Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Antimoni

Sivuja: [1]
1
Nyt tulee todella typerä kysymys: Olen lähdössä Egyptiin ja haluaisin viedä mukanani tiettyjä lisäravinteita ja safkoja, kuten vitamiineja, proteiinijauhetta sekä kookos- ja kalaöljyä. Kuuluuko tällaiset pakata käsimatkatavaroihin (noh, tällöin isoa kalaöljypulloa ei voi ottaa) vai voiko ne pakata matkalaukkuun?

Varmistetaan samalla lääkkeet: suunnittelen ottavani puolen vuoden setin kilpirauhaslääkettä (Thyroxin) mukaan, olen ymmärtänyt että ne pitää pakata käsimatkatavaroihin. Riittääkö reseptin ottaminen mukaan vai pitäisikö olla joku lääkärin allekirjoittama tosite Euroopan ulkopuolelle?

2
Passini on kokenut kosteusvaurioita sisäsivuja myöten, kannen merkinnät ovat haalistuneet ja ulkonäkö on muutenkin nuhjuinen. Lisäksi passikuvassa elopainoa on 25-30 kg enemmän kuin nykyään. Voimassaoloaikaa on kuitenkin vielä vuoden 2013 puoliväliin. Lähteäkö tällä passilla pitkään reissuun vai hankkiako uusi? Ei kuitenkaan huvita jäädä johonkin Israelin rajalle jumiin.

3
Egypti / Ruoan hinta Egyptissä
« : 07.12.2011, 12:59:59 »
Terve!

Olen muuttamassa puoleksi vuodeksi Kairoon ja mietin, millainen kuukausibudjetti ruoan suhteen voisi olla realistinen. Onko nykyisistä palstalaisista kukaan ollut pidempää aikaa Egyptissä tai muuten tietoinen ruokatarvikkeiden hinnasta, kun tarkoitus on tehdä itse ruokaa eikä ostella valmiita sapuskoita? Vastauksen "halvempaa kuin Suomessa" osaan toki itsekin päätellä, mutta jos jollain sattuisi olemaan tarkempaa tietoa niin ottaisin ilolla vastaan, myös vinkkejä siitä minkätyyppisissä putiikeissa ruokaostokset kannattaa tehdä ja tuleeko jotain huomioida erityisesti.

Laitoin nyt ihan oman ketjun, kun tuo geneerinen Egypti-ketju lienee enemmän lomareissujutustelulle.

Sivuja: [1]