Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lina

Sivuja: 1 ... 11 12 [13]
241
Yleinen / "ammattina" matkustus
« : 29.09.2004, 19:15:09 »
Ajattelin, että onko täällä sellaisia ihmisiä, jotka eivät oikeastaan tee mitään muuta kuin reissaavat? En oikein itse tiedä mitä opiskelisin tai tekisin ja jalkoja polttaa niin julmetusti..
Tekisi mieli vain pakata laukut ja lähteä kiertoon, jonkinlaiselle maailman ympärysmatkalle, tehdä pieniä töitä siellä täällä kun rahasta on puutetta...mennä ja nähdä ja kokea..mutta entä koulutus? Ehtiikö sitä todella sitten myös myöhemmin opiskelemaan vai onko sitten jo joka ammattiin liian vanha....
Kadehtien aina luen kertomuksia kuinka jotkut ovat reissanneet maailman ympäri 9 vuotta yms..Kokemuksia? Mielipiteitä?

242
Junamatkustus / Re:
« : 29.09.2004, 18:09:49 »
Juu siis tarkoitukseni on oleilla siellä Roomassa ilman sitä lippua, siis ulkopuolella sen 22 päivän, mutta ajattelin miten se aika riittänee muulle Italialle?

243
Junamatkustus / reilin kesto?
« : 29.09.2004, 16:58:22 »
Haluan lähteä ensi kesänä reilaamaan ja tarkoitukseni olisi mennä Italiaan ja todennäköisesti pelkkään Italiaan. Ensin lentää sinne ja oleilla Roomassa noin viikon, sitten muualle junalla. Olen vain miettinyt noita päiviä..jos on yksi vyöhyke niin päiviä on 22 (jos oikein muista) Paljonko teillä on kokemuksia noista 22 reilipäivistä..riittääkö se alkuunkaan...? Olen erittäin kiinnostunut arkkitehtuurista ja taiteesta, joten todennäköisesti haluan viettää monia hetkiä museoissa..en halua juosta paikasta toiseen vaan nauttia pastani rauhassa.
Miten teillä, kokeneemmilla reissaajilla, yleensä tuo aika jakautuu? Monessako paikassa ehditte käymään ilman suurta stressiä?

244
1. 20
2. se kauniinpi sukupuoli
3. en ole töissä, en opiskele, aioin opiskella japanologiaa ja taidehistoriaa
4. olen asunut vuoden Berliinissä, mutta heikko rahatilanteeni pakottaa minut taas hetkeksi Suomen kamaralle
5. olen lähtöisin Suomesta...
6. olen eronnut kirkosta, yhdistäisin muista uskonnoista eklektisesti itselleni sopivan jos mahdollista..
7. juon kyllä aina silloin tällöin, en polta enää...tai joskus kyllä..
8. maailma on luotu nähtäväksi

245
Yleinen / turistihelvetit
« : 29.09.2004, 15:10:36 »
Mulle kaikkein pahempia helvettejä ovat nämä turistirysät, esim. Mallorca, jonne mm. saksalaiset menevät lomailemaan innolla, kun siellä saa saamaa ruokaa, siellä puhutaan saksaa, eikä 'oikeilla' alueilla pysyessä törmää varmastikkaan mihinkään muuhun kuin saksalaiseen meininkiin. Minua siis ärsyttävät nuo paikat, missä koko kaupunki elää turismista. Jokapuolella matkamuistomyymälöitä ja turisteja vyölaukkuineen kauppiaiden huijattavana...siis paikat, jonne ihmiset eivät mene kokemaan uutta kulttuuria, vaan eletään aivan kuten kotonakin eletään..eikä tuollaisissa paikoissa voi edes rentoutua...En enää ikinä halua matkustaa moiseen paikkaan..yäk...
Onhan silti tuo turismi paikallisille hyvä elinkeino...

Sivuja: 1 ... 11 12 [13]