Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Transitmies

Sivuja: [1]
1
Kanada ja Yhdysvallat / Area 51, Rachel, Nevada
« : 18.10.2014, 05:23:41 »
Lyhyestä virsi kaunis: onko kellään omakohtaisia kokemuksia vierailusta legendaarisen Area 51:n liepeillä? Rachelhan on lähin "kaupunki" (asukkaita tänä päivänä noin 50) tuosta alueesta, ja ilmeisesti myös Area 51 -matkailun tukikohta, yksi motellikin kun pitäjästä löytyy. Mutta niitä kokemuksia? Onko kukaan käynyt päineen tai vaikkapa päivärekellä Vegasista tuolla?

2
Tyhmät kysymykset / Yhdysvaltoihin AMK-vaihtoon
« : 02.04.2014, 18:09:40 »
Olisi tarkoitus mennä Jenkkeihin Utahiin vaihtoon ensi syksynä, elokuun lopulta lähtien, noin neljäksi kuukaudeksi. Paikka on ammattikorkeakouluni vaihtohaun kautta saatu. Ilmeisesti joudun hakemaan ainakin J-1 viisumin? Mitä kaikkea tulee ylipäänsä ottaa huomioon kun

a) viisumin hakemisessa tai muussa maahanpääsyä edeltävässä paperisodassa

b) muuten?

Kuinka kauan viisumin saaminen realistisesti kestää, mitä kaikkia todistuksia käytännössä tarvitsen (rokotukset, opiskelutodistukset, tms.)? Entä vaaditaanko todistuksia riittävästä varallisuudesta? Kuinka todistan perhesuhteet / muut riittävät siteet kotimaahani jotta minun ei epäillä jäävän loisimaan maahan? Millaisia näiden kaikkien todistusten tulee olla? Entä jos teen free-lance -muotoisia töitä, joista saan palkan Suomesta, tuleeko tämä ottaa verotuksessa huomioon tai pitääkö minun tehdä jotain ilmoitusta asiasta?

Muutenkin kaikki rautalankaohjeet ovat tervetulleita, kun en ole ennen Yhdysvaltoihin matkustanut. Aiempaa kokemusta on Euroopassa matkailusta.

Sivuja: [1]