Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Thomez

Sivuja: 1 [2] 3
21
Kenia / Kenia touko kesäkuussa?
« : 29.10.2009, 12:30:41 »
Moi!
Sellastapa lähdin kyselemään, että onko kukaan käynyt Keniassa tuossa touko-kesäkuussa? Taisin jostain lukea että siellä olisi silloin sadekausi, mutta kannattaako sinne silti lähteä? Tuleeko esim. vettä kokoajan kaatamalla ja pääseekö liikkumaan sekä miten vaikuttaa säähän jne?

Viesti siirretty ketjun jatkeeksi. Heloriina/mode

22
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 24.03.2009, 16:11:24 »
Oletko Thomez jo vaihtanut Manilassa, miten sujui?

Enpä ole vielä. Vasta 7.3. Mutta kysyin kuitenkin jollakin ulkomaisella palstalla ja sanoivat että tunnin verran pitäis viedä vaihto maksimissaan. Mutta se että miten kauan menee et ekasta terminaalista pääsee ulos ja toisee sisään ni :-\ Mutta onneks ei maksa ku parikymppiä se jatkolento et ei siihen kuole vaikka ei kerkeiskään :)

No nyt on vaihdettu eikä terminaalin vaihto taksilla kestänyt terminal 3:sta terminal 2:teen kuin jotain 15-20minuuttia, vaikka seisottiin liikennevaloissa jonkun aikaa ja väärinkäsityksen takia käytiin vielä terminal ykkösessäkin  ;D

23
Intia / Vs: Holi
« : 05.02.2009, 14:07:35 »
Kas. Ensimmäistä kertaa kuulen Holista. Juuri maaliskuussa olisi tarkoitus olla Delhissä. Osaisiko joku kertoa, mitä Holissa juhlitaan? Onko se esim. uskonnollinen juhla?

En täysin varmasti muista miten sen paikalliset selitti, mutta muistaakseni se oli joku hindujen yleinen hulluttelupäivä. Tällöin on pilatenko ja kaikenmaailman pikku kolttoset sallittuja ja värijauheet lentelee jokapuolella. Muistaakseni hinduilla on myös tapa kutsua toisiaan kylään ja syömään tällöin.

Jotain hindulaiseen mytologiaan liittyvään siinä juhlassa oli kyse. Joku jumalan tytär(?) oli ainakin joskus poltettu roviolla jonkun pahan tyypin kanssa, josta tulee se kokkojen poltto.
 
Holi taitaapi olla hindujen vanhin tai vanhimpia juhlia. Paikalliset taitaapi erityisesti pitää siitä sen takia, että monissa tapauksissa kastijaon, sukupuolen tai ihonvärin asettamat rajoitukset ei ole voimassa näiden huikeiden pippaloiden aikana.

24
Lähi-itä / Vs: irakiin?
« : 02.02.2009, 18:05:06 »
Hurja mies/nainen  :o

25
Aasia / Vs: Full Moon Partyt
« : 30.01.2009, 16:08:24 »
tietääkö kukaan, onko noita kyseisiä partyja malesiassa, vai sijoittuvatko ne pelkästään thaimaahan ?
Kaine o ihan oma juttusa ku järjestetään aina koh phanganilla

Kyllä noita ainakin Indonesiassa ja Goalla on (tai Goalla ainakin oli) et enpä ihmettelis yhtään vaikka sellaiseen Malesiassakin törmäisi.

26
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 29.01.2009, 22:32:23 »
Oletko Thomez jo vaihtanut Manilassa, miten sujui?

Enpä ole vielä. Vasta 7.3. Mutta kysyin kuitenkin jollakin ulkomaisella palstalla ja sanoivat että tunnin verran pitäis viedä vaihto maksimissaan. Mutta se että miten kauan menee et ekasta terminaalista pääsee ulos ja toisee sisään ni :-\ Mutta onneks ei maksa ku parikymppiä se jatkolento et ei siihen kuole vaikka ei kerkeiskään :)

27
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 20.01.2009, 19:45:19 »
Noniin eli reissu uhkaavasti lähenee ja vieläkin tuosta Boholin saaresta etsin onnettomana tietoa. Kyllähän Boholista tietoa löytyy mutta niissä aina kerrotaan vain tuosta etelä osasta (pangalao, alona beach jne.) eikä muista osista mitkä minua erityisesti kiinnostavat.  Olisi kiva tietää kaikista muistakin paikoista kuten niistä saarista sielä läntisessä Boholissi, Anda beachista itäisessä osassa ja ylipäätään kaikista muista paikoista mitä ihmiset voivat suositella.

Lisäksi olisi kiva kuulla halvoista majoituksista. Eli siis esim. sellaisista pikku bambu mökeistä missä on ropellikatossa eikä mistään 30€ yö hienoista hotellihuoneista jos ymmärrätte mitä tarkoitan :)

Kiitoksia jo etukäteen ja sori että oon änkeny niin monta viestiä tälle palstalle. Koitin lisätä tätä pätkää tohon mun edelliseen mutta en onnistunut...Taidanpa vaa olla vähä tyhmä :D

28
Yleinen / Kärmesviina??
« : 17.01.2009, 14:48:03 »
Niin, onko kellään kokemuksia käärmeviinasta, mihin on käärme tungettu pulloon? kuulemma pirun pahaa, mut silti on pakko päästä kokeilee joskus ;D Ja mielellään kyllä toisin yhden pullon tuohon takanreunalle mut mitähän tullit meinaa asiasta?

29
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 13.01.2009, 22:35:01 »
Ihan sellaista tuli tässä mieleen että onko kellään kokemuksia manilan lentokenttien vaihdosta? Mun pitäisi vaihtaa terminal 3:sta (minne ainakin luulen että Cebu Pasific laskeutuu Hong Kongista) terminal 2:seen (mistä Philliphine airlinesin pitäis kiidättää minut Boholille). Onko kellään kokemuksia miten nopeasti terminaaleja saa vaihdettua esim taksilla? On koneen laskeutumisesta aikaa seuraavan lähtöön 2 tuntia joten kiirettä tulee pitämään : :-\

Tämä aloitus sopii tänne ketjuun. Täällä jatketaan. Heloriina/mode

30
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 07.01.2009, 18:34:44 »
On, mitä tietoa kaipaat? Jos menet Boholiin, niin kannattaa lentää sinne eli Tagbilaraniin ei esim Cebuun, josta joutuu matkustamaan lautalla tai lentämään. Manilasta Cebu Pacific lentää Tagbilaraniin


Kiitti vinkistä. Onko mitään kovia paikkoja minne kannattais itsensä suunnistaa? Saarihan ei hirveen isolta loppupeleissä kartassa näyttänyt että ei se varmaan kovin iso homma siellä ole liikkua vaikka nuo aasian tiet ja bussit ei nyt mitään parhaita olekkaan.

Lähinnä ajattelin että etsisi jonkin halvan rantamökin, missä olisi rauhallinen ranta vieressä, mutta kuitenkin markkinapaikka tai jokin lähistöllä.

Onko mitä muuta nähtävää kun chocolate hillssit ja vesiputoukset?

31
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 07.01.2009, 17:53:05 »
Hei,

Varasimme lennot Hong Kongiin 4.3. (perillä 5.3) Lufthansalla hintaan 560€/hlö sis. peruutusturvan. Varaamme Hong Kongista lennot Manilaan. Olisimme ne jo varanneet, mutta sivu ei toiminut. Säästämme kuitenkin rahaa n 200-300€. Takaisin saavumme Helsinkiin 17.3. Aikaahan matkusteluun kuluu nyt enemmän, mutta jotenkin tuo rahan säästö houkutti. Jos emme saa lentoja mitenkään Manilaan niin pitää tutustua Hong Kongiin:) seikkailumieltä löytyy!

Kuka tietää Hong Kongin lentokentästä: Onko siellä enemmän kuin yksi lentokenttä? Pelkäämme siis tilannetta, että lennämme toiselle lentokentälle ja sitten huomaamme, että meidän lento Manilaan lentää toiselta puolelta kaupunkia.. Voiko näin käydä? Miten paljon lentokoneet voivat olla myöhässä eli paljonko Hong Kongin kentälle kannattaa varata aikaa siirtyessä Manilan koneeseen? Kuinka Hong Kongin lentokenttä toimii ja kuinka iso se on?

www.cebupacificair.com, löytyi edullisia lentoja Hong Kongista Manilaan, mutta sivu ei toiminut enää kun meinasin lentoja varailla. Ajattelin kokeilla myöhemmin, mutta tiedättekö muita sivuja?

Kiitos kaikille hyvistä vihjeistä:)

Reissua odottaen... ;D

Itse olen menossa hong kongin kautta 7.3 filippiineille ja varasin koneen vaihtoon aikaa 4h, koska vaikka Hong Kongin lentokenttää aina ylistetäänkin tosi hyväksi, niin se on sen kokoinen että siinä voi tovi vierähtää ennenku pääsee edes seuraavan koneen porteille. 

Mun tietääkseni noi Finnairin koneet lentää just siihen ainoalle kentälle (Hong Kong International) minkä tiedän ja sieltä lähtee myös jatkolennot ulkomaille.


Ainiin, onko kellään kokemuksia Boholista?

32
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 06.01.2009, 17:32:15 »
Mites tuo Palawanin saari. Ajateltiin että oltas menossa tuonne El Nidoo ja sinne tuntui menevän jopa suoria lentoja Manilasta. Mutta onkohan kellään tietoa millä lentoyhtiöllä sinne pääsis halviten? Tuntuu nuo ITI ja SEA air lennot maksavan tosi paljon.

33
Aasia / Vs: Kambodza
« : 06.01.2009, 14:51:55 »
Mites tuo maasta poistuminen Vietnamiin Mekongia pitkin  ja viisumi? Onko siinä jotain erityistä huomioitavaa vai toimiiko se niin vaan että ottaa Visa-On Arrivalin ja sanoo että poistuu maasta jokea pitkin Vietnamin puolelle`?

34
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Paras aurinkorasva
« : 23.12.2008, 16:06:19 »
Banana Boat 30 on mun suosikkini. Vaahto tuntuu kuin käyttäisi kosteusvoidetta, imeytyy ihoon tosi hyvin ja sopii vielä mun atooppiselle allergiselle iholleni. En ole tuota 50 kokeillut. Harmi ettei tuota saa Suomesta!

Eikö sulla kyrvenny iho tuolla?? :o

35
Varusteet ja pakkaaminen / Paras aurinkorasva
« : 23.12.2008, 14:26:18 »
Noniin! Elikkäs kyselläämpä nyt hieman että minkälaisia merkkejä käytätte ja kannattaako ostaa Suomesta vaiko paikanpäältä?

Ite ostin kerran Intiaan jotain Nivean 30:stä ja sehän teki musta ihan lumiukon näköisen olemalla ihan valkoista ja niin paksua ettei iho paistanut yhtään läpi ;D Ja toinen minkä ostin paikan päältä, oli joku BananaBoat tai joku sellainen ja oli 50:stä mutta laatu tuntui olevan pirun paljon huonompi kun tossa 30:sessä. Ne paikat mihin laitto 30:stä pysyi kunnossa mutta ne mihin paikallista 50:stä, kärventyi hetkessä :o
36
Totaa...Pitääkö jotenki kirjautua tai jotain Finnairin sivuilla vai tuleeko nämä tarjouslennot kaikille näkyviin Finnairin sivuille, kun myyntiaika alkaa??

37
Ja eikös noista matkaoppaista varotellakkin, että jonkun hotellin omistaja tai kohteen ylläpitäjä/rahastaja on saattanut maksaa lahjuksia oppaan tekijälle, jotta hän kirjoittaisi mahdollisimman hyvän ja positiivisen kertomuksen paikasta. Mutta kyllähän niistä jokatapauksessa vihiä saa että mitä paikkoja on tarjolla. Mutta eipä kannata liian sinisilmäisesti tosiaan niitä selata...

38
Aasia / Vs: Hong Kongista eteenpäin, minne?
« : 10.12.2008, 10:05:19 »
Filippiinit,Singapore,Malesia,Vietnam,kambodza... Noihin tolla 250€:llä pääsee (ainakin hieman etsimällä) edestakas ja vielä jää ylitekkin. Saattais jopa päästä indonesiaan asti.

Jos haluut mestoille missä kirkkaat vedet ja ei paljoo samsonite turisteja ni eikun Filippiineille Manilaan tai Malesiaan Kuala Lumpurin ja siitä sisäinen halpa lento jonnekkin hevon kuuseen autiosaarelle.

Kirkkaat vedet eikä samsoniteja: Filippiinien Palawan-saari (se iso siinä Borneon lähellä).

Palawanille itsekkin jälleen maaliskuussa ryntään ;)

39
Aasia / Vs: Hong Kongista eteenpäin, minne?
« : 09.12.2008, 19:41:31 »
Filippiinit,Singapore,Malesia,Vietnam,kambodza... Noihin tolla 250€:llä pääsee (ainakin hieman etsimällä) edestakas ja vielä jää ylitekkin. Saattais jopa päästä indonesiaan asti.

Jos haluut mestoille missä kirkkaat vedet ja ei paljoo samsonite turisteja ni eikun Filippiineille Manilaan tai Malesiaan Kuala Lumpurin ja siitä sisäinen halpa lento jonnekkin hevon kuuseen autiosaarelle.

40
Intia / Vs: Holi
« : 26.11.2008, 15:37:23 »
Hyvät pippalothan ne on, mutta kannattaa miettiä mitä laittaa päälle. Itse menin Holia juhlimaan suoraan saavuttuani kotisuomesta tuodut vaatteet päällä. Paikalliset viskoivat värijauhoa päälle ja sitten vielä lisäksi vettä. Kun kysyin mistä värijauho oli tehty sain epämääräisen vastauksen ja minulle vielä sanottiin että "Älä huoli, väri lähtee vedellä vaatteista pois". Mutta kuinka ollakkaan kun seuraavana päivänä rupesin vaatteista hinkkaamaan puhtaaksi, ei väri lähtenyt vaatteista eikä lähtenyt kotosuomessa pesukoneellakaan. Ja niinpä sai värikkään lopun yksi hyvä vaatekerrasto, eli ei kannata kyllä parhaimmissaan välttämättä lähteä.

Mutta oli ne kuteet kyllä todella pieni hinta niin hyvistä juhlista. SUOSITTELEN :)

Sivuja: 1 [2] 3