Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Alppimurmeli

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
101
Yleinen / Vs: Montako kertaa samassa kohteessa?
« : 02.10.2008, 15:13:01 »
Alpeilla on tullut patikoitua yli kymmenenä kesänä, tosin useimmiten eri kohteissa. Silti tuntuu siltä, että kai sitä voisi kesälomalla joskus jotain muutakin tehdä kuin tahkota vuorenrinnettä ylös alas ;D

Lappiin pitää myös päästä joka vuosi ainakin kaksi, kolme kertaa... Sielläkin mennään usein eri kohteisiin, mutta silti Ylläksellä on tullut oltua ainakin viisi kertaa ja Saariselällä vielä useammin.

Kaupunkikohteista suosikkini on Berliini, jossa olen käynyt muistaakseni viisi kertaa.

102
Meillä on mieheni kanssa kaksi cornish rex -kissaa. Ne on valittu sitä silmällä pitäen, että ne voi ottaa reissuun mukaan. Reippaasti ovat tytöt jo reissanneetkin ikäänsä nähden, varmaan enemmän kuin moni ihminen 8) Jos kissat kuitenkin jäävät kotiin, jää toinen meistä niitä hoitamaan. Jos taas matkustamme yhdessä jonnekin ilman kissoja, huolehtivat vanhempani niistä.

Jos joku kaipaa äärimmäisen sopeutuvaa, seurallista ja uteliasta lemmikkiä eikä osaa tehdä päätöstä kissan ja koiran välillä, suosittelen cornaria :-*

103
Ruisleipä! Syön sitä kotona joka päivä :'(

104
Mieleen on erityisesti jäänyt tämä kohtaaminen: Olimme mieheni kanssa Aruballa ja ratsastusretkellä luonnonpuistossa. Parin tunnin ratsastuksen jälkeen saavuimme kohteeseemme tiettömän taipaleen päähän kallioiselle rannalle luonnonmuovaamalle uima-altaalle. Ketään ei näkynyt missään, kunnes laskeuduimme alas altaalle ja huomasimme harmiksemme siellä uiskentelevan pariskunnan. Sekaan vaan! Hetken päästä totesimme olevamme kaikki Suomesta ja asuvamme kaiken lisäksi ihan lähekkäin. Pitää näköjään matkustaa kauas, jotta törmää naapureihin. Väkisinkin nauratti ;D

105
Tällaiselle porkkananpurijalle ehkä rohkein veto oli maistaa krokotiilia Keniassa ;D

106
Afrikka / Vs: Mauritius
« : 02.10.2008, 14:33:41 »
Hei Freeal! Teillä alkaa vissiin olla matkalle lähtö lähellä? Joko sait kaipaamaasi infoa jostakin? Olimme Mauritiuksella viime joulukuussa, joten osaisin varmasti vastailla ainakin osaan kysymyksistäsi, jos vielä kiinnostaa.

107
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Guadeloupe ja Dominica
« : 01.10.2008, 13:05:59 »
Kiitokset Guadeloupen vinkeistä! Olemme lähdössä sinnepäin maailmaa tammikuussa, ja tämä oli ensimmäinen paikka, josta löysin infoa suomeksi.

Jos nl tai joku muu Guadeloupe-ekspertti on kuulolla, lukisin mielelläni lisää kokemuksia ja kommentteja kohteesta - erityisesti snorklauksen ja patikoimisen kannalta.

Majoitumme Deshaiesin ja Grande Ansen tuntumaan. Onko siinä lähistöllä hyviä mestoja esim. snorklailuun?

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]