Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Djimbo82

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9
41
Keskustelu oli kait tarkoitettu lenoille Etelä-Amerikkaan, mutta Aasian lennoille kannattais varmaan perustaa oma samanlainen ketju.

42
Etelä-Amerikka / Ecuadorista sademetsään?
« : 10.04.2007, 09:24:59 »
Coca ei ole kovin kaukana Quitosta, eli jos satasen tai pari säästö kiinnostaa niin kannataa mennä bussilla. Matkaa on vissiin noin kuusi tuntia. Hyvällä tuurilla bussissa tapaa jo porukkaakin jonka kanssa on sitten helpompi tingata viidakkoreissun hinnasta.

Itse kävin viidakossa Puyon lähistöllä ja voin kyllä sitäkin suositella. Reissukavereilta kuulin, että Cocan alueella puut ovat isompi mutta aluskasvillisuutta ei ole aivan yhtä paljon kuin etelämpänä. Kumpi on parempi asia, en tiedä. Myös Puyo on Quitosta varsin helppo saavuttaa ja matkalla voi pysähtyä esim. extremeurheilukeitaassa Bañosissa, jos vaikka benjihyppy kiinnostaa. Viidakkoretkien hinnat olivat sekä Puyossa, että Bañosissa samaa luokkaa kuin edellisilläkin vastaajilla eli noin 35$ per henki per yö.

43
Aasia / Vietnam paasta paahan 2viikossa?
« : 28.03.2007, 09:36:59 »
Kyllä viistoista päivää riittää kun panee riittämään. Ei matkoilla kuitenkaan ikinä voi nähdä kaikkea kohdemaasta, joten on turha jännittää sitä et jotain jää välistä. Aina jää! Kannattaa varmaan koittaa reissata yöjunilla, vaikka ne onkin busseja selvästi kalliimpia. näin ei joissain paikoissa tartte välttämättä yöpyä ollenkaan.

En tiedä kuinka rantaihmisiä olette, minä en ole. Oma viidentoista päivän reissuni Vietnamiin taisi olla seuraava Mekong delta (1) - Saigon (4) - Hoi An (1) - Hue (2) - Hanoi (loput). Pari yötä vietettiin junassa ja bussissa. Hanoissa on teidän sitten helppo paattaa haluatteko olla siellä vai tehdä vielä nopean keikan esim. Sapaan. Halong Baytä ei kyllä kannata missata.

44
Ihan hyvä idea mielestäni.

1. hinta n. 1200 €
2. lentolippu 12kk (luulisin)
3. ajankohta 11.7.2006-26.1.2007
4. kilroy
5. meno Air France, paluu AA-BA
6. meno HEL-Rio, paluu Quito-HEL (välilaskuja toki molemmissa)

45
Lentomatkustus / Ukraina!
« : 22.03.2007, 13:58:48 »
Junien hintoja en tiedä mutta busseille löytyi googlettamalla hintaa noin 15 euroo tai alle Krakovasta Lviviin. Tämänhän nuori Lastafari olisi toki itsekkin onnistunut tekemään. :lol: No, Djimbo-setä auttaa...

http://www.best-lviv.org/contacts.htm

46
Varusteet ja pakkaaminen / Trangia
« : 21.03.2007, 10:37:31 »
Kyllä mä oon ainakin useita kertoja vienyt trangian Lappiin ja ei sieltä kukaan ole sitä sydäntä lähtenyt pöllimään. Kesällä Lappiin lentävistä varmaan melkein kaikilla on trangia mukana.  Nämä mun reissut on kyllä olleet siis Suomen sisällä ja ennen näitä täysin idioottimaisia uusia turvamääräyksiä... :x

47
Nyt pääsevät tallaajat jälleen jakamaan suosituksia.

Syyskuun alussa olisi tarkoitus mennä Belgradiin katsomaan serbia-suomi jalkapallo-ottelua. Mutta mitä muuta reissuun on helppoa liittää kun aikaa löytynee viikosta kahteen? Ottaako lennot Budapestiin (jossa olen jo käynyt) vai ovatko vaikkapa Ljubljana ja Dubrovnik harkitsemisen arvoisia kohteita? Eli mihin mennä Balkanilla ja miten, kun Belgrad on ainoa kiintopiste?

48
Etelä-Amerikka / Chilestä Ecuadoriin. Säätiedustelu
« : 01.02.2007, 16:55:51 »
Tupizasta minäkin tuon reissun aloitin ja olen ollut valintaani oikein tyytyväinen. San Pedro de Atacamasta lähtiessa kannattaa ottaa huomioon nopea nousu ensimmäisenä paivana. Kaupunkihan (vai kyla) on käsittääkseni noin 2500 metrin korkeudessa ja seuraava yö vietetään jo lähes 4300 metrissa. Mutta jos Chilesta tulee niin se on joka tapauksessa ehdottomasti paras valinta.

Vuorilla kylma tarkoittaa päivisin noin 10-20 astetta. Öisin on sitten huomattavasti kylmempi ja meille opas sanoi Uyuni-kierroksella yhtenä yönä olleen pakkasta 12 astetta, keskella paikallista kesää. Itselläni ei mittaria ollut mukana, mutta lätäköt olivat kyllä aamulla jäässä. Talvella erämaassa voi olla öisin kuulemma jopa -30. Vaatteita minulla oli mukana fleece tai pari ja tuulta pitävä kuoritakki. Noilla pärjäsi mukavasti. Ja yöksi kannattaa varmaan ottaa makuupussi vaikka majapaikoissa oli kyllä reilusti peittoja. Makuupussi on mukavampi kuin neljä paksua vilttiä  :) .

49
Modet haloo!!!

Tama ketju on aivan vaarassa paikassa vaikka aloituksen kysymykset todella tyhmia olivatkin. -> siirtakaa :D  :lol:  :P  :)

51
Etelä-Amerikka / Buenos Aires
« : 23.01.2007, 03:31:12 »
Kylla ihan rauhassa voi kertoa olevansa Suomesta. Yleensahan ihmiset ei edes tieda paperitehdaskiistasta vaan Mika Hakkisesta. :lol:  Ja ne, jotka tehtaasta tietaa kyselee yleensa kiinnostuneena lisaa. Onko Suomessa paperitehtaita, saastuttavatko ne hirveasti jne?

Bussin varaan ei Uruguayhin mennessa kai kannata tosiaan kauheasti laskea, kun koska tahansa voi olla tie poikki. Juuri taman hetken tilannetta en kylla tieda kun reilu kuukausi sitten Bs As ja taakse. Mutta ei Buquebusin kaytossa pitaisi mitaan sellaisia ongelmia olla, etta B suunnitelma olisi erityisen tarpeellinen.Toinenkin laivayhtio kai on, olisiko ollut Lineas, Liniers tai jotain sellasta.

Ja majoituskeskustelusta sen verran, etta olettehan kaikki laittaneet vinkkinne majoitustietokantaan kun se on niille oikea paikka. Yleisesti hinnat ovat kylla varsinkin hostelleissa mielestani kalliimpia kuin tasta keskustelusta kay ilmi. Ainakin Palermossa 15 dollaria eli 45 pesoa per henki on aika tavallinen hinta hinta hostellista, ainakin kahden hengen huoneessa. Tietty halvempiakin loytyy kun etsii.

52
Olin miespuolinen Uros -saarilla, Titikakalla Perussa. Ja Titikakalla kavin tietenkin myos... :wink:

53
Viime yona kavin kusella Kusipata nimisella torilla Cuscossa.  :lol:

54
Mitas olette tehneet juuri siella missa kuuluu? Kuka on pitanyt turkkia Turkissa?

Itse olen ainakin juonut Lapinkultaa Lapissa, nauttinut kauniista ilmoista Buenos Airesissa ja ollut taysin rauhassa La Pazissa. :wink:

55
Etelä-Amerikka / Ecuador-Peru-Bolivia. Apuja kaivataan.
« : 29.12.2006, 21:29:08 »
Tulin viikko sitten tanne Peruun Boliviasta ja tassa mun vinkit.

1) Aika riittaa varmasti ihan hyvin. Reissussa kun ei kuitenkaan koskaan nae kaikkia nakemisen arvoisia paikkoja, niin silla mennaan mita on. Kyllahan tuossa ehtii hyvin viettaa esim. Quitossa, Limassa, La Pazissa ja Titicacalla 4 paivaa kussakin seka vahan enemman viela Cuscossa.

2) Boliviassa budjettisi riittaa oikein hyvin. Peru on reilusti kalliimpi mutta riittaa se hyvin taallakin. Ecuadorista tiedan vasta kuukauden paasta :lol:

3) Lennoista ei ole tietoa mutta kuulostaa kylla ihan fiksulta ratkaisulta.

4) Opaskirjasta olen kylla Sanelan kanssa taysin eri mielta. Itse kannan mukanana talla hetkella juuri tuota Footprinttia ja ei paivakaan kulu etten miettisi sen lemppaamista matkan varrelle. Aika turha opus. Majoitusta loytaa kylla todella helposti muutenkin ja nahtavyyksien ja muiden reissaajaa kiinnostavien asioiden esittely on niin alkeellista ettei kirja siinakaan mielessa hyodyta yhtaan. Kaytiin nyt Cuscoon saavuttuamme ostamassa Frommers Peru, jossa on inkatemppeleista kerrottu muutakin kuin aukioloajat. Reissun suunnitteluun Footprin South America kylla ehdoton mutta itse matkalle ottaisin mieluummin vaikka sitten sen LP:n South American. On myos olemassa nimenomaan Bolivia, Peru & Ecuador oppaita, muistaakseni ainakin Footprintilla.

56
Lentomatkustus / AirMadrid VAROITUS
« : 20.12.2006, 22:43:50 »
Mistas loydatte noita halpoja lentoja New Yorkista Etela-Amerikkaan? Viime kevaana kovastikin yritin etsia tuollaisia mutta ei vain loytynyt. Onko tullut joku uusi firma mukaan vai enko vaan osannut? Vai onko nuo halvat liput valille sittenkin mutua?

57
Tossa kannykan ostamisessa on vain sellainen vika, etta usein ei reissussa ostetulla puheajalla saa soitettua kuin maan sisaisia puheluita. Nain ainakin Argentiinassa.

Skype on kylla mullakin nykyaan se valine, jolla enemman tulee pidettya yhteytta kotivakeen. Kannykka alkaa olla aika turha vehje reissussa, kun joka kylasta loytyy netti vaikka kannykalla ei suomalaisen liittyman kanssa olisi kuuluvuutta koko maassa. Esim. Boliviassa ei kuulu DNA lainkaan mutta skypella kommunikointi kylla onnistuu.

58
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 14.12.2006, 00:40:02 »
Tupiza, Bolivia.

Keskella autiomaata pienessa jokilaakson kaupungissa. Innolla jo odotellaan huomenna aamulla alkavaa retkea Uyunin suola-aavikolla ja Bolivian etelaosan eramaihin.

59
50. Chile
51. Bolivia

Aika hurjaa muuten, etta Espanja on unohtunut noin hannille. Kumminkin yksi suomalaisten suosikkikohteista. Eiko lahemmas reissatessa oteta kulkutautista mukaan...

60
Etelä-Amerikka / Opiskelemaan Chileen vai Argentiinaan?
« : 05.11.2006, 20:59:38 »
Itse olin lukenut espanjaa vahan yli vuoden verran yliopistossa. Ja ihan kohtuullisesti olen parjannyt. Usein en tietenkaan ymmarra, mita mulle puhutaan mutta eihan se nyt niin kovasti haittaa :lol:. Ja tenttivastauksia lukiessa on varmaan ollut opettajilla naurussa pitelemista. Mutta on niita tentteja lapikin mennyt eli ei mitaan ylitsepaasematonta vaikeutta. Intensiivikurssi on tietty aina ihan hyva ajatus, silla kyllahan sita reissusta nauttii sita enemman mita paremmin kielta osaa. Valttamatonta sellaisen kayminen ei kylla ole, silla parjaat syventavilla opinnoillasi taalla ihan hyvin. Muutenkin kielitaitoa tarkeampi asia vaihtoon lahtiessa on oma asenne. Hyvalla fiiliksella parjaa, vaikka ei paljoa puhuisikaan.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9