Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Thomez

Sivuja: 1 2 [3]
41
Intia / Vs: Intia + malarialääkitys
« : 26.11.2008, 15:28:29 »
Itse kyllä suosittelisin lääkkeen ottamista. Onpahan yksi asia vähemmän huolehdittavana. Viime tammikuussa oli P-Goalla tukahduttavan kuuma ja vattakin meni välillä sekaisin ja jos siihen vielä olis malaria pamahtanut niin huh huh...

Ja kun oli niin kuuma niin ei voinut housut jalassakaan nukkua eikä peiton alla ni oli kyllä jokaikinen aamu jalat,kädet ja selkä aivan täynnä patteja johtuen paikallisten ilmavoimien ahkerasta yrityksestä tartuttaa minuun malariaa :P

42
Aasia / Laitesukelluksen hinnat Aasiassa?
« : 29.10.2008, 16:51:18 »
Moro!
Onko ne sukellusreissut oikeasti niin pirun kalliita mitä noissa nettisivuilla näyttää olevan? Esim. Kambodzassa,missä muuten tuntuu olevan tosi alhainen hintataso, näyttäisi 2 sukelluksen reissu veneellä maksavan yli 50$. Mikä on mielestäni aika pirusti.. Ja sama homma Vietnamissa.

Miten siis on, löytyykö yleensä halvempia "pikkupuljuja" paikan päältä vai kannattaako jättää suosiolla vaan maski narikkaan?

43
Aasia / Vs: Varaaneja Indonesiassa?
« : 29.10.2008, 13:05:16 »
mulla on sellainen kasitys etta tasta varaaniturismeilusta Komodilla on aiheutunut paikallisille asukkaille isot ongelmat: aikaisempi yhteiselo on muuttunut niin etta varaanit nyt syovat heidan kotielaimiaan ja olisko ne kaynyt lastenkin kimppuun.

Oli Komodosta dokkari joskus missä ne juurikin väittivät että muutamia lapsia on kuollut varaanejen leukoihin, jotka on härnäyksen johdosta ruvennut käyttäytymään epänormaalisti.

44
Aasia / Varaaneja Indonesiassa?
« : 28.10.2008, 19:50:53 »
Moikka Moi! Ihan sellaista tässä vaan lähdin kyselemään indonesiassa reissanneilta että onko varaaneja mahdollista nähdä muualla kuin Komodon saarilla? Kun olen menossa tuohon Lombokin saarelle ja kun aikaa ei ole kuin pari viikkoa ni ajattelin ettei tarvis ihan sinne Komodolle asti lähteä niitä kattomaan ja hinku on kauhia (vaikka tuo lento ei ainakaan Balilta sinne kestä ku pari tunti mutta sitten pitäis taas mennä lombokista komodolle jne.).

45
Intia / Vs: Hennatatuointi Intiassa
« : 13.10.2008, 16:58:24 »
Suosittelen omakohtaisten kokemuksien perusteella harkitsemaan pari kertaa ennekuin otat. Esim. Itse otin tuohon olkapäähän sellaisen isohkon tribaalin ja kun siellä auringossa sitten tuli oltua niin tottakai iho ruskettui muualta paitsi tribaalin kohdalta ja kun sitten tribaali hävisi, niin vielälin kädessäni on tribaali joka tosin vain muodostuu vaaleammasta ihosta kuin muualla ;D. Ja siitä kun otin tatuoinnin on jo vuosi...

Ja tyttöystäväni otti lapaluitten väliin ja muste paloi ihoon kiinni aiheuttaen erittäin kovaa kipua. Iho muuttui aivan punaiseksi ja siihen loppui tytöltä uiminen ja hikoilukin senkun lisäsi kipua. Noin puolivuotta tapahtuman jälkeenkin oli vielä ihossa muisto tästä ko. tatuoinnista.

Että kyllä sielä saa halvalla ja hienoja ja jokapaikasta mutta en välttämättä suosittele...Tai jos ottaa niin juuri ennen kotiin lähtöä koska Intian ilmastossa ei varmasti ole kivaa kipeänä. Niin ja jossai terveyslehdessäkin mainittii että niitä ei missään tapauksessa pitäisi ottaa.

46
Kiina / Vs: Hong Kong
« : 13.10.2008, 16:44:25 »
Mites tuolla HK:n lentokentällä, voiko sieltä tilata jonkun oppaan vastaan ja jeesaamaan oikealle jatkolennolle ja tarkastuksista läpi? Kun on vain sellainen tilanne että ollaan kaverin kanssa lähdössä kiertämään kambodza ja vietnam ja jatketaan siitä indonesiaan, mutta tyttöystäväni olisi vasta tulossa mukaan reissuun Indonesiaan ja hän pelkää juurikin sitä että miten selviää yksin HK:n vaihdosta kun ei ole kovin hyvä tuossa Lontoon kielessä ja hieman ujo.

Ajattelin vain että jos löytäisi jonkun jeesaamaan hänet HK:n kentältä jatkolennolle ettei nyt tuon epävarmuuden takia tarvitsisi jäädä reissusta pois,,,

47
Intia / Vs: Biljardipöytiä Intiassa ja Nepalissa?
« : 04.10.2008, 14:47:18 »
Kyllä muutama pöytä löydettiin intiasta. Tosin rantabaareissa ne oli sellaisia mistä pallot tippui reiästä suoraan hiekalle ja keskellä pöytää saattoi olla sellaisia hyppyreitä että kun lujaa löi niin pallon sai hakea ranta-aallokosta ;D Kepit oli myös teipattu keskeltä kokoon. Mutta sitten muualla kun rannoilla oli tosi hyvät pöydät ja kepit ja oli vielä tuomari valvomassa ja laittamassa palloja pelaajalle. Ja kyllä niitä luulis löytyvän aikalailla joka kylästä...

Huvittava kokemus oli kun kaverini rökitti muutaman paikallisen "omasta mielestä hyvän pelaajan". Tämän jälkeen paikallispojat nappasivat skootterin ja hakivat 15 minuutissa paikalle paikallisen mestarin. Siinä vähän aikaa odotellessamme huomasimme miten pöydän ääreen saapui noin 12 vuotias pikku intialainen ;D

Tosi hyvin kyllä pelas, ei siinä mitään mutta tuntui vaan huvittavalta kun jätkät hakivat paikallisen mestarin skootterin tarakalla ja tämä ko.mestari olikin meidän silmissä vielä ihan lapsi. No, mutta jälleen intia opetti länkkäriä. Ei ole ikään katsomista mitä biljardiin tulee :)

48
Intia / Vs: Ilmastointi vai ei?
« : 04.10.2008, 14:31:46 »
Ite käydessäni intiassa otin ekaks viikoks ilmastoidun huoneen. Eka viikko ainakin itelläni meni totutellessa kuumaan ja välillä kävi lämpö painamaan niin paljon että oli pakko mennä huoneeseen vähäks aikaa kylmään jäähdyttämään aivoja. Tosin silloin oli joku tosi kuuma aalto ku paikallisetkin kirosi että on aivan älyttömän kuuma :) Mutta kannattaa varmaan kokeilla ekana yks viikko ilmastoidulla ja sitten jos tuntuu että pärjää ni hommaa huoneen ilman AC:tä.

49
Aasia / Vs: Balille helmikuussa
« : 03.10.2008, 16:51:32 »
^Joo ittekin olen ettinyt vaikka mistä mutta tuntuu hinta olevan aina yli 1000€ per henkilö ees taas balille...Ehkä en vaa osaa ettiä oikein :-\ Kuullostaa 1000€ balille kahdelta henkilöltä aika uskomattomalta...

50
Aasia / Vs: Mekong-joki?
« : 01.10.2008, 21:48:40 »
No jos Phnom Penhissä tai Saigonissa oot ja jostain Guest housesta vaikka kysyt "Mekong delta trip" niin löytyy toi varmasti, hinta haarukka vaan heittelee ja kaikki puhuu et bensa on kalliimpaa niin on lisämaksuja.. Joku Vietnam / Saigon delta tours.. joku tuon niminen.. Ja operoi kummastaki suunnasta tuo, ja päivittäin.
Porukassa oli hyvät oppaat ja 3-8hengen porukka ja pikku paateilla paukutetaan :) Voin koittaa viel etsiskellä jos sattuis kuittia tai jotain löytyyn.. :)

Elä ny hyvä mies ettiskelemään ala  :) Kyllä mä varmasti noilla eväillä pärjään.Kiitoksia niistä.

51
Aasia / Vs: Mekong-joki?
« : 01.10.2008, 15:49:50 »
30-40USD hintaan saa myös 3päivän mekong delta reissuja Phnom penh - Chau Doc - Can Tho - Ho Chi Minh City.. Mahtava reissu oli, majotukset oli hyvät ja aamupalat sisälty hintaan ja pääs näkeen mekong deltan elämää ilmaisilla päivätripeillä ja todella vähän muita turisteja. Reissuja oli myös mahdollista ottaa 2,4 tai 5 päivän mittasia.

Et muista yhtään minkä nimiseltä porukalta sait ton 3pv jutun? Ite oon selaillu niitä vaik kuinka mut en silti löydä ku joitain viikon kestäviä...

52
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 01.10.2008, 14:56:48 »
sukella mieluummin ilmalla kuin hapella ;)

 ;D totta!

53
Aasia / Mekong-joki?
« : 01.10.2008, 14:26:39 »
Mitenkäs tuo Mekong-joki? Onko joku käynyt sitä pitkin seilaamassa ja onko se sen arvosta? Itse ajattelin että olisin laskeutunut Phom Phen:stä- Ho chi minh:iin ja jatkanut siitä indoneesiaan, mutta tuntuu että kaikki reissut ovat sillä välillä jotain viikon kestäviä joten taidan skipata ainakin sen ajanpuutteen takia.

Mutta ajattelin että kun tuola Laosissa, kambodzassa ja vietnamissa tulee pyörittyä ni kannattaskohan sielä käydä ainakin nopeasti pyörähtää paatilla?

54
-Mahdollista vuokrata happipullot

Älkää sitten kuutta metriä syvemmälle menkö, tulee muuten noutaja.

Virtauksetko vaarana vai?

55
Intia / Vs: hiekkaa
« : 30.09.2008, 17:32:57 »


Snorklaamassa olen käynyt Grand Islandin -retkellä. Vesi oli ihan kirkasta, muttei siellä paljon katsottavaa ollut. Joku kala ja jotain pientä. Ei sellaista loistoa kuin korallirannoilla. Hylyistä en osaa sanoa.

Hmm...en ole varma oliko tämä samainen kyseinen saari pohjois-goan edustalla mutta ainakin kun itse kävin sukeltaa sielä paikallisen dyykkiporukan kanssa ni näkyvyys ihan kunnollinen (sanovat että vaihtelee paljon riippuen virroista jne.) ja kyllä sielä oli hyvät korallit ja paljon eri värisiä sinttejä, siilejä ja jopa haikin nähtii. Ja yks iso hylky joka sisälle pääsee puljaa jos kysyy nuoremmilta paikallisilta dyykkareilta ;)

56
En tieda loytyyko mitaan neljan tunnin automatkan paasta. VOi menna nelja tuntia etta paasette edes Mumbaista ulos :) Muistakaa, etta 200km matka ei taitu Intiassa samassa ajassa kuin Suomessa.

Gokarnaa on minulle kehuttu nyt moneen kertaan ja siella loytyy mm. Kudle ja Om beachit.

Voin myös itse kertoa että auton kyydissä voi kulua aikaa...Oltiin ihan goa etelä kärjessä jossa liikennettä ei ollut paljon mitään ja taksi ajoi sen verran lujaa että joutui kokoajan ohittelemaan muita ja SILTI 70km matka kesti 3.5 tuntia.... Että en välttämättä suosittelisi autoa Mumbain kokoisessa kaupungissa ottaa alle. Oli jo sen verran hidasta homma tuktuk:llakin vaikka ajettiinki autojonojen välistä/sivusta/ohi :)

57
Ai niin...ja onkohan kellään kokemuksi miten olis paikanpäälle halvin päästä. Nyt olsi tähtäimessä 1.3.2009 lähtien reissu joka menis helsinki-mumbai-bangalore-singapore-densapar(bali) ja hintaa tolle kertyy eestaas tollaset 820€... on kyllä monta koneen vaihtoo mut ei voi mittää ku en halvemmalla löytäny muita reittejä:)

58
Morjensta vaa kaikki pallukantamppaajat! Ihan sellaista perustietoa lähdin tässä kyseleen tuosta Indonesian paratiisisaari rykelmästä.

Elikkäs onko jotain sellaisia mestoja siinä balin lähistöllä minkä valkoisia rantoja ei ole kokonaan vielä valloittaneet länkkärit tai aussit/muut? Olis kiva päästä sellaiselle saarelle missä ei olis sitä turistin poikaa niin älyttömästi mut kuitenkin olis jotain toimintaa kuten esim:

-Mahdollista vuokrata happipullot
-Sukellella pulloilla ja ilman
-Olis korallia niin pirusti ympärillä
-Olis joitain kylä tai muita "baareja" tai "pubeja", jossa vois illan tullen rentoutua ja kysellä paikallisilta kuulumisia
-Vois koittaa surffaamista (ja ruumiita tulee :D)
-Olis jotain markkinoita/kauppoja tai jotain...

Ja tosiaan ei kaiken tarvitsisi edes olla samalla saarella tai lähimailla kuhan jotenkin pääsisi suhteellisen vähällä matkustamisella apajille.

Niin ja tällein opiskelijana yksi tärkeä kyssäri olis että miten kallista sielä päin on viilettää? Lähinnä että vaihteleeko hinnat kovasti saarten välillä? Ja olisko jotain hintaesimerkkejä?

Lähinnä hintaesimerkeiksi sopisi olut/ruoka/bungalowi niin osaan vähän suhteuttaa tuohon mitä viime keväänä meni intiassa.


Sivuja: 1 2 [3]