Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mustapippuri

Sivuja: [1]
1
Matkapäiväkirjat / Pakettiautopäiväkirja
« : 07.04.2017, 23:50:08 »
Puolen vuoden pakureissu Eurooppaan. Mies ja auto -> www.kotipoikamaailmalla.blogspot.com
Päivityksiä tulee kerran kuukaudessa, teretulemast seuraamaan!

2
Matkapäiväkirjat / Working Holiday Uudessa-Seelannissa
« : 20.10.2012, 06:30:05 »
Mun blogia reissun paalta voit seurata pari kertaa kuukaudessa paivittyvassa blogissa.  ::)
Osoite: reissunz.blogspot.com

3
Kiina / Kiinasta kontakteja
« : 04.05.2010, 10:29:37 »
Tällästä kyselisin, että oisko jollain tiedossa sellasta netti sivustoa, jossa vois koittaa tutustua paikkallisiin nuoriin? Sais varmasti enemmän irti paikoista jos ois kontakteja tuolla päin maailmaa näyttämässä meininkejä. Ite oon menossa Nanning, Kanton, Hong Kong ja näihin mieluusti recruittaisin oppaan..  ;)

edit:
Toki jos näistä kaupungeista löytyisi työskenteleviä suomalaisia tai jo valmiita kontakteja, jotka voisivat ystävällisesti näyttää paikkoja olisin todella kiitollinen!

4
Aasia / USD reissussa
« : 25.04.2010, 12:49:15 »
Täs foorumeilla törmää kokoajan hintoihin, jotka on ilmotettu dollareina. Esim viisumeissa, lentokenttäveroissa ja muissa maksetaanko ne aina fyysisesti dollareissa vai muunnetaanko se paikalliseks valutaaksi?
Täst herää kysymys entä jos ei oo dollareita mukana tarpeeks ja kuinka helposti tuolta reissusta saa vaihdettua valuuttaa dollareiks hyvällä kurssilla tai saako automaateista dollareita?   ???

Sivuja: [1]