Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tiermes

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Matkapäiväkirjat / Vs: Pallontallaajien reissublogit
« : 05.10.2014, 04:04:29 »
http://vapaataival.blogspot.fi/

Reissu Etelä-Amerikassa on alkanut. Nyt Argentiinassa, tarkoitus vaeltaa läpi aina Karibian rannikolle ja sieltä Väli-Amerikkaan, toukokuussa Belizestä takaisin Suomeen. (SK)

2
Terveys ja turvallisuus / Vs: Dengue-kuume-epidemia
« : 09.09.2014, 07:54:12 »
Länsi-Timorissa ei ollut testejä käytössä, mutta totesivat asian laskeneista veriarvoista (oisko ollu hiutaleet vaarallisen alhaalla). Tipalla saatiin arvot paremmaks ja sairaalasta yön jälkeen pois, suosittelen siis menemään siihen paikalliseen sairaalaan. Itselläni oireet olivat kuin influenssassa, jonka sairastin kerran Suomessa, sillä poikkeuksella, että denguessa päänsärky oli hirveä.

3
Olen katsellut ens talveksi reissua E-Amerikasta Väliamerikkaan. Parhaat löytämäni lennot ovat olleet Tukholma-Buenos Aires ja Guatemala City-Madrid (840€). Mietintää ovat aiheuttaneet välilaskut Yhdysvalloissa. Lennot ovat AA:n ja samalla lipulla, mutta vaihtoaika on vain 2 tuntia Miamissa ja New Yorkissa. Tuntuis, että tämä ei riitä, kun käsittääkseni pitää mennä immigrationin läpi? Onko lentoyhtiöllä edes vastuuta lennättää meitä seuraavalla koneella, jos myöhästymme immigrationin takia?

Lisäksi mietityttää, että hyväksyyhän AA Tukholmassa sen, että Buenos Airesin lennon jälkeen paluu Eurooppaan on vasta 8kk myöhemmin .

4
Etelä-Amerikka / Vs: halvalla etelä-amerikkaan
« : 10.04.2014, 06:12:13 »
monet Lattarimaat vaativat paluulippua, jonka olemassaolo tarkastetaan lähtöselvityksen yhteydessä

Kuuluisi ehkä tyhmiin kysymyksiin, mutta kysytään tässä yhteydessä. Olis tarkoitus lentää ensi syksynä jonnekkin pohjoiseen Etelä-Amerikkaan / Keski-Amerikkan ja palata 6kk+ myöhemmin Buenos Airesista. Kelpaahan tällainen paluulippu?

5
Jäänyt mielenkiinnolla seuraamaan tätäkin projektia, eniten kiinnosti, että pääsevätkö pojat todella Myanmarin läpi ja paljonkohan myöhästyy hieman epärealistiselta kuulostanut aikataulu. Mutta tähän mennessä on vaikuttanut vain thaikkulomalta, siinä mielessä vähän pettynyt ja epäileväinen, että mitäköhän reissusta tulee haastavammissa maissa. Onnea kuitenkin ja toivottavasti pääsette perille ennen seuraavaa talvea (tuktukilla).

PS. Härskiin huiputukseen en (ainakaan vielä) usko.

6
jos ei meinaa käytettynä löytyä ja stressiä pukkaa, niin suosittelen tätä: http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=lonely+planet&search=Find+book

Postikulut sisältyvät hintaan ja parin viikon sisällä ovat kirjat saapuneet.

7
Aasia / Vs: vietnamin reissuun vinkkejä!!
« : 24.02.2014, 10:37:13 »
DongHa on lähempänä, sieltä löysin helposti itse mopo-oppaan, jonka kanssa kävin kiertämässä pari päivää kohteita. Huesta tehdään retkiä, mutta nämä vaikuttivat niin kiireisiltä nähdään kaikki päivässä kierroksilta, että olin tyytyväinen, että kiersin oman mopo-oppaan kanssa, joka ei varmaankaan tullut juurikaan kalliimmaksi, kuin bussikiertoajelu Huesta. Tunneleilla näin yhden länkkärituristilauman, jotka näyttivät juoksevan tunnelissa jonossa ja sitten äkkiä takaisin bussiin ja seuraavaan kohteeseen.

8
Aasia / Vs: vietnamin reissuun vinkkejä!!
« : 23.02.2014, 19:04:26 »
Vinh Mocin tunneleita suositten, Cu chissä en ole käynyt, joten verrata en osaa, mutta ainakin rauhallisempaa on tuolla Keski-Vietnamin tunneleissa. Myöskin Huessa ne keisarien haudat ovat ihan näkemisen arvoisia, jos siellä joka tapauksessa pysähtyy.

http://vapaataival.blogspot.com/2011/01/dmz.html

9
Matkapäiväkirjat / Seuraavaksi L-Afrikka
« : 08.01.2014, 02:02:16 »
K-Aasiaa on tullut koluttua jo jonkin verran, joten seuraavaksi tutustutaan Länsi-Afrikkaan, eli lähinnä Ghanaan, Togoon ja Beniniin näillä näkymin.
http://vapaataival.blogspot.com/

10
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 30.12.2013, 21:10:15 »
Togian saaria voin suositella, matkalla Makassarista käytte kattomassa Tana torajan aluetta. Kulkeminen tuolla on sen verran hidasta, että kuukauden viettäisin ihan vain Sulawesillä.

11
India myyty.

12
Pidän näitä vielä vuoden vaihteeseen myynnissä, sitten lähden reissuun. Postikulut 5€/lähetys.

13
1.  Juu
2. Joku muu osaa varmaan vastata tähän paremmin.
3. Siitä päivästä kun saavut Thaimaahan.
4. Ei tarvi. Ite vetäisin viivan.

14
Thaimaa / Vs: Mielenosoitukset
« : 02.12.2013, 19:16:09 »
Onko täällä ketään joka tuntee kulttuurin niin hyvin, että osaa sanoa miten tässä hommassa lopulta käy...

Käsittääkseni armeija symppaa enemmän keltasia, joten eiköhän ne kohta ilmoita, että maan parhaaksi he kaappaavat vallan, kun nykyinen hallitus ei saa tilannetta rauhoittumaan. Uudet vaalit järjestetään sitten joskus ensi vuonna ja katsotaan osaavatko tyhmät maalaiset äänestää oikein tällä kertaa... Sitten kun kuningas jonain päivänä kuolee, niin pelkään pahoin, että nämä keltaiset ja punaiset alkavat ihan tosissaan ottaa mittaa toisistaan, silloin ei Thaimaassa kannata olla.

15
Sri Lankan opas myyty.

16
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Universaali modeemi
« : 05.11.2013, 14:25:49 »
Ite oon käyttänyt Aasiassa normaalia Nokian kännyä modeemina. Paikallinen sim vaan sisään, piuha kännyltä läppäriin ja Nokia Suitella yhteys päälle.

(luin tarkemmin viestin ja kysymys taisi olla sen seinänetin tomimaan saamiseksi, siihen en osaa sanoa mitään  :-[ )

17
Elikkä myydään seuraavat Lonely Planetit:

Africa 2010 (1216 sivua) 15€
East-Africa 2012 (688 sivua) 15€
India 2011 (1232 sivua) 15€
*Myyty* Sri Lanka 2009 (340 sivua) 10€

Kaikkia kirjoja on plarailtu, mutta reissussa ne eivät ole olleet suunnitelmien muuttumisen vuoksi. Lähes uudenveroisia siis.
Sijaitsevat Oulussa, voin myös lähettää, kunhan ostaja maksaa postikulut.

18
Olettekos kuulleet... / Vs: Nyt halvalla Egyptiin!
« : 13.10.2013, 14:20:39 »
Turvallisuus mietitytti sen verran, että asiaan piti perehtyä. Rauhallistahan noissa turistirysissä on ollut, monessakin mielessä. Sisällisodan mahdollisuutta mietin, mutta siihen tarvis enemmän kuin yhden osapuolen jolla on paljon aseistusta, Egyptin armeija on vahva ja vaikuttaa yhtenäiseltä. Terrori-iskun riskiä pidän mahdollisena, jos muslimiveljeskunnassa mukana olleet ääriliikkeet ajetaan niin ahtaalle, että ne palaavat vanhaan taktiikkaan. Kuoleminen terrori-iskussa on kuitenkin hyvin epätodennäköistä, vaikka sellainen jossain Egyptin lomakohteessa tehtäisiinkin, kun on paikalla. Muulla tavoin hengestä pääseminen (tälläkin) lomalla on paljon todennäköisempää. Lennot sisältäen 2 viikkoa Etelä-Siinailla ostettu  8)

20
Nyt vasta huomasin tämän, huikea sarjis. Millon tulee kakkososa?

Sivuja: [1] 2 3 ... 8