Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - TheFu

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Kehitysideoita Pallontallaajiin
« : 19.05.2005, 16:38:51 »
Moro,

Vihdoin ja viimein, suuren taistelun jälkeen, saimme Pallontallaajat toimimaan siirron jälkeen. Toivottavasti kukaan ei menettänyt hermojaan melkein vuorokauden kestäneestä katkoksesta.  :D

Olemme tehneet jo joitakin muutoksia sivustoon, mm. päivittäneet linkkilistoja, poistaneet virheellisiä tietoja jne. Uusi ulkoasu on jo designerillamme suunnitteilla ja toivottavasti saamme sen tulille ensi kuun loppuun mennessä.

Nyt kysynkin Teiltä arvon tallaajat, mitä haluaisitte meidän sivustossa kehittävän. Laittakaa tarkka kuvaus siitä, mitä pitäisi parantaa ja missä mättää. Uudet ideat voivat olla ihan idea-asteellakin.. me mietimme sitten, kuinka sen voisi toteuttaa. Eli nyt teillä on mahdollisuus osallistua ideointiin ehdotuksillanne.

Tähän topicciin voi laittaa ideoita ihan milloin vain. Seuraamme mielenkiinnolla uusia ehdotuksia.  :D

2
Ylläpito tiedottaa / Katkoksia Pallontallaajilla
« : 17.05.2005, 12:03:27 »
Moi,

Sivusto siirtyy tämän viikon aikana uudelle palvelimelle, joten luvassa on käyttökatkoja. Myös koodimuutoksia on tulossa siirron takia, joten toivon teiltä käyttäjiltä kärsivällisyyttä.

Jos jokin ei jostain syystä siirron jälkeen toimi niin kuin ennen, pyydän ilmoittamaan siitä joko privamessulla taikka maililla minulle.  :D

3
Yleinen / Liikuntamatkat
« : 04.05.2005, 15:22:54 »
Moro,

Liikuntamatkailu on yleistymässä suurissa määrin ympäri maailmaa. Ihmiset lähtevät harrastuksiensa perässä laskettelemaan, golffaamaan, harrastamaan extreme-lajeja jne. Nyt ihan mielenkiinnolla tiedustelen, että löytyykö tästä porukasta kyseisen alan harrastajia ja kuinka paljon? Minkä lajin takia matkustatte,  minne ja kuinka useasti?

Itse ajattelin hyvinkin pian lähtä tarkastelemaan euroopan golfviheriöitä ja nauttimaan matkustamisen iloista  :D

4
Yleinen / Rekisteröitymispakko tulee voimaan.
« : 22.04.2005, 21:59:38 »
Moro aktiiviset Tallaajat.

Nyt on tullut siis aika tehdä ensimmäinen isommallainen muutos.
Muutos koskee rekisteröitymispakkoa ja äänestys näyttää selvää voittoa rekisteröitymisen kannattajille. Mitä siis on edessä?

Seuraaville osioille jää kirjoitus oikeudet myös vieraille:
- Matkaseuraa
- Osta, Myy...
- Tyhmät kysymykset
- Matkapäiväkirja

Muille osioille vierailla on edelleenkin lukuoikeudet, muttei enää kirjoitusoikeuksia. Rekisteröityminen on kuitenkin niin helppoa, ettei se innokkuus saa jäädä siitä kiinni.  :D

Miksi näin tehtiin?
Häiritapaukset lisääntyivät parissa kuukaudessa huomattavasti.
En tarkoita nyt mitään tyhmiä kysymyksiä taikka off-topicceja.
Tarkoitan forumilla pyöriviä "robotteja", jotka spämmäävät satunnaisesti vähän joka alueelle. Jos robotti rekisteröityy, saamme sen IP:n talteen ja voimme napsauttaa tämän osoitteen kiinni. Eli siitä osoitteesta ei asiaa forumille enää ole.

Alan naputtamaan muutoksia sisään nyt välittömästi ja toivon parannusehdotuksia / palautetta, jos sellaiseen aihetta ilmenee.
Tehdään tästä sivustosta ja forumista yhdessä vieläkin laadukkaampi ja addiktoivampi.

5
Yleinen / Spämmääjät
« : 19.04.2005, 08:59:27 »
Hep,

Kysynkin teidän käyttäjien mielipidettä siitä, luommeko päävalikkoon Spämmääjät kohdan, jonne voi ilmoittaa välittömästi häiritsevää käytöstä aiheuttavista käyttäjistä? Nykyinen trendi internet-maailmassa onkin levitellä kaiken näköisiä "idioottimaisia" spämmejä maileilla ja forumeilla. Näin saisimme nopeammin reagoitua tilanteisiin.

Yksi tapa millä voitte tietenkin aina reagoida nopeasti on laittaa [email protected] mailiboksiin viestiä ja yksi vieläkin nopeampi tapa on laittaa allekirjoittajalle privaattimessua irkissä (Ircnet).

Vielä yksi kysymys. Yleensä spämmääjät tulevat ikävä kyllä Puolasta, Venäjältä ja Romaniasta, joten pitäisikkö näiden maiden ip-range sulkea forumilta? Näin saisimme kävijät nolliin näistä maista, mutta sen jälkeen ei kukaan voisi näissä maissa matkustellessaan kirjoittaa ko. maasta forumille.

Eli haluamme teiltä ideoita siitä, miten haluatte meidän toimivan tämän, mielestäni vakavan, asian eteen.

Sivuja: [1]