Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - eppis

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11
21
Mihin tuo kirkkaiden vaatteiden välttäminen muuten perustuu, houkuttelee hyttysiä? Itsellä tällä hetkellä turkoosit puuvillaiset hippihousut käytössä, enkä oo huomannut mitään eroa aiempiin vaaleanharmaisiin pöksyihin verrattuna. Myös verien laadulla on näköjään eroa hyttysten kiinnostukseen, sillä vaikka itse suojaudun hyttysiltä lähes vainoharhaisesti ja reissukumppani huolettomammin, minä olen lähes poikkeuksetta se, jota syödään.

22
Joo, sosiaalisia taitoja, tai siis niiden puuttumista ei oo ikävä. En myöskään ikävöi kotitöiden tekemistä (erityisesti tiskaamisen ajattelu saa ihoni tropiikista huolimatta kananlihalle), törkeän kalliita hintoja ostit sitten mitä tahansa, sitä ettei aurinkoa näe välttämättä viikkoon kesälläkään, aikaisin heräämistä työpäivinä eikä turhanpäiväistä stressaamista jota harrastan vain kotimaassa.

23
kahdet sandaalit, kasan suitsukkeita, balilaisen kasvohoidon, rasian mansikoita ja tuubin hammastahnaa

24
Terveys ja turvallisuus / Vs: Suoli ja matkustelu
« : 22.03.2013, 05:35:09 »
Itse hoidin ruokamyrkytystä levolla ja todella runsaalla juomisella (ja apteekista ostetuilla veteen sekoitettavilla suolatasapainojauheilla). Imodium mukana sen varalta, että on pakko matkustaa sinä päivänä, esim. tilanne pahenee ja lähtö lääkäriin tai kallis lentomatka.

Juominen toimii vain jos neste pysyy sisällä. Sattaa myös tulla tilanne, että yksi lasi vettä aiheuttaa sen, etto 10min päästä tulee 3 kertainen määrä nestettä ulos elimistöstä :(

Niin, ikävä tilanne. Ei siinä silti auta muu kuin yrittää juoda sitä nestettä, jos edes pieni määrä imeytyisi. Jos kroppa täysin kuivuu, joutuu tiputukseen. Ja juomalla ainakin saa suun kostutettua, ellei muuta. Imodiumia on muuten myös suun limakalvojen kautta imeytyvää versiota...

25
Juuri tällä hetkellä aika montaakin asiaa. Lista painottuu perheenjäseniin, ystäviin ja perusarkeen liittyviin asioihin, kuten suomalaiseen ruokaan ja omaan kotiini. Niin ja lähes 40 asteen tropiikista kauan nautittuani myös raikasta, viileää, kylmää ilmastoa on tullut ajoittaiin ikävä. En olisi ikinä uskonut, että sanon tuon viimeisen lauseen, mutta...

26
Terveys ja turvallisuus / Vs: Suoli ja matkustelu
« : 21.03.2013, 03:29:02 »
Itse hoidin ruokamyrkytystä levolla ja todella runsaalla juomisella (ja apteekista ostetuilla veteen sekoitettavilla suolatasapainojauheilla). Imodium mukana sen varalta, että on pakko matkustaa sinä päivänä, esim. tilanne pahenee ja lähtö lääkäriin tai kallis lentomatka.

27
Olen jännittänyt ennen jokaista pitkää matkaa, mutta kuten jo sanottu, huolellinen asioiden valmistelu ja etukäteen kohteeseen tutustuminen auttavat minua, tällaista takuuvarmaa jännittäjää ja epäröijää. Silloin jännittäminen muuttuu innostuneeksi odotukseksi. Siksi matkustus on tehnyt toisalta itseleni hyvää, en enää hermoile niin paljon kotimaassa tapahtuvista jutuista.
Eniten murehduttavat reissun rahatilanne ja terveys.

28
Aasia / Vs: Kambodza
« : 11.03.2013, 02:56:36 »
Ehkä oli kyse  kunnostuksesta, ehkä rakentamisesta. Tämä siis siellä samalla rannalla kuin BHGH, mutta toisessa ääripäässä rantaa. Itse en sille puolen rantaa eksynyt, mutta naapuribungalowin heput kertoivat että kova rakentaminen käynnissä.

Minulle sanottiin saarella asuvien ja asiasta jotain tietävien toimesta, että viisi vuotta kyseisellä rannalla on ns. armonaikaa. Eli suosittelisin käyntiä mahd.nopeasti. Toisella puolella saarta oli jo biletyspaikkoja jytämusiikilla ja sieltä valui aina paljon porukkaa joka päivä BHGH:n rannalle. Mutta tungoksesta ei vielä voinut puhua, sesongista huolimatta.  ;)

29
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 08.03.2013, 05:13:58 »
Sanur, Bali

30
Jääkaappikylmää lähdevettä, suoraan pullosta.

31
Hostellilla on uima-allas trooppisessa puutarhassa, jossa otan tällä hetkellä aurinkoa omassa aamupäivän rauhassani. Niin, ja aurinko paistaa kahden sadepäivän jälkeen. Myöhemmin syömään löytämäämme ravintolaan erittäin halpaa ja todella herkullista indonesialaista ruokaa. Elämä osaa sitten olla ihanaa.  8)

32
Aasia / Vs: Kambodza
« : 20.02.2013, 02:50:38 »
Tulin Rongilta pari viikkoa sitten. Sesonki oli käynnissä, joten majatalomme BHGH oli lähes täynnä koko ajan. Kannattaa varata etukäteen majoitus. Ranta kuitenkin kovin hiljainen, sehän on noin 7km pitkä, ja aivan rannan toisessa ääripäässä on rannan toinen guesthouse. Siellä toisella puolella rantaa kuitenkin kuulemma rakennettiin jo kovalla tahdilla hotellia yms.

Kannattaa siis mennä saarelle nopeasti, jos haluaa vielä kokea sen ennen massaturismia.

33
Yleinen / Vs: Maailman rumin kaupunki
« : 19.02.2013, 09:47:13 »
Kambodza, Phnom Penh. Roskaisuus, korjaan saastaisuus suurin syy. Joitakin kauniita rakennuksiakin toki löytyi. Lisäksi kävelyteiden puute, jäätävä liikenne ja paikkaan assosioidut ahdistavat mielikuvat museoihin liittyen vaikuttavat mielipiteeseeni.

34
olen taas terve ja ulkona on pilvistä (eli viileämpi päivä tänään). Lisäksi voin viettää koko päivän rannalla loikoillen, jotta jaksan taas huomenna istua bussissa monta tuntia. Lisäksi parin päivän päästä olen taas Bangkokissa, sivistyksen ja hyvien palveluiden parissa. Tekee niiiiin hyvää eräjormailun jälkeen.      :D

35
Tuli juuri ahmittua Jo Nesbon dekkari, nimeltään muistaakseni Panssarisydän. Suosittelen. Noin 800-sivuinen kirja meni kahdessa päivässä.

36
raikasta, kylmää lähdevettä

37
Seuraavaksi Sihanoukvilleen, ja suunnitelmissa olisi siirtyä sieltä mahdollisesti lähisaarille.

38
suomalaisten, ilmaisten rokotteiden lisäksi nämä:
hepatiitit a ja b
lavantauti
kolera
japanin aivokuume

39
Terveys ja turvallisuus / Vs: Suoli ja matkustelu
« : 02.02.2013, 11:26:49 »
Thaimaassa sain ensimmäisen pahan ruokamyrkytykseni. Vatsavaivojen lisäksi nousi korkea kuume. Makasin sängyssä noin 1,5 vuorokautta. Sen jälkeen aloitin maitohappojen syönnin.  :D

40
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 02.02.2013, 08:14:17 »
Siem Riep, Kambodza

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11