Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lina

Sivuja: [1] 2 3 ... 13
1
Matkaseuraa / Kukaan Hong Kongissa 23.10-26.10?
« : 15.10.2009, 13:40:54 »
Kukaan tuolloin yksin tai ryhmässä liikkeellä Hong Kongissa? Seuraa kaipailisin museoihin ja yleiseen kaupungin ihmettelemiseen :)

2
Junamatkustus / Vs: Hong Kongista Hanoihin?
« : 27.08.2009, 13:46:17 »
Löysinkin jo neuvoja.

3
Junamatkustus / Hong Kongista Hanoihin?
« : 27.08.2009, 13:31:56 »
Onko kenelläkään kokemusta junailusta Kiinasta Vietnamin puolelle? Onko mahdollista? Kauanko mahtaa kestää ja paljonko maksaa?

4
Matkaseuraa / Vs: Aasiaan syksyllä 2009
« : 27.08.2009, 09:48:25 »
Aasia kutsuu tätäkin yksin 25 v. matkaavaa lokakuun puolessa välissä. Lennän 20.10 Hong Kongiin, josta tarkoituksena olisi jatkaa Vietamiin (Halong Bay esim.), jonka jälkeen kiinnostas Laos, Kambodza, Malesia ja Thaimaa..ehkä Indonesia..Joulukuussa joskus lennän Tokioon..Olisi mukava saada ainakin osaan matkasta seuraa tai tavata jossain matkan päällä. Mua kiinnostaa kulttuuri, ruoka ja gradun kirjoituksen jälkeinen rentoutuminen..muita?

5
Helppoa en sen ajatellutkaan olevan :) Mahdollisuuksien kartoittaminen kuitenkin helpottaa jo kummasti.

6
Hei, onko kenelläkään tietoa tai kokemuksia n. kuuden kuukauden työskentelystä Japanissa? Mitä mahdollisuuksia olisi? Olen katsellut joitain englanninopettajan töitä, mutta niissä kaikissa minimi soppari tuntuu olevan vuoden mittainen. Onko Japanista ulkomaalaisen helppo hakea muita töitä? Onko esim. call center-töitä tai suomalaisille asiakkaille suunnattuja tukipalveluita jne.? Työpaikan olisi hyvä olla Tokiossa. Onko kukaan ollut kielikurssilla Japanissa? (Kurssin pitäisi olla siis Tokiossa ja syys->)
Kiitän kauniisti kaikkia vastaajia jo valmiiksi :) Ja saa ohjata johonkin jo valmiiseen keskusteluun, jos sellaista en itse ollut huomannut.

7
Kiitosta vinkistä. Pitänee katsoa, kun seuraavan kerran surffailen naamakirjassa.

8
Hei, olen lähdössä ensi lukuvuodeksi. Onko muita lähtijöitä? Tai siellä mahdollisesti jo asuvia suomalaisia? Miten olette aatelleet hoitaa asuntoasiat? Tai miten olette löytäneet asunnon? Paljonko pitää laskea kuukauden budjettiin?

9
Italia / Vs: Milano
« : 02.04.2008, 11:12:50 »
Milano kutsuu parin viikon päästä. Hakusessa olisi halvahko majoitus...=) Olisiko kenelläkään hyviä vinkkejä? Miten Malpensan kentältä ja kentälle takaisin pääsee helpoiten ja huokeimmin? Ja on siellä Milanossa varmasti jotain tekemistäkin...

10
Junamatkustus / Realistista?
« : 26.02.2008, 10:29:58 »
Olen suunnitellut lentäväni esim Ateenaan, josta tarkoitus olisi tulla ylöspäin Euroopan itäpuolta. Onko realistista ajatella pääsevänsä kuukaudessa kuinka ylös? Takaisin Suomeen ajattelin lentää esim. Berliinistä. Onko koko kuukausi pelkkää matkantekoa vai ehtiikö nauttiakkin? En ole "itäpuolella" vielä reilannut, joten tiedot esim. yhteyksien toimivuudesta yms. ovat heikohkolla pohjalla..kits jo etukäteen =)

11
Yleinen / Pakollisista nähtävyyksistä - Onko niitä?
« : 25.08.2006, 21:48:35 »
Ateenassa kiivetään kukkulalle, Vatikaanissa käydään kappelissa ym. Mulla on kyllä vähän sellanen tapa aina käydä ne suurimmat/tunnetuimmat katsomassa, mutta en väkisin paikalle raahaudu jos ei oikeasti kiinnosta. Joskus menee katsomaan ihan vain pelkästä uteliaisuudesta, että onko ihmisten hehkutukset todella paikkansapitäviä. Sitä en ole koskaan ymmärtänyt, että matkalla ollessa ravataan raudan maku suussa ottamassa kuvat nähtävyyksistä niihin edes lähemmin tutustumatta. Matkasta pitäisi nauttia, eikä se saisi olla vain suorittamista. Jokainen tavallaan...Itse yritän aina hakea kohteesta jotain mulle sopivaa..Joissain paikoissa pelkkä kaunis arkkitehtuuri riittää nähtävyydeksi..Mulle aina nauretaankin kun kuvaan kaikki parvekkeet ja ikkunanpuitteet...

12
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Veroehdotus
« : 29.04.2006, 20:27:17 »
Lainaus käyttäjältä: "porsasurhea"
Jep jep... nimimerkilla viime vuonna maksettiin verot Suomeen mutta katkaistiin sosiaaliturva, koska veroja ei makseta Suomeen. Valilla aina sita miettii miten paljon helpomalla selviaisi kun ei vaan ilmoittaisi kellekaan mitaan ja lahtis vaan.


Oon ollut tässä vähän kahden vaiheilla siitä, että ilmottaisiko vai jättäisikö vain ilmoittamatta..rasittavaa papereiden pyörittelyä ja pilkkujen viilaamista.

13
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Veroehdotus
« : 28.04.2006, 14:33:14 »
Lainaus käyttäjältä: "porsasurhea"
Saas nahda miten taas tulkitaan ulkomaan tulot. Mulla on niin mitta taynna verottajan ja varsinkin kelan saantoja ja epamaarasia tulkintoja, etta hyvalla tuurilla maksetaan taas jumalattomat matkyt. prk.


En oo lähettänyt vielä takaisin ehdotusta, mutta mun tarvis kans ilmottaa ulkomaan tuloja ja hirvittää hieman mitä siitäkin tulee, kun en ollut sitä 6kk ulkomailla töissä...

Ja muuten kun oikein sitä veroehdotusta katsoin tarkemmin, ilman ärsyyntymistä, huomasin että minähän saan takaisin sen 400 ja risat..enkä mätkyjä    :D  Mutta katsotaan nyt mikä on sitten tilanne matkakulujen ja ulkomaantulojen ilmoittamisen jälkeen....
Mulla on myös mitta täynnä noita sääntöjä ja kaikenmaailman lakivenkuroita että...

14
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Veroehdotus
« : 24.04.2006, 14:09:23 »
Lainaus käyttäjältä: "Nakke"
Yhtena saastamisvinkkina:
Panee ison veroprosentin veroilmoitukseen, jolloin takuuvarmasti tulee palautuksia.
Itse olen huono saastamaan, joten tama on todella loistava keino, palautukset tulee viela korkojen kanssa. Joulukuussa tulee 1700e takaisin8)


 :shock: Tuota tarvitsee sitten kokeilla... :)

15
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Veroehdotus
« : 24.04.2006, 14:05:23 »
Juu verot olen maksellut ja niistä on tiedot menneet suoraan verohallitukseen sieltä työpaikalta..Matkakuluista toivottavastii tulee vähennyksiä..Alkoi vain oikein ketuttamaan tuo, etttä uskaltaako sitä mennä lainkaan tänä kesänä töihin kun nyt on tarkoitus olla töissä jopa 4kk...Ja kaikenlaiset matkasuunnitelmatkin pyörivät mielessä, joihin laittaisin tuon 400 euroa paljon mielummin..

16
Lainaus käyttäjältä: "akamaru"
Lainaus käyttäjältä: "Route667"

Minulle reissumieli iskee keväisin. On pakko päästä reissuun. Kaikki ajatukset pyörivät ainoastaan tämän yhden aiheen ympärillä ja opiskelut meinaavat jäädä täysin vaille huomiota.


Kyllä, juuri noin. Näin keväällä olo on aika sietämättömän levoton ja mistään ei oikein meinaa tulla mitään, pieni ihminen vaan halajaa maailmalle. Motivaatio tenttikirjojen lukemiseen on jossan teillä tietymättömillä. Tokihan se kuume vaivaa ympäri vuoden, mutta vähän laimeampana. Poislukien tietty tilanteet jos tietää pääsevänsä esim. vaihtoon, tai jotain .

10 päivää omaan reissuun. jeii.  8)


Mulle iskee matkakuume myös aina keväisin..vielä olisi muutama tentti ja työkin palautettavana, mutta ei enää jaksaisi yhtään kiinnostaa..haaveilen vain ihanista katukahviloista ja puistoista..ja kaikesta tällä hetkellä epäoleellisesta..

17
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Veroehdotus
« : 24.04.2006, 13:54:45 »
Postiluukusta kolahti juuri veroilmoitus...Miten voi kädestä suuhun elävä opiskelija, joka viime kesänä (onneksi) sai töitä, joita teki 2,5 kk saada yli 400euroa mätkyjä.......!!!? Ma ei ymmarra...  :evil:
Taitaa ne kaikki haaveitteni matkat jäädä tekemättä...

Korjasin otsikkoa hieman aihetta kuvaavammaksi. -phanatic-

18
Taitaa varmaankin olla tuo Grand Canyon..Mulle voi joskus kyllä vaikka joku parveke tai ikkunanpieli olla niin järisyttävä kokemus..arkkitehtuuria kun aina olen kyttäämässä. Pienet kujatkin ovat ihania...

19
Lainaus käyttäjältä: "illuZi0nist"


- Albert Einstein (elava!) Budapestissa Mä oon ollut Victor Hugon kanssa samoissa häissä   :lol:

20
Lainaus käyttäjältä: "Tatuks"
Olen käynyt syvällisen keskustelun Andy McCoyn kanssa helsinkiläisellä R-Kioskilla :) ihan tosi


Minä taas Mike Monroen kanssa junassa...Mike antoi vielä kuvansa nimmarilla varustettuna ja liimaili jotain ihme tarroja vielä höysteeksi.. :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 13