Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - conard

Sivuja: 1 ... 19 20 [21] 22
401
Lentomatkustus / Vs: Mopolla Helsinki-Vantaalle?
« : 20.08.2013, 19:11:31 »
Loistavaa! Täytyypä sitten tosiaan kokeilla tota. Mulla on mopeedissa takaboxi, eli kypärä menee sinne. Viimeksi kun tulin tuolta pois ennen puolta yötä, niin oli yli puolen tunnin odotus 615:een. Mopolla olis jo kotona siinä ajassa. Ja tuskinpa tuo liikoja huomiota tuolla herättää, kun sellaista turhaa kulkijaa on tuskin liikaa liikkeellä. Melkein turvallisempi säilytyspaikka kuin itä-Helsingissä muutoin.  ;D

402
Lentomatkustus / Mopolla Helsinki-Vantaalle?
« : 20.08.2013, 15:31:14 »
Onko kenelläkään pk-seudulla asuvalla kokemusta lentokentälle menosta mopolla? Olisi Berliininreissu edessä ja lentoajat sellaiset, että fiksuin ratkaisu olisi ajella mopolla Helsinki-Vantaalle. Käsimatkatavaratkin menisivät tuossa ihan hyvin mukana. Mutta onko tuolla fiksua (ja ilmaista) paikkaa jättää mopoa pariksi päiväksi ilman, että siitä tulee sanomista? Yhden pyörätelineen bongasin terminaali 1:n nurkilla, jossa tuo ei varmaankaan ketään haittaisi. Periaatteessa kai halliinkin ajo voisi tulla kyseeseen ja sitten portin kiertäen pois, mutta siitä saattaa jo tulla sanomista.

403
Ranska / Vs: Pariisi
« : 20.08.2013, 11:10:42 »
Juuri Pariisista saapuneena pari kommenttia (varmasti käytyjäkin asioita, mutta toisto voi virkistää):

Kaupunkipyörät: Aivan huippusysteemi kaupungilla liikkumiseen! Telineitä ja pyöriä on joka puolella, rekisteröinti tapahtuu luottokortilla (150 € pantti) ja homma maksaa 1,70 € / päivä. Tämän jälkeen pyörällä voi ajaa aina puoli tuntia kerrallaan ilmaiseksi. Seuraava puolituntinen maksaa n. euron. On siis mahdollista liikkua puoli tuntia, parkkeerata pyörä sitten johonkin ja jatkaa vaikka uudella pyörällä siitä tai kävellä välillä. Pyörät ovat hyvätasoisia, rullaavat hyvin. Toi on vielä megapaljon parempi systeemi turistin kannalta kuin vuokrapyörä, koska noi voi jättää mihin vain ja sitten esim. jatkaa metrolla. Me ei tosin juurikaan käytetty metroa, koska noilla vaan pääsi niin kätevästi. Lokaalit pörrää noilla myös tosi paljon.

Ruokailu: Etukäteisskauttailu kannattaa. Se, että pyörii kaupungilla ja etsii hyvää ruokapaikkaa, on varsin vaikeaa, koska paikan ulkonäkö ei aina korreloi ruoan kanssa. Meidän ainoa etukäteen varattu rafla oli http://www.lepetitprincedeparis.fr/, joka olikin loistava. Kiva vähän orientaalisisusteinen rafla (terassi ja katu tosin tylsiä), omistajat iran-usbekistan-akselilta (ruoka tosin siis ihan ranskalaista). Söin 12 etanaa ja pääruoaksi vasikkaa ja elämäni parhaat valkosipulikermaperunat. Kolme ruokalajia, maltillinen määrä talon viiniä ja juustolautanen puoliksi maksoi kahdelta 90 €.

Toinen halvempi hieman kahvila/bistromainen suosittelemani paikka on Café de l'Empire: http://www.lempire-paris.com/. Alkupalana vuohenjuustoleipäset ja salaattia 5,5 €, pääruoaksi päivän kala reilun kympin. Varsinkin alkupala suussa sulava ja jos saat paikan auki olevan ikkunan vierestä, niin tämän lähemmäksi autenttista pariisibistrotunnelmaa ei pääse. Lasku kahdelta vajaa 50 €.

Jos haluaa halvempaa etnistä, niin Bastillen alueella näytti olevan potentiaalisia paikkoja ja kiva pöhinä muutenkin.

Alueista muuten: Erityisen kivaksi osoittautui mielestäni Republiquen alue ja esim. R. Jean-Pierre Timbaud: kivoja baareja ja kaffiloita. Myös Canal St. Martinin ympäristö on aika hipsterihenkistä dami/berlin-Pariisia, jossa on paljon nuorisoa piqueniquella.

Liikkuminen Orlysta: Helppoa kuin lapsen hakkaus. Lentokenttäjunalla Antonyn RER-asemalle ja siitä RER-junalla esim. Gare du Nordille. Maksaa yhteen suuntaan n. 11 € ja kestää ehkä 40min.

PSG:n fudismatsit: Kävin katsomassa kauden kotiavauksen Ajacciota vastaan. Järjestelyt toimivat stadikalla hyvin, joskaan kaljaa ei saanut mistään. Pilvi sitten paloikin katsomossa valtoimenaan (eivät tarjonneet turrelle, prkl). Meininkiä ei mielestäni mitenkään mielettömästi ollut, tosin pelikään ei ainakaan kotijoukkuetta erityisesti mairitellyt. Turvallista tuolla kuitenkin perustallaajalle ilman muuta oli.

404
Eikös näissä ole lisäksi vähän eroavaisuuksia lentoyhtiöiden välillä sen suhteen, kuinka tiukasti käsimatkatavaran kokoa syynätään? Halpikset on yleensä tarkempia, vaikka kaikilla noita kokorajoituksia on. Asiaa sivuten, osaako kukaan sanoa, kuinka tarkka Norwegian on käsimatkatavaran koon kanssa? Rajoitus näyttäisi olevan sellainen, että normikokoinen trollikärry ei mahdu.

405
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Karibian risteily
« : 08.08.2013, 09:46:34 »
Vielä helpompaa lentää New Yorkiin, lomailla, sieltä Miamiin, risteily ja lento Miamista takaisin kotiin.

Joo, lähinnä kelasin, että on monasti kalliimpia noi eri paikasta paluut. Mutta en ole kyllä aihepiiriin perehtynyt alkuunkaan. Jos lennot saa lähellekään samaa hintaa, niin ilman muuta noin.

Tai sitten menee ihan eri reissulla Nykiin ja toisella kertaa Miamiin.

Mitä nykistä lähteviin risteilyihin tulee, niin esim. ennen joulua noita saa aika messevin alennuksin. Ts. halvat finskin lennot nykiin ja sieltä 8-9 päivän risteily hyvätasoisella paatilla oli itsellä vahvasti harkinnassa täksi vuodeksi. Budjettiteknisesti ongelmallista tuossa on nykin kalliit majoitushinnat. Samoin ne risteilykohteet, joihin nykistä pääsee eivät ole karibian parhainta antia.

406
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Karibian risteily
« : 07.08.2013, 13:19:39 »
En muista koskaan nähneeni oneway-reittiä NYK-Miami. Yleensä yhden suunnan jutut on Atlantin yli tai sitten jenkkien toiselta rannikolta toiselle. Eli ehkä helpointa on lentää nykistä miamiin, risteillä sieltä ja sit lentää takas Nykistä.

Kahden risteilyn kokemuksella voin kyllä suositella niitä. Halvallakin voi löytää, jos skauttaa huolella. Hyvä sivusto, josta voi etsiä risteilyitään eri spekseillä on vacationstogo.com. Sieltä täytyy tilata uutiskirje, jotta näkee hinnat yms. Samoja hintoja on myös muilla nettimatkatoimistoilla, joten tuolta tota ei välttämättä tartte ostaa.

St. Maarten on tosi kiva, Grand turk ei oikein mistään kotoisin.

407
Tyhmät kysymykset / Vs: Ravintolasuosituksia Pariisiin
« : 06.08.2013, 14:53:47 »
Näyttäisi, että ainakin johonkin noista (olisiko ollut Chateaubriand) viinipaketti on myös 60e kuten ruoatkin eli ei ainakaan halvempaa kuin Suomessa. Laadusta en sitten tiedä. Elokuussa on kuitenkin noista ykkösmestoista suurin osa kiinni. Pöytä on varattu Le Petit Princestä. Raportoin kunhan palaan.

408
Tyhmät kysymykset / Vs: Ravintolasuosituksia Pariisiin
« : 01.08.2013, 09:46:25 »
Nautin yhden vuoden parhaista illallisista kulttimaineen saaneessa Le Chateaubriandissa (www.lechateaubriand.net), os. 129 Avenue Parmentier, 75011 Paris, +33 1 43 57 45 95. Ravintola on ammattilaisten mielestä maailman 18. paras. Siellä kaikki syövät saman menun; keväällä taisimme saada kuusi ruokalajia noin 65 eurolla. Varaus erittäin suositeltava.

Toinen kulinaristia ilahduttanut pariisilaisrafla oli Saturne (www.saturne-paris.fr), os. 17 Rue Notre-Dame des Victoires, 75002 Paris, +33 1 42 60 31 90. Modernia, skandivaikutteista ruokaa ja erinomaiset alkuviinit pariksi. Maistelumenun taisi saada 60-70 eurolla (kokemus viime syksyltä). Mainio, menisin heti uudelleen.

Huippuvinkit, kiitos! Katsoin, että noihin molempiin menu unique on 60 €. Osaatko arvioida, kuinka paljon tuohon tulee sitten lisäkulua kaikesta muusta kuten viineistä? Onko Pariisissa tapana olla viinimenu valmiiksi mietittynä noihin vai otetaanko sieltä laseissa/pulloissa? Viinien luulisi olevan halvempia kuin suomessa. Ja oliko tuo 6 ruokalajia sellaisenaan vai tuliko vielä lisäksi keittiön tervehdyksiä/amuse-bouchea? Ei ole nimittäin varaa mennä montaa kertaa isosti syömään, joten täytyy miettiä vähän budjetinkin kannalta tätä.

409
Tyhmät kysymykset / Vs: Ravintolasuosituksia Pariisiin
« : 30.07.2013, 09:27:26 »
Ei ole oma suositus, mutta kaverilta kysyin samaa kun olen ensi kuussa menossa ja sain seuraavan vinkin:

Le Petit Prince de Paris
12,rue de Lanneau
"Tää oli ehkä paras murkinasetti mihin osuttiin kaupungissa. Vaatii kyllä pöytävarauksen, me tosin saatiin ihan hirveellä hillolla pöytä ilman varausta mutta mesta oli tupaten täys. Mahtavat sapuskat ja atmosfääri, eikä ollu hinnalla pilattu. Oisko ollu jotain 50 euron luokkaa per nassu alkuruoka, pääruoka, jälkkäri, viinit, kahvit, alkudrinkit…ja ennen kaikkea hyvät safkat!"


Täältä on nyt pöytä varattu, joten voin kommentoida ketjuun kun on käyty.

Itseäni kiinnostaisi myös joku sellainen laadukas (ehkä yksi michelin-tähti tai lähellä sitä) rafla, jossa voisi käydä esim. lounasaikaan syömässä vähän halvemmalla jonkun maistelumenun. Mikäli tällaisista on vinkkejä, niin otetaan kiitollisuudella vastaan.

410
Ja jos haluaa tehdä itselleen lentomatkasta mukavamman juomalla viinaa, niin kirkasta pystyy hyvin viemään kunhan yksittäisen pullon koko on max. 100ml. Mulla oli viimeksi 3x6cl pikkupullot viskiä ja oma lasi. Oli mukava lennellä. Toki hieman piilossa varmuuden vuoksi naukkailin.

411
Saksa / Vs: berliiniberliiniberliini
« : 17.07.2013, 14:16:15 »
Mä olen myös käynyt Berliinissä tuollaisen ohjatun pubikierroksen. Periaatteessa juttu oli aika jees, tutustuu jengiin yms. mutta paikat, joihin meitä vietiin, oli pettymyksiä. Olen saletti, että berliinistä löytyisi kivempiakin pubeja. Samoin tarjotut drinkit eivät mitään ihmeitä olleet. Suurin pettymys oli jatkoklubi, joka oli surkea. Mutta kalliitahan noi ei ole ja jos on tylsää, niin voihan sitä moista kiekkaa kokeilla.

412
Juu ei haittaa... Olen itse ollut vähän herkällä tuulella ja siksi otan kovin henkilökohtaisesti asiat, vaikka niitä ei sellaisiksi olisi tarkoitettukaan.

Nyt kuitenkin olemme saaneet uutta tietoa, jonka mukaan vaikuttaa siltä, että Samuli on kunnossa! Iso kiitos teille kaikille avusta ja tuesta :D

Hieno homma. Kerros nyt vielä, että oliko Samuli vaan eksynyt jonnekin palmun alle tuijottelemaan kuukaudeksi kuuta, vai mistä oli kyse?

413
Sympaattinen viesti, oli sitten keksiseuraa tai mitä vaan. Mutta Katariina äänestääkin persuja ja asuu Korsossa. Siellä suvaitaan kovin vähän.

414
Tyhmät kysymykset / Vs: risteily vai reittimatka?
« : 28.05.2013, 09:48:57 »
Asuin aikoinani vuoden ruotsissa ja siellä paikallinen Viking Club tarjoaa ruotsalaisille ilmaisia risteilyjä melkein läpi vuoden kesäsesonkia lukuun ottamatta. Tuli sitten pari kertaa esim. haettua tyttöystävä Suomesta käymään siten, että otin meille risteilyn STO-HEL-STO, lunasti stokiksessa molempien liput, risteilin itse yksin stadiin ja tyttöystävä tuli stadista paluumatkalle mukaan. Toimi kuin väärä raha. Jos siis on tuttuja tukholmassa, jonka kämppään voisit nimellisesti majoittua, niin tuo on kätevä tapa päästä Ruotsin Viking Clubin kirjoille ja halvalla takaisin Suomeen.

415
Lentomatkustus / Vs: Lufthansa?
« : 24.05.2013, 10:14:43 »
Tuli Lufthansalta postia uusista Germanwingsin lennoista, joissa lähtee hinnat aika alhaalta:
http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/de/info_and_services/partner?nodeid=383960590&l=en&cid=18002

En nyt tohon tutustunut sen tarkemmin, mutta eikö tää tarkoita sitä, että markkinoilta on yksi toimija pois? Se ei tiedä pitkällä tähtäimellä hinnoille koskaan hyvää.

416
Täytyy tähän kommentoida, että nuo risteilyt ovat yleisesti ottaen huippusettejä ja parhaita valueita nähdä kivoja paikkoja, syödä hyvää ruokaa ja nauttia ihan kelpo viihdetarjonnastakin. vacationstogo.com on mun mielestä hyvä saitti vertailla hintoja ja metsästää noita yhden suunnan siirtymäristeilyjä, jotka tosiaan monasti ovat tosi halpoja ja usein myös pysähtyvät jossain. Tää kyseinen diili ei ollut mitenkään poikkeuksellinen (hinta halpa joo, mutta ei pysähdy missään, mikä on tylsää).

417
Thaimaa / Vs: Phuket
« : 22.05.2013, 15:10:30 »
Laitetaanpa tähän hieman omiakin fiiliksiä Phuketista, kun Pallontallaajat on hyvin palvellut vastaavissa omissa tarpeissani. Reissu tehtiin 2011 ja seuraava on 2013 edessä.

Ensinnäkin, Phuket toimii hyvin sellaiselle matkailijalle, joka haluaa simppelit suorat lennot pelipaikoille. Me menimme Finnmatkojen lennoilla ja maksoimme suorista lennoista muistaakseni 745e. Jos Phuket tuntuu liian turistiselta (mitä se ei mielestäni monin paikoin ole, siitä myöhemmin), pääsee sieltä kätevästi saarille ja rauhallisempiin paikkoihin. Olimme itse marraskuussa tuolla ja offseasonin aikaa sai varsin rauhakseen oleilla Patong beachia lukuun ottamatta.

Rannoista:

Patong beachia välttäisin eli en ainakaan menisi tuonne majoittumaan ellei tavoitteena ole yksinomaan biletys. Ranta itsessään on huonompi (tunkkainen ja todella täynnä) eikä sinne esim. näy auringonlaskua, koska vuori blokkaa. Biletyskin on vähän niin ja näin, koska homma on niin teollistettua, että kusetuksen riski on kaikissa palvelunkäytöissä suuri. Äijäporukatkin löytävät varmasti vähemmän ammattilaista (tai ainakin vähemmän riistävää) seuraa muista mestoista.

Karon beach on mielestäni kolmesta päärannasta se luonnonomaisin. Karonilla oli ainakin marraskuussa vaikka kuinka paljon omaa tilaa eikä juurikaan kaupustelijoita tms. Ranta on myös laajin, joten siinä on tietty raikkaus vaikka jo Kataan verrattuna. Aallot löytyvät myös täältä, mikäli bodyboarding tms. kiinnostaa.

Kata beach, joita on kaksi kappaletta, on lähtökohtaisesti ehkä se pittoreskein rantapoukama. Jos saisi valita, mille rannalle menisi ilman, että niissä olisi muita, valitsisin jomman kumman Katan. Katassa on kuitenkin se ongelma, että vähän pienempänä se on helposti täynnä. Siinä mielessä siis tosiaan tykkäsin Karonista enemmän. Kata oli palveluiltaan myös pakettimatkaturistiorientoitunein, ts. kivoja mutta vähän kalliimpia (ei toki suomihintoihin vielä kalliita) rafloja. Karonilta löytyi helpommin se halpa kana-panang-currysafka katukeittiötyyliin.

Jos kuitenkin haluaa rauhallisempia mestoja, niin skootteri alle ja muualle saarelle. Heti nuo rannat jättäessään alkaa kyllä löytää omaa rauhaa. Mopo on myös todella edullinen tapa matkustaa tuolla kun se on päivävuokraltaan halvempi kuin yksi tuktuk-matka (jotka phuketissa tuntuivat kohtuuttoman kalliilta). Väärällä puolella ajamiseen tottuu nopsaan, tosin jonkin verran liikennöintikokemusta kannattaa kyllä tuolla olla, jotta esim. uskaltaa ajaa liikenteen tahtiin.

Kävimme Phuketista Phiphillä ja Koh Lantalla. Phiphi olisi aivan huikea paikka ellei se olisi todella täynnä turisteja. Varsinaisen sataman rannat olivat mielestäni käytännössä pilalla veneiden ja trafiikin vuoksi. Mutta bilettäjälle phiphin keskustan meno kyllä toimi: ämpäreissä myydään valmiita drinkusettejä ja yökerhoja on rannalla rivi. Phiphillä on kuitenkin muutakin: olimme yötä jossain bungalow-paikassa saaren toisella puolella. Sinne menee viidakon läpi kävelyreitti (kohtuuhaastava varsinkin rinkkojen kanssa) mutta hotla järkkäs kuljetuksen pitkähännällä. Tuolla oli aivan huikea ranta ja upeaa snorklausta suoraan rannalta. Eli jos phiphille menee, niin suosittelen haikkaamaan pienellä varustuksella tonne jonnekin toiselle puolelle. Kaikille rannoille ei kävellen pääse ja veneet ottavat aika suolaista hintaa, mutta ne ovat kyllä jonkin väärtejä.

Takaisin Phuketiin: tuoltahan löytyy benjihyppyä tai pallon sisällä pyörimistä alas mäkeä sekä cartingia. Kokemukseni mukaan nämä selkeästi turisteille tehdyt palvelut olivat hintaansa nähden aika heikkoja esityksiä: kävin ajamassa cartingin ja auto oli luuska hienon näköisestä radasta huolimatta. En siis suosittele. Benji olisi ollut aika matala setti ja kallis. Hyppää mielummin kaivopuistossa Stadissa sellainen. Pallojuttu oli myös törkyisen hintainen. Parasta valueta ovat tuoreet hedelmät, niistä tehdyt smoothiet, thaikkusafka, rannat, mopoilu. Myös vilkahduksia aidosta thaikkuystävällisyydestä on löydettävissä: olimme pari vikaa yötä Patongilla ja lähellä hotlaamme oli yksi baari. He järkkäsivät illalla barbequen työntekijänsä synttärien kunniaksi ja tarjolla oli marinoitua ja grillattua kanaa ilmaiseksi. Tuo pahvilautaselta simppelien lisukkeiden kanssa tarjoiltu kana oli ehkä parasta kanaa mitä olen koskaan syönyt. Silloin vegetyttöystäväni maistoi sitä hieman ja on siitä päivästä lähtien syönyt myös kanaa.  ;D Toki ostimme sitten tuolta juomia ja taisimme jättää aika hyvät tipitkin.

Majoituksista:

Karon beachilla suosittelen The Little Mermaid -hotellia: http://hotel-mermaid.com/. Varasimme tuolta ekat yöt. Järkkäävät tarvittaessa lentokenttäkuljetuksen (aika samoissa hinnoissa kuin muutkin ratkaisut mutta vähemmän hazzle), taitaa olla jotenkin tanskalaisomisteinen, joten ymmärtävät länkkärien päälle, aika edullinen muistaakseni, tarjolla myös hyvän valuen aamupala sekä edullinen mopovuokra johon voi varmasti luottaa. Lisäksi on kivenheiton päässä rannalta ja vieressä on kohtuuhyvä kauppa, josta saa perustarpeita. Minibaari on myös fiksun hintainen. Ainoa varoituksen sana: halvemmat huoneet ovat kadulle, josta tulee aikamoinen auto- ja bilemökä. Herkkäuninen siis ottakoon suoraan sen kalliimman rauhallisemman huoneen ja muillekin kyllä suosittelisin korvatulppia. Me taisimme olla ekan yön halvimmassa ja sitten upgradesimme. En pidä itseäni erityisen herkkäunisena, mutta mökä oli silti viikonloppuyönä liikaa.

Vielä noista räätäleistä: teetin tuolla itselleni puvun (valkattiin sellainen räätäli, joka ei tuputtanut itseään, Patongilla) ja se on palvellut kyllä hyvin. Itselläni on pitkät kädet, joten sopivien paitojen löytäminen on Suomesta vaikeaa (ja kallista). Jos koko puku ei kiinnosta, niin paitakaupat ovat ainakin miehille suositeltava juttu. n. 25e istuvasta kalvosinnappimallisesta paidasta ei oo paha. Tyttöystävä teetti myös pari mekkoa, mutta ne eivät ehkä olleen ihan niin nappiosuma. Kyseinen paikka taisi osata miestenjutut paremmin.

Tässä jotain. Ehkä sitten seuraavan reissun jälkeen lisää.

418
Ranska / Vs: Päiväretki Pariisista - Rouen vai Dijon?
« : 21.05.2013, 12:42:09 »
Päivämatka Pariisista täälläkin suunnitteilla ja kysymys koskee Reimsiä: jos tuonne lähtee, mutta haluaisi välttää pitkässä turistiletkassa kävelyn suurimmilla turistitiloilla, niin onko pienemmille kotishamppanjamestoille mitään fiksua tapaa päästä? Vaadittavat speksit siis olisivat helppo logistiikka jos junalla menee ja kohtuuhintainen tutustuminen johon kuitenkin vähän sitä itseäänkin (eli samppaa) kuuluisi?

419
Thaimaa / Vs: Krabilta Phuketiin vai Kuala Lumpuriin?
« : 20.05.2013, 09:58:06 »
Pari sanaa Lantasta: jos pääasiallinen halu on nauttia hyvistä rannoista, niin Lanta ei ole alkuunkaan sitä tasoa kuin esim. Phuket tai Phiphi (noista itsellä kokemusta, Krabista ei). Vesi on sameaa ja ranta on karkeampihiekkaista kuin muualla. Toisin sanoen rantalomalle en menisi Lantalle. Me majoituimme Klong Khongin ja Klong Tobin välissä ja niillä huudeilla oli kyllä kivasti laitettuja iltadrinkkimestoja. Erityisen kiva paikka oli tuo Bee Bee's, joka on tuohon Biker mapiinkin merkattu. Siellä pääsee mukavasti katselemaan auringonlaskua puuhun rakennetulta lavitsalta. Ainakin tuon alueen baarit tuntuivat tarjoilevan myös magic mushroomeja, mutta en sitten tiedä, olisivatko olleet toimivaa kamaa.

Saaren kaakkoiskärjessä oleva Sang Ga U eli Sea Gipsy Village on kyllä mopomatkan arvoinen paikka ja tuolla voi halutessaan yöpyä oikeasti korkealla sijaitsevassa puumajassa. Paikka on kaukana kaikesta eikä ranta jälleen ole varsinaisesti uimaranta, joten yksi yö ehkä riittää. Old Town oli pieni kadunpätkä puutaloja, pittoreski toki, mutta en tuolla kyllä pidempää aikaa viettäisi. Jos olet riippumaton perään, niin Hammock House (joka sponssaa tota Biker mapia) on kiva paikka, mutta matot kovissa hinnoissa. Jos meinaat ikinä mennä Mexicoon, niin osta riippumatto mielummin sieltä.

Vielä yksi varoituksen sana Lantasta: saari on muslimivoittoinen ja eroaa tästä syystä fiilikseltään aika isosti ainakin siitä muusta Thaimaasta, jota minä olen nähnyt. Missään muualla meitä ei yritetty kusettaa kuin Lantalla. Lanta ei myöskään hymyile sinulle samalla tavalla kuin muu Thaimaa.

Nämä sanoen kyseessä on kyllä kiva saari jos uiminen ei ole se ykkösjuttu. Biker Mapista vähän alaspäin (Olisiko bar on the cliff?) oli jotkut aika hyvät bileetkin käynnissä. Livebändi ja ilma makeana "suitsukkeista". Eli jamaicahenkistä löysäilyä etsivälle lanta kyllä toimii.

Elefanttisafareista on itselläni tullut aina vähän huono fiilis kun kahlitut eläinparat ovat näyttäneet niin säälittäviltä.

420
Thaimaa / Vs: Koh Yao Noi
« : 17.05.2013, 14:51:44 »
Onkohan porukalla tuoreempia tietoja Koh Yao Noista? Toimiiko tämä mitenkään päiväretkikohteeksi Phuketista, vai olisiko yön yli joka tapauksessa fiksuinta olla? Hakusessa olisi myös muita vaihtoehtoja Phuketista käsin kun tuli pakettimatka varattua. Phiphi ja Lanta on nähty. Olisiko esim. mantereella hyviä kohteita, joihin voisi skootterilla ajaa (sata kilsaa suuntaansa taittuisi vielä helposti)?

Sivuja: 1 ... 19 20 [21] 22