Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - annipurna

Sivuja: 1 ... 18 19 [20]
381
oijoi. krooninen matkakuume on kyllä, niin keväällä kun syksylläkin. kesän nyt voi suomessakin olla, ellei tule vettä ja räntää niinkuin viime kesänä. olin mä tossa maalis-huhtikuussa kaksi viikkoa reissussa, mutta teki mieli unohtaa kotilento ja jäädä tien päälle. vastuuntuntoinen minä sisällä kerkesi vaan huutaa että nyt takas koulunpenkille ja töihin, ei tässä mihinkään lomailuun ole aikaa, ja niinpä kiltisti laitoin rinkan selkään ja kotona ollaan. voisin lähteä heti uudelleen...ja aina sama juttu. näin se vaan menee

382
Lainaus käyttäjältä: "Ohaio"
Lainaus käyttäjältä: "annipurna"


paitsi sitten kun on tällänen vanhus (enkä edes ole) jonka yo-todistuksella on enää nimellinen arvo ja siitä ei heru pisteen pistettä kun se on vanhentunut...eli kun vasta nyt kiinnostus yliopistoa kohtaan heräsi mennään ihan ilman alkupisteitä. ja tottakai päästään silti sisään....kai :lol:


Aika monella alallahan on nykyään yhteispistekiintiön lisäksi myös valintakoekiintiö, missä siis katsotaan vain valintakokeen pisteitä.juuh. se ei auttanut tosin viime vuonna. syyhän ei siis tietenkään ollut siinä että olin 2kk reissussa ja en avannutkaan sinä aikana pääsykoekirjaa :)

383
Marokko / Naisena Marokossa ja majoituksesta
« : 26.04.2005, 14:36:59 »
olin viime keväänä pari viikkoa espanjan reissun yhteydessä itsekseni marokossa: marrakech, fez ja tuli katsastettua. välillä oli matkaseurana eräs brittipariskunta mutta ei siellä yksinollessakaan mitään sattunut. eli ihan hyvin voipi mennä jos ei ne sadat naimisiin meno pyynnöt häiritse. löytyi paljon ystävälllisiä paikallisia mm. yöbussissa marrakechista feziin....eräs nainen ja bussikuski + monta muuta pyysi mua liittymään seuraansa eräällä pysähdyspaikkahuolta asemalla kun saivat huoltsikan puolesta sfkat ja minttuteet ja perille tultua bussikuski tuli kertomaan että tuosta menet ja tuosta ja siellä on hostelli minne menet.

etenkin marrakech on hostelleja tulvillaan, parilla kadulla vieri vieressä. ja niitä kattoterassi majotuksia juu löytyy todella halvalla, ja hostelli vielä pitää rinkkaa säilytyksessä jos niin tahtoo. löytynevät ainakin eri matkaajien oppaista osoitteet, paikan päällä voi sitten valita mihin menee koska olivat kaikki suunnilleen saman hintaisia, en valitettavasti muista sen nimeä missä itse olin.

meknes ja Ouarzazate on kuulema näkemisen arvoisia, ja tietenkin vaeltelu etelässä laaksoissa ja saharan rajalle. on myös muutamia pikkupaikkoja joissa mm. vesiputousparatiiseja suoraan elokuvista :) uudelleen lähtisin mielellään, tosin ehkä seurassa vaikka onnistui toi yksin olokin, en ehkä ihan pienimpiin kyliin yksinäni tule menneeksi.

niin paitsi että kesällä saattaa olla aika lämpöistä, ellei tukahduttavan kuumaa ainakin tuolla ihan etelässä. itse olin huhtikuussa joka oli ihan ok...

384
Yleinen / paras kulkuneuvo matkalla maailmalla
« : 26.04.2005, 12:40:49 »
juna, bussi ja lifti....bussilla näkee paljon enemmän kuin junalla ja tulee joskus pistäydyttyä pikku kylissäkin ihan sen ansiosta. junat on toki mielyttävämpiä kun pääsee liikkumaan ainakin jos on pitkä matka. lentämisestä en niin tykkää kyllä, monesta syystä, mutta tulee sitäkin käytettyä ainakin jos aika on rajattua...liftikin on kivaa joskus, koskaan ei tiedä minne päätyy ja ketä tapaa  :D

ja niin joo laivat on kivoja koska meri on parasta. mutta sekin sopivana annoksena :)

385
Lainaus käyttäjältä: "r.pete"
Järkevä tapa varmistella pääsy opiskelemaan on lukea lukiossa laudaturit tai eximiat. Jos YO-todistuksessa on parantamisen varaa, niin syksyllä ja keväällä käy korottamassa sopivat yo-arvosanat tappiin. Paljon helpompaa hakea, kun on kunnon lähtöpisteet.


paitsi sitten kun on tällänen vanhus (enkä edes ole) jonka yo-todistuksella on enää nimellinen arvo ja siitä ei heru pisteen pistettä kun se on vanhentunut...eli kun vasta nyt kiinnostus yliopistoa kohtaan heräsi mennään ihan ilman alkupisteitä. ja tottakai päästään silti sisään....kai :lol:

386
hei joo. kasettikokoelma pitääkin käydä läpi joskus. niitä löytyy isän luota pari laatikollista. myös niitä radiosta nauhoitettuja yksittäisiä biisejä. seiltähän voi löytyä vaikka mitä aarteita   :lol:

387
dancedeluxe vuodelta jotain löytyi. ja celine dion.  :oops:
new kids on the blockin step by step mutta sen ostinkin vuos sitte kirpparilta. makso euron. se on sitten hauska ja tulee aina kuuneltua joskus jos ollaan lähdössä tyttöjen kanssa ulkoilemaan  :P

388
mä harrastan kanssa tanssia :) enemmän ja vähemmän säännöllisesti tosin. olin vuosia poissa erinäisistä syistä tanssisalilta mutta nyt taas vähän innostunut. tuo se niin paljon iloa elämään että en kyllä enää lopeta. en en en  :D

ja jos nyt samalla niitä muita niin valokuvaus on uusi rakas harraste, nyt ei vaan ole pimiötä käytössä kohta enää joten saa nähdä miten tän kanssa käy..ja joogailen omaksi iloksi ja koitan opetella meditaatiotakin...ja opiskelen itseäni ja elämää ja vähän muutakin. siinähän se aika jo kuluukin.

ja tietenkin musiikki soi aina.

389
Yleinen / Elämää dormeissa..
« : 24.04.2005, 13:14:29 »
cadizissa nukuttiin kerrossängyissä hotellin kattoterassilla. se oli mukavaa, etenkin kun naapuripedissä asusti sellainen vanha mies joka ei tuntunut oikein puhuvan mitään kieltä mitä itse osasin siihen aikaan. samainen setä näkyi joka päivä tietyssä kadunkulmassa soittamassa todella raivostuttavaa sävelmää pienellä elektronisella pianolla, ja lopulta saimme selville, että kaveri oli romanialainen pianisti, joka kiersi europpan maita tienatakseen katusoittajana rahaa perheelleen koska romaniassa ei hänelle pianistina ole töitä. soitteli siis kaduilla ja tietyin väliajoin lähetti rahaa kotiin romaniaan. melko tarina...juotiin paljon punaviiniä ja calimazoa (vai miten ikuna se kirjotetaan, en muista) yhdessä ja mukavaa oli. ja hostelli maksoi muuten vaan 6 euroa yö.

ja ainiin samassa hostellissa oli myös kiva kanadalaispoika joka oli telttareissulla ollut jo pari vuotta ja olisi halunnut pystyttää telttansa sinne hostellin katolle koska sanoi ettei osaa enää nukkua sängyssä :D

390
Tyhmät kysymykset / Nepalin rupiat euroiksi
« : 22.04.2005, 17:13:01 »
ainakin aikanaan kun itse olin intiassa sanottiin ettei rupioita vaihdeta suomessa lainkaan...lienevät muuttaneen tuota sääntöä, koska silloin ei rupioita periaatteessa saanut viedä ulos intiasta, joten ei voinut forex tai kukaan muukaan niitä vaihtaa. voipi olla tuo nepalin kanssa yhä, jos kerta intian vastaavia jo vaihdetaan.

391
tyttönen joka mulle rastat väkersi kertoi, että kun oli yhdeltä perulaiselta pojalta leikannut isot, paksut, vuosia pidetyt rastat pois, niin se oli saanut kahden päivän ajan pestä niitä kunnes ne oli puhtaat. sen jälkeen niitä asennettiin uusiokäyttöön kaverin päähän..toivottavasti olivat täivapaita :) eli susoittelen pesua silloin tällöin etteivät kerää ihan kaikkea moskaa mitä ilma mukanaan tuo

392
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Matkustusunet
« : 22.04.2005, 13:54:05 »
mulla toistuu kaksi unta aika usein (oisko se merkki että ne matkat on tehtävä pian?) toisessa oon jossain viidakossa, mulla on joku miespuolinen henkilö seurana mutta se kulkee koko ajan mun takana joten en näe sitä. mutta rinkka selässä kuljetaan ja välillä pysähdellään siellä täällä....

toisessa unessa taas reissaan autolla lattareita ( ja tää uni alko jo ennen kuin luin moottoripyöräpäiväkirjat :) ) myös tällä matkalla mulla on joku seurassa ja puhun sujuvaa espanjaa.

nää sais kyllä toteutua kumpikin. olisipa kiva.

393
iloinen koska saan viettää koko päivän pimiössä ja kehittää viimeisimmän reissun valokuvia ja kaikki hassut ja hauskat muistot palaa mieleen :) ja sitä paitsi ulkona on taas talvi, ei tarvitse olla siis siellä ollenkaan sekin on kiva.

394
annipurna...annapurna on paikka jonne tahtoisin ja oma nimi rimmaa purnan kanssa aika hyvin yhteen kanssa (ellei paremmin kuin oikea hahaa :) )

395
1. Minkä ikäinen olet? --26
2. Sukupuoli? -- neiti-ihmisiä ollaan
3. Mitä teet työksesi/opiskelet? -- sosiaalialalla töitä, ja hanttihommia välillä, opiskelen kehitysmaatutkimusta ja epsanjaa
4. Missä asut? -- tänään helsingissä, kuka tietää tulevasta
5. Mistä olet lähtöisin? -- helsingin naapurista, en o kauas päässy
6. Uskonto? -- virallinen termi olisi kai agnostikko, en ole selvittänyt vielä mihin uskon, selvinneekö koskaan...
7. Juotko/poltatko? -- joo ja joo
8. Muuta? -- oon vähän itsekseen vaelteleva susi tuola maailmalla mutta hyvät matkaideat ja -seurat otetaan jatkossa vastaan lämmöllä  :D

396
Yleinen / Parhaat auringonlaskut?
« : 17.04.2005, 20:58:20 »
west bengalissa maaseudulla keskellä ei mitään. piti komentaa kuskia laittaa jarrut pohjaan ja istahtaa tienpenkalle katselemaan. oi oi. ja joo. goalla oli nättiä kanssa hiljaislella rannalla. ...vajoaa muisteluihin....

397
Balkanin maat / Serbia, Belgrad?
« : 17.04.2005, 20:52:22 »
kävin kosovassa ja oli aika kokemus sekin. prishtinassa ainakin aika helppo olla ja majoittua, omalaatuista, tosin pääkaupunki nyt muistuttaa jo vähän itä-eurooppalaista ympäristöä, muualla onkin sitten jo eri juttu. ja kosovasta ei sitten muuten kannata kuulema pyrkiä emo-serbiaan päin...toisin päin onnistuu kyllä. saa nähdä miten tilanne kehittyy  :) mutta itse lähtisin heti uudelleen, että näkisi enemmän kuin nyt näki.

398
Yleinen / Miltä matkalla tuoksuu?
« : 17.04.2005, 20:37:21 »
kosovassa viime viikolla tajusin yhden tuoksun mikä aina liittyy mun matkoihin ja tuo mieleen lämpimät maat...palavat roskat. ja miten ihmeen ihanalta se jostain syystä tuntui. hämmentävä kokemus :)

Sivuja: 1 ... 18 19 [20]