Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - racki

Sivuja: 1 ... 5 6 [7]
121
Tyhmät kysymykset / Naiset!! Miten perusjutut reissussa?
« : 27.05.2005, 16:05:26 »
Lainaus käyttäjältä: "miu"
Lainaus käyttäjältä: "olik"


Mä käytän muutenkin aina kuukautiskuppia.... Suosittelen lämpimästi kaikille!


 :shock: :?:   Mul on vissiin menny jotain ohi? Kuppi?

Miu


http://www.kuukuppikunta.net  8)

En ymmärrä miten nainen voi elää ilman tuota. Kuukautisetkin ovat kääntyneet vihatusta asiasta odotukseksi ja iloksi, toi kuppi on niin loistava keksintö! :P Suosittelen todellakin. Sääli miehiä, kun ne ei saa käyttää tollasta :wink:

122
Yleinen / Pitkät reissut kersojen kanssa
« : 27.05.2005, 15:00:54 »
On ihan typerää pitää lapsia esteenä jollekin. Mielestäni lapset ovat korkeintaan hidaste, kaikki on itsestä kiinni miten saa asiat onnistumaan. Typerintä olis jumiutua neljän seinän sisälle, kunnes lapsi täyttää 18. Ja maailmahan se on joka opettaa.

Onnea matkaan! 8)

123
Varusteet ja pakkaaminen / Halpa rinkka = huono rinkka ?!
« : 23.05.2005, 21:37:48 »
Onko kukaan sattunut tarkemmin kiinnittämään huomiotaan nyt Lidlissä myytäviin rinkkoihin? Ohimennen vilkaistessani ei näyttänyt hassumalta, hintaa n. 25 euroa. (tai ainakaan hassumalta tuohon hintaan...:wink:)

124
Tyhmät kysymykset / Miten kielitaitoa paremmaksi?
« : 12.05.2005, 16:08:45 »
Lainaus käyttäjältä: "gattina"
WARNING! Ei tod. toimi aina, rakenteet kun välillä heitetään jorpakkoon jotta sanat istuu rytmiin paremmin. Ja bändien on paras olla englantilaisia, sillä ulkkarit tekee ihan kamalasti virheitä laulellessaan vierasta kieltä (pakko tässä kohtaa mainita The Arkin "I just don't gave a damn" tai ainakin mun korvaan Ola tuntuu laulavan Joykkarissa juuri noin. Ja mikä hitto on "Oh so clock"?) Siinä vaiheessa kun rakenteet on tuttuja voi toki paukuttaa aivojen perukoille esimerkkejä biiseistä, mutta perse edellä puuhun meno ei imho ole se fiksuin tapa.


Joo, ei tietenkään aina. Eihän toi mikään yleispätevä ohjaus ollutkaan, vaan lähinnä vain esimerkki siitä mikä mua on auttanut paljon. Mutta yleistävä asenteeni voi kyllä johtua siitäkin, että kuuntelen itse vain virheetöntä eliittimusiikkia, enkä osaa ottaa huomioon että joku voi tehdä virheitäkin.... :wink:

Yleisesti ottaen kuitenkin musiikki on ratkaisevasti auttanut itseäni oppimaan esimerkiksi sitä sanastoa, joten olen todennut keinon toimivaksi. Ja kyllä siitä varmasti lopulta on enemmän hyötyä kuin haittaa, vaikka heittäiskin aina välillä.

125
Tyhmät kysymykset / Miten kielitaitoa paremmaksi?
« : 12.05.2005, 00:47:36 »
Kielioppia ja sanoja oppii mielestäni aivan ällistyttävän tehokkaasti kuuntelemalla esimerkiksi englanninkielisiä biisejä. Useasti on tullut kokeissakin käytettyä tuttua laulua apuna, sieltä saa oikeat sanajärjestykset ja rakenteet todella kätevästi esiin. 8)

Vapaa-ajallaan voi suomentaa vaikka muutaman lempikappaleensa, laulujen avulla ainakin oma sanavarastoni on karttunut valtavasti.

126
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Festarit!
« : 11.05.2005, 00:58:26 »
Itse voisi pyrähtää taas tukemaan Oulun Qstockia, tuota 'muinaisen' Kuusrockin jälkeläistä. http://www.qstock.org/2005/

Kahtena edellisenä kesänä on tullut jo katsastettua. Suhteellisen pieneksi festariksi Qstockissa on todella hyvä meininki ja mahdottoman hyviä yhtyeitä. 8)  Tällekin vuodelle on listalla ihan hyviä nimiä luvassa. Lippujenkaan hinnat eivät ole päätä huimanneet, itse ainakin olen saanut rahoilleni vastinetta.

127
Yleinen / Palautumisongelmia...?
« : 29.04.2005, 09:21:05 »
Kolme viikkoa Gotlannin meri-ilmastossa sai aikaan sen, että kotiinpaluumatkalla jo Turun satamassa ahdisti, puhumattakaan Rovaniemen juna-asemasta, jolla olin tukehtua siihen raskaaseen ilmaan mikä puhalteli painostavana ympärillä. Kaikki näytti tylsältä ja surulliselta, limsapullotkin olivat Suomessa täysin vääränmuotoisia! :? Kaiken kukkuraksi taivas oli harmaa ja sateinen, kun matkalla oli katsellut koko ajan auringonpaistetta.

Kolme viikkoakin siis ehti jo kohdallani saada aikaan sen, että pari kuukautta matkan jälkeen elin kuin unessa ja halusin vain takaisin aurinkoiselle saarelle meri-ilmaa hengittämään - miten sitten vaikuttaisikaan pidempi matka, en viitsi edes arvailla...  :roll:

128
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Matkustusunet
« : 28.04.2005, 10:28:55 »
Viime yönä näin unta, kuinka ystäväperheeni halusi minut mukaansa lomalle Alanyaan. Niinpä sitten matkustimme bussikyydillä tuntien matkan lähimmälle lentokentälle, jossa sitten muistin unohtaneeni kotiin rahat, matkatavarat ja passin. Lisäksi muistin, että kaikki matkailijat olivat haukkuneet Alanyaa kauheaksi turistirysäksi, joten nousin takaisin linja-autoon ja ajoin kotiin.

Muistan unen loputtua päivitelleeni vielä ystävälleni, että bussilippuihin meni 200 euroa rahaa, mutta olipa hyvä että en joutunut menemään sinne Alanyaan ja sain säästettyä siinä....  :roll:

(ihmeellinen on ihmismieli, en ole koskaan käynyt Alanyassa enkä ole sinne menossakaan, mistä lie tuli taas napattua alitajuntaan tuokin matkapaikka)

Sivuja: 1 ... 5 6 [7]