Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lina

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13
21
Lentomatkustus / AirBerlin
« : 23.04.2006, 13:39:22 »
Olen lentänyt AirBerliinilläl väliä Berliini-Lontoo ja mulle on jäänyt todella hyvä kuva lentoyhtiöstä..Homma pelitti joka kerralla mahtavasti ja lennolla sai jopa hyviä sämpylöitä!!  :P

22
Yleinen / Onko matkailu lopulta vain harrastus?
« : 23.04.2006, 13:35:19 »
Olisin halunnut vastata elämäntapa, mutta tarvitsi kuitenkin vastata tuo semi..Harrastuksena en matkusta, koska se pakonomainen tarve päästä joskus muualle ja nähdä ja kokea lähentelee joskus jo sitä rajaa normaalin ja epänormaalin välillä...Elämäntapakaan se ei voi olla, koska en oikeastaan karsi mistään muista elämäni osa-alueista matkalle päästäkseni...

23
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Trivial pursuit ?
« : 21.04.2006, 22:54:22 »
Lainaus käyttäjältä: "outo_otus"
Lievästi OFF-TOPIC, mutta miksi ihmeessä muualla maailmassa aukeaa vessakoppienkin ovet sisäänpäin sinne pieneen kopperoon (toivon totisesti, ettei kenellekään tule tarvetta potkaista ovea sisään istuessani sielä, joten tämä ei kai ole se syy)? On se kiva kun jossain rautatieasemalla yrität matkalaukun ja repun kanssa ängetä vessakoppiin. No pääseehän sinne, mutta sitten et saa ovea kiinni, kun matkalaukku jää oven eteen. Ei mitään järkeä.

Joka kerta palatessani Suomeen, totean Helsinki-Vantaalla, että kyllä Suomi sentään on hyvä maa kun vessakoppien ovetkin aukeaa oikeaan suuntaan.


Tuo vessakoppien aukeaminen kyllä ärsytää..aina saa riehua reppujen , takkien yms. kamojen kanssa, että pääsee sisälle ja ennenkaikkea ulos sieltä  :)

24
Die Toten Hosen Campinon vieressä oon istunut kaffeella. On sellainen kutina, että olen nähnyt muitakin, mutta en nyt mitenkään muista olenko, ketä ja missä....
Juu ja Tukholmassa muistan nähneeni erään ruotsalaisen naisräppärin, jonka nimeä en muista...
Ja suomalaisia julkimoita olen nähnyt useita, mutta niitä en jaksa enkä viitsi luetella..

25
Yleinen / Mihin maahan olisit halunnut syntyä?
« : 21.04.2006, 12:45:35 »
Ehdottomasti Eurooppaan, ainoa minne en ehdottomasti olisi halunnut syntyä on Pohjois-Amerikka.

26
Junamatkustus / Mukavin vyöhyke?
« : 20.04.2006, 11:46:32 »
Luulen, että valitsisin tällä hetkellä tuon vyöhykkeen G...taidetta, italialaista ja kreikkalaista ruokaa :), lämpöä...

27
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Abortti
« : 17.04.2006, 17:40:10 »
Ehdottomasti hyväksyn..mutta en ehkäisykeinona.

28
Saksa / Berlin, here we come!
« : 15.04.2006, 13:53:07 »
Aattelin vielä listata muutaman mun lempparipaikan....
- Frida Kahlo, Lychener str.
- An einem Sonntag im August, Kastanienallee
- Cafe 100 Wasser..jossain Friedrichshainissa..
- Cafe Rix..Neuköllnissä Karl-Marx-Str.
- Freischwimmer, Kreuzbergissä
- Kafka

Suomeen kaipaisin samanlaisia paikkoja..missä voi istuskella ja lueskella lehtiä..Syödä buffet-pöydästä tai tilata esim. minun lempparin juustoaamiaisen...Tunnelmaa ei Suomessa kylläkään samanlaiseksi saa...

29
Saksa / Berlin, here we come!
« : 15.04.2006, 13:34:24 »
Lainaus käyttäjältä: "DerRick"
aamupala/brunssi paikoista vaikkapa Schönebergin lähistöllä tai missä tahansa.  :wink: Kaikkea sitä tuleekin pohdittua...  :lol:  
En millään muista osoitetta, mutta olen käynyt muutaman kerran aamupalalla sellaisessa pienen pienessä vanhan mummun omistamasta kuppilassa...maksoi n. 3,50 ja sisälsi leivät, leikkeleet, munakkaat, keitetyt munat, salaatit, vohvelit, oli nakkeja, lihapullia, hedelmiä yms. yms.  Ei tarvinnut sen tankkauksen jälkeen syödä kuin illalla döner..juomathan eivät yleensä kuulu pöydän hintaan...Ihania paikkoja löytyy monia..

30
Aasia / joulu jossain
« : 14.04.2006, 11:55:45 »
On tarkoituksena lähteä ensi jouluksi jonnekin Thaimaan suuntaan...mistä kannattaisi lippuja, suht koht halpoja, katsella?

31
Yleinen / Haaste: Sijoita kaupungit kartalle!
« : 13.04.2006, 13:18:20 »
1.4154 km
2. Kööpenhamina 7km
3.Belgrad 980km...:) olin kartan kanssa hieman eri mieltä..
4.7kpl..pari kertaa oli 54..

Ihan hienosti meni..muutaman tikan nakkelin ihan tuurilla...

32
Kyllä se on se Koskenkorva se mun lemppari..

33
Ylioppilas ja nyt humanistisessa luen mm. museologiaa ja kulttuuriperinnön tutkimusta..

34
Miten tämä liittyy niinkuin yhtään mihinkään...Itse erosin kirkosta heti täysi-ikäiseksi tultuani..enkä sen jälkeen ole jaksanut asiasta vauhkota..

35
Saksa / Berlin, here we come!
« : 13.04.2006, 12:54:09 »
Itse en aina tippiä kyllä antanut, riippui yleensä palvelun laadusta..Mutta itse siellä töissä ollessani oli todella mukavaa saada tippiä..Yleensä tarjoiijat eivät edes odota tippiä nuorilta..tai näin ainakin kaikki mun berliiniläiset kamut ovat sanoneet..ja mulle on muutaman kerran niin käynytkin, että tarjoilija ei ole ottanut tippiä, vaikka itse maksaessa oon sanonut suuremman summan...
Ei tipin annosta kannata panikoida...jos palvelu oli hyvää ja ruoka maistui ym. niin voi antaa tippiä, mutta ei se mikään pakko ole..

36
Saksa / Berlin, here we come!
« : 12.04.2006, 12:51:31 »
Lainaus käyttäjältä: "misu7"
Nauttikaa halvoista ja ihanista ja HERKULLISISTA dönereistä ja muutenkin edullisesta ulkonasyömisestä!!! Kateeksi käy!!!! :)


Juu kateeksi käy...itse kyllä pidän durumeista enemmän (mistä saa nuo umlautit...) Ja syökää ihmeessä myös arabialaisia kanaversioita, nimeä en muista, mutta niissä on päällä ihana mausteinen, rapea kuori...parhaat saa kreuzbergistä..oi oi oi....

Ihan vaan mielenkiinnosta..mihin majoitutte?

37
Saksa / Berlin, here we come!
« : 12.04.2006, 12:47:20 »
Tegel on pieni kenttä, niinkuin tuli jo mainittuakin. Infoa ei välttämättä tarvitse..eri linjojen busseja lähtee ihan aseman edestä alvariinsa ja siitä ulkoa saa ostettua masiinasta lipun, vaikka kuukaudeksi. Ja bussi aikatauluissa on nimetty pysäkit, eli on helppo katsoa minne mikäkin bussi kulkee ja missä jää pois..ja bussin ystävällinen naisääni aina sitten ilmoittaa pysäkkien nimet ennen pysäkkiä...ja aikas pienen bussimatkan päässä on jo metrolinja 7 'asema'....Vois vaikka itsekkin taas lähteä Berliiniin.....

38
Minusta ainakin tuo Ateenaan matkaaminen vie hirvittävästi aikaa..tuollaisen aikarajauksen kanssa. Ateena on mun mielestä kuitenkin liian kiinnostava paikka pelkkään muutaman tunnin vierailuun..Sitten tuo Rooma on myös aikas alhaalla Italiassa..Pohjois-Italiassa on paljon vierailemisen arvoisia, hienoja paikkoja. Ja Rooman kanssa on hieman sama kuin Ateenankin, että päivä ei millään riitä sen näkemiseen.
Riippuu tietenkin ihan siitä, mitä itse matkalta hakee..haluaako vain sen päätyttyä pystyä sanomaan, että monessako paikassa on käynyt vai haluaako kohteista oikeasti jotain 'irti'..

39
Luultavasti olisin sika...tykkään röhnöttää ja syödä.
Itse asiassa en varmaankaan olisi mikään yksi tietty eläin vaan aikaslainen sekaristeytys monia eri eläimiä..
Vaikka jonkinlainen sikahauhau..

40
Haluaisin...
1. osata japania, espanjaa, ranskaa, italiaa ja kiinaa ja ehkä myös kreikkaa ja unkaria.
2. osata soittaa selloa
3. osata tarttua itseäni niskasta kiinni erinäisissä asioissa
4. osata kokata

                            ym. ym. ym. ym.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13