Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tiermes

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
141
Burmaan tietenkin, jos teitä ei Laos muuten kiinnosta, kuin viisumin uusimisen takia.

Heissan!

Kaksi tuntia olen selaillut aiheita lapi, enka mielestani loyda kysymykseeni vastausta, eli: olemme menossa Thaimaahan kohtapuoliin ja lento on yli kuukauden paasta saapumispaivasta kotiin (viisumeita meilla ei ole). Aiommekin kayda sen takia esim. Laosissa kaantymassa, mutta mika olisi helpoin tapa ja reitti tehda se? Olemme lentamassa Bangkokiin, josta ajattelimme pudotella alaspain esim. Ko Samui - saarelle. Kannattaako tuolta suunnalta siis menna Laosiin jotta uusi 30pv lupa Thaimaassa olemiseen uusiutuu, vai kannattaako se tehda esim. Myanmarin puolella? Olisin todella kiitollinen asiaa valottavista vastauksista!

142
Olettekos kuulleet... / Vs: Madventures jatkuu
« : 24.09.2008, 01:51:20 »
Todellakin samaa mieltä - itseä etoi ko. asenne muuten hyvässä ohjelmassa todella paljon. Pitääkö kaikki hyväksyä (mennä mukaan kaikkiin paikallisten juttuihin) ollakseen tosi travelleri?
Paikallisten juttuihin meneminen tarkoitti useimmiten kantakapakan vakkareiden kans dokaamista/muuta mielen laajentamista ei kaikki sitä tee Suomessakaan  ;)

143
Onko kukaan matkustellut ilman lavantautirokotusta?? Itsellä kun ei ainakaan vielä ole..
Mun käsitykseen mukaan turhin rokote normimatkaajalle. Antaa muistaakseni vain 70% suojan lavantautia vastaan ja onhan niitä muitakin vakavia suolistosairauksia. Tärkeintä on huolehtia hygieniasta.

144
Muistaakseni voi matkustaa yksinkin, vaikka siinä lukee 2-4 henkilöä. Kysäseppä asiakaspalvelusta.

145
Aasia / Vs: Laos
« : 12.08.2008, 15:44:41 »
Feikkilipunhan voisi periaatteessa tekaista ihan itekkin, MUTTA näkeekö lentokenttä virkailijat jostain ihme systeemistä kaikki maailman lentojen varaukset?
Esim. jos teen jostain vanhasta AirAsian e-lipusta tulosteen muuttamalla päivät jne.. niin voiko se virkailija Saksan checkinissä todeta että ehei ei sulla ole mitään.
Täähän on sitten asiakirjaväärennys eli rikos, joten jos jäät kiinni, niin tuskin ainoa ongelma on se ettet pääse koneeseen.

146
Aasia / Vs: Kambodza
« : 23.07.2008, 21:05:52 »
Lisää tyhmiä kysymyksiä. Jostain luin, että sadekaudella ei ole suositeltavaa mennä Bokor -Hillille, onko kukaan käynyt kyseisessä paikassa sadekaudella (elo-syys)?
Kyseiseen paikkaan on nykyään vaikeampi päästä kuivallakin http://wikitravel.org/en/Bokor_National_Park

147
Thaimaa / Vs: Turismista..
« : 17.06.2008, 22:35:43 »
Tunnetut rantakohteet ovat tietenkin täynnä turisteja, mutta esimerkiksi Isaanista heitä ei varmasti löydy niin paljoa.

148
Niin, onko jonnekin ilmoitettava pidemmästä reissusta, tai mitä muut on tehneet?
Lähinnä mietin Kelaa, työkkäriä, matkustusilmoitus Ulkoasianministeriölle...?

Jos on valtion elätti, niin tietenkin pitää ilmoitella. Itsenäisen ihmisen tuskin tarvii ilmoitella mihinkään menemisistään.

149
Tämän päivän Aamulehdessä muuten kerrottiin, että hiilidioksidin määrä on korkeimmillaan tarkastellun 650 000 vuoden aikana ja voi olla, ettei maapallon luonnolliset systeemit kestä tätä tahtia kuin n. 60 vuotta.
Kyllä maapallo kestää, ihmiset ja muutama muu laji vaan häviää. Miljoona vuotta tästä ja maapallolla on taas kaikki hyvin, loinen on vaan poissa.  ;)

150
Mitäpä väliä sillä on vaikka varsinainen kirjoittaja ei olisi koskaan poistunut kotoaan. Kirjat on kuitenkin todettu hyviksi.

edit: tai sitten ei jos tuo äsken tullut viesti pitää paikkaansa ;D

151
Aasia / Vs: Kambodza
« : 11.04.2008, 21:03:52 »
Suomalaisesta kirjakaupasta ainakin löytyy 2008 versio, joka julkaistaan elokuun alussa.
edit: Siis nettikaupan haulla.

152
Terveys ja turvallisuus / Vs: lariam/doksisykliini...?
« : 10.04.2008, 19:05:35 »
Saako tuota doksisykliiniä/meflokiiniä reseptivapaasti Thaikuista? En ajatellu siellä syödä, mutta naapurimaissa tuo riski on tarpeeksi suuri lääkkeiden syömiselle.

153
Tyhmät kysymykset / Vs: passitta matkustaminen..
« : 10.04.2008, 11:07:12 »

154
Lentomatkustus / Vs: kilroy travels lentolippu
« : 09.04.2008, 00:38:33 »
Mitä hyötyä nuo Finnairin liput on hommata Kilroyn kautta? Olen lähdössä puoleksi vuodeksi Indokiinaan ja rupesi mietityttämään. Finnairin nuorisolippu Vs. Kilroy flexible, en löytänyt muita eroja, kuin sen että flexiblen ostaminen vaatii nuorisokortin, kun taas Finnair ei sitä vaadi. Matkustuspäivämäärien muuttaminen näyttäisi ainakin näin aloittelijan silmin yhtä helpolta molemmissa.

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]