Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Transitmies

Sivuja: [1] 2 3
1
Olisiko jollakulla näkemystä siitä, miten hintavaksi voisi reissu tulla eli paljonko olisi syytä varata rahaa, jos viettäisi noin 10 päivää kahden hengen porukalla Texasissa? Velipoika on kovasti houkutellut, että pitäisi lähteä katsomaan F1-kisaa Austiniin ensi vuoden lopulla (tod. näk. loka-marraskuu, kilpailukalenteria ei ole taidettu vielä ensi vuodelle vahvistaa), ja ajatuksena oli, että samalla vuokraisi auton ja kiertelisi vähän muuallakin, kuitenkin varmasti ihan Texasin sisällä. Onko noilla nurkilla minkä hintaista majoitusta ja minkä verran autovuokrat suunnilleen maksaisi tuolle ajalle? Entä miten ja mihin hintaan menee lentoja? Autovuokrassa ja majoituksissa luulisi toki säästävän, kun voi laittaa kulut puoliksi.

2
Eurooppa / Vs: Mistä päin Prahaa hotelli?
« : 10.05.2019, 13:09:19 »
Ainakin parhaita pubeja löytyy juuri Zizkovista eli Praha 3:sta.

Jos sattuu olemaan JZP:n (Jiriho z Podebrad) tai Flora-metroaseman vieressä, niin kulkuyhteydetkin pelittävät. Sieltä Zizkovin pääkadun varrelta menee myös ratikka suoraan rautatieaseman kautta Wenceslasin aukiolle.

Oikeastaan tämän keskustelun innoittamana tuli varattua hotelli juuri tuolta, ja voin allekirjoittaa tuon näkemyksen. Alueella oli paljon viihtyisiä pubeja ja ravintoloita, eikä turisteja tosiaan ollut tulvaksi asti. JZP-aseman kautta pääsi näppärästi kulkemaan, pari kertaa tuli Floran kautta tultua hotellille. Ratikkakiskotkin olisivat menneet ihan vierestä, mutta kadulla oli juuri minun ollessani paikalla tietyö käynnissä eikä tuo linja ollut käytössä. Metrot ja ratikka kyllä toimivat Prahassa yleisesti niin hyvin ja matkustaminen on halpaa, että ei kannata pelätä majoituksen ottamista vähän "syrjemmästäkin" (mitä en tuon Praha 3:n kokenut todellakaan ollen, vaikkei ihan ilmeisimpien turistinähtävyyksien vieressä ollutkaan).

Hotelli oli siis Taurus, ja oman kokemukseni perusteella voin suositella. Sänky oli tosin vähän kova ja lyhyehkö, mutta olen sen valmis antamaan anteeksi kun kalustus oli kokonaisuudessaan ilmeisesti oikeasti vanhaa massiivipuuta ja sinänsä varsin hieno: https://www.tripadvisor.fi/Hotel_Review-g274707-d2294801-Reviews-Hotel_Taurus-Prague_Bohemia.html

3
Lentomatkustus / Vs: Finnair
« : 10.05.2019, 12:59:58 »
Juu, eipä tuo tuntunut olevan mitenkään järin tarkkaa. Varsinaisen käsimatkatavaralentolaukun lisäksi henkilökohtaisena laukkuna eli ns. käsilaukkuna oli tällainen reppu: https://www.varusteleka.fi/fi/product/sarma-rynnakkoreppu/34400 eikä ketään tuntunut kiinnostavan. Näkyipä varsinaisten matkalaukkujen lisäksi joillain muillakin matkustajilla olleen varsinaisten käsimatkatavaralaukkujen lisäksi pienehköjä reppuja.

4
Huomasin tämän viestiketjun vasta postattuani jo lentomatkustus-alueelle, mutta laitetaan tännekin, kun on suhteellisen akuutti asia eikä lentomatkailuosio vaikuta kovin aktiiviselta.

Eli miten niuhoja Finnairilla ollaan käsimatkatavaroiden koosta? Itsellä olisi käsimatkatavaralaukuksi tuollainen aikalailla muuten firman mitat täyttävä löysästä kankaasta tehty laukku, joskin tuo pienin (syvyys)mitta menee äärimmillen pingotettuna yli. Tuo on kuitenkin tosiaan tuollaista löysää kangasta pelkästään kovalla pohjalla, ja uskon saavani tuon pakattua niin, että "löysät puristamalla" laukku täyttää mitat. Pituusmitan pitäisi ainakin minun mittausteni mukaan mennä, joskin tuollaisen ryhdittömän kassin mittaaminen on vähän hankalaa ainakin tyhjänä. Lasketaanko kokonaismittoihin mukaan kahvat tms. mahdollisesti periksiantavat ulokkeet?

Entä miten tarkkoja ollaan tuosta mukaan otettavan henkilökohtaisen laukun (käsilaukku, reppu, läppärilaukku) mitoituksesta? Riitääkö, jos on kasaan puristeltuna mitoissa ja lasketaanko tähän remmejä, kantokahvoja tms. liikkuvia ulokkeita mukaan?

5
Lentomatkustus / Vs: Finnair
« : 30.04.2019, 17:40:49 »
Pahoittelut jos tämä tuntuu tyhmältä kysymykseltä - Tyhmät kysymykset -alueella vain ei sattunut silmään tätä vastaavaa topicia enkä viitsinyt alkaa tätä varten uutta tekemään, joten kysytään täältä.

Miten niuhoja Finnairilla ollaan käsimatkatavaroiden koosta? Olisi käsimatkatavaralaukuksi tuollainen aikalailla muuten firman mitat täyttävä löysästä kankaasta tehty laukku, joskin tuo pienin (syvyys)mitta menee äärimmillen pingotettuna yli. Tuo on kuitenkin tosiaan tuollaista löysää kangasta pelkästään kovalla pohjalla, ja uskon saavani tuon pakattua niin, että "löysät puristamalla" laukku täyttää mitat. Pituusmitan pitäisi ainakin minun mittausteni mukaan mennä, joskin tuollaisen ryhdittömän kassin mittaaminen on vähän hankalaa ainakin tyhjänä. Lasketaanko kokonaismittoihin mukaan kahvat tms. mahdollisesti periksiantavat ulokkeet?

Entä miten tarkkoja ollaan tuosta mukaan otettavan henkilökohtaisen laukun (käsilaukku, reppu, läppärilaukku) mitoituksesta? Riitääkö, jos on kasaan puristeltuna mitoissa ja lasketaanko tähän remmejä, kantokahvoja tms. liikkuvia ulokkeita mukaan?

6
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - yöelämä
« : 23.03.2017, 17:31:57 »
Eleanor Arms

En voi uskoa, etta kaikista Lontoon pubeista eksyit paikalliseeni (noh, yhteen niista). Juuri Eleanor Armsin kaltaiset pubit viela henkivat Ita-Lontoon antihipsterihenkea. Siella on sunnuntaina jazzia, jos viela joskus eksyt.
Sun Tavern Bethersissa on yksi lempipubeistani, ja katevasti metron vieressa.

Heh, hauska kuulla  :D. Ja joo, kylläpä jos vain tuonne päin maailmaa vielä joskus päädyn, tulee varmasti poikettua.  Yllättävän harvassa tuollaiset ns. oikeasti autenttiset kulmapubit tuntuivat lopen olevan, erinäistä epämiellyttävää virtaviivaistamista ja modernisaatiota aisti tapahtuneen monessa sinänsä asiallisessakin pubissa mikä tuolla tuntui loistavan poissaolollaan.

7
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Amerikka aiheisia leffoja
« : 23.03.2017, 14:01:13 »
Tavalla tai toisella tien päällä mennään esim:
Vanishing Point (Nasta laudassa)

Vaikka varmaan myöhässä tuleekin niin itselleni Vanishing Point (se alkuperäinen vuoden -71 versio) on ihan suosikki road movie -fiilistelyitä, etenkin Vanishing Pointissa southwestin upeita maisemia hyödynnetään mukavasti ja aavikko tuntuu olevan yksi elokuvan tähdistä. Omalla tavallaan myös ihan mielenkiintoinen kommentaari senaikaisesta Amerikasta ja 60-luvun idealismien ja alakulttuurien törmäämisestä Nixonilaisen aikakauden kanssa.

8
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - yleinen
« : 21.03.2017, 15:08:12 »
Viikko tuli Lontoossa pyörittyä ja tuomio äkkiseltään: Länsi-Lontoo on vähän tylsää ja kliinistä aluetta, mutta toki kaikkea kivaa nähtävää tuollakin on. Ainakin tuo Holland Garden japanilaisine puutarhoineen oli ihan vierailemisen arvoinen mesta. Itä-Lontoossa (olin lähinnä Bethnal Greenissä) oli paljon mukavempi pöhinä, väki oli värikkäämpää ja katukuva eläväisempi. Paljon kivoja pubeja ja baareja. Vicoria Park oli leppoisa puisto, paljon mukavampi mielestäni mitä vaikka Hyde Park, jotenkin leppoisampi mutta silti eläväisempi. Victoria Parkia kiertävät myös hienot kanaalit asuntoveneineen.

Mitään älytöntä Lontoo-himoa ei jäänyt, mutta toki joskus voisi uudelleenkin mennä. Ehkä tällöin tekisi mieli tutustua vielä itäisempiin osiin. Myös Thamesin eteläpuoli jäi melko koskemattomaksi alueeksi, tiedä sitten kuinka miellyttävää seutua todellisuudessa matkailijan näkökulmasta on.

Hajahuomiona sanottakoon, että sää oli Lontoossa näin maaliskuussakin ihan kelvollinen. Koko viikon oli toistakymmentä lämmintä ja Victoria Parkissa oli lauantai-iltapäivänä jopa teepaitakeli, kun sopivasti aurinko paistoi ja ei tuullut.

9
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - yöelämä
« : 21.03.2017, 15:00:51 »
Muutama subjektiivinen täsmävinkki pääasiassa itäisemmän Lontoon, eli Bethanl Greenin alueelle mitä voin itse suositella:

Satan's Whiskers: Cool cocktail-/drinkkibaari Bethnal Greenissä Cambridge Heath Roadin varressa. Kyyppari johdattaa asiakkaat pöytiin ovelta (jos on tilaa, varmaan voi tehdä pöytävarauksenkin?) ja tilaukset otetaan pöydistä. Baarissa on päivittäin vaihtuva drinkkilista jossa niin klassikoita, variaatioita niistä kuin omiakin juomia, sisustuksena on mm. täytettyjä eläimiä ja tyylikäs hiphop-musa soi taustalla. Vaikka tämä saattaa kuulostaakin vähän hipsteriltä, niin jos vain on laadukkaiden cocktailien ystävä niin kannattaa ehdottomasti poiketa. Tekivät ihan perkeleen hyviä drinkkejä ja hinnatkin tämäntyyppiseen paikkaan ihan siedettävät, kaikki drinkit alle kymmenen puntaa vaikka olisi fiinimpikin kokonaisuus.

The Sun Tavern: Asiallinen baari/pubi Bethnal Green Roadin varrella. Muutenkin vallan viihtyisä/laadukas paikka niin oluiden kuin drinkkien nauttimiseen, mutta täällä kannattaa poiketa jo melkein senkin takia, että heillä on kohtalaisen kattava menu erilaisia poitineita (perusmuoto poitin), mikä on jotain traditionaalista irlantilaisten moonshineä. Varmaan löytyy muualtakin, mutta itse en ainakaan muissa paikoissa tähän törmännyt.

Eleanor Arms - Shepherd Neame: Kun on käyskennellyt jokusen mailin Victoria Parkissa, löytyy kätevästi noin sadan metrin kävelymatkan päästä Old Ford Roadilta vallan viihtyisä pubi jossa siemaista pintti tai pari. Äkkiseltään paikassa ei ole oikein mitään järin ihmeellistä, mutta itse tykkäsin siitä juuri sen takia: pieni ja viihtyisä, hyvin autenttinen paikallisten suosima pubi, jossa naapuruston vanhat ukot särpivät stouttia ja jorisevat leppoisia.

The Queens Head: Jos nälkä tai jano yllättä King's Crossin liepeillä, muutaman korttelin päästä Acton Streetin varrelta löytyy mukava pubi näiden tarpeiden tyydyttämiseen. Hyvä olutvalikoima, kohtuuhintaista ja -tasoista pubiruokaa ja ainakin iltapäiväaikaan jolloin tuolla itse kävin oli ilmapiiri vallan leppoisa paikallisten töistäpalaajien maistellessa oluitaan.

Muita poikkeamisen arvoisia paikkoja Bethnal Greenin luona olivat ainakin Old George (leppoisa pikku baari jossa oli oma kissa, jota sai silitellä), Mother Kelly's (urbaanin hallimainen olutbaari jossa oli loistava olutvalikoima) ja Bethnal Green Roadia länteen mentäessä on saman kadun varrella myös Brewdogin oma kapakka, jossa kannattaa poiketa jos Brewdogin tuotteet ovat lähellä sydäntä.

Toki jokainen mainitsemani paikka menee kiinni joskus 12-01 maissa, eli mitään hillitöntä yöelämää ei näiden varassa toki pääse viettämään. Ei vain sattunut mitään erillistä baari-/pubiketjua silmään, joten olkoot täällä.

10
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 21.03.2017, 14:22:21 »
Tuli tuossa viikko sitten kotiuduttua omalta viikon Lontoon-lomalta. Majoituksiin poimin vinkkejä täältä, ja olinkin yötä paitsi tuolla Bethnal Greenin Travelodgessa myös tuossa Victorian aseman lähellä Stanley Housessa ja Easy Hotel Victoriassa (olin eka pari yötä tuolla Victoriassa, sen jälkeen menin kolmeksi yöksi Bethnal Greeniin ja palasin viimeiseksi yöksi sieltä takaisin Victorialle tuonne Easy Hoteliin helpottaakseni lähtöaamun matkustamisia). Kaikki mestat olivat ihan asiallisia. Mihinkään en varannut ennalta majoituksia, ja hinnat oli viidestäkymmenestä vajaaseen 70 puntaan yö, kahdessa ekassa kahden hengen huoneessa. Stanley House oli vähän nuhjuinen mutta muuten ihan jees, ja hintaan sisältyi ihan kohtalainen english breakfast. Travelodge oli siisti ja persoonaton ja hiljainen (hyvä äänieristys), eli täydellinen paikka nukkumiseen. Easy Hotelin huone oli todella pieni koppero, kuten joku sanoikin, oli lattiapinta-alaa noin neliömetri. Nukkumiseen ja (ahtaaseen) suihkussakäyntiin tuokin soveltui.

Bethnal Greenin Travelodge oli kyllä erinomaisella paikalla liikkumisen suhteen, niin metroasema kuin bussipysäkkikin olivat ihan vieressä. Nuo Victorian aseman lähelläkin olevat paikat toki olivat ainakin lähellä Victoriaa. Bussipysäkille joutui kuitenkin muutaman sata metriä kävelemään, mikä nyt ei toki ihan ylitsepääsemätöntä liene. Näiden lähellä oli muutama pubi/ruokapaikka sekä Tesco, mutta parempi tarjonta näistä oli tuolla Bethnal Greenin Travelodgen lähistöllä.

Ainakin tällä kokemuksella voin vaivatonta ja mukavaa, mutta semi-kohtuuhintaista majoitusta hakevalle suositella tuota Travelodgea. Bethnal Greenin alue oli muutenkin vallan mukavaa seutua pubeine, baareineen ja Victoria-puistoineen.

11
Tyhmät kysymykset / Vs: Los Angelesin sää
« : 02.03.2017, 18:55:04 »
Vähän ohi, mutta ainakin joulukuussa Los Angelesissa ja Kalifornian rannikkoalueella yleensäkin oli aika perus suomalainen kesäsää, pitkähihaista sai pitää päällä, mutta osan ajasta tarkeni teepaidallakin. Sisempänä maassa voi olla lämpimämpikin, ellei sitten jossain kovin vuoristossa ole. Kevyt takki kannattaa ottaa mukaan mutta sille on käyttöä lähinnä iltaisin auringon laskettua.

12
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 02.03.2017, 18:51:47 »
Onko realismia ehtiä (aikataulun mukaisesti) kello 14:40 Helsinki-Vantaalle laskeutuvalta Norwegianin lennolta kello 15:50 lähtevälle toiselle Norwegianin lennolle (Ouluun). Kyseessä ei siis ole varsinainen jatkolento, vaan erikseen varattava lento, jolla on tarkoitus jatkaa Helsingistä kotia kohti. Ruukaavatko Norwegianin lennot myöhästellä paljon, sitähän tuo aikataulu ei oikein kestäisi. Mukana on pelkät käsimatkatavarat, joten matkatavaroita ei tartte jäädä odottelemaan. Vai otanko suosiolla seuraavan lennon (menee iltaan) ja jään shoppailemaan/ryyppäämään kentälle odotusajaksi?

13
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 02.03.2017, 17:58:31 »
^ Itse majoitun Lontoossa aina Easy Victoriaa vastapäätä, Stanley Housessa. Käteisellä kun maksan, niin hinta on 40 puntaa. Huone kahdelle hengelle, vähän nuhjaantunut, mutta sympaattisella tapaa. Varausta en ole koskaan tehnyt, vaan kävellyt sisään. Hintaan sisältyy iso(hko) aamiainen.

Nettisivuillaan oli että 60 puntaa yö, antavatko tosiaan noin suuria alennuksia nettivaraushintoihin verrattuna jos vain marssii paikanpäälle ja ottaa huoneen?

14
Iso-Britannia / Vs: Gatwick lentokenttä
« : 28.11.2016, 22:41:19 »
Lainaan tätä omaan tyhmään kysymykseeni: Varasin juuri Norwegianilta lennot Gatwickille edes-takaisin Helsinki-Vantaalta. Tuleeko tuo lentokenttämaksu jossain vaiheessa maksettavaksi vai sisältyykö se lentolippujen hintaan?

15
Itse ainakin voisin suositella jos tuolle suunnalle sattuu ja hienot luonnonnähtävyydet kiinnostaa, vierailua tuossa Zionin kansallispuistossa. Nähtävää ja koettavaa tuolla riitti vähemmänkin atleettiselle ihmiselle (ja passannee ihan hyvin perheellisillekin) hyvin yhdeksi päiväksi ja maisemat olivat taattua villiä länttä ja julmia pudotuksia. Ei ole hirvittävän kaukana edes tuolta Los Angelesista Las Vegasin kautta kulkevasta valtatie 15:sta.

16
Vähän meni nössöilyksi tuo oma autoreissu lopen siinä mielessä että autossa ei tullut yövyttyä kuin kolme yötä. Ensimmäinen oli Renossa (tietysti Nevadassa, eli lievä offtopic). Renossa parkkeerasin auton jonnekin omakotialueelle kävelymatkan päähän keskustasta. Paikka oli rauhallinen ja yö sujui häiriöttä. Seuraava autoyö oli Santa Cruzissa Kaliforniassa, olisiko ollut toistasataa kilsaa San Franciscosta etelään. Sielläkin katsoin rauhallisen oloisen kadunvarsiparkin omakotitaloalueelta ja taas sain olla rauhassa.

Viimeinen autoyö olikin mielenkiintoisempi. Saavuin Los Angelesiin ennakoitua aiemmin eikä minulla ollut majoitusta tiedossa. Ajaessani Beverly Hillsin läpi tulin siihen tulokseen, että alue vaikutti tarpeeksi rauhalliselta ja yövyin siellä kadunvarressa ökykartanoiden keskellä. Sielläkin sain viettää yöni rauhassa.

Kaikkiaan autoyöpyminen näytti sujuvan helpommin kuin osasin arvatakkaan. Näytti myös, että tuossa SF-LA-välillä en ollut ainoa tuota harrastanut, etenkin Big Surin alueella näkyi kaikenmaailman asuntoautoja ja hippivaneja olevan parkissa levähdysalueilla ja vastaavilla paikoilla suhteellisen tiuhaan.

17
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Los Angeles
« : 07.01.2015, 12:43:45 »
Täällä kerrottujen kauhutarinoiden valossa Losin julkinen liikenne tuli havaittua yllättävän toimivaksi. Hitaahkoa liikkuminen toki noillakin on, mutta ei paljon nopeammin pääsisi varmasti omalla autollakaan. Onpahan julkisissa sekin hyvä puoli, että ei tarvitse metsästää parkkipaikkoja. Julkisilla liikkuessa ei myöskään pääse köyhtymään. Bussimatkat tuntuivat olevan järkiään joko tasan dollarin tai 1,75 dollaria. Google Maps oli ensiluokkaisen kätevä apuväline reittien suunnitteluun, Maps tiesi linjat ja aikataulut hyvin, vaikka bussiverkostoa oli ilmeisesti vain muutama päivä aiemmin uudistettu. Itsellä oli tabletti mukana, johon tallentelin reitin screenshotteina joten hyvät kartat olivat mukana myös offlinessä.

Mitä itse kaupunkiin kohteena tulee, oli se ehkä jopa lievä pettymys. Losi ei ole mikään valtavan kaunis kaupunki. Myös överipitkät välimatkat alkoivat jossain välissä kyrsimään. Toki LA on näkemisen arvoinen paikka jos ei koskaan ole käynyt, mutta ei kannata kovin montaa päivää varata. Toki elokuvatudioihin ja disneylandeihin saa äkkiä kulutettua pari päivää, mutta itseäni eivät nuo kiinnostaneet joten ei tullut käytyä. Voisi omien kokemusten perusteella sanoa, että paras matkasuunnitelma Los Angelesiin on hankkia auto ja ajaa sieltä highway ykköstä San Franciscoon.

18
Itse olin Japantownissa Rodeway Inn -nimisessä motellissa yötä torstai-sunnuntai-aikavälin tässä ennen joulua. Motelli oli hieman nuhjuinen, mutta ihan hyvällä paikalla. Hintaa taisi olla joku 70/yö. Nuhjuisuus ei kuitenkaan itseä ainakaan häirinnyt, aivan siisti ja puhdas oli huone. Paikassa oli myös ilmainen pysäköinti.

Yläpuolella kehotettiin välttämään Tenderloinin aluetta. Itse tuli tuolla pyörittyä ihan yölläkin ja jopa lievässä humalassa enkä kokenut oloani uhatuksi. Toki nyt en nenääni minnekään synkimmille sivukujille mennyt tunkemaan, ja jos huumekauppiaat ja kodittomat aiheuttavat ahdistusta ei tuonne välttämättä kannata mennä ainakaan yöllä. Tuolla alueella tuntui kuitenkin olevan paljon paikallisten suosimia baareja ja tunnelma oli kaikkiaan minusta ihan mukava.

Autoilua tuli harrastettua parina päivänä, kun kerran oli oma auto käytössä. Muir Woodsiin oli ainakin näppärä pyyhkäistä omalla autolla. Perjantaina alkuillasta tuli puolestaan käytyä pyörimässä Haight-Ashburyn nurkilla ja löysin muutaman korttelin kiertämällä ilmaisen kadunvarsipaikan. Kaikkiaan autoilu oli yllättävän helppoa ja loogista. Jyrkimpien katujen kiipeäminen oli ihan jännää eikä välttämättä sovellu kaikista heikkohermoisimmille. Sunnuntaina puolestaan lähdettyäni hotellista kävin Fisherman's Wharfilla, missä pysäköinti jossain parkkihallissa taisi parilta tunnilta maksaa noin kympin. FW oli melko tylsää turistialuetta, joskin nuo hylkeet olivat ihan hauska näky köllötellessään laiturilla.

19
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Los Angeles
« : 19.12.2014, 08:23:01 »
Onko kellään tietoa onko tuossa LAX:llä tai sen lähettyvillä mahdollisuuksia matkatavaroiden säilyttämiseen? Lento lähtee vasta kuudelta illalla, eikä huvittaisi raahata koko arsenaalia mukana jossain koko aikaa sen jälkeen, kun motelli on luovutettu viimeistään yhdeltätoista. Entä onko tuossa kentän välittömässä läheisyydessä (=jossain noin kilometrin-puolentoista säteellä) mitään järkeviä ajanvietemahdollisuuksia jos tavaroita ei saa jemmaan minnekään?

20
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 16.12.2014, 07:59:42 »
Onkohan tuo alle 25-vuotiaan autonvuokraajan lisämaksu yleensä kuinka hirveä, kun ei tunnu ainakaan nuo käyttämäni hakupalvelut siitä mitään varmaa tietoa sanovan? Entä onko tiettyjä vuokraamoita jotka olisivat muita edullisempia tässä suhteessa? Ikää on siis 23 vuotta jos se tuohon vaikuttaa.

Sivuja: [1] 2 3