Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nakke

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 44
41
Lentomatkustus / Vs: Lentoyhtiöiden safety card:it
« : 18.07.2008, 10:07:45 »
Lainaus
Siksi ehkä, että kumpikaan noista ei ole toiminnallisesti kuva, kuten safety card alunperinkin on.

Mutta eihän ideana olekaan saada jotain kuvaa, tietoa yms., vaan nimenomaan se alkuperäinen juttu.. Ja keräilläänhän pullonkorkkeja nimeomaan niiden kuvien takia..

42
Lentomatkustus / Vs: Lentoyhtiöiden safety card:it
« : 18.07.2008, 09:53:40 »
Miksei muuten siitä safety cardista voi ottaa kuvaa sen viemisen sijaan?

Miksei pullonkorkeista voi ottaa valokuvia fyysisen keräilyn sijaan?

43
Lentomatkustus / Vs: Lentoyhtiöiden safety card:it
« : 18.07.2008, 09:32:03 »
Siis mihin tämä kommentti viittaa?

Siis mikä? Ai miten se meni ;D
Lentoemännillä ei liene oikeutta jakaa pois yhtiön omaisuutta, tuskin on perämiehelläkään? Eri asia on sitten onko se kuitenkin yhtiön kannalta edullista -> tyytyväinen asiakas..

Tunnustaako kukaan muuten käräilevänsä esimerkiksi liikennemerkkejä?

44
Lentomatkustus / Vs: Lentoyhtiöiden safety card:it
« : 18.07.2008, 08:36:37 »
Tää on vaan mun mielipide, mutta kuapasta karkkipussin näpistäminen, ja safetycardin varastaminen menee vielä eri kategorioihin.

Kuulisin mielelläni filosofisia pohdintojasi tälle?

45
Lentomatkustus / Vs: Lentoyhtiöiden safety card:it
« : 16.07.2008, 21:26:25 »
Kyllähän on melkoista lapsen logiikaa täällä; Voi pölliä kun se ei kuitenkaan taloudellisesti lentöyhtiöillä missään tunnu :D Samalla logiikalla viedään karkkipussi kaupasta, kun niitä on siellä niin paljon eikä siitä mitään käytännön haittaa ole kenellekkään.. Kannattaisi vain myöntää, että ei ole kiinnostunut tai ei välitä asian eettisistä puolista ja sillä selvä.

46
Yleinen / Vs: Miksi pääkaupunkeja inhotaan?
« : 13.07.2008, 20:20:56 »
Kaikki tositravellerithan haluavat tosissaan matkustaa sinne mistä löytyy aitoa Thaimaata/Venäjää/Italiaa. Esimerkiksi Helsingissä on niin paljon kaikkea hulinaa yms. että aitoa Suomea pitää lähteä etsimään Kankaanpään ja Sodankylän kaltaisista turistivapaista paikoista.. Ihmisetkin ovat paljon ystävällisempiä ;D

47
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Lävistykset
« : 04.07.2008, 18:08:38 »
Statusarvo/muista yksilöistä erottumisarvo?

Tästähän tässäkin on kyse. Eräänlaista oman egon rakentamista.
Tulee mieleen kun 90-luvun puolessa välissä ollessani ysillä ja treenatessani potkunyrkkeilyä, niin salilla oli muutamalla tyypillä tatuointi. Siihen aikaan tatuoinnit olivat vielä melko harvinaista ja tuntui tosi coolilta ottaa tatska, mutta jostain syystä se jäi ottamatta. Muutama vuosi eteenpäin ja tuntui että suunnilleen jokaisella potkunyrkkeilijällä ja joka toisella "tavallisella pulliaisella" oli tatska ja niiden hohto oli sitä myöten hävinnyt ihan täysin..

Itse aiheeseen niin en ottaisi mitään killuttimia, lävistyksiä yms. Ei huvita pitää edes kaulakoruja tai sormuksia. Intin tuntolevyn voisi tosin joskus laittaa kaulaan ;D

48
Aikaansa kutakin, olisi ihan hirveää jos pitäisi olla aina nuori. Tai vanha. "Isona" sitä pääsee parempiin (=mielekkäämpiin) töihin ja kertyneen elämänkokemuksen ja itsetuntemuksen kautta elämä on paljon helpompaa..

49
Yleinen / Vs: Stereotypioista
« : 09.05.2008, 14:19:22 »
Älkää unohtako, että Britannia on luokkayhteiskunta.

Sekin vielä. Paljonkos niitä työväenluokan sankareita sitten on? 70-80%?

50
Yleinen / Vs: Stereotypioista
« : 09.05.2008, 13:17:23 »
On jäänyt mieleen kun eräs Briteissä tutkintonsa suorittanut tuttuni kertoi, että jos pitää kotibileet, niin paikallisia ei saa missään tapauksessa kutsua, vaan ne pitää järjestää muille ulkomaalaisille. Syy: Alkuillasta hoilataan fudisjengien kannatuslauluja ja loppuillasta haastetaan riitaa ja kustaan nurkkiin. Irkut kuulemma ihan erilaisia..Hänen mielestään Britit on muutenkin Euroopan kehitysmaa, kertoi kuinka vaikutelma siirryttäessä Ranskasta Britteihin on sama kuin siirryttäessä Suomesta Venäjälle.

51
Thaimaa / Vs: Thaimaan viisumijutut
« : 21.04.2008, 20:57:58 »
Miten viisumi käytäntö kohdallani? Mikä olisi paras ratkaisu?

Tarvitset työntekoon oikeuttavan viisumin. Muuten voi häkki heilahtaa, jos sitä ei ole ja oiken paska tsägä käy.

52
Aasia / Vs: Etel-Korea SOUL
« : 15.04.2008, 09:35:15 »
Lainaus
No eiköhän nyt ensisijaisesti verrata suomalaiseen ruokaan ja tällä mittarilla mitattuna korealainen ruoka on tulista. Ja paljon tulisempaa kuin se thai-ruoka, mitä turisteille Thaimaan lomakohteissa tarjotaan (ja nyt puhun katukeittiöstä ja backpacker-ravintoloista).


No, paha naista on ruveta vaantamaan, itse en ola kokenut korealaista safkaa tulisena. On totta etta thait olettavat etta farang ei pysty syomaan tulista ruokaa ja nain olen se heille varsinkin turistipaikoissa mietona (ja muutenkin miltaan maistumattomana) tarjoillaan. Mutta mitahan mahdoit tarkoittaa kun puhuit katukeittiosta? Et kai vaan sita, etta siellakaan ei ole tulista ruokaa ::) Jos nain niin ota yhteytta kun seuraavan kerran olet Thaimaassa, niin mennaan vahan syomaan somtamia ja tom jam kungia :D


53
Aasia / Vs: Etel-Korea SOUL
« : 14.04.2008, 17:49:57 »
Olen täällä Koreassa ollut 1,5 kk ja ilmeisesti niin ruokaan tottunut etten edes muista mainita..  ;D Siis, ruoka on sitten pääsääntöisesti joko tulista tai todella tulista! Bibimbabin kastike sekoitetaan yleensä ruokaan itse, jolloin pääsee vähän kontrolloimaan, mutta muuten saa vain pärjäillä joka pöydästä löytyvien nenäliinojen tuella  8) Yksi ei-tulinen ruoka on kotlet-tyylinen pihvi, jos chili käy tökkimään.

Ma olen korealaisten kanssa syonyt, jos en satoja, niin ainakin 100 kertaa ja toi on kylla ihme myytti, etta korealainen ruoka olisi muka tulista. Monta kertaa itsekkin kuullut taman paikallisilta ja aina saanut nauraa, etta mista te puhutte. Toki kimchi tai toi bibimbabin kastike tai joku muu saattaa valilla olla hieman tulista, mutta jos vertaa esimerkiksi thaikeittioon, jonka antimilla oikeasti palaa suu joskus vaikka tilasi ei tulista, niin ei voi korealaista tuliseksi sanoa millaan. Jos vertaa suomalaiseen safkaan, niin sitten ehka. Mutta todella hyvaa safka on silti, ehkapa parasta.

54
Yleinen / Vs: Elämän muutos 40-vuotiaana
« : 14.04.2008, 12:33:16 »
Puutuin ennemminkin siihen, että liioittelit puhuessasi, että esitetyt luvut tarkoittaisivat, että "ton mukaan varmaan joka toinen 10 - 30 vuotias thaimaalainen nainen on huora."

Liioittelin toki mutta jos nyt ajatellaan etta suurin osa prostituoiduista menee haitariin 15 - 29 vuotiaat naiset, niin jos ajateltaisiin, etta Thaimaassa olisi 2 miljoonaa prostituoitua ja 15 miljoonaa thaimaalaista naista kuuluu tuohon ikaluokkaan (oma nopea arvio linkittamasi tiedon pohjalta), niin kylla melkoinen osuus tuohon ikaluokkaan kuuluvista naisista olisi prostituoitu. Joo ei uppoo..

Ja ei helvetti!!! Googlettelin vahan infoa ja mita loytyikaan eraalta foorumilta:

We tried to get a longer visa to Malaysia and found out that the only option is to exit the country regularly for a so-called 'visa-run'. Corruption was the only reason we could figure out for this procedure which humiliates foreigners. Not suprisingly Malaysia's immigration and tourist officials did not reply to our written inquiries on the matter.

Malaysia favours openly and shamelessly sex tourism on both legislative and national level. Sex tourists are forced to do visa-runs as rarely as every 3 months, while others have to do them monthly. Sex tourists are regarded as a special group in visa regulations: supporters of Malay family. usually they are elderly Western men who have their second, secret 'rented wife and/or child'. Or most often this wife is a Malay child as the age of consent is 15 years in Malaysia, and the country has around 800.000 underaged prostitutes out of all 2.000.000 sex workers.

If you plan to travel to Malaysia and you are not a pedophile or a sex tourist we urge you to consider Indonesia or some other country instead. By visiting Malaysia you approve sex tourism and humiliation of foreigners with visa-runs.


Kuka kopioi keta. Pellet >:(

55

Lainaus
Suomessa säännöt tuntuvat korvaavan sydämen, välillä tuntuu. Suomalaiset kunnioittavat auktoriteettejä. Harvassa on maat, joissa kansalaisten usko poliittiseen järjestelmään, poliisiin ja oikeuslaitokseen on yhtä horjumaton.

No joo, mutta on siina varmaan jotain pohjaakin, kun kyseiset tahot kuitenkin paaasiassa toimivat ihan hyvin, mutta valilla se sinisilmaisyys naurattaa, kun poliisin kayttymat laittomat keinot tai suomalaisurheilijoiden dopingin kaytto ja sopupelit tulevat hirvena yllatyksena.

Lainaus
pystyisi ilmeisesti tekemään päätelmiä kansallisista eroavaisuuksista.

Onhan naita paatelmia tehty. Tahan liittyy juuri ns. epavarmuuden sieto:

Epävarmuuden sietäminen – välttäminen
Kuvaa mm. yhteiskunnan suhtautumista epävarmuuteen, epäselviin tilanteisiin ja normista poikkeavaan käyttäytymiseen. Kulttuureissa, joissa on voimakas epävarmuuden välttämisen tarve, nojaudutaan vahvasti sääntöihin ja ”absoluuttiseen” totuuteen. Epävarmuutta paremmin sietävissä kulttuureissa hyväksytään erilaisia mielipiteitä (myös erimielisyyksiä) ja kyetään ottamaan riskejä.

Suomalaisessa valtakulttuurissa painottuvat melko vahva yksilöllisyys (ei kuitenkaan niin suuri kuin esim. USA:ssa), pienehkö valtaetäisyys, hieman keskimääräistä voimakkaampi epävarmuuden välttäminen (esim. rajoittuneempi erilaisuuden sieto) sekä selkeästi feminiiniset eli pehmeät arvot (mm. sukupuolten tasa-arvo). (Hofstede 1980 ja 1993)56
Yleinen / Vs: Elämän muutos 40-vuotiaana
« : 14.04.2008, 10:55:22 »
Prostituutiosta on keskustelty aikaisemminkin.
http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/index.php?topic=4238.0

Olen nähnyt itse väitettävän,
Mitahan tama mahtaa tarkoittaa ???

Thaimaan prostituution todellista maaraa ei tieda kukaan, mutta asiasta on tutkimuksia ja niiden johtopaatokset ovat kaukanan 2 000 000:sta, joka on ilmeisesti jonkun kristillisen lahetysjarjeston arvio.

There are 200,000 to 300,000 prostituted persons in Thailand. Prostituted persons are mainly adult women, but there are also male, transvestite and child prostitutes, both girls and boys. (International Labor Organization. Dario Agnote, "Sex trade key part of S.E. Asian economies, study says," Kyodo News, 18 August 1998)

In 1994, there were 200,000 prostitutes in Thailand. (paper presented to a regional conference on the prevention of human trafficking, quoting independent research reports compiled in 1994 by the Thai Red Cross Society and Mahidol University's Institute for Population and Social Research, Kulachada Chaipipat, "New law targets human trafficking," The Nation, 30 Novermber 1997)

http://www.uri.edu/artsci/wms/hughes/thailand.htm

Suurempiakin lukuja on esitetty, mutta ainakin nama perustuvat luotettavien organisaatioiden tutkimuksiin ja sitten on kaikenlaisia tarkoitusperaisia jarjestojen esittamia mutuarvioita, joiden mukaan thainaisia sorretaan ja koko Thaimaa on yksi iso bordelli.  On vaan niin helppoa googlettaa juuri tallaisia omia ennakkoluulojaan ja tarkoitusperiaan puolustava juttu netista. Kyseiset tyypithan olivat katkeroituneet, kun heille ei myonnetty non immigrant viisumia, jonka saa helposti, jos tekee maassa jotain jarkevaa esimerkiksi opiskelee tai tekee toita. Myos vapaaehtoistyo kay, mutta mitaan tyhjantoimittajia harva maa haluaa riesakseen varsinkin kun osa niista on aina rikollisia, rahanpesijoita ym.

Thaimaassa ostetun seksin ikaraja muuten on 18 eli alle 18 vuotiaat prostituoidut ovat virallisesti lapsiprostituoituja.
Lisaksi ylivoimaisesti suurin osa Thaimaan prostituutioiden palveluja kayttava ryhma ovat paikalliset miehet, joten turismin kasvu ei naissa luivuissa juurikaan nay.

Lainaus
Mikä muuten tekee väkivallasta noin hauskaa?
Mista vakivallasta.


57
Yleinen / Vs: Elämän muutos 40-vuotiaana
« : 13.04.2008, 19:36:20 »
Vuoden jalkeen ei aurinko enaa nappaa.

Taman voin ainakin allekirjoittaa ja vanha juttuhan on, etta mista erottaa reissusta palaavan kokeneen Thaimaan kavijan ja perusturistin, eli toinen on palattuaan valkoinen ja toinen ruskea.

58
Yleinen / Vs: Elämän muutos 40-vuotiaana
« : 13.04.2008, 19:09:27 »
Lainaus
500 euroa kuulostaa aika paljolta ottaen huomioon Thaimaan vuokratason ja elämisen halpuuden muutenkin. Miksi Thaimassa pitää olla vakuutus? Maassa, jossa terveydenhoitopalvelut ovat korkeatasoisia ja puoli-ilmaisia?

No paljon sa ajattelit maksaa vuokraa Thaimaassa? Oletan etta kysyja ei halua muuttaa jonnekin riisipellon laidalle ja pidempaan asuessa sita yleensa rupeaa kaipaamaan asioita, joita ei esimerkiksi muutamassa kuukaudessa kaipaa; Internet yhteys, maksulliset harrastukset ym. ym. Ja tyttojen vieminen ulos Thaimaassa ei ole persaukisten hommaa. Toki Thaimaassa pysyy elossa 100€/kk.
Itse arvostan terveyttani enemman kuin rahaa, joten otan vakuutuksen reissuilleni. Mista juontaa kasityksesi Thaimaan korkeatasoisesta ja puoli-ilmaisesta terveydehuollosta?


Lainaus
Päivi ja Santeri hyppäsivät pois oravanpyörästä jo muutama vuosi sitten:
http://paivisanteri.blogspot.com/

Eih >:( Samat idootit jotka piristavat aikoinaan thaiklupilaisten aamua ;D

Heidan mielestaan Thaimaahan ei kannata matkustaa, koska: Mikäli olet suunnittelemassa matkaa Thaimaaseen etkä ole seksituristi, suosittelemme menemään mieluummin esimerkiksi Malesiaan tai Vietnamiin. Matkustamalla Thaimaaseen annat hyväksyntäsi pedofilialle, seksiturismille sekä korruptiolle, joka mahdollistaa ulkomaalaisia nöyryyttävän visa-run -bisneksen.

Elamantapaintiaanit jatkavat:

Molemmissa tapauksissa viisumin saajat ovat useimmiten länsimaisia miehiä, jotka matkustavat Thaimaaseen toisen, salaisen perheensä luokse ensimmäisen perheen odottaessa kotona. Thaimaassa näitä seksituristien ylläpitämiä naisia kutsutaan vuokravaimoiksi (rented wife) ja maahanmuuttosäännöissä elättäjiä termillä "supporters of Thai family". Kyseessä voi olla joko vuokravaimo, lapsi tai perhe. Thaimassa seksin alaikäraja on 15 vuotta ja maassa työskentelee 800.000 alaikäistä prostituoitua, mikä on lähes puolet kaikista 2.000.000 seksityöläisestä.

Uskomatonta paskaa koko teksti ja mista noi luvut on, ton mukaan varmaan joka toinen 10 - 30 vuotias thaimaalainen nainen on huora.

Paras kommentti tuli eraalta Thaimaan expatilta:

Mukavaa tulla maanantaiaamuna töihin kun heti saa sen harvinaisen mutta aina yhtä sykähdyttävän tunteen - nimittäin palavan halun antaa mojova avari tuntemattomalle ihmiselle. Blogisivulla olevat kuvat kirjoittajista antoivat kyseiselle tunteelle vielä lisäpontta, sai oikein kuvitella kuinka se käsi läpsähtää siihen lässyttäjän löysään poskilihaan.

 ;D ;D ;D

59
Yleinen / Vs: Elämän muutos 40-vuotiaana
« : 13.04.2008, 13:11:02 »
Kai sita rahaa nyt on ainakin jaanyt saastoon ;) Ja oletettavasti myos hyodyllisia kokemuksia yrityksen pyorittamisesta.
Thaimaassa voit laskea sen varaan, etta elat ihan mukavasti 500€/kk.. Tosin monet harrastukset maksaa paljon ja joskus ehka haluaa matkustella lahistolla ja vakuutus on hyva olla ja joskus voi tulla jotain odottamattomia menoja, joiden varalle on hyva olla saastoja.

60
Terveys ja turvallisuus / Vs: Uhkaavin tilanne matkalla
« : 13.04.2008, 10:44:02 »
Unohdin nimittäin mainita, että se minua bussissa nartuksi nimitellyt oli musta, taksikuski libanonilainen, ja loput ranskalaiset "välikohtaukset" yleensä pohjoisafrikkalaisten aiheuttamia.  ::)

Vahan samahan se on Suomessakin. Suomalaiset tappavat ja pahoinpitelevat toisiaan, mutta katuryostot, "puskaraiskaukset" yms. hoidetaan tiettyjen pakolaisryhmien toimesta aika kovalla prosentilla. Tuleekohan bannia kun sanoin taman "aaneen".

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 44