Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Djimbo82

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]
161
Ainakin Kambodzhassa ja Vietnamissa myydään piraattikopiokirjoja tosi halvalla. Suunnilleen viidellä eurolla per kirja. Luulis että Venäjällä ja Kiinassa olis sama meininki. Laatu ei ole alkuperäisten veroista mutta kyllä ne monta viikkoa kestää kuitenkin.

Eri asia on tietty jos haluaa kunnioittaa tekijänoikeuksia jne. Mä panostin oman lompakon hyvinvointiin ja repun keveyteen. Ei tartte kantaa kirjoja kuin osan matkasta kun ostaa reissun päältä. Matkojen suunnitteluunhan kirjoja saa kirjastosta.

162
Varusteet ja pakkaaminen / digikamera thaimaasta?
« : 24.02.2005, 22:02:47 »
Digikamerasta Thaimaassa en tiedä mutta ainakin mp-3 soittimet makso suunnilleen saman kuin Suomessa. Ja Vietnamissa kamerat oli kans suunnilleen saman hintasii kuin täällä

163
Aasia / Chiang Mai ja Laos/Myanmar tuoreita vinkkejä?
« : 24.02.2005, 17:07:55 »
Laosin rajatarkastuspisteessä Houaxain rajakaupungissa oli oma tiski viisumien myöntämiseksi saavuttaessa. Eli viisumin siis saa rajalta sielläkin. Itse tultiin Thaimaahan sitä kautta joten en tiedä hinnoista ja sellasesta. Suunnilleen 30 usd toi Laosin viisumi kuitenkin maksaa. Jos vaan haluat leiman passiin niin aika kalliiksihan toi tulee. Chiang Maista pääsee joka tapauksessa helposti bussilla Thaimaan puoleiseen rajakaupunkiin Chiang Kongiin, matka kestää suunnilleen 5 tuntia yhteen suuntaan.

Toinen asiahan on että onko mitään syytä mennä käymään Houaxaissa joka ei kaupunkina ole mitenkään mielenkiintoinen. Yksi katu jolla on paljon majoitusliikkeitä syvemmälle Laosiin suuntaavia reissaajia varten. Ja jonkinlainen temppeli kukkulan huipulla. Siinä kaikki.

164
Junamatkustus / Vieläkö ehtii?
« : 26.04.2004, 23:54:44 »
Eurolinesilta voi myös varata lippu sähköpostilla.  Silloin liput lunastetaan Tallinnassa, mut ne saa varmasti eikä joudu maksamaan matkahuollolle mitään. Kun kesällähän noissa balttian busseissa saattaa olla kohtuu täyttä. Osoite löytyy sieltä nettisivuilta.

165
Thaimaa / Thaimaaseen lähdössä.
« : 11.04.2004, 13:22:53 »
Siis onko joku joskus saanu tai edes nähny alle kuudensadan euron lentoja Bangkokiin. Kun noi Aeroflotinkin lennot näyttäis alkavan 649€. Kilroylta saa ainakin ens talveks aika tasan kuudellasadalla, joten ostan sieltä jos kukaan ei tiedä halvempaa. ja toi on muuten finnairin suora lento.

166
Tyhmät kysymykset / Muonituksesta
« : 28.12.2003, 00:00:14 »
Eipä taida olla paljoo järkee. Koukkaa vaikka pari kertaa Puolaan ja osta halpaa mättöö, ni ei tartte koko reissun ruokia kanniskella. Mulla ainakin tekee viikon vaelluksellakin ruoan kantaminen aika kipeetä. Fyysisesti ja henkisesti.

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]