Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lina

Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13
201
Hmm...olen...

-toiminut kokkikerhon ohjaajana
-myynyt ilmapalloja
-ollut kielikoulun PR-oppilas
-ollut supermarketissa hyllyjen täyttäjänä
-ollut harjoittelussa lastentarhassa
-tarjoillut ravintolassa
-tarjoillut baarissa

....ei tule mieleen juuri mitään muuta...

202
Olen aikamoinen suunnittelija, eikä kaikki suunnitelmista toteudu. Perheessä ei aina oteta kaikkea aivan todesta. Tietävät kyllä, että voin aivan hyvin lähteäkkin, mutta suuri osa suunnitelmistani menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos...
Mummo yleensä suuren maailman pahuuden pelossa kysyy, että et kai sie tosissaan...

203
Lainaus käyttäjältä: "Jasper"
eräs kysyi että puhummeko italiaa! Voiko olla kieltä joka muistuttaisi vähemmän italiaa kuin suomi?


Saksassa monet ovat mulle myös sanoneet, että Suomi kuulostaa aivan italialta..Olen kyllä aikamoinen räpätäti jos sille päälle satun, että varmaan on puheen tempo ollut aikas samaa luokkaa kuin  kiihtyneellä italialaisella...

204
Yleinen / Tuliaisia?
« : 05.12.2004, 23:53:41 »
En yleensä tuo tuliaisia. Sellaisten miettiminen aiheuttaa vaan turhaa ahdistusta.  Samanlaista ahdistusta aiheuttaa myös esim. joulukortit ja mietin aina, että jos nyt vien sillekin, on pakko viedä myös sille.. Jos ostan tuliaisia, tuon isovanhemmille jotain 'perusturistikrääsää', mutta muille ihmisille jotain heille sopivaa, jotain mikä vain sattuu eteen etsimättä.
Saksasta Suomeen reissatessa olen raahannut yhdelle kaverilleni raparperijogurttia...

205
Yleinen / Haaveilua?
« : 05.12.2004, 18:29:18 »
Haluaisin ehdottomasti Japaniin. Asumaan hetketksi, kieltä oppimaan ja tutustumaan kulttuuriin. Myös joku muutaman kuukauden elo pienessä Italialaisessa rannikkokylässä olisi ihanaa.

206
Japani on kaunis kieli. Ranska myös.

207
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Musiikki!
« : 03.12.2004, 12:34:59 »
Garbage: Milk
Suede: Beautiful ones
Destinys Child: Lose my breath
Chicane: Saltwater
Eppu Normaali: Kaikki häipyy, on vain nyt
Nena: Irgendwie, irgendwo, irgendwann
Kelis: Keep it down
Placebo: English summer rain
Bintia: Tage und Stunden
Groove coverage: Poison :)

208
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Matkakone
« : 02.12.2004, 10:36:28 »
1. Mexico City
2. New York
3. Berliini
4. Moskova
5. Firenze

Eikus säästämään...

209
Ja ruotsin ei pitäisi kyllä koulussa olla pakollinen, alaluokilla ehkä, mutta ainakin lukiossa pitäisi olla vapaus valita, että haluaako vaikka lukea jotain muuta kieltä. Useimmille ruotsi ei ole mieluisa aine, ihan vain jo siksikin kun se on pakollinen, ja ruotsi vie kurssitarjottimesta tilaa aineilta, joista ehkäpä voisi olla enemmän hyötyä tulevaisuudessa.

210
Suomessa voi mielestäni aivan hyvin olla kaksi kieltä, rikkaushan se on ennemmin kuin taakka...mutta mielestäni jos toinen kieli Suomessa on ruotsi, tulee sen olla ruotsi...ei mikään puoliksi suomi, puoliksi ruotsi..sekakieli, suomalaistyyppisesti latteasti lausuttuna...Puhuttaisiin sitten kunnon ruotsia..

211
Yleinen / Turistien stereotyypit part 1:
« : 30.11.2004, 22:08:12 »
Italialaiset ovat kyllä aika äänekästä porukkaa...eniten kyllä ärsyttää kun ne pistävät joka tilanteessa aina lauluksi..hetki mikä tahansa kun yksi aloittaa niin muut yhtyvät...ollaan nitten bussissa, museon jonossa tai syömässä..Kai tuo 'elämänilo' on sitten vain niin vierasta melankoliselle suomalaiselle...

212
Yleinen / Turistien stereotyypit part 1:
« : 30.11.2004, 16:21:44 »
Lainaus käyttäjältä: "Liazz"

Ja saksalaiset turistit ei osaa jonottaa.


Ja suomalaiset usein jäävät jalkoihin, kun eivät osaa pitää puoliaan.  :wink:

213
Yleinen / Turistien stereotyypit part 1:
« : 30.11.2004, 16:19:26 »
Check in jonossa aina saa aina kuunnella kaikenmaailman 'hurjia' matkatarinoita, kun ihmiset kertovat matkatovereilleen suurella äänellä tyyliin 'juu hei sehän oli sillon siellä Madeiralla, vaikka siis tykkäsinhän mä enemmän kyllä siitä Teneriffasta...ja sitten kun me oltiin siellä Kreikassa...' Ja kauhea vilkuilu ympärille koko ajan, että kuulevatko myös muut missä monissa paikoissa on tullut käytyä. Tottakai saa kokemuksia vertailla ja kertoa niin paljon kuin lystää, mutta kaikissa kuulemissani keskusteluissa ei ole ollut järjen häivääkään, vaan se idea on saada sumpattua yhteen lauseeseen mahdollisimman paljon kohteita joissa on käynyt.

214
Eiköhän Eu-maan kansalainen voi ottaa ja lähteä muuhun Eu- maahan asumaan ja töitä tekemään. Ex-poikaystäväni isä lähti Berliinistä Lontooseen, jossa asui alkujaan hostellissa ja haki töitä, työn saatuaan hankki sitten oman asunnon. Hostelli oli kuulemma täynnä työtä hakevaa nuorisoa..Mitään työlupaa ei tarvita, mutta muista käytännön järjestelyistä Englannin kohdalla en tiedä..

215
Tuli vielä mieleen, että Brightonissa joskus törmäsin myös suomalaiseen...en tosin satoihin kielikoululaisiin vaan laiturilla olevan donitsikioskin luukulla oli suomalainen tyttö myymässä..

216
Tuli mieleen, että ainakin aina TV:ssä jenkit pujottaa popcornia lankaan ja laittavat sen kuusen koristeeksi...Voisitte ehkä tehdä itse koristeet..ja mikä parasta nehän voi sitten myös syödä :)

217
Yleinen / Kohde joka EI kiinnosta ?
« : 24.11.2004, 11:07:04 »
Ihmiset, jotka haukkuvat Saksaa eivät todennäköisesti ole olleet Berliinissä tai ovat kyllästyneitä elämään..(kuten joku heppu sanoi, että jos on kyllästynyt Berliiniin on kyllästynyt elämään)
Berliini on boheemi, rento ja vilkas...IHANA kaupungki, josta jokainen löytää itselleen jotain (jos osaa etsiä) ja sen missaava missaa todellakin paljon...
Mutta juu..minua ei kiinnostaisi matkustus Venäjälle...enkä ikinä matkustaisi Lähi-itään sodan keskelle tai jonnekin sisällissodan/muun ongelman runtelemaan Afrikkaan.

218
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Paras baari?
« : 17.11.2004, 12:45:32 »
Mun mielestä parhaimmat baarit on ehdottomasti Berliinissä...Lempparini taitaa olla Arndstr. 29 (lähellä Bergmannstr.) oleva Fogo bar (aina happy hour, tuhdit drinkit, ihan an 'rähjäinen', hämyinen ja tunnelmallinen paikka)
Tietysti pitää mainostaa myös entistä työpaikkaani, Oranienstrassella olevaa Molotovin coctailia..Aivan mahtava, ja ystävällistä palvelusväkeä ;) Paikka enemmän 'trendi' kuin Fogo.
Berliinissä useimmissä paikoissa on juuri hyvä (humalanhakuista juomiseni eihän ole) kun alkoholia ei lasketa..sekunneissa kyllä...mutta drinkkiä Berliiniin baarissa ei voi verrata drinkkiin koto-Suomessa (jossa Long islandkin laitetaan useissa paikoissa suoraan siitä letkusta!)

219
Tyhmät kysymykset / Kauneimmat naiset ?
« : 15.11.2004, 12:47:25 »
Tarvii kait sitten vaihtaa tuota nickiä, vaikkei se Venäjältä olekkaan kotoisin, vaan eräänlainen väännös omasta nimestäni. Ehkäpä naisesi on sitten yksi nistä, jotka todella osaavat pukeutua..kaikki venäläiset ja venäläissyntyiset naiset mitä olen nähnyt...noh..jos pitää gepardikuvioisia housuja seksikkäänä, niin siitä vaan...minua ei nappaa, eikä siitä tarvitse mitään hernettä sinne nenään vetää.

220
Junamatkustus / Interrail vain kesällä?
« : 14.11.2004, 15:40:44 »
Lainaus käyttäjältä: "juspu"
Lainaus käyttäjältä: "Lina"
Se on sitten toinen juttu haluaako sitä silloin mennä sinne sateen, tuiskun ja harmauden keskelle....

Vai jäädäkö kotisuomeen sateen, tuiskun ja harmauden keskelle...


Riippuu ihmisestä, mutta mä kyllä vietän sateisen ilman mielummin kotona lämpimässä...en pidä kylmästä, inhoan sadetta ja pimeää, joten mun kohdallani olisi silkkaa rahan haaskausta mennä jonnekin turhaan vittuuntumaan...Olen ollut talvella sekä kesällä Pariisissa ja Berliinissä (missä olen viettänyt monet talvet, viimetalven mukaanlukien..), eikä kaupunkeja voi mitenkään verrata siihen millaisia ne ovat kesällä tai keväällä..En toki kiellä ketään lähtemästä tai sano ettei se mitenkään ole nautinnollista tai kannattavaa (riippuu tietenkin myös mitä sinne lähtee katsomaan..), mutta mä en saa talvimatkailusta mitään irti (jos ei kohteena etelän lämpö tai laskettelupaikka) Tai kyllä pakettimatkana lähtisin vaikka minne, jos olisi se hotelli koko ajan siinä hollilla, mutta reilaamiseen musta ei olisi..kutsukaa sitten vaikka nössöksi  :wink:

Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13