Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - paivansade

Sivuja: 1 [2]
21
Ei sitten tullut lähdettyä Afrikkaan, eikä edes Aasiaan, mutta nyt on tiketti Ausseihin taskussa 8)

22
Finskiltäkin tais tänään tulla tarjous Singaporeen 599 ja 1000 plussapistettä päälle. Ei paha suorasta lennosta ;) Joko teillä Singaporeen lentäjillä on yömajat aluksi ja suunnitelmat matkalle tehtyinä?

23
Tansania / Vs: Tansania
« : 01.12.2011, 09:02:08 »
Ei tarvinnu ainakaan vuosi sitten, tosin ei tarvinnut välilaskun aikana poistua koneestakaan :)

24
Itse olin tuolla päin helmikuussa 2010 ja silloin kyllä paistoi aurinko koko 3 viikkoa paria satunnaista kuuroa lukuun ottamatta. Tuskin siellä ilman aurinkoa jäät :D Mun reissu meni niin päin, että Phuketista pakenin saarille, koska en tykännyt yhtään siitä turistirysämeiningistä mikä Phuketissa oli. Ensin menin Samuille, sieltä Phanangille ja lopuksi Taolle. Mitä pienempi saari, sen parempi paikka, on mun mielipide. Taolla siis viihdyin parhaiten.

25
Täällä on tällä hetkellä suunnitelmat ihan jäissä työkiireiden vuoksi. Ei siis edistystä ja lomapäivätkin on vielä kiinnittämättä kalenteriin. Näyttää siltä, että määränpää löytyy taas kerran ex tempore ja vain pari viikkoa ennen lähtöä. Niinhän siinä aina lopulta käy :) Kuvittelin, että täältä olisi helpommin löytynyt matkaseuraa, mutta ilmeisesti muut ovat paljon itsenäisempiä matkajia kuin minä :D

26
Tansania / Vs: Sansibar
« : 31.10.2011, 18:59:09 »
Olin Sansibarilla viime joulukuussa ja hyviä biitsejä rakastavana rinkkamatkaajana paras yöpaikka oli Kendwa Rocks ja siinä vieressä oleva Sunset Bungalows :) Halvempia majapaikkoja varmasti löytyy esim. itärannikolta, jossa suuret vuoroveden vaihtelut eivät ehkä auringonpalvojan paratiisi ole.

27
Intia on minullakin vaihtoehtona mielessä ja juurikin siksi, että sinne saa aina halpoja lentoja :) Tänään Lufthansa mainostaa 399 € Bangaloreen. Tosin en tuosta kaupungista tiedä yhtään mitään, mutta Intiassa sekin näyttää olevan ja mukavasti kohtuulähellä rannikkoakin :D

28
Itse täällä edelleen lähtökuopissa, teihin verrattuna taidan olla tosi hidas näissä matkajärjestelyissä :D En kyllä koskaan ole ollut kuuluisa etukäteissuunnitteluistani, mutta nyt ensimmäistä kertaa yksin lähdössä ja siksipä seuraa olisi mukavaa mukaan saada. Lähtö reissuun olisi varmaan tammikuun puolivälin tienoilla. Saa siis laittaa viestiä tulemaan :)

Ai juu ja kannatan Joaliinan ajatusta kehitellä jotain miittiä Helsingissä samoihin aikoihin matkailevien kanssa. Jos ei muuten niin ainahan se on ihanaa lämmitellä matkakuumetta etukäteen turisemalla muiden, samoin aikovien kanssa :)

29
Hakusessa rentoa matkaseuraa 35-vuotiaalle neitokaiselle! Tarkoitus olisi tehdä kolmen viikon reppureissu joko Afrikkaan tai Aasiaan tammi-helmikuussa. Afrikasta esim. Kenia voisi olla kiinnostava, Aasiasta Vietnam, Thaimaa tai jossain sielläpäin. Olen avoin kaikille muillekin vaihtoehdoille :)

Reppureissannut olen aikaisemmin Tansaniassa, Thaimaassa ja Intiassa. En niuhota turhista ja suunnitelmia teen mielummin fiilispohjalta matkan aikana kuin etukäteen. Yhdessä paikassa viihdyn yleensä muutaman päivän, kunnes jalat tahtoo taas vaihtaa maisemaa – tosin ei se kiveen kirjoitettua ole, joskus viihtyy paikalla pidempäänkin :) Luonnonnähtävyydet kiinnostaa enemmän kuin kivenmurikat, halvat bungalowit enemmän kuin turistirysähotellit, kodikkaat ravintolat ja pubit ennemmin kuin biletysmestat. Ja rannallekin pitäisi päästä välillä pötköttelemään  8)

30
Kävin joulukuussa Tansaniassa ja sinne se Afrikkaan sydän jäi.. Erityisesti Serengetille ja Ngorongorolle eli takaisin on pakko päästä! Toivottavasti joskus sen "suuren vaelluksen" aikaan olen vielä Serengetillä uudestaan. Sitä odotellessa safari Keniassa ei laisinkaan ois paha vaihtoehto :) Thaimaan ympärystö on toinen, mitä olen mietiskellyt. Suunnitelmat on vielä ihan avoinna ja lomasta lohkeaa jossakin tammi-helmikuussa 3 viikkoa reissuun. En siis yhtä kauan ole menossa kuin sinä, mutta matkaseuraa olisi kiva saada. Olen 35-vuotias nainen, en niuhota, mutta en myöskään tee pilkuntarkkoja suunnitelmia. Asioilla on tapana järjestyä muutenkin ;)

Rahaa en ole menossa törsäämään vaan ennemminkin etsin halpoja bungaloweja ja mielummin vähän rauhallisempia paikkoja kuin turistirysiä. Toki sitä rahaa pitää olla elämyksiin, hyvään ruokaan ja muutamaan oluseen. Niin ja biitsilläkin pitää saada löhötä välillä :D

Sivuja: 1 [2]