Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - marika_

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
101
Lentomatkustus / Vs: Easyjet
« : 30.07.2009, 23:30:32 »
Aikasemmin kun olen matkaillut vain Stanstedilta keskustaan mutta nyt sitten pitäisikin päästä täältä Gatwickilta, niin olen kohtuu hukassa.

Eli jos joku kultainen ihminen haluaisi hiukan auttaa tyhmää...
1. Kun easyjet saapuu lontooseen klo 22 niin aino vaihtoehto on ilmeisesti easybus, koska junia ei enää kulje? Viimeinen easybus myös näemmä lähtee jo klo 23, ehtiikö siihen?
2. Kannattako lippu ostaa etukäteen netistä vai paikanpäältä? Ovatko bussit usein täynnä? Jos lippu jäisikin käyttämättä niin rahoja ei varmaankaan saisi takaisin?
3. Jos myöhästyy tuosta bussista niin ainoa vaihtoehto on ilmeisesti sittten taksi (kentällä nukkuminen ei tälläkertaa tule kyseeseen). Tulisi varmaan aivan tuhottoman kalliiksi?
4. Easybuss pysähtyy vissiinkin vain Fullham Roadilla. Tästä pitäis päästä Euston Roadille (tai Squarelle, ovat ilmeisesti aika lähekkäin?). Ehtiiköhän metroon? Matkaa on noin 4 mailia eli jos muistan hintoja yhtään oikein taksikaan ei vissiin tulisi kohtuuttoman kalliiksi (meitä on kuitenkin kolme sitä jakamassa).

Kiitos miljoonasti jos joku jaksaa vastata! :)

102
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 25.06.2009, 13:25:25 »
Nyt olisi hakusessa hostelli/hotelli 3 hengelle (max n. 30€/yö/naama) Lontoosta marraskuuksi, sijainti lähellä O2:ta olisi plussaa mutta tärkeintä on että sijaitsisi metroradan varrella (max. 500m asemalle) 1 tai 2 zonien alueella.

Aiemmin olen aina majoittunut tuolla piccadilly hostellissa ja ihan ok paikkahan tuo on, ainakin sijainti ei voisi paljon tuosta parantua, mutta toisaalta houkuttaisi kokeilla jotain muuta.

103
Kiitokset kaikille vastauksista! :)

Tuo viimeinen ehtoollinen kyllä kiinnostaisi, mutta jotenkin ei innostaisi maksaa 15€ siitä että näen yhden maalauksen... Noh, pitää nyt pohtia uhraanko nuo pennoset vai en.

104
^Koska hotelli on jo varattu ja en jaksa alkaa perumaan ja toivomaan että ehkä saan joskus rahani takaisin.

Muttajoo, vähän katseltiin itekin ja tyydytään sitten ehkä johonkin lähempänä olevaan kohteeseen :) Sveitsin puolellakin olisi kiva käydä, pitää nyt yrittää tutkailla ja selvittää että mikä olisi helpoin ja halvin vaihtoehto.

105
Italia / Ensikertalaisena Italiassa - Kohteena Milano + ?
« : 18.06.2009, 19:51:48 »
Elikkäelikkä, pahoittelut jos paikka on jotenkin väärä tai jos tämä olisi pitänyt laittaa jonkun toisen threadin sisään, allekirjoittaneen ensikertalaisuus ei rajoitu pelkkään Italiaan kuten huomata saattaa...

Mutta asiaan. Ollaan miehenpuolikkaan kanssa lähdössä Elokuussa (joo tosi "hyvä" aika, tiedetään, mutta lomat on sillon niin ei auta) Milanoon. 5 päivää ollaan reissussa ja kiinnostaisi hirveästi käydä jossain muuallakin Milanon lisäksi. Nyt tulee sitten 100 tyhmää kysymystä aiheeseen liittyen

1. Como-järvi kiinnostaisi. Katsoin tuolta italian rautateiden sivuilta noita junia, niin kun laittoi määränpääasemaksi Comon, tuli vaihtoehtoja useampi. Olisiko oikea tuo Como S. Giovanni?
2. Toinen mikä kiinnostaisi olisi Rooma. Tämä on kuitenkin vielä hyvin hatara suunnitelma, koska ei kuitenkaan haluttaisi siellä yötä viettää ja nopeimmillakin junilla matka kestää 3,5-4h. Tiedostamme erittäin hyvin että on varmasti  tuskallista istua junassa samana päivänä noin paljon, mutta kun vaan houkuttaisi silti edes käydä vilkaisemassa kaupunkia (joskus paremmalla ajalla sitten oma reissunsa sinne). Kuulostaako tää kaikkien mielestä aivan täysin älyttömälle? Kuinka kaukana Roomassa pää juna-asema sijaitsee keskustasta?
3. Tuolla junasivulla Milanon kohdalla saattaa lukea joko MI C.LE tai MI P.GA, mitä asemia nämä ovat? Joissain vaihtiksissa lukee myös alapuolella punaisella MI GR P, eli mitä?
4. Jos tuota Roomaa tai jotain muuta hiukankaan kalliimpaa junaretkeä lähdettäisiin toteuttamaan, niin halvinta olisi varmaan ostaa molemmille tuollaiset 3pv/1kk inter rail- passit? Täytyykö/kannattaako Italiassa ostaa erikseen paikkaliput ja mitä sellaiset maksavat ja mistä ne saa, ts. jo Suomesta VR:lta vai pitääkö hankkia paikanpäältä?
5. Olisiko jollakulla ehdottaa jotain muuta päiväretkikohdetta tai antaa muita asiaan liittyviä vinkkejä?

Huomannee että meikäläisen kv-junamatkailukokemus on kohtalaisen hataraa, mutta toivottavasti joku jaksaa vastailla :)

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]