla on nykyään? ilmeisesi idässä ei ole suositeltavaa rajaa ylittää? mutta mikä ois sit se kohta josta turvallisesti pääsee maitse? matkustusajankohtana heinä-elokuun vaihde.

15
Balkanin maat / Vs: Montenegro
« : 07.07.2013, 00:27:24 »
Vaikka lonari kertookin ettei Bariin kannata mennä muutakun kulkuvälinettä vaihtamaan, niin sitä suosittelen. Keskusta vähän kauempana juna- ja bussiasemista, viihtyisä paikka eikä paljoa turisteja. sieltä sit päiväreissulle virpazariin (kirjoitusasu ei nyt välttämättä ihan nappiin) missä mahtava luonnonpuisto.. sieltä sit löytyy enemmänkin turisteja ja kalliimpia rafloja ja majoitusvaihtoehtoja.. mut ehdottomasti käymisen arvoisia paikkoja.

16
Thaimaa / Vs: Trang ja Trang islands
« : 25.06.2013, 16:43:28 »
Hei kiitoksia näistä! nyt vaan sit pitäisi jo oikeasti alkaa päättämään jotain alustavaa reittisuunnitelmaa.. =)

17
Thaimaa / Trang ja Trang islands
« : 11.06.2013, 20:54:15 »
Onko kellään kokemuksia Trangin alueesta ja saarista? kovin vähän tuntuu tietoa mistään löytyvän, mutta mielenkiintoiselta kohteelta vaikuttaa. Low seasonilla ollaan menossa (heinä-elokuun taitteessa) ja tarkoituksena ois löytää joku paratiisi saari thaimaan rannikolta ja sen jälkeen suunnata malesiaan ja indonesiaan, oisko joku noista saarista siis hyvä vaihtoehto? Toiveena olis siis katto päänpäälle, ranta ja pari palmua joihin ripustaa riippumatto, mieluummin valitaan rauhaa kuin massaturismia ja paitakauppiaita =)

18
Terveys ja turvallisuus / Vs: malarialääkitys
« : 03.05.2012, 17:29:52 »
Halusinkin vaan kysyä mahtaako joku tietää onko niitä siellä edes saatavilla, päätöstä ei olla vielä mihinkään suuntaan tehty. Ja kyllä tiedän ettei malaria mikään kiva tauti ole, oon sen kerran jo sairastanutkin, vaikkakin silloinkin oli estoläkitys päällä, sen ansiosta ilmeisesti melko lievä tapaus oli, mutta toisaalta estolääkityksestä johtuen vaikea diagnosoida. (silloin ainakin otettiin useita testejä, kun lääkäri kertoi että estolääkityksen takia testi usein näyttää negatiivista vaikka tauti oliskin)

19
Terveys ja turvallisuus / Vs: malarialääkitys
« : 02.05.2012, 15:30:33 »
Onkohan jollakulla tietoa saako Sambiasta ostettua malaronea? Lariamia sieltä ainakin saa ihan samanlaisessa paketissa kuin suomesta, mut huomattavasti edullisemmin, sattuneesta syystä en kuitenkaan niitä enää suostu vetelemään.. vähän tuo suomen hinta malaronelle hirvittää, mutta kaipa se vaan on alistuttava ellei varmaa tietoa löydy..

20
Afrikka / Vs: Sambia
« : 30.06.2008, 23:35:30 »
Ripple, siis viime syksynä olin tuolla jo =) samoja vinkkejä antaisin itekin eteenpäin =)

Sivuja: [1] 2 3 ... 8